- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.601
Geçmiş olsun zeynep'e. İshalle birlikte pişik geçen ay olmuştu bizde. Desitin kullandık, alt değiştirme işkence olmuştu, kızardığı için hiç sildirmiyordu. Her defasında yıkayıp havlu ile suyunu aldırıyorduk. Allahtan geçti, her kakada ortalığı inletiyordu yavrum. Biz hala prima 4 numara kullanıyoruz. İshallerde hep çıkınca değiştirelim dedik ama evde bez stoğu var, başka marka almadık.Valla 5 sıkmaya başladı 5+ ya geçtik şimdi.belki markadan farkediyordur.evet Prima iz yapıyor bacaklara
İshalimiz düzelmeye başladı pişik ise mantara döndü.daha öncede olmuştu doktor travacort vermişti onu kullanıyorum günde 2 kere.ama aralarda sudocream ve desitini dönüşümlü kullanıyorum.
Ah ah tarhana çorbasını keşke yese bizede doktor TarhanÀ yoğurt bide pirinç lapasının suyu iyi gelir dedi gelde zeynepé yedir.dişten iştahı kaçtı yavrumun
Ama demir varsa sütteki kalsiyumu bağlar, faydası olmaz bu sefer de. Ara ara veriyorum, bazen sevip içiyor sütü bazen de içmek istemiyor. Bol bol yoğurt vermeye çalışıyorum artık.Neskuıt düşünmezsen keçi boynuzu tozunu ekleyebilirsin süte.hem lezzetli hem Demir .dene istersen
Ay canım nerde, keşke iki tane olsa, 31 yaşında daha ilk çocuğumu doğurdum benBen 3.yü 33 te dogurdum.o yaştabile zor oldu.birde yaşları yakın olması zor oluyor.ama bı sıkıntı oluyorsa toplubuyumeleri daha mantıklı oluyor.buyuttekrar başa dön yorucu oluyor.senin ıkı taneydı sanırım.sezeryanda eski yıllarda yakın araya pek izin vermıyolarmıştı hatta 2 doguma izin veirilermıitı.şimdi hrşey degiştı.4 hatta 5.Sezereyanını olan bıle var.yeterki iyi bi Dr elinde ol. Benım arkadaş 5 aylık bebegı varkan karara hamıle kaldı ikinci sezeryanondada hiç sıkıntı yaşamadı
Gecmis olsun biz 7 gun kullandik kontrole goturduk dr gecmis kesebilirsiniz dedi. Su siralar da hafif oksurugu var yine hasta olmaz insallah. Ciglik atma huyu cikti son ses bagiriyor agliyor bogazi tahris oluyor oksuruyor. Disleri de hala cikamadi. Sutten kestikten sonra gece uyanmalari azaldi ama simdi de uyanip feryat figan agliyor tepiniyor.Merhaba kızlar,
Hastalıklar yüzünden giremedim. Oğlumun kulağı akmaya başladı, doktor iltihaplanmış dedi antibiyotik ve kulak damlası verdi, onu kullanıyoruz. Ben de hasta oldum, boğazım çok kötü, kırgınlık var üstümde. Kreşe göndermedik bizimkini evde çıldırtıyor beni. Bir dakika yerinde durmuyor artık, zaten hastayım tahammül edemiyorum bazen.
Turtix mehmetin kulağı iyileşti mi? Ne kadar kullandınız antibiyotiği?
Ayy herkes hasta gecmis olsun bi hayirlusiyla atlatsaydik kisiBiz geldik hastalara geçmiş olsun .ışık için ben zeytinyağı sürerim yanmasını alır biz memleketteydik anlamın kp vefat etti bugün geldik ama grip olduk anne kız benden duruya da geçti iştahı tamamen gitti hanımın
Ben gecenlerde bi kampanyasi olmustu ondan aldim hala gelmedi kizginim unnadoya ama hala girip girip bakiyorum her an biseyler alabilirim magazasina gore cok uygunKızlar unnadoda mothercare kampanyası başlamış 10 tl de indirimi var, eşofman altı t-shirt aldım ben.
Iyi bari kavgasiz gurultusuz gitmisler cok sevindim anlayabiliyorum seni insani tahrik ediyorlar resmen. Mehmet de aksine cok huysuzdu hic kucagimdan inmedi kv nin yuzunu tirmaladi ohh dedim icimden kadin ondan sonra dogru duzgun kucagina bile almadi. Hasetleri yuzunden mehmeti boyle gormelerine sevindim ben de yoksa nazarlari degiyorHaftasonu kv ile kp vardı. Allahtan bu sefer bir tatsızlık yaşanmadı. Yalnız şunu daha iyi anladım ki benim kv gerçekten hasta. İki lafından biri kızının çocuğu. Çok alakasız yerlerde bile x şunu yaptı, x 'in şuyu var, bundan x'de de var. Sırf bu yüzden doğum yaptığım hastanedeki hemşire onu uyarmıştı ama kadın aynı. İlk iki gün yazık ya hasta dedim ama üçüncü gün sabrım taşmaya başladı ki neyse gittiler. Bir süre gelmezler artık bize. Bu arada bana olan takıntısı hala geçmemiş, gerçekten kıskanıyor beni. Oğlum da onlar varken o kadar akıllı usluydu ki nazarı değdi bence. Çocuğun yemek yemesi, uyuması, oynaması herşeyi kıskandı. Gerçekten anlamıyorum o da torun bu da. Niye bu kadar haset ki?
Geçmiş olsun. Havalar ısındı ama hastalıklar geri geldiBiz geldik hastalara geçmiş olsun .ışık için ben zeytinyağı sürerim yanmasını alır biz memleketteydik anlamın kp vefat etti bugün geldik ama grip olduk anne kız benden duruya da geçti iştahı tamamen gitti hanımın
Teşekkürler. İnşallah bizimki de atlatır. Akıntı yok gibi ama iç kısım ne durumdadır bilmiyorum tabi. 6. günde doktora gideceğiz tekrar kontrole. Efe'nin köpek dişleri çıktı ama sürekli ağzına birşeyler götürüp kaşımak istiyor. Kök dişleri olabilir diyorum ama görmek mümkün değil. Bu ay 21.ay kontrolü var, doktoru söyler herhalde.Gecmis olsun biz 7 gun kullandik kontrole goturduk dr gecmis kesebilirsiniz dedi. Su siralar da hafif oksurugu var yine hasta olmaz insallah. Ciglik atma huyu cikti son ses bagiriyor agliyor bogazi tahris oluyor oksuruyor. Disleri de hala cikamadi. Sutten kestikten sonra gece uyanmalari azaldi ama simdi de uyanip feryat figan agliyor tepiniyor.
İnşallah hemen gelir, eşimin yeğenine de hediye aldım yanlış beden filan göndermeseler iyi olur.Ben gecenlerde bi kampanyasi olmustu ondan aldim hala gelmedi kizginim unnadoya ama hala girip girip bakiyorum her an biseyler alabilirim magazasina gore cok uygun
Ne yalan söyliyim ben de biraz huzursuzluk yapsın istedim. Kadının nazarına çok inanıyorum, gider gitmez hasta olduk oğlumla. Yemekte çocuk uzakta oturuyor gözü sürekli üstünde, nasıl yiyor ne kadar yiyor diye. Göremese eşime soruyor onu yedi mi bunu yedi mi diye, hayır niye soruyor anlamıyorum. Sanki kendi hazırlıyor yemekleri sevmese başka birşey yapacak. En ince ayrıntısına kadar sorması sinirimi bozuyor.Iyi bari kavgasiz gurultusuz gitmisler cok sevindim anlayabiliyorum seni insani tahrik ediyorlar resmen. Mehmet de aksine cok huysuzdu hic kucagimdan inmedi kv nin yuzunu tirmaladi ohh dedim icimden kadin ondan sonra dogru duzgun kucagina bile almadi. Hasetleri yuzunden mehmeti boyle gormelerine sevindim ben de yoksa nazarlari degiyor
Kolay gelsin, bazen iş yoğunluğunu özlüyorum ben artık evde durmak o kadar sıkıcı gelmiyor aslında, alıştım sanırım.Bu aralar pek giremedim is yerinde cok yogunum iki haftadir izinde olanlar var kalanlar da hasta posta oldular bugun bi ben varim. Sabah bi giriyorum aksama basimi ancak kaldirabiliyorum arada bir tek yemek molasi. Bir taraftan da iyi oluyor kafami sacma sapan seylere takmiyorum. Oglusum iyi olsun da ise geleyim sorun degil.
Öyle valla bende işe gidince hep yoğun olmak isterim ki gün çabucak geçsin öyle Olunca gereksiz hiçbirşey düşünmüyorum. Evi bile unutuyorum.Çocuklar sağlıklı olsunda en başı oBu aralar pek giremedim is yerinde cok yogunum iki haftadir izinde olanlar var kalanlar da hasta posta oldular bugun bi ben varim. Sabah bi giriyorum aksama basimi ancak kaldirabiliyorum arada bir tek yemek molasi. Bir taraftan da iyi oluyor kafami sacma sapan seylere takmiyorum. Oglusum iyi olsun da ise geleyim sorun degil.
İnan bende bazen birilerinin yanında huysuz olunca nazar değmesin diye seviniyorum hemde insanlar en azından benim abartmadığımı anlıyorlar öyle oluncaIyi bari kavgasiz gurultusuz gitmisler cok sevindim anlayabiliyorum seni insani tahrik ediyorlar resmen. Mehmet de aksine cok huysuzdu hic kucagimdan inmedi kv nin yuzunu tirmaladi ohh dedim icimden kadin ondan sonra dogru duzgun kucagina bile almadi. Hasetleri yuzunden mehmeti boyle gormelerine sevindim ben de yoksa nazarlari degiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?