2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ben çok memnunum benim salon küçüktü balkon seninki gibi büyüktü ve gereksiz duruyordu şimdi hem salon daha ferah be aydınlık oldu.tek sorun kışın ısınma daha zor oluyor.daha geç ısınıyor oda.Bide cam çok olunca sıcaklık çabuk düşüyor.balkon duvarına yalıtım yapılırsa bu sorunda azalır

Dün gece duru ateşlendi acile gittik Boğazı şişmiş hepimizde vardı zaten bulastirrmisiz antibiyotik verdi ateş düşürücü eve. Gelince zorla içirdik kustu fitil koydum bende

Tesekkur ederim canim guzel sozlerin ve temennin icin zeynepe hamileyken gorkem 16 aylik falandi isteyerek hamile kalmistim ama bende korktum acikcasi ikisine birden nasil kosustururum diye cok sukur ki bugune kadar hic darda kalmadim kimse kalmasin insallah gorkemde kardesini cabuk kabullendi cunku o da kucuk neyin ne oldugunu anlayana kadar zeynep hep ailemizde varmis gibi hizli bir sekilde abi modeline oturttu kendini belki buyuk ve bilincli olsaydi kabullenemez sorun yasardim herhalde kardesimle aramda 5 yas var ablayim o dogdugunda tacim elimden alinmisa döndüm uzun bir sure onun evimizden ne zaman gidecegini bekledim sevmedim cunku annemi babami elimden almisti oyuncaklarimi ve babamin her aksam getirdigi cikolatalarida almasi olasiydi bugun iyiki kardesim v

Iyiki kardesim var birbirimizi cok seviyoruz ben kendimin yasadigi bu kardes kiskancligini cocuklarimin yasamasini istemedim bende baslarda zorlandim ama umdugum kadar zor degildi gozunuzde buyuturseniz isin icinden cikamazsiniz gorkem bebekken bende diken ustundeydim agresiftim pimpirikliydim icimde hep soru isaretleri doner dururdu aklimda simdi daha relaxim oh kafam rahat cocuklar rahat cenem dustu he

A cok iyi olmus o zaman benim salonda bana kucuk geliyo balkonda at kostur hayirlisi artik gule gule kullan canim sende

Çok erken sevinmişim, oğlum dün gece uyanma rekoru kırdı. Bir derdi var gibiydi ama anlamadık zaten bu aralar huysuzluğu üzerinde.

Dün gece duru ateşlendi acile gittik Boğazı şişmiş hepimizde vardı zaten bulastirrmisiz antibiyotik verdi ateş düşürücü eve. Gelince zorla içirdik kustu fitil koydum bende
Geçmiş olsun. Turtix de yazmıştı mehmet'in boğazında kızarıklık vardı. Salgın filan mı var acaba, ikisi birden aynı şekilde hasta oldu.

Ay serap ne güzel yazmışsın, okurken insan cesaretleniyor valla. Dün bir yazı okudum ilk çocuk büyüklerin dünyasına, ikinci çocuk çocukların dünyasına geliyor diye. O yüzden herkes ikinci çocuk daha rahat oluyor diyor herhalde. Allah uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin evlatlarımıza.

Sağol teyzesi bize babadan geçti doktor birbirinize vermişsiniz dedi birde üst 2 köpek dişi patladı hepsi üst üste geldi ateşi çok yükseliyor düşünce rahatlıyor başlıyor oynamaya

Duru hasta 2 çocuktan vazgeçiyorum iyilesince yeniden istiyorum ben ara verme taraftarı değilim ablamla aramızda 7yaş var ben orta okuldan teyzeoldum o kendi dünyasında ben kendi dünyamda olduk görumcemin doğacak bebeğiyle büyük arasında 8 yaş var şimdiden huyu değişti

Tv yapıldı önemli bir sorun değilmiş neyseki ama yeni bir tv mecburen alacağız oturma odasının koltuklarin. Yanlari aksattı duru başını vuruyordu bazen babası koltukcuyla konuştu yanlarını kapatılacak

Bende çok ara vermeyi düşünmüyorum.allah kısmet ederse 2017 annesi olmak istiyorum birde ama başımı olur sonu mu olur onu allah bilir:)

Valla 2. Çocukta anne olduğumu hissettim diyen çok var.inşallah bizde öyle iyi hissedenlerden oluruz

Aynen oyle canim ayrica o soz de cok guzelmis aradaki her yas ucurumu genisletir gorumcemin kizi kardesi dogunca bogmaya calismis allahtan farketmis aralarinda 6 yas var herkes ilki buyusun akillansin sonra ikinciyi yapar rahat ederim diyor ama goruyorum oyle olmuyor ben ikinciyi istedigimde esim daha erken gorkem biraz buyusun dedi bende ikinci bebek gorkemin buyumesinimi engelleyecek dedim kocaman 9 aylik karnimla oglumu istiyor diye hergun parka goturdum yuruyusler yaptik yagmurlu havalarda bile alisverisimizi yaptik ay dokunmayin bana cok fena hamileyim modunda olmadim hic evimin isinide yaptim oglumlada esimlede ilgilendim hersey kafada bitiyor acikcasi

Slm hanimlar,
Mehmet'in kulaginda enfeksiyon varmis yine antibiyotige basladik. Dr'a sik sik tekrarladigini ve augmentini sevmedigini soyleyince farkli bir ilac yazdi. Anladigim kadariyla cocugumun kulagi hic tam anlamiyla gecmemis ve farkli seyler tekrardan enfeksiyona sebep olmus. Mesela bu sefer kopek disleri patlamak uzere ve bogazi da kirmiziydi. Atesi dustu ama cumartesi kontrole goturecegiz.

Ben de pazar gunu rahatsizlandim disarida yemek yedik bi kac saat sonra kusmaya basladim icim disima cikti. Pazartesi ise geldim oglene kadar zor dayandim revire gittim serum taktilar. Esim de ayni seyden yedi ona bisey olmadi anlamadim. Hala toparlanamadim yemek yiyebiliyorum cikarmiyorum da ama hafif bulantim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…