- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.481
O gercekten bozulmak icin siraya girmisler benimkiler bosh siemens kullanmadim hic ama kalitelidir diye tahmin ediyorum bende mutfaka siemens ankastre set dusunuyorum tabi belli degilEvdeki eşyalar bıraktı bizi hepsi peşpeşe sıraya girmiş dün akşam yedek tv de bozuldu sırasıyla 2 tv bilgisayar buzdolabı bulaşık makinesi bozuldu mecburen yenileyecek araştırıyorum bende vestel dışında memnun kaldığınız markalar varsa siemens düşünüyorum ama hiç kullanan var mi etrafinizda
Siemens ve bosch kullananlar memnun genelde.beko ve arçelik sakın alma derim.Evdeki eşyalar bıraktı bizi hepsi peşpeşe sıraya girmiş dün akşam yedek tv de bozuldu sırasıyla 2 tv bilgisayar buzdolabı bulaşık makinesi bozuldu mecburen yenileyecek araştırıyorum bende vestel dışında memnun kaldığınız markalar varsa siemens düşünüyorum ama hiç kullanan var mi etrafinizda
Biz o işi geçen sene yaptık.balkonu içeri aldık.ay çok uğraşmalı iş. Hem ustayla hem sonrası temizlikle.Biz yapılırken annemleré gitmiştik 10 gün sonra iş bitince geldik.tabi temizlik bana kalmıştı.sağolsun annem yardım ettiSalonu genisletmeye karar verdik asiri buyuk bir balkonum var balkonu salonla birlestiricez ustalarla konustuk hepsininde turkan soray kurallari var sunu yaparsam bunu yapmam bunu yaparim ona karismam en ifrit oldugum seyler tadilat ve ustalarla ugrasmak esim iznini ayarlarsa basliycaz insallah sinirden egzemam tavan yapmazsa iyidir
Nasil memnun musunuz benim balkonum cok buyuk salonum benim icin daha onemli balkona sadece camasir asma disinda kullanmiyorum ben severim ama esim balkonda oturmayi sevmiyo cocuklarda sevmiyo hic degilse salon ferahlasin belki anneme giderim yapilirken bilmiyorumBiz o işi geçen sene yaptık.balkonu içeri aldık.ay çok uğraşmalı iş. Hem ustayla hem sonrası temizlikle.Biz yapılırken annemleré gitmiştik 10 gün sonra iş bitince geldik.tabi temizlik bana kalmıştı.sağolsun annem yardım etti
Sizede şimdiden kolay gelsin
Süt konusunda çok dertliyim ben. Oğlum düzenli olarak süt içmiyor. Bazen özlüyor veriyorum, 2-3 gün bir çay bardağı kadar içiyor sonra ağzına sürmüyor. Bizimki kreşe gittiği için gündüz içirme fırsatım yok, kreşte verirlerse içiyormuş, evde akşam yemek filan derken çocuk içmek istemiyor.Iyi akşamlar kızlar.bebegi süt içen varmı gün içinde ne kadar içiyor sütü.benim kıza öğle ve akşam yatarken 150cc eviyordum yani toplam 300 cocuk içiyordu.ama artık saniyelik içiyor ve sanırım yetmiyor.büyük biberon alma vakti geldi gibi geliyor.bizde 12 kilo ve 90 cm iz.kaç dişleri var miniklerin .
Sinemaya ben babaya bırakıp ablalarını 2-3 kez götürdüm.sorun olmamıştı tabi bu yazındı.şimdi hiç denemedik bide artık iyice büyüdüler.tek kalmaktan sıkılıyor hemen ablalarını arıyor eşim tekrar denerız ama oyalayabilirmiyim diyor.şu karneler alınsın yine kızlarımla gideyim sinemaya minikte babayla takılsın evde :)
Geçmiş olsun turtix. Bizimkinin de burnu akıyor, öksürmeye başladı. Kışı hayırlısıyla bir atlatsak diye dua ediyorum artık.Hastalara gecmis olsun diyorum.
Mehmet yine ateslendi dun gece bugun de atesi cikti kresin dru bogazlarindan demis randevu aldik yarin dra gidecegiz
herkese iyi h.sonlari
Oğlumun bir kardeşi olmasını gerçekten çok istiyorum. Herşeyin hayırlısı ama psikolojik olarak 2.çocuk gözümü korkutuyor, aynı şeyleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor. Eşimle tam bir şeyleri halletmeye başlamışken stresli bir ortamda yaşamak istemiyorum tekrar.Ay nedense artık 2. Çocuk olayı bana Da öcü gibi gelmiyor.sanırım ruhen kendimi hazırlıyorum:)
Biz de ağlatmamak için hemen gidiyoruz yanına, 10 sn bekliyoruz anında ses yükseliyor zaten. Geçen gün okuduğum kitapta 5 dk bekleyin diyor, sakinleştirip yatırıp ağlarsa bu sefer 10 dk beklemek gerekiyormuş. Her defasında bekleme süresi 5 dk artıp max 20 dk ağlatılmalıymış. Sonrasında yorgun düşüp uyuyacak diyor ama gece ağlatmak istemiyorum. Sonra niye ağladığını unutup, hepten çıldırır bizimki.Bizede doktor aynı şeyleri önerdi ve gece deliksiz uyuması gerektiğini söyledi.hatta biz 8.ayD odasını ayırdık ağlayınca hemen gitme falan demişti.ama gelde gitme apartmanı bizim Kapıya Diker valla bağırışıyla.:)
Biz hep böyleydik hiç deliksiz uyku uyumadı bizimki.o sebeple çok takılmıyorım artık.
Ben bu sıralar rüya gördüğünde onu gerçek sanıp uyandığını hissediyorum.uykusunda pepeé Baba abda falan diyor muhtemelen rüya görüyor
Ay üzüldüm valla. Arka arkaya hepsinin bozulması şanssızlık olmuş. Benim evdekiler arçelik, ben de önceden bozulsa da yeni alsam diyordum ama şimdi bir süre daha idare etsin istiyorum masraf olmasın diye.Evdeki eşyalar bıraktı bizi hepsi peşpeşe sıraya girmiş dün akşam yedek tv de bozuldu sırasıyla 2 tv bilgisayar buzdolabı bulaşık makinesi bozuldu mecburen yenileyecek araştırıyorum bende vestel dışında memnun kaldığınız markalar varsa siemens düşünüyorum ama hiç kullanan var mi etrafinizda
Aman canım dikkat et gerçekten çok sıkıntı verici birşey.işte olsam daha Rahat olur en azından evdeki gibi suyla çok aşır neşir olmam ama evde Olunca mümkün değilEshma, serap 85 geçmiş olsun. Oğlum doğduktan sonra ben de deli gibi el yıkıyorum, ellerim soğuk da eklenince çok çatladı, yaşlı eli gibi duruyor. Temizlik yapınca iyice kötü oluyor. Şu an için egzama filan yok ama bazen psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Takıntı haline getiriyorum çünkü el yıkamayı.
Maşallah canım inşallah hep böyle gider uyku düzeniniz.Biz de ağlatmamak için hemen gidiyoruz yanına, 10 sn bekliyoruz anında ses yükseliyor zaten. Geçen gün okuduğum kitapta 5 dk bekleyin diyor, sakinleştirip yatırıp ağlarsa bu sefer 10 dk beklemek gerekiyormuş. Her defasında bekleme süresi 5 dk artıp max 20 dk ağlatılmalıymış. Sonrasında yorgun düşüp uyuyacak diyor ama gece ağlatmak istemiyorum. Sonra niye ağladığını unutup, hepten çıldırır bizimki.
Gece uyanmaları düzene koymak için gece ilk yatışını düzenlemek gerekiyormuş. İlk uykuya kendi kendine geçen çocuk gece uyanınca tekrar kendi kendine uyuyabiliyormuş. 2 gündür maşallah geceleri daha rahatız. Oğlum uyanıyor, biraz mızırdanıyor sonra tekrar dalıyor. Allahım inşallah böyle devam eder. Bu bile çok iyi geldi bize.
Emin ol ikinci çocukta bende tekrar eski stresli günlere dönücem diye korkuyorum çünkü şimdi birde büyük çocuklarımız olacak bakmamız gerekenOğlumun bir kardeşi olmasını gerçekten çok istiyorum. Herşeyin hayırlısı ama psikolojik olarak 2.çocuk gözümü korkutuyor, aynı şeyleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor. Eşimle tam bir şeyleri halletmeye başlamışken stresli bir ortamda yaşamak istemiyorum tekrar.
Bu erkekler neden ev eşyalarını hep kadına aitmiş gibi görür.bizimkide öyle eve aldığı şey sanki bana alınmış gibiBende mutfak masamın yenileyecegim begendim ay başında alacağım eşim hemen yerini buldu sevgililer günü hediyesiymis
Evrene pozitif mesajlar ver belki o zaman sendeki bahtsızlığı alır:)An itibarı ile bahtsız bedevi olduğumu ilan ediyorum mutfaktan alt kata şu sizdiriyormus evren sanırım bana birşey diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?