- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.521
Bu aralar mehmet de rekor kiriyor memeden ayrildiktan sonra biraz daha az uyaniyordu simdi uykusunda tepiniyor uyanip agliyor distendir diye dusunuyorum sizin disler ne durumda?Çok erken sevinmişim, oğlum dün gece uyanma rekoru kırdı. Bir derdi var gibiydi ama anlamadık zaten bu aralar huysuzluğu üzerinde.
Sabaha karşı yanımıza yatırdım yine sürekli uyandı. Bu aralar çok gazı oluyor, sancılandı mı bilemedim ki. Korkunca daha şiddetli ağlıyor, sadece kucakta uyuyor bizimki.Bir yerde okudum bu dönemde kabus görmeye başlıyorlarmış onun etkisi olabilir mi acaba
Ay ben 2016 istiyorum ama kısmet tabi, eğer yeni bir işe girersem 2016 olmaz, biraz çalışıp sonra çocuk yapmak lazım.Bende çok ara vermeyi düşünmüyorum.allah kısmet ederse 2017 annesi olmak istiyorum birde ama başımı olur sonu mu olur onu allah bilir:)
Ben de aralarında fazla yaş farkı olmasın istiyorum, inşallah doğru zamanda, kendimi hazır hissettiğimde oğlumun bir kardeşi olur.Aynen oyle canim ayrica o soz de cok guzelmis aradaki her yas ucurumu genisletir gorumcemin kizi kardesi dogunca bogmaya calismis allahtan farketmis aralarinda 6 yas var herkes ilki buyusun akillansin sonra ikinciyi yapar rahat ederim diyor ama goruyorum oyle olmuyor ben ikinciyi istedigimde esim daha erken gorkem biraz buyusun dedi bende ikinci bebek gorkemin buyumesinimi engelleyecek dedim kocaman 9 aylik karnimla oglumu istiyor diye hergun parka goturdum yuruyusler yaptik yagmurlu havalarda bile alisverisimizi yaptik ay dokunmayin bana cok fena hamileyim modunda olmadim hic evimin isinide yaptim oglumlada esimlede ilgilendim hersey kafada bitiyor acikcasi
Geçmiş olsun tekrar. İnşallah bu sefer tam iyileşir de tekrarlamaz.Slm hanimlar,
Mehmet'in kulaginda enfeksiyon varmis yine antibiyotige basladik. Dr'a sik sik tekrarladigini ve augmentini sevmedigini soyleyince farkli bir ilac yazdi. Anladigim kadariyla cocugumun kulagi hic tam anlamiyla gecmemis ve farkli seyler tekrardan enfeksiyona sebep olmus. Mesela bu sefer kopek disleri patlamak uzere ve bogazi da kirmiziydi. Atesi dustu ama cumartesi kontrole goturecegiz.
Demek ki ağlak zamanları bu aralar. Bizimki okulda su gibi kaka yapıyormuş ama evde hiç kaka filan yapmıyor. Sen yazınca aklıma geldi belki diştendir sıkıntısı. Hiç kontrol etmedim, birşeyleri deli gibi ısırmaya çalışmıyor. Şüphelenmedim doğrusu akşam gelince paşa izin verirse bir kontrol edeyim bari.Bu aralar mehmet de rekor kiriyor memeden ayrildiktan sonra biraz daha az uyaniyordu simdi uykusunda tepiniyor uyanip agliyor distendir diye dusunuyorum sizin disler ne durumda?
Daha once bahsetmisimdir cok zor iciyordu ilaci cogunu tukuruyordu belki de o yuzden boyle oldu. Allah hepsine saglik versinGeçmiş olsun tekrar. İnşallah bu sefer tam iyileşir de tekrarlamaz.
Kopek disleri cok agri yaparmis sen bi bak mehmet parmaklari hep agzindaDemek ki ağlak zamanları bu aralar. Bizimki okulda su gibi kaka yapıyormuş ama evde hiç kaka filan yapmıyor. Sen yazınca aklıma geldi belki diştendir sıkıntısı. Hiç kontrol etmedim, birşeyleri deli gibi ısırmaya çalışmıyor. Şüphelenmedim doğrusu akşam gelince paşa izin verirse bir kontrol edeyim bari.
Emiyormu o yüzdende içmek istemeyebilir.bardakla içmek pek zevkli olmuyo onlara göre.benim kız biberonla içiyor.yatarken veriyorum.bence renkli pipetli bardaklar deneyin hoşuna gidebilir.yada kaşık kaşık içmekte hoşlarında gider.yada sütün içine bişeyler deneyin.neskuit .bisküvi.bal gibi şeylerle deneyin belki hoşuna gider.benim kız hiç bişey istemiyor sade olacak.arada içmesinde normal tabi.yavaş yavaş alışacaklar.Süt konusunda çok dertliyim ben. Oğlum düzenli olarak süt içmiyor. Bazen özlüyor veriyorum, 2-3 gün bir çay bardağı kadar içiyor sonra ağzına sürmüyor. Bizimki kreşe gittiği için gündüz içirme fırsatım yok, kreşte verirlerse içiyormuş, evde akşam yemek filan derken çocuk içmek istemiyor.
Bozuk kısmı sana gelmiştir. Bu konularda ben de çok şanssızım herkes yer kimseye birşey olmaz, benim yediğim şey hemen dokunur. Dün benim de başım ağrıyordu hemen mideme vurdu, şu mide bulantısından kurtulamadım bi.Ben de pazar gunu rahatsizlandim disarida yemek yedik bi kac saat sonra kusmaya basladim icim disima cikti. Pazartesi ise geldim oglene kadar zor dayandim revire gittim serum taktilar. Esim de ayni seyden yedi ona bisey olmadi anlamadim. Hala toparlanamadim yemek yiyebiliyorum cikarmiyorum da ama hafif bulantim var
Evet bizimki de çıkarırken çok zorlanmıştı. Alttakiler patlamış aslında ama huzursuzluğunun başka sebebi var bence. Benim oğlum sık ve katı olmayan şekilde kaka yapıyor. Aslında bu aralar günde bir veya iki kez yapıyor ama kıyafetleri hep batıyor. Acaba bu yüzden mi kilo alamıyor diye düşünmeye başladım. Şubatta doktor kontrolü var, sormayı düşünüyorum.Kopek disleri cok agri yaparmis sen bi bak mehmet parmaklari hep agzinda
bizimki de acmaz agzini aglarken bakiyorum
Evet öyle olmuş. Oğlum yalnız kalmasın istiyorum, Allaha şükür bakacak gücümüz de varken neden bir tane daha yavrumuz olmasın ki. Herşeyin hayırlısı tabi, inşallah ikinci çocuklar da aynı zamana denk gelir.Hanımlar 2 çocuk konusunda hepimiz niyeti bozmusuz .
Benim oğlum emmiyor, devam sütü de almıyor. Biberonu 10 aylıkken bıraktı ağzına sürmedi bir daha. Pipetle içsin istiyorum ama pipeti hep dışarda biz yemek yerken oyalansın diye verdik o yüzden oyuncak zannediyor. Ağzına alıp ısırıyor. Balı normalde sever ama sütün içinde sevmedi. Bir arkadaşım da nesquik katıyormuş ama eşim yapay diye istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım valla. Gece yatarken vermek istiyorum bizimkinin karnı çok şiş oluyor bu aralar. Yemek fazla gelince kusuyor. Süt içme alışkanlığını kazandırmam lazım bir şekilde.Emiyormu o yüzdende içmek istemeyebilir.bardakla içmek pek zevkli olmuyo onlara göre.benim kız biberonla içiyor.yatarken veriyorum.bence renkli pipetli bardaklar deneyin hoşuna gidebilir.yada kaşık kaşık içmekte hoşlarında gider.yada sütün içine bişeyler deneyin.neskuit .bisküvi.bal gibi şeylerle deneyin belki hoşuna gider.benim kız hiç bişey istemiyor sade olacak.arada içmesinde normal tabi.yavaş yavaş alışacaklar.
Allah bağışlasın. Üçüncüyü genç olsam isterdim ama 35'ten sonra zor olur benim için. Sezeryan olduğu için 2 yıl beklemek gerekiyor tabi.Kızlar gecmiş olsun.emin olun 2.çocuklar daha kolay büyüyor.hem deneyim oluyor,nasıl bakacağınızdan biliyordu az tedirgin oluyorsunuz Buda bebeğe yansıyor zaten.benım 3 çocuk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?