2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Olabilir bir arkadasimizin bebegi zayifti ve cok sik kaka yapiyordu dr o yuzden kilo alamiyor demisti. Mehmet artik yemeklerini yiyor ama o da pek kilo almadi cok hareketliler ya artik yakiyorlar demekki

Allah bağışlasın. Üçüncüyü genç olsam isterdim ama 35'ten sonra zor olur benim için. Sezeryan olduğu için 2 yıl beklemek gerekiyor tabi.
Iki yil bekleme zorunlulugu yokmus biz sormustuk druma 40'i cikar cikmaz hamile kalip da sorunsuz hamilelik geciren hastam var demisti. Kuzenim de ilk bebegi 6 aylikken hamile kaldi tabi ilk hamileligi gibi olmamis ama sorun da yasamamisti. Bizimkilerin iki yasina girmesine dort ay kaldi eger niyeti bozduysan o kdr beklemene gerek yok

Kızlar gecmiş olsun.emin olun 2.çocuklar daha kolay büyüyor.hem deneyim oluyor,nasıl bakacağınızdan biliyordu az tedirgin oluyorsunuz Buda bebeğe yansıyor zaten.benım 3 çocuk var.
Allah bağışlasın canım yavrularını.ne güzel 3 çocuğunuda büyütmüşün.darısı başımıza

Bizdede ust kopek disleri cikti altlarda kabarik eli agzinda arada nedensiz aglamalari oluyor normal o da forumda hastaliklar cogalmis gecmis olsun
Bizimde üst köpekler patladı ama altlarda gelen yok ama eller hep ağızda

Bizimki makarna pilav dolma seviyor çorbayı bile Şehriyeli yer mutlaka
Normalde az yiyor ama yedikleri kalorili diye kilo alıyor bizimki
Bizim doğduğu zaman zeynep sürekli sulu ve sık kaka yapardı hatta günde 7 -8 defa yaptığı olurdu.o ay hiç kilo almamıştı

Valla hepimiz niyetleri bozduk galiba.işe dönünce duruma göre bakıcaz artık.:)

Turtix canım geçmiş olsun dışarda yemek benide bozar genelde ama fastFood yemekten de beni vazgeçiremiyor

Turtix canım geçmiş olsun dışarda yemek benide bozar genelde ama fastFood yemekten de beni vazgeçiremiyor
Isin komigi yerken de cok keyif almistim farkli bir hamburgerciydi koftesi ev koftesi gibiydi.
sen bilirsin pamukprensinannesi gordion'da hmbrgr diye bi yer

Kaka bizde de sayı olarak fazlaydı doktora sordum 4 e kadar normal dedi kakasinin seklini sormuştu şimdi bir kere yapiyor nadiren 2 oluyor büyüklerden duyduğum çok kaka yapan bebeğe yediği yaramıyor derler birde sen sor doktora pamukprenses

Eşimin iş yerinden arkadaşının 4 yaşında çok bilmis bir kızı var dünya tatlısı kekelemeye. Başlamış annesi çalışıyordu şimdi kendi tuhafiye dükkanını açtı annenin yanında kresten s onra kıskandı herhalde insanları annesinden

Olabilir bir arkadasimizin bebegi zayifti ve cok sik kaka yapiyordu dr o yuzden kilo alamiyor demisti. Mehmet artik yemeklerini yiyor ama o da pek kilo almadi cok hareketliler ya artik yakiyorlar demekki

Bizimki doğduğundan beri çok kaka yapıyor. Bir keresinde doktora sormuştum, metabolizması hızlı çalışıyor. İyi demişti ama yine soracağım. Doğrusu bana da yediklerini tam sindiremeden çıkarıyor gibi geliyor yoksa yemesi düzgün olan bir çocuk neden bu kadar kısa ve zayıf olsun ki. (Annesine benzemesini saymazsak tabi)

Ay kuzum ya. Çok üzülüyorum ben bu çocuklara, kimbilir ne fırtınalar kopuyor içlerinde.

Isin komigi yerken de cok keyif almistim farkli bir hamburgerciydi koftesi ev koftesi gibiydi.
sen bilirsin pamukprensinannesi gordion'da hmbrgr diye bi yer
Bize yakına gelmişsiniz Bazen dışarda erkek annelerini görünce acaba turtix mi diye aklımdan geçmiyor değil yani. Aslında severim ben oranın hamburgerini, biz daha çok Arcadium şubesine gidiyoruz. Talep gören bir yer ama oluyor demek ki. Ben en çok mayonez, ketçap ve soslardan korkuyorum. Masaların üstünde duruyor, bozulmaması garip geliyor bana, sonuçta bittikçe ekleme yapan yerler var.
Geçmiş olsun. Bu arada bahçelievlerde big baker diye bir yer var. Hamburger ve limonatası çok güzel oluyor. Çayyolunda da açıldı. Miden düzelince bir de orasını dene. Ay canım istedi yazınca.

Ben korkuyorum sanırım. Eşimin akrabalarından biri öyle hemen hamile kaldı. 2. doğum sonrası dikişleri açılmış, çocuğu 1,5 yaşına gelmesine rağmen sürekli ağrım var, doktora gidiyorum demişti. Herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok ama o iki çocukla başbaşa kaldığı için doktor ağır kaldırma, temizlik yapma demesine rağmen sözünü dinleyememiş. Bir de ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırmama rağmen hamileyken doğum konusuna hiç bakmadım. Aklıma kötü şeyler getirip kendimi korkutmak istemedim. Zor bir doğum süreci geçirmedim aslında, Allaha şükür hemen toparlandım ama sanki ikinci de böyle olmaz gibi hissediyorum. Dikiş izini gördükçe tedirgin oluyorum galiba.

Biz de kent parkin otoparkinda yer bulamayinca oraya gittik. Inan benim de aklima geldi orada acaba su efe mi diye. Belki bi gun bizim subeler ortak bi faaliyet yaparlar da tanisiriz.
artik esimle yeni kesifler pesindeyiz yeni yerler yeni tatlar pesindeyiz arada da kazalar oluyor iste. Bahceliye dusersem denerim

Haftasonu avm'lerde yer bulmak imkansız. Çok erken saatte gitmek gerekiyor, biz de bir kez kentparkta yer bulamadığımız için dönmüştük. Ortak faaliyet olur gibi geliyor bana, en kötü ihtimalle devam ederlerse mezuniyet törenlerinde biraraya geliriz
Biz bi ara her hafta yeni bir yere gidelim diye eşimle anlaşmıştık. İnternetten araştırıp gidiyoruz. Benim de başıma gelmişti, ertesi gün hastanelik olmuştum. Kesin orda yediğim yemekten diyemem tabi o hafta dışarda çok yemiştik çünkü. Gölbaşında hamlakit diye bir yer var. Cafesi değil ama restoran açmışlar, ordaki yiyecekler de bayağı iyi. Pazar günü çalışmıyorlar ama. Fiyatları da çok makul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…