- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.461
Geçmiş olsun canim. Ya. .Hastalara gecmis olsun diyorum.
Mehmet yine ateslendi dun gece bugun de atesi cikti kresin dru bogazlarindan demis randevu aldik yarin dra gidecegiz
herkese iyi h.sonlari
evet guzel oldular gorkem bebekliginden beri puma nin ayakkabisina takikti ayaklari buyudukce biraz buyugunu ayni modeli aliyorduk cok seviyordu genc cocuklar yolda oglumun ayakkabilarini soruyorlardi nerden aldigimizi ilk kez baska bir ayakkabi aldik baslarda ses etmedi ama simdi eski ayakkabisini istiyormus daha alisamadi bizim ev oldukca senlikli hastalik ve huzursuzluk cok yasayan insanlar degiliz cok sukur evde cocuklarla oyunlar oynuyoruz ilgisiz hic birakmiyoruz elimizden geldigince cocuklarimda guleryuzluler kendi iclerindede bir gizli hiyerarsileri varBiz de adidastan yumuşak bir ayakkabı aldık, 2-3 ay giydi. Bence de güzel ama pahalı indirimde bulmak lazım. Dün adidas botları gördüm aklım gitti. Nasıl tatlılar, bayıldım valla.
Oğlumun bu nedenle kardeşi olsun istiyorum. Maşallah sizinkilere, ev ne kadar canlı, neşelidir. Tabi hastalık durumunda ve huzursuzluk olduğunda düşünemiyorum.
Geçmiş olsun.bu kış çok zorlu geçiyor maalesef etkilenmemeleri imkansız gibiHastalara gecmis olsun diyorum.
Mehmet yine ateslendi dun gece bugun de atesi cikti kresin dru bogazlarindan demis randevu aldik yarin dra gidecegiz
herkese iyi h.sonlari
Maşallah canım allah huzurunuzu hiç bozmasın inşallah evlatların ömür boyu hep böyle birbirlerinin yanında olurlar.evet guzel oldular gorkem bebekliginden beri puma nin ayakkabisina takikti ayaklari buyudukce biraz buyugunu ayni modeli aliyorduk cok seviyordu genc cocuklar yolda oglumun ayakkabilarini soruyorlardi nerden aldigimizi ilk kez baska bir ayakkabi aldik baslarda ses etmedi ama simdi eski ayakkabisini istiyormus daha alisamadi bizim ev oldukca senlikli hastalik ve huzursuzluk cok yasayan insanlar degiliz cok sukur evde cocuklarla oyunlar oynuyoruz ilgisiz hic birakmiyoruz elimizden geldigince cocuklarimda guleryuzluler kendi iclerindede bir gizli hiyerarsileri var
birbirlerinin hakkini asla gaspetmezler birbirlerini disariya karsi koruma kollama huylari var gorkeme bisey alirsak zeynepede almadan kesinlikle gitmez zeynepte mesela masaya iki dilim kek koysam bir dilimi yer ikinci dilimi abisinin yemesini ister hatta eline verir birbirlerine ve haklarina saygi duymalari cok hosuma gidiyo omur boyu surer insallah bu huylari
Maşallah zeynep hanıma. Sağlıklı olsunlar en başı oBugun menenjit asisina gittik o da ne sekreter randevu tarihini yanlis vermis asiyida aldik neyse hastanede dolapta hemsire bizim icin sakliycak subatta olacagiz asiyi doktor kontrolunden gectik en azindan gelisimini guzel buldu uzun zamandir yaptiramadigimiz idrar tahlilinide verdik temiz cikti zeynep 12 kilo 88 cm iki ayda bir kilo kadar almisiz iki aydada 3 cm uzamisiz ayina gore cok iyi oldugunu soyledi bende birsey kullanmamiz gerekirmi dedim gerek gormedi motor gelisiminde iyi oldugunu soyledi sutten kesme olayini sormayi unuttum neyse diger sefere artik
Valla bizim sür olayı net değil bugün hiç içmedi malesef.ama emiyor ya şimdilik çok zorlamıyorumIyi akşamlar kızlar.bebegi süt içen varmı gün içinde ne kadar içiyor sütü.benim kıza öğle ve akşam yatarken 150cc eviyordum yani toplam 300 cocuk içiyordu.ama artık saniyelik içiyor ve sanırım yetmiyor.büyük biberon alma vakti geldi gibi geliyor.bizde 12 kilo ve 90 cm iz.kaç dişleri var miniklerin .
Sinemaya ben babaya bırakıp ablalarını 2-3 kez götürdüm.sorun olmamıştı tabi bu yazındı.şimdi hiç denemedik bide artık iyice büyüdüler.tek kalmaktan sıkılıyor hemen ablalarını arıyor eşim tekrar denerız ama oyalayabilirmiyim diyor.şu karneler alınsın yine kızlarımla gideyim sinemaya minikte babayla takılsın evde :)
Ay geçmiş olsun Mehmet bu kış sanırım hastalik konusunda çok şansızHastalara gecmis olsun diyorum.
herkese iyi h.sonlari
Emiyorsa sorun değil zaten.biz artık emimiyoruz iyice süte alıştı hatta sütüm işitirsen bile hemen vermiyorum diye kolunu bağlayıp birbirine küsüyor bana :)Valla bizim sür olayı net değil bugün hiç içmedi malesef.ama emiyor ya şimdilik çok zorlamıyorum
Ay nedense artık 2. Çocuk olayı bana Da öcü gibi gelmiyor.sanırım ruhen kendimi hazırlıyorum:)Biz de adidastan yumuşak bir ayakkabı aldık, 2-3 ay giydi. Bence de güzel ama pahalı indirimde bulmak lazım. Dün adidas botları gördüm aklım gitti. Nasıl tatlılar, bayıldım valla.
Oğlumun bu nedenle kardeşi olsun istiyorum. Maşallah sizinkilere, ev ne kadar canlı, neşelidir. Tabi hastalık durumunda ve huzursuzluk olduğunda düşünemiyorum.
Bizede doktor aynı şeyleri önerdi ve gece deliksiz uyuması gerektiğini söyledi.hatta biz 8.ayD odasını ayırdık ağlayınca hemen gitme falan demişti.ama gelde gitme apartmanı bizim Kapıya Diker valla bağırışıyla.:)Bizim doktorumuz 7.aydan itibaren gece kesintisiz uyumalı diyor. Hatta gece beslenmesini biz çok küçükken kesmiştik uyku daha değerli diye. 4-5 ay çok güzel uyuyordu. Gece ya hiç uyanmıyor ya da 1 kez kalkıyordu. Burda dertleştiğimiz gece çok uyandığı zamanlarda bile haftada 1 kez hiç uyanmadığı olurdu. Düzeni böyleyken bu kadar değişmesi normal gelmiyor bana. Alışkanlıktan uyanıyor bence bu alışkanlığı kırmak lazım ama yöntemi bulamıyorum. Bazen kreşte bizi özlediği için mi uyanıyor diye düşünüyorum ama kaç ay oldu, niye hala böyle yapıyor ki.
Oyle olacak galiba abi de boylu zeynoda masallah benim tarafa cekmisler allahtan benim soy sop hep uzun zaten simdiki nesil hep uzun duru kac kilo zeynepin istahina gore kilosu az bile cok fazla hareketli suyuda cok seviyo bardak bardak iciyo o yuzden formunu koruyoMaşallah zeynep bizim kuzular uzun olacak anlaşılan kilo olarak darısı duruya
Ay canim ayni egzema derdi bende de var sag elimde parmaklarimda elimi kesip atasim geliyo bazen bende kac kez do ktora gittim en son baktim cildiye care olamadi deri ve zurevi hastaliklara kadar gittim prof. Bakti sana dediginin aynisini dedi birak elin pis kalsin devamli yikama dedi ben pis dolasamam kafayi yerim iki cocuklu anne elini yikamadan olur mu antifungal merhemler falan verdi ama yine bir iyilesme yok netten arastirdim coresatin kremi buldum kortizon icermiyo doktorlarin verdikleri koSın bir haftadır elimin üzerinde diz Kapaklarımda ve dirseklerimde egzama oldu.bugün doktora gittim bir sürü merhem verdi cildimin çok kuru olduğunu sürekli nemli tutmamı söyledi.banyo sayını azalt dedi.ellerim için sudan sabundan deterjandan uzak duracan dedi.20 aylık bebeğim var suyla malesef aşır neşir olmak zorundayım dedim o zaman eldiven kullanımını alışkanlık haline getirmen lazım dedi.en önemliSide stresten uzak duracaksın dedi bende oldu söylerim dedim tabi içimden.allah için herşeyi geçtim ben stresten nasıl uzak durucam.istanbul'da yaşıyoruz yaza işe başlıycam birde kv faktörü var son zamanlarda sinirlerimi hoplatan.:)
Dikkat etmezsen sedefe çevirebilir dedi alerjik bünyeli olduğum için allah korusun.
Bide bana özel medikal temizleme jeli nemlendirici ve sabun verdi.haftaya kontrole gidicem inşallah düzelir o zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?