- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.621
Çok geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah.Uyku işi içinde maşallah inşallah bundan sonrada hep iyi olurTeşekkürler. İnşallah bizimki de atlatır. Akıntı yok gibi ama iç kısım ne durumdadır bilmiyorum tabi. 6. günde doktora gideceğiz tekrar kontrole. Efe'nin köpek dişleri çıktı ama sürekli ağzına birşeyler götürüp kaşımak istiyor. Kök dişleri olabilir diyorum ama görmek mümkün değil. Bu ay 21.ay kontrolü var, doktoru söyler herhalde.
Maşallah diyim geceleri bu hastalık olayından sonra az uyanıyor ya da hiç uyanmıyor. Antibiyotik uyku yapıyor herhalde, erken kalksa da gece uykumu aldığım için sorun olmuyor. Kendi kendine uyuma işini hallettik gibi ama hala odasından çıkamadım. Uyuyana kadar odada uzak bir yerde oturuyorum.
Başınız sağolsun hemde geçmiş olsun.kış bitsin şu hastalıklarda bitsinBiz geldik hastalara geçmiş olsun .ışık için ben zeytinyağı sürerim yanmasını alır biz memleketteydik anlamın kp vefat etti bugün geldik ama grip olduk anne kız benden duruya da geçti iştahı tamamen gitti hanımın
Ben cocugum konusunda nazara cok inaniyorum ne icin iyi dediysek hepsi gitti. Bilemiyorum belki bizim bile nazarimiz degmis olabilir. Dedigin gibi birilerinin yaninda huysuzluk iyi oluyorİnan bende bazen birilerinin yanında huysuz olunca nazar değmesin diye seviniyorum hemde insanlar en azından benim abartmadığımı anlıyorlar öyle olunca
İyiki doğdun serap mutlu yıllar sana:)Merhaba kizlar bizim evde buyuk temizlik var oyleki dun evimdeki butun fazlaliklari annemin evine tasidik benim ceyizlerim falan danteller ortuler fazla duran hic kullanmadigim yastik yorgan nevresim pikeler uyku setleri tabak canak bardaklar evimde kullanmadigim yiginla sey varmis ev ferehladi bugunde esimle ince temizlige giristik hatta esim buzdolabinin motorunu sokup temizledi c.makinasinin da ayni sekilde temizledi dahada cok isimiz var cokta yorulduk gorkemi annem goturdu temizlik yaparken esim bir ara kayboldu baktim pasta alip gelmis yarin benim dogum gunum kesin gununu sasirdi bende yarin kutlariz diyince pek bozuntuya vermemeye calisti romantik öküzüm benimsaka maka 30 oldum ya ben yaslaniyoomm yaslaniyoomm bu yeni yasi ben sevmedim kucukken 30lu yaslardaki insanlar gozume yasli gelirdi halbuki degillermis zeynep 2 yas gorkem 4 yas ben 30 yas sendromundayiz galiba azicik neyse yatiyim artik cok isimiz var
Güle güle kullanın canım.bizde Alıcazda ilk önce memeden ayrıcam sonra odasını badana falan yaptırıcam ondan sonra alıcamBu arada ogluma ikeadan karyola aldik odasini kismen duzenledik. Bir iki gun ugrastim yataginda uyudu ama sik uyaniyordu her seferinde yanina git uyut geri yatir uyansin filan gozum yemedi devamini getiremedim. bu aralar hicbir seye enerjim yok su disler bi ciksin deneyecegim yine
Teşekkürler canım. Enfeksiyon geçmiş ama tekrarlamasın diye bir süre daha ilaç kullanacakmışız. Oğlum uyku konusunda sorun çıkarmaya başladı yine ben de eşime patladım. Annenle babanın nazarı değdi, insan bir maşallah der diye. Böyle davranmamam lazım ama içimde tutamıyorum. Bundan sonra iyi bir şey söylediklerinde hemen maşallah dedirt diye tembihledim bir deÇok geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah.Uyku işi içinde maşallah inşallah bundan sonrada hep iyi olur
Hayırlı olsun Mehmet beyin odası. Bizimkinin büyüyen karyolası var, biraz daha büyüse de yatağı büyütsek diye hevesleniyorum ben de.Bu arada ogluma ikeadan karyola aldik odasini kismen duzenledik. Bir iki gun ugrastim yataginda uyudu ama sik uyaniyordu her seferinde yanina git uyut geri yatir uyansin filan gozum yemedi devamini getiremedim. bu aralar hicbir seye enerjim yok su disler bi ciksin deneyecegim yine
Yeni yaşın kutlu olsun. Ben 30 yaşımı çok sevmiştim sonu 0 ya yeni doğmuş gibi hissetmiştimMerhaba kizlar bizim evde buyuk temizlik var oyleki dun evimdeki butun fazlaliklari annemin evine tasidik benim ceyizlerim falan danteller ortuler fazla duran hic kullanmadigim yastik yorgan nevresim pikeler uyku setleri tabak canak bardaklar evimde kullanmadigim yiginla sey varmis ev ferehladi bugunde esimle ince temizlige giristik hatta esim buzdolabinin motorunu sokup temizledi c.makinasinin da ayni sekilde temizledi dahada cok isimiz var cokta yorulduk gorkemi annem goturdu temizlik yaparken esim bir ara kayboldu baktim pasta alip gelmis yarin benim dogum gunum kesin gununu sasirdi bende yarin kutlariz diyince pek bozuntuya vermemeye calisti romantik öküzüm benimsaka maka 30 oldum ya ben yaslaniyoomm yaslaniyoomm bu yeni yasi ben sevmedim kucukken 30lu yaslardaki insanlar gozume yasli gelirdi halbuki degillermis zeynep 2 yas gorkem 4 yas ben 30 yas sendromundayiz galiba azicik neyse yatiyim artik cok isimiz var
Biz yeni tv ve tv ünitesi alarak değişikliğe başladık yeni mutfak masası aldım birde . Benimde koltuklarının yanları ahşap döşemeye verdik yapabilirse siyah deri kaplanacaksende istersen beyaza yakın bir renkle kenarlarına kaplatsan onada uygun renkle koltuğu kaplatirsin dediğin renkler güzel bence ama petrol mavisine daha yakınım pembe açık olabilir orada ustaların isciligi de daha iyidir biz 15 gündür deri kumaş bekliyoruz bu hafta sonuna kadar bekleyip olmazsa koltuğun birinin yan tarafı orda geri alacağız.bana taşınma işimiz olmasa mutfak ve salonun da perdelerini değiştireceğim ama eve uymaz diye bekliyorumEvde değişiklik yapmak istiyorum.oturma grubum vat krem rengi 8 senedir kirlendi eşim diyo yıkatalım bende yıkatmak yetmez çünkü lekeler var çıkmıyor kaplatalım diyorum leke tutmayan kumaşlarla.koltuklar çok sağlam istikbalden almıştım çökme bile yok bir yerinde.şu An çocuk sebebiyle hep örtü örtüyorûM ama örtü işi beni geriyor.hep kayıyor falan. Kaplatıp yeni bir koltuk havası olsun istiyorum
Petrol mavisi yada pembe tonları birşey istiyorum ama tek sorun koltukların alt ve yan kısımları ahşap ve koyu kahve.sizce benim istediğiM renkler sizce uyar mı? Yoksa hangi rengi düşüneyim
Bu arada yemek odası takımım beyaz.onada uysun istiyorum.çok şey istiyorum dimi
Tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin aranizdaki en kucuk bendim zatenİyiki doğdun serap mutlu yıllar sana:)
Sağlıklı mutlu eşinle ççocuklarınlâ ve sevdiklerinle uzun bir ömür geçirmen dileğiyle.
Ay kız sende 30 lulara katıldın demek.Kim kaldı aramızda hala 20 lerde
tesekkur ederim canim bir yas daha aldik iste e biz yaslanicaz ki bebislerizde buyusun oyle dusunuyorum mutlu oluyorum (yasasin polyannacilik) ya gercekten cok iyi oldu benim ceyizler iki gelin daha cikarir tasi tasi bitiremedik anneme zamaninda bu kadar cok sey yapma alma dedim ama iste hem ev hem ben rahatladimYeni yaşın kutlu olsun. Ben 30 yaşımı çok sevmiştim sonu 0 ya yeni doğmuş gibi hissetmiştim
Bazen benim de ev üstüme üstüme geliyor. Evde kalabalığı hiç sevmiyorum keşke bizim de fazlalıkları götürebileceğimiz bir yer olsa.
Benim koltuklarda istikbalin 6 senedir ayda bir yada iki ayda bir yikiyorum makineyle halilarida yikadim ben hic bisey ortmem cunku yikiyorum devamli tertemiz hali yikama makinasi cocuklu eve sart gercekten bence koltuklarini yikat cocuklar buyuyup bi seylerin farkina varinca degistir bu aksam zeynep cilek surmus kirmizi kirmizi hemen silip cikartim yeni koltuk alsam ne olucak devamli kirleniyo genelde zeynep yapiyo gorkem titizdir dikkat eder bence bekle cocuklar biraz buyuyunce degistir benim tv unitesinide kv ye verdik yeniydi cocuklar ustune tirmaniyodu tehlikeli olmaya baslamisti duvara monte ettik ne yapican cocuklar kucuk olunca süsü pusu goz ardi ediyoruz salonu genisletme isinede soguk havadan cesaret edip baslayamadik bizdeEvde değişiklik yapmak istiyorum.oturma grubum vat krem rengi 8 senedir kirlendi eşim diyo yıkatalım bende yıkatmak yetmez çünkü lekeler var çıkmıyor kaplatalım diyorum leke tutmayan kumaşlarla.koltuklar çok sağlam istikbalden almıştım çökme bile yok bir yerinde.şu An çocuk sebebiyle hep örtü örtüyorûM ama örtü işi beni geriyor.hep kayıyor falan. Kaplatıp yeni bir koltuk havası olsun istiyorum
Petrol mavisi yada pembe tonları birşey istiyorum ama tek sorun koltukların alt ve yan kısımları ahşap ve koyu kahve.sizce benim istediğiM renkler sizce uyar mı? Yoksa hangi rengi düşüneyim
Bu arada yemek odası takımım beyaz.onada uysun istiyorum.çok şey istiyorum dimi
Maşallah canım sana ben bütün gün ev toplayamıyorum sen dip köşe temizlik yapmışsın.alkışlıyorum valla.sen temizlik yaparken çocuklar napıyor. Zeynep iş yaparken beni hiç bırakmıyor hep peşimde ve sürekli bir şeyleri döküyor dağıtıyor falan.yada işin ortasında meme diye tutturuyor. şöyle oturup oyuncaklarıyla oynasa biraz bende işime baksam.Benim koltuklarda istikbalin 6 senedir ayda bir yada iki ayda bir yikiyorum makineyle halilarida yikadim ben hic bisey ortmem cunku yikiyorum devamli tertemiz hali yikama makinasi cocuklu eve sart gercekten bence koltuklarini yikat cocuklar buyuyup bi seylerin farkina varinca degistir bu aksam zeynep cilek surmus kirmizi kirmizi hemen silip cikartim yeni koltuk alsam ne olucak devamli kirleniyo genelde zeynep yapiyo gorkem titizdir dikkat eder bence bekle cocuklar biraz buyuyunce degistir benim tv unitesinide kv ye verdik yeniydi cocuklar ustune tirmaniyodu tehlikeli olmaya baslamisti duvara monte ettik ne yapican cocuklar kucuk olunca süsü pusu goz ardi ediyoruz salonu genisletme isinede soguk havadan cesaret edip baslayamadik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?