2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

KV ler gelince sessizleşti buralar. Turtix pamuk durumlar nasıl?
İnşallah Size can sıkıntısı yaratmadan dönerler evlerime.

Yarın gelecekler bizimkiler. Ben de yüz göz olmayı düşünmüyorum. Oğullarının evi, benim de misafirim elimden geldiğince iyi ağırlamak isterim. Ha bana yaptıklarını unutmadım o ayrı ama Allaha havale ettim onları. Şu 3 günü kazasız belasız atlatırız inşallah. Aslında ben onlara cevap veren bir insan değilim, sonrasında eşime kızıyorum sen neden öyle yaptın, bunu demedin diye biz geriliyoruz yine. Hatta eşim onlar gelmeden gerildi yine ya bir şey olursa diye ama zannetmiyorum bu sefer olay çıkacağını, benim kv akıllı, oğlunun yanında göze batacak birşey yapmaz bana bir iki mimik yapar, laf sokar cevabını verirsem sakince veririm yoksa eşimle sorun haline getirmeyi düşünmüyorum.

Zeynepte hasta oldu ateşi var bide ishal gibi.kuzum hareket etmek istemiyor.yemekte yemiyor sürekli emmek istiyor.banyo yaptırdım bi tane mandalina yedi calpol verdim.inşallah şimdi uyur. İnşallah gece de ateşimiz çıkmaz.bu akşam nöbet var

Gecmis olsun bir an once iyilesir ins. Insan o halsiz hallerini gormeye dayanamiyor

Gecmis olsun bir an once iyilesir ins. Insan o halsiz hallerini gormeye dayanamiyor
Aynen canım o baygın baygın Bakışı insanı mahvediyor.gece hiç uyumadık ateşi 37,5 altına hiç düşmedi gece boyu sürekli inledi kızum.sabah yine calpol verdim birazda uyudu ateşi düşmüştü ama şimdi tekrar çıkmaya başladı

gecmis olsun canim zeynep nasil simdi kışı hic sevmiyorum ben yaz gibi yok ben kisin hastalanmazsam yazin illa bir grip geciririm kefir seviyorsa icir iyi gelir gecmis olsun zeynosa

gecmis olsun canim zeynep nasil simdi kışı hic sevmiyorum ben yaz gibi yok ben kisin hastalanmazsam yazin illa bir grip geciririm kefir seviyorsa icir iyi gelir gecmis olsun zeynosa
Hala çok mızmız.ateşide inip,çıkıyor.DoktorÀ gittik bugün alt köpekleri patlamak üzere onlar yapıyor olabilir dedi.başka birşeyi yokmuş.ben kakasınıda götürmüştüm beziyle ishali için.sümüksü şeyler var birdahaki yaptığında getirin tahlil yapalım dedi.antibiyotik falan vermedi.sadece ateşi 38 olunca calpol ver dedi.bide bağışıklığı için bi vitamin verdi.bu arada ishale en iyi gelen şeyler haşlanmış pirinç suyu ile yoğurtlu tarhana imiş.doktor bunları özellikle yedirin dedi

Allah bağışlasın. Üçüncüyü genç olsam isterdim ama 35'ten sonra zor olur benim için. Sezeryan olduğu için 2 yıl beklemek gerekiyor tabi.
Ben 3.yü 33 te dogurdum.o yaştabile zor oldu.birde yaşları yakın olması zor oluyor.ama bı sıkıntı oluyorsa toplubuyumeleri daha mantıklı oluyor.buyuttekrar başa dön yorucu oluyor.senin ıkı taneydı sanırım.sezeryanda eski yıllarda yakın araya pek izin vermıyolarmıştı hatta 2 doguma izin veirilermıitı.şimdi hrşey degiştı.4 hatta 5.Sezereyanını olan bıle var.yeterki iyi bi Dr elinde ol. Benım arkadaş 5 aylık bebegı varkan karara hamıle kaldı ikinci sezeryanondada hiç sıkıntı yaşamadı

Neskuıt düşünmezsen keçi boynuzu tozunu ekleyebilirsin süte.hem lezzetli hem Demir .dene istersen

Geçmiş olsun.bazı bebekler gercekten zor geçiriyor diş çıkarma dönemini.bizde 16 dişde kaldık 17.diş kabarmış ama hala çıkmadı ucu

Mehmet'in de kopek disleri patladi patlayacak cocuk gece uyanip uyanip agliyor.
Belki zeynepin ishali de disten dolayidir. Su disler bi ciksa da rahatlasak cok zor cikti bizimkiler
drun verdigi vitaminin adi ne bnm kullandigim bitmek uzere farkli bi tane almayi dusunuyorum

İmujet diye bi vitamin verdi eczacı da iyi olduğunu söyledi.mayısa kadar kullan dedi.
Bu arada kaka testi yaptırdım birşey çıkmadı çok şükür dişten ishalide.ama fena pişik oldu.zaten Altını zor alıyordum şimdi iyice zorlanıyorum.bazen oturup ağlayasım geliyor.
Dış için ben calgel kullanıyorum yatarken en Azından ağrısıni hafifletsin

Kızlar nerdesiniz kaç gündür kimse uğramıyor doğru düzgün.sömestr tatiline mi çıktınız?
Biz evdeyiz artık ve ev işi yapmayı canım hiç istemiyor.zeynep zaten dişten huysuz.dışarı çıkarıyorum hergün bir az hava alsın diye.

Kızlar Size birşey sorucam hangi bezi kullanıyorsunuz.
Biz Prima aktif bebek kullanıyoruz ama artık 5+ ve 6 numara bulmak çok zor oluyor birde ekonomik paketi yok bu numaraların sürekli Bez almak zorunda kalıyoruz.değiştirsem diyorum ama hangisini alsam

4+kullaniyoruz biz siz niye buyuk boy kullaniyorsunuz ben molfix kullaniyorum senelerdir gorkemden beri prima yi sevmiyorum bacak aralarini iz yapiyo kesiyo canim zeynep ishalse piyasanin en ucuz bezinden al onu bagla ishalken bezin kalitesi fark etmez normal zamaninda her zaman kullandigin bezi kullan sukur ki bizim pisik sorunumuz olmuyo abisininde olmazdi pisik kremini olarak sudocream almistim gayet iyi tavsiye ederim tarhana corbasina agirlik ver bizim memlekettede ishal olana tarhana icirirler iyi gelir gcmis olsun karin agrisida yapar ishal cabuk atlatir insallah

Bu ara ustumde bir tembellik var ki anlatamam regllide oldum sirt agrisi ve odemden oluyorum esimde sigarayi birakmaya calisiyor bu ara lohusa gibi alinganlik ve gerginligi hat safhada aklina geldikce geriliyo ay bu sigara bagimliligi kadar sinir bisey olamaz en nefret ettigim sey bu ara bende ev islerini bosladim gunluk temizligimi yapiyorum ama yine bir derin temizlik yapmam lazim cam kapi silip hali ve koltuklari makineden gecirmem lazim ama vucudum is yavaslatma eylemi yapiyo cocuklarda bu ara beni cok yoruyo uykusuzlukta cabasi yarin anneme gidicem o bile gozumde buyuyo benden boyle iste esmacim

Kış yorgunluğu olsa gerek yada çocuklardan pilin bitiyor olabilir.inan bende öyleyim.valla normalde 5 dakikalık iş zeyneple yeri geliyor 1 saat oluyor.ben annem buradayken camları sildim annemde sağ olsun mutfak dolaplarını buzdolabını banyoyu falan sildi bi süre götürür bu beni.
Eşinede allah yardım etsin.çok zor birşey bir şeye bağımlı olmak.İnşallah sorunsuz anlatırsınız

Valla 5 sıkmaya başladı 5+ ya geçtik şimdi.belki markadan farkediyordur.evet Prima iz yapıyor bacaklara
İshalimiz düzelmeye başladı pişik ise mantara döndü.daha öncede olmuştu doktor travacort vermişti onu kullanıyorum günde 2 kere.ama aralarda sudocream ve desitini dönüşümlü kullanıyorum.
Ah ah tarhana çorbasını keşke yese bizede doktor TarhanÀ yoğurt bide pirinç lapasının suyu iyi gelir dedi gelde zeynepé yedir.dişten iştahı kaçtı yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…