2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kizlar ben cay icmiyorum
ama bazen sutlu cay iciyordum hamile olmadan once
nefis oluyor
hem o zaman da etkisi cok olmaz
sutlu kahve hissi veriyor insana

kizlar ben cay icmiyorum
nefis oluyor

hıım oda mantıklıymış
gerçi ben hiiiç aramam kendimi bildim bileli
ama demiri kırması yani kansızlık yapması aşırı ve koyu çay içenlerde oluyor
limonda bunu önlüyormuş
çok doktordan böyle duymuştum yani
ama bencede daha yararlı içecekler önde olmalı sonra belki arada keyif yapılabilir :)
ilk fırsatta da ingiliz usulu sütlü çayını deniycem :)

Pazaresı soyleıstım kızlar kalp atslarını dınlıcez dıe ama ultrason olmadıgı ıcın bugune randewu wermstı bugun gttk ultrasona soktu bebegımın kalp atslarını dınledık cok sukur sonunda hersey norml kese ve kalp atsları gayet ıyı 8+2 dedı.bır ay sonra kontrole cagardı bebegımın fotosunu cektı ama net bellı olmamıs yakalayamamısım tam dedı bı dahakı aya verırım dedı e mecburen tamam dedık aslında cok ıstıodum ama olsun napalım kısmet deılmıs..bn grdum ya bebeımı ekranda kalp atslarını dınnledım ya o bana yeter sımdılık..ıkı ay sonra ancaslarını dınledık 3. aydada fotografını alcaz bu cocuk kendını bıze gstermemeye kararlı :)

Sende uyku hali yapmış hamilelik sanırım
Ben maşallahh felfecir gözlerle dolanıyorum
Folik asidin çok katkısı olduğunu düşünüyorum ben
Ara ara minik bulantılarım oluyor, oda hoşuma gidiyorr
Çayla aram yok zaten, olsada olur olmasa da olur ama limon aklımda olsun

kizlar ben cay icmiyorum
nefis oluyor

Hmmm sütlü çayy enfeeeess İngilizler biliyor ağzının tadını cidden
Cafelerde denk gelirse içerim
Onun dışında çay zaten pek sevmem içersem ancak sabah kahvaltısı sırasında içiyorum odaa çooook çoook açık yani limon damlatır gibi damlatma çay içiyorum

Digerlerini bilmiyorum ama tsh yuksek cikmis,kesinlikle kontrol altina alinmali,bebeklerimiz icin canim

Kızlar sabahki mide bulantısından sonra kustum maalesef,öğlen yemeğinde de sadece çorba içebildim sora da aşağı inip koltukta uyuyuverdim yarım saat,bu arada ben bankacıyım,öğlen uyuyan bankacı görülmemiştir herhalde:)

şimdi midem iyi,çubuk krakerimle mutluyum,tavsiye ederim:)

Bu arada test sonuçları ile ilgili hiç canınızı sıkmayın,Allah büyük,herşeyin bir çözümü var,ben de gebelik istediğim için temmuz gibi doktora kontrol için gitmiştim,toxoplasmam pozitif çıkmıştı ayy ne üzüldüm hamile kalamam diye,sora birtakım testler daha yapıldı meğer hastalığı atlatmışım ancak düşük değerlerde pozitif kalabilirmiş,önemli değilmiş dediler,ne üzülüp ne ağlamıştım.Şimdi bakıyorum meleğim gelio,Allahım sana şükürler olsun...

Pozitif düşünün mayıs anneleri:)

Çok iyi yapmışin canim bidaha gitme sakin alala sen mecburmusun adama bak ya bide tehdit etmiş utanmaz ne hakkı var bebeğin icinde olur filan demesine onun doktorluğuna guvenilirmi işiyle bazı şeyleri karıştıranlardan demekki şimdi başka seyler geciyoda içimden neyse tutuyorum kendimi ama çok sinirlendim dogrusu,mecburi bı durumun yok sonuçta ölüm kalimlik değilsin o adama da muhtaç degilsin senin seçimin saygılı olması lazım tabi bazı kompleksleri yoksa!!!

mesela benim toksoplazma negatif ve ben cok geriliyorum asla kapmamam lazm hamileyken

Every senin aşısız kediden uzak durman mı gerekiyor bu durumda?
Nasıl bir koruma verdi doktorun? Neden negatif oluyor yada pozitif demek bu kılı vucut alıp bağışıklık mı kazanmış oluyor?
Ne sordum dimi

Kızlar toxoplasma çiğ et(salam,sucuk,sosis),iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerin tüketilmesi ve kedi dışkısından bulaşır.Çiğ köfte gibi besinler de bildiğim kadarıyla risk taşıyor,ben toxoplasma geçirip atlatanlardanım,ben benimkinin çiğ et yemek kaynaklı olduğunu düşünüyorum.eğer geçirmediyseniz hamilelikte çok dikkat edin.

belki komik olacak ama çiğbörekte risk gurubunda mı sizce?
yani aslında pişiyo ama acaba kıyma az mı pişiyo

Hmmm teşekkür ederim canım gayet açıklayıcı olmuş
Doktor zaten hamilelikte salam,sucuk,sosis yasaklıyor
Ama canım çok isterse ucundan azcık koparıp yiyorum
Zira bende salam hastası birisiydim -ki ondan zannediyorum bağışıklık kazandım :44:
kedilerle çok haşir neşir olamam, yani pek severim ama kıl-tüy olayı beni rahatsız eder oyüzden yaklaşamam

ben de sucuğu hep çiğ yerdim cnım ya hiç dayanamazdım öle şeylere,temmzudan beri yemiyorum ama canım isterse ucundan bi de pişmişinden yerim herhalde:)ne demek canım ya,bildiklerimizi paylaşınca herşey daha da bi kolay olcak sanki hepimiz için

yok be canım niye komik olsun,pimpirik anneler olarak anlıyorum seni:)ama çiğ böreğin sadece adı çiğ,olsa da yesek dimi:)

Pehhh can çekti mi neee
Bide aklımdayken söyleyim duydunuz mu bilmiyorum
Eğer ki bişeye aşerdiniz o an alamadınız veya yiyemediniz hemen avucunuzu yalayıp gögsünüze sürecekmişiniz, ne maksatlı bilmiyorum ama sütün kaçmasın diye düşündüm ben:26:
Gerçi aşerme piskolojik birşeymiş
Amaa şiiiiiii eşler duymasın

yok yok öyle değil
hatta hamilelikle alakası da yok
avcunu yalayıp göğsüne sürersin ki memen şişmesin derler :)
hatta komiktir ama ben şahit oldum bazısının canı bişi isteyipte yemezse şişiyo :)

heyy tamam beee göğüslerim patlıcak çiğ börek sucuk helede döneri olacak yawww kızlar valla çatlıcam kapatalım şu yemek konusu avucumu yalaya yalaya derim aşındı :)))))))

evet bencede tam yeri yni herkes hamile :)
bende yavaştan kaçıyorum arkadaşlar
yarın sabah kaldığım yerden bulurum ben sizi :)
herkese sorunsuz akşam ve geceler
bebişlerede kocaman ve sağlıklı olması için bol bol dualr benden :)

Olsun gögüslerde şişmesin ozaman
Ben bikaç kere yaptım vallaa eşimde güldü ama gidipte almadı Gece 3te sokak simidi aşerirmiymiş insan, nerden bulunurmuşş git meyve iste tatlı iste ama simit ne yaa diyip aşerme şeklimimide beğenmedi beyfendi ama o gece gözümün önünden simit-ayran gitmedi Ertesi gün aldı ama ben çoktaan avucumu yalamıştım zaten
Ama demek ki erkekler için düşmesin, kadınlar için şişmesin olayı doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…