2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Çok erken sevinmişim, oğlum dün gece uyanma rekoru kırdı. Bir derdi var gibiydi ama anlamadık zaten bu aralar huysuzluğu üzerinde.
Bu aralar mehmet de rekor kiriyor memeden ayrildiktan sonra biraz daha az uyaniyordu simdi uykusunda tepiniyor uyanip agliyor distendir diye dusunuyorum sizin disler ne durumda?

Ben de aralarında fazla yaş farkı olmasın istiyorum, inşallah doğru zamanda, kendimi hazır hissettiğimde oğlumun bir kardeşi olur.

Geçmiş olsun tekrar. İnşallah bu sefer tam iyileşir de tekrarlamaz.

Bu aralar mehmet de rekor kiriyor memeden ayrildiktan sonra biraz daha az uyaniyordu simdi uykusunda tepiniyor uyanip agliyor distendir diye dusunuyorum sizin disler ne durumda?
Demek ki ağlak zamanları bu aralar. Bizimki okulda su gibi kaka yapıyormuş ama evde hiç kaka filan yapmıyor. Sen yazınca aklıma geldi belki diştendir sıkıntısı. Hiç kontrol etmedim, birşeyleri deli gibi ısırmaya çalışmıyor. Şüphelenmedim doğrusu akşam gelince paşa izin verirse bir kontrol edeyim bari.

Kopek disleri cok agri yaparmis sen bi bak mehmet parmaklari hep agzinda
bizimki de acmaz agzini aglarken bakiyorum

Emiyormu o yüzdende içmek istemeyebilir.bardakla içmek pek zevkli olmuyo onlara göre.benim kız biberonla içiyor.yatarken veriyorum.bence renkli pipetli bardaklar deneyin hoşuna gidebilir.yada kaşık kaşık içmekte hoşlarında gider.yada sütün içine bişeyler deneyin.neskuit .bisküvi.bal gibi şeylerle deneyin belki hoşuna gider.benim kız hiç bişey istemiyor sade olacak.arada içmesinde normal tabi.yavaş yavaş alışacaklar.

Kızlar gecmiş olsun.emin olun 2.çocuklar daha kolay büyüyor.hem deneyim oluyor,nasıl bakacağınızdan biliyordu az tedirgin oluyorsunuz Buda bebeğe yansıyor zaten.benım 3 çocuk var.

Bizdede ust kopek disleri cikti altlarda kabarik eli agzinda arada nedensiz aglamalari oluyor normal o da forumda hastaliklar cogalmis gecmis olsun

Bozuk kısmı sana gelmiştir. Bu konularda ben de çok şanssızım herkes yer kimseye birşey olmaz, benim yediğim şey hemen dokunur. Dün benim de başım ağrıyordu hemen mideme vurdu, şu mide bulantısından kurtulamadım bi.
Sana da geçmiş olsun bu arada, hemen çıkarman iyi olmuş.

Kopek disleri cok agri yaparmis sen bi bak mehmet parmaklari hep agzinda
bizimki de acmaz agzini aglarken bakiyorum
Evet bizimki de çıkarırken çok zorlanmıştı. Alttakiler patlamış aslında ama huzursuzluğunun başka sebebi var bence. Benim oğlum sık ve katı olmayan şekilde kaka yapıyor. Aslında bu aralar günde bir veya iki kez yapıyor ama kıyafetleri hep batıyor. Acaba bu yüzden mi kilo alamıyor diye düşünmeye başladım. Şubatta doktor kontrolü var, sormayı düşünüyorum.

Benim oğlum emmiyor, devam sütü de almıyor. Biberonu 10 aylıkken bıraktı ağzına sürmedi bir daha. Pipetle içsin istiyorum ama pipeti hep dışarda biz yemek yerken oyalansın diye verdik o yüzden oyuncak zannediyor. Ağzına alıp ısırıyor. Balı normalde sever ama sütün içinde sevmedi. Bir arkadaşım da nesquik katıyormuş ama eşim yapay diye istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla. Gece yatarken vermek istiyorum bizimkinin karnı çok şiş oluyor bu aralar. Yemek fazla gelince kusuyor. Süt içme alışkanlığını kazandırmam lazım bir şekilde.

Kızlar gecmiş olsun.emin olun 2.çocuklar daha kolay büyüyor.hem deneyim oluyor,nasıl bakacağınızdan biliyordu az tedirgin oluyorsunuz Buda bebeğe yansıyor zaten.benım 3 çocuk var.
Allah bağışlasın. Üçüncüyü genç olsam isterdim ama 35'ten sonra zor olur benim için. Sezeryan olduğu için 2 yıl beklemek gerekiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…