- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.041
yok cnm yastığı uzaktan görsem uyuycam da işteyim :)
neyse kayınvalidemlerde bizde ama boşverr uyurum akşam gider gitmez
buarada evet küçük bebiş annesi çay cııız artık :) ama arada içebilirsin
hatta içersen bir iki damla limon damlat en azından o zaman çok zararı olmaz
:)
kizlar ben cay icmiyorum
ama bazen sutlu cay iciyordum hamile olmadan once
nefis oluyor
hem o zaman da etkisi cok olmaz
sutlu kahve hissi veriyor insana
yok cnm yastığı uzaktan görsem uyuycam da işteyim :)
neyse kayınvalidemlerde bizde ama boşverr uyurum akşam gider gitmez
buarada evet küçük bebiş annesi çay cııız artık :) ama arada içebilirsin
hatta içersen bir iki damla limon damlat en azından o zaman çok zararı olmaz
:)
kizlar ben cay icmiyorum
ama bazen sutlu cay iciyordum hamile olmadan once
nefis oluyor
hem o zaman da etkisi cok olmaz
sutlu kahve hissi veriyor insana
Digerlerini bilmiyorum ama tsh yuksek cikmis,kesinlikle kontrol altina alinmali,bebeklerimiz icin canimkızlar merhaba ,
sonuçlar çıktı dr yarın sabah göstereceğim bakalım ne diyecek, sizlerede yazıyorum yüksek yada düşük olanları , tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
TSH 7,62 çıktı (H) , değer aralığı 0,34-5,6
PH 8 çıktı (H) , değer aralığı 5-6
DANSİTE 1,01 çıktı (L), değer aralığı 1,015-1,022
RDW-CW 15,7 çıktı (H) , değer aralığı 11,5-14,5
LYMPH# 1,37 çıktı (L) ,değer aralığı 1,5-4
LYMPH % 14,9 çıktı (L) , değer aralığı 20-45
Digerlerini bilmiyorum ama tsh yuksek cikmis,kesinlikle kontrol altina alinmali,bebeklerimiz icin canim
merhaba kızlar çok stresli bi gün yasadım size anlatayım bugün yaşadıklarımı .ben eskişehirde oturuyorum 10 gün önce ramazan beye randevu aldım o günden beri o kadar heycanlıyım ki bebeğimi görcem diye neyse bugün gittik beni alttan muayene etmek istedi ben kabul etmedim kızdı bu gerikafalılık dedi neden istemiyosun dedi bebeğe bişey olur diye korkuyorum dedim ben bilim adamıyım dedi bunlar hurafeden başka bişey değil dedi 3 kere ısrar etti kabul etmedim o zaman iki hafta sonra gel anca o zaman ulturonsa görürüz dedi şimdi bebekle ilgili bişey diyemem dedi bebeğinde içinde ölürse iki hafta ölü bebekle yasarsan ben sorumlu değilim dedi tamam dedim bende tabi ben bozuldum kan tahlili verdi yaptırmadım başka doktora gitcem ben dedim sabattin beye gittik eşim rica etti doktora doktor tamam muyane ediyim dedi hemen ulturosona koydu keseyi gördük bebeğimi gördük 3mm yavrum 1 kerecik kalp atışını duyduk sürekli hareket ediyo doktor yakalayamıyo kalbini çok şükür gördüm.yorumlarını bekliyorum sizcede yalnış değil mi ilk doktorun tutumubu arada bebek 6 haftalık hamile günlüğü imza alanı 1 hafta ilerden gidiyo:)
mesela benim toksoplazma negatif ve ben cok geriliyorum asla kapmamam lazm hamileyken
Every senin aşısız kediden uzak durman mı gerekiyor bu durumda?
Nasıl bir koruma verdi doktorun? Neden negatif oluyor yada pozitif demek bu kılı vucut alıp bağışıklık mı kazanmış oluyor?
Ne sordum dimi
Kızlar toxoplasma çiğ et(salam,sucuk,sosis),iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerin tüketilmesi ve kedi dışkısından bulaşır.Çiğ köfte gibi besinler de bildiğim kadarıyla risk taşıyor,ben toxoplasma geçirip atlatanlardanım,ben benimkinin çiğ et yemek kaynaklı olduğunu düşünüyorum.eğer geçirmediyseniz hamilelikte çok dikkat edin.
belki komik olacak ama çiğbörekte risk gurubunda mı sizce?
yani aslında pişiyo ama acaba kıyma az mı pişiyo
Kızlar toxoplasma çiğ et(salam,sucuk,sosis),iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerin tüketilmesi ve kedi dışkısından bulaşır.Çiğ köfte gibi besinler de bildiğim kadarıyla risk taşıyor,ben toxoplasma geçirip atlatanlardanım,ben benimkinin çiğ et yemek kaynaklı olduğunu düşünüyorum.eğer geçirmediyseniz hamilelikte çok dikkat edin.
yok be canım niye komik olsun,pimpirik anneler olarak anlıyorum seni:)ama çiğ böreğin sadece adı çiğ,olsa da yesek dimi:)
Hmmm teşekkür ederim canım gayet açıklayıcı olmuş
Doktor zaten hamilelikte salam,sucuk,sosis yasaklıyor
Ama canım çok isterse ucundan azcık koparıp yiyorum
Zira bende salam hastası birisiydim -ki ondan zannediyorum bağışıklık kazandım :44:
kedilerle çok haşir neşir olamam, yani pek severim ama kıl-tüy olayı beni rahatsız eder oyüzden yaklaşamam
yok be canım niye komik olsun,pimpirik anneler olarak anlıyorum seni:)ama çiğ böreğin sadece adı çiğ,olsa da yesek dimi:)
Pehhh can çekti mi neee
Bide aklımdayken söyleyimduydunuz mu bilmiyorum
Eğer ki bişeye aşerdiniz o an alamadınız veya yiyemediniz hemen avucunuzu yalayıp gögsünüze sürecekmişiniz, ne maksatlı bilmiyorum ama sütün kaçmasın diye düşündüm ben:26:
Gerçi aşerme piskolojik birşeymiş
Amaa şiiiiiii eşler duymasın
yok yok öyle değil
hatta hamilelikle alakası da yok
avcunu yalayıp göğsüne sürersin ki memen şişmesin derler :)
hatta komiktir ama ben şahit oldum bazısının canı bişi isteyipte yemezse şişiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?