- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.561
Soyle bisey var ankarada baliktan pek anlamiyorlar gecen gun bizim is yerinde resmen kokmus hamsi cikti herkes bi guzel sildi supurdu. O soyledigin yeri hic gormedim zaten disarda balik yemeyi pek sevmem evde kendim yapmayi severim. Annem babam baliktan cok anlarlar hangi mevsimde ne yenir nasil pisirilir onlara sorarim alip pisiririm. Dedigin gibi deniz kenarinda balik yedikten sonra ankarada yemek garip geliyor.Turtix oran'da kalbur diye bir balıkçı var. Çok meşhur ama küçük bir yer. Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama benim arkadaşlarım çok seviyorlar. Biz bir kez gittik öyle inanılmaz bir yer gibi gelmedi. Tatil dönüşü gitmiştik, belki onun etkisi olabilir, deniz kenarında yediğimiz balık ve mezelerden sonra çekici gelmedi bize. Ama tabi adamın hakkını yememek lazım güzel.
Çayyolunda guşgana var adanası güzel ama çok temiz diyemem en azından temiz bir hava vermiyor.
Ümitköy'de çeşmi kebap en son gittiğimiz yer, inanılmaz beğendik.
Ciğer seviyorsanız balgat'ta ciğerciler var özellikle ciğerci apo. Porsiyonlar hem büyük hem de fiyatı çok iyi şu cincon ciğercilerle karşılaştırınca. Sizin hoşunuza giden yerler olursa yaz biz de deneyelim.
çok teşekkür ederimMerhaba nerelerdesin lavinya nasıl
Ben de evde balık yapıp yemeyi çok seviyorum. Mezeler için gidiyorum daha çok ama balıkçılardaki mezelerin porsiyonları çok az. İki kişiye bir kişilik meze getiren, abuk fiyat çıkaran yerleri sevmiyorum. Tatili iple çekiyorum sırf bu yüzden.Soyle bisey var ankarada baliktan pek anlamiyorlar gecen gun bizim is yerinde resmen kokmus hamsi cikti herkes bi guzel sildi supurdu. O soyledigin yeri hic gormedim zaten disarda balik yemeyi pek sevmem evde kendim yapmayi severim. Annem babam baliktan cok anlarlar hangi mevsimde ne yenir nasil pisirilir onlara sorarim alip pisiririm. Dedigin gibi deniz kenarinda balik yedikten sonra ankarada yemek garip geliyor.
kebap yemeyi cok severim sirf o yuzden balgati da seviyorum ama simdiye kdr gonlume gore bi kebapci bulamadim. Ya meze getirmiyorlar ya da lezzetsiz oluyor. Cigerci apoya gittik bi gun sira vardi baska bi yere girdik. Bizim arkadaslar da masabasini cok ovuyorlardi uc aile gittik onumuze azicik meze koydular ve disarida hep bekleyen musteriler oldugy icin tepemize dikildi garson daha bitirmeden tabaklarimizi topladi. Tek hoslugu semaver getirmeleriydi
Kolay gelsin canım. Haftasonu kv ile kp gelecek, biz eşimle birbirimize girdik. Aklım çok karışık yine, canım sıkkın.Bu arada eltimler ve kaynanam bizde gezmeye geldiler
Ay ne güzel. Biraz enerji depola bu yaramazlar bizi çok zorlayacak daha, arada kaçmak lazım valla.Kızlar biz annemleré geldik zeyneple.biz hafta tatil yapalım biraz.buraya gelince resmen saldım kendimi.meğerse ne kadar yorgunmuşum
Geçmiş olsun bu dişler bitsede rahatlasak.köpek dişlerinden 1 tane kaldı bizim.arka azılardan başka diş kalmıyor dimi. Kuzularım ne acı çekiyorlarmerhaba kizlar kimse yok bugun zeynepin kopek disleri kabarmisti bu ara sebepsiz aglamalarimiz cogaldi el agizda devamli ve hep arka azilari kasiyo galiba onlarda cikacak ciksada kurtulsak uyurken bile dislerinin acisindan inler gibi ses geliyor bazen
Burdada sürekli dışarı gitmek istiyor.allahtan evde insan varda onunla bununla derken vakit geçiyorAy ne güzel. Biraz enerji depola bu yaramazlar bizi çok zorlayacak daha, arada kaçmak lazım valla.
Kopek disler tamamlaninca en arkadaki azilarda cikinca tamamlaniyor gorkem iki yasina gelince butun disleri cikmisti zeynepte oyle olacak galiba aciyor tabi canlari benim papatyam yemek istiyor yiyemiyor doyasiya en zoru arka azilar onlarida atlatsalar kurtulacaklar sanada iyi olmus hava degisikligi griplileri yanastirma hasta falan olmasin zaten disler yetiyor canlarinaGeçmiş olsun bu dişler bitsede rahatlasak.köpek dişlerinden 1 tane kaldı bizim.arka azılardan başka diş kalmıyor dimi. Kuzularım ne acı çekiyorlar
Geçmiş olsun canım.valla hastalık olayı çok zor gerçekten. Allah tüm hasta bebeklere acil şifa versinBizde kizimla hasta olduk
Elanin bademcikleri sismis hafif ates yapti
simdi daha iyi ama istah berbat su 3 gundur adam gibi bisey girmedi agzina.. sanirim disle de zoru var eli hep agzinda.
resmen bende hasta oldum o ac gezdikce.
biran once istahi yerine gelse kuzumun baska bisey istemiyorum.
Sorma canim benimkiler dun gittiler bugun de bnm agbimler ve annem gelecek ama iki gun kalacaklar.KV ler gelince sessizleşti buralar. Turtix pamuk durumlar nasıl?
İnşallah Size can sıkıntısı yaratmadan dönerler evlerime.
Allah sabir versin az kalacaklarsa sik disini kocanla arani bozma. Bi kac ay gormeyince biraz icim yumusuyor onlara karsi ama sagolsunlar geldiklerinde yine uyuz ediyorlar beni. Bu sefer de uzak oldugumuz icin sukrettim o kadar ayri dunyalarin insanlariyiz ki.Kolay gelsin canım. Haftasonu kv ile kp gelecek, biz eşimle birbirimize girdik. Aklım çok karışık yine, canım sıkkın.
Geçmiş olsun. Bu kış hep hastalıkla geçti. Bu hafta da ben hastalandım, soğuk algınlığı. İnşallah oğluma bulaştırmadan atlatırım. Vitamin şurubu verse ondan versen biraz, ben oğluma hastayken yemek yemiyor bari vitamin alsın diye vermiştim.Bizde kizimla hasta olduk
Elanin bademcikleri sismis hafif ates yapti
simdi daha iyi ama istah berbat su 3 gundur adam gibi bisey girmedi agzina.. sanirim disle de zoru var eli hep agzinda.
resmen bende hasta oldum o ac gezdikce.
biran once istahi yerine gelse kuzumun baska bisey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?