2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
O gercekten bozulmak icin siraya girmisler benimkiler bosh siemens kullanmadim hic ama kalitelidir diye tahmin ediyorum bende mutfaka siemens ankastre set dusunuyorum tabi belli degil

Salonu genisletmeye karar verdik asiri buyuk bir balkonum var balkonu salonla birlestiricez ustalarla konustuk hepsininde turkan soray kurallari var sunu yaparsam bunu yapmam bunu yaparim ona karismam en ifrit oldugum seyler tadilat ve ustalarla ugrasmak esim iznini ayarlarsa basliycaz insallah sinirden egzemam tavan yapmazsa iyidir

Siemens ve bosch kullananlar memnun genelde.beko ve arçelik sakın alma derim.

Biz o işi geçen sene yaptık.balkonu içeri aldık.ay çok uğraşmalı iş. Hem ustayla hem sonrası temizlikle.Biz yapılırken annemleré gitmiştik 10 gün sonra iş bitince geldik.tabi temizlik bana kalmıştı.sağolsun annem yardım etti
Sizede şimdiden kolay gelsin

Nasil memnun musunuz benim balkonum cok buyuk salonum benim icin daha onemli balkona sadece camasir asma disinda kullanmiyorum ben severim ama esim balkonda oturmayi sevmiyo cocuklarda sevmiyo hic degilse salon ferahlasin belki anneme giderim yapilirken bilmiyorum

Süt konusunda çok dertliyim ben. Oğlum düzenli olarak süt içmiyor. Bazen özlüyor veriyorum, 2-3 gün bir çay bardağı kadar içiyor sonra ağzına sürmüyor. Bizimki kreşe gittiği için gündüz içirme fırsatım yok, kreşte verirlerse içiyormuş, evde akşam yemek filan derken çocuk içmek istemiyor.

Ay nedense artık 2. Çocuk olayı bana Da öcü gibi gelmiyor.sanırım ruhen kendimi hazırlıyorum:)
Oğlumun bir kardeşi olmasını gerçekten çok istiyorum. Herşeyin hayırlısı ama psikolojik olarak 2.çocuk gözümü korkutuyor, aynı şeyleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor. Eşimle tam bir şeyleri halletmeye başlamışken stresli bir ortamda yaşamak istemiyorum tekrar.

Biz de ağlatmamak için hemen gidiyoruz yanına, 10 sn bekliyoruz anında ses yükseliyor zaten. Geçen gün okuduğum kitapta 5 dk bekleyin diyor, sakinleştirip yatırıp ağlarsa bu sefer 10 dk beklemek gerekiyormuş. Her defasında bekleme süresi 5 dk artıp max 20 dk ağlatılmalıymış. Sonrasında yorgun düşüp uyuyacak diyor ama gece ağlatmak istemiyorum. Sonra niye ağladığını unutup, hepten çıldırır bizimki.
Gece uyanmaları düzene koymak için gece ilk yatışını düzenlemek gerekiyormuş. İlk uykuya kendi kendine geçen çocuk gece uyanınca tekrar kendi kendine uyuyabiliyormuş. 2 gündür maşallah geceleri daha rahatız. Oğlum uyanıyor, biraz mızırdanıyor sonra tekrar dalıyor. Allahım inşallah böyle devam eder. Bu bile çok iyi geldi bize.

Eshma, serap 85 geçmiş olsun. Oğlum doğduktan sonra ben de deli gibi el yıkıyorum, ellerim soğuk da eklenince çok çatladı, yaşlı eli gibi duruyor. Temizlik yapınca iyice kötü oluyor. Şu an için egzama filan yok ama bazen psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Takıntı haline getiriyorum çünkü el yıkamayı.

Ay üzüldüm valla. Arka arkaya hepsinin bozulması şanssızlık olmuş. Benim evdekiler arçelik, ben de önceden bozulsa da yeni alsam diyordum ama şimdi bir süre daha idare etsin istiyorum masraf olmasın diye.

Aman canım dikkat et gerçekten çok sıkıntı verici birşey.işte olsam daha Rahat olur en azından evdeki gibi suyla çok aşır neşir olmam ama evde Olunca mümkün değil
Bende çok Takıntılıyım eller konusunda malesef

Maşallah canım inşallah hep böyle gider uyku düzeniniz.
Ben o kadar alıştımki gece uyanmalarına dün akşam maşallah 4 saat hiç uyanmadan uyumuş saate bi baktım farkedince hemen yanına gittim hasta mı acaba ateşi mi var diye korktum.Tabi 10 dakika sonra uyandı ve 1 buçuk saat sonra Ancak tekrar uyutabildim

Emin ol ikinci çocukta bende tekrar eski stresli günlere dönücem diye korkuyorum çünkü şimdi birde büyük çocuklarımız olacak bakmamız gereken
Ama bir taraftan da kardeş Kızımın halkı diye düşünüyorum hemde zeynep gibi bir yavrumun olması benimde hakkım
Evet birkaç sene zorlanıcam ama sonrası güzrl olacak diye düşünüyorum
Serap en güzel örnek önümüzdeki.maşallah diyeyim iki evladı var ve anlatırken Bile evlatlarıyla ne kadar mutlu olduğu belli.allah mutluluklarını hiç bozmasın.

Bende mutfak masamın yenileyecegim begendim ay başında alacağım eşim hemen yerini buldu sevgililer günü hediyesiymis
Bu erkekler neden ev eşyalarını hep kadına aitmiş gibi görür.bizimkide öyle eve aldığı şey sanki bana alınmış gibi

An itibarı ile bahtsız bedevi olduğumu ilan ediyorum mutfaktan alt kata şu sizdiriyormus evren sanırım bana birşey diyor
Evrene pozitif mesajlar ver belki o zaman sendeki bahtsızlığı alır:)
Bazen oluyor öyle herşey üstüste geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…