- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.641
Valla esim yardim etmeseydi yapamazdim gorkemi annem birkac gunlugune aldi zeynep senin zeynep gibi iste meme ister kucak ister hoplatma ister esim aldi kucagina ben yaptim ben emzirdim esim yapti falan iste yatak odasinda gardrop u esim cekti ben sildim bazayi sokup kaldirdi ben sildim bu tur isler erkeksiz yapilmiyo valla esim cok titiz ve duzenli o yuzden temizlik konusunda hep yardimini aliyorum zaten iki cocukla cok zor yani o da farkinda sen hem bunlarla ugrasip hem evin islerini iyi yapiyorsun diyo zaten yaMaşallah canım sana ben bütün gün ev toplayamıyorum sen dip köşe temizlik yapmışsın.alkışlıyorum valla.sen temizlik yaparken çocuklar napıyor. Zeynep iş yaparken beni hiç bırakmıyor hep peşimde ve sürekli bir şeyleri döküyor dağıtıyor falan.yada işin ortasında meme diye tutturuyor. şöyle oturup oyuncaklarıyla oynasa biraz bende işime baksam.
Valla esim yardim etmeseydi yapamazdim gorkemi annem birkac gunlugune aldi zeynep senin zeynep gibi iste meme ister kucak ister hoplatma ister esim aldi kucagina ben yaptim ben emzirdim esim yapti falan iste yatak odasinda gardrop u esim cekti ben sildim bazayi sokup kaldirdi ben sildim bu tur isler erkeksiz yapilmiyo valla esim cok titiz ve duzenli o yuzden temizlik konusunda hep yardimini aliyorum zaten iki cocukla cok zor yani o da farkinda sen hem bunlarla ugrasip hem evin islerini iyi yapiyorsun diyoMaşallah canım sana ben bütün gün ev toplayamıyorum sen dip köşe temizlik yapmışsın.alkışlıyorum valla.sen temizlik yaparken çocuklar napıyor. Zeynep iş yaparken beni hiç bırakmıyor hep peşimde ve sürekli bir şeyleri döküyor dağıtıyor falan.yada işin ortasında meme diye tutturuyor. şöyle oturup oyuncaklarıyla oynasa biraz bende işime baksam.
Tesekkur ederim canimSerap 85 geç oldu ama nice yaşlara canim
Bizimkiler sabah 8.5 ta uyanirlar benim yatagimda gidiklamaca oynariz kahvaltidan sonra kendi aralarinda oynarlar ben mutfagi toplarim makinaya camasir atarim vb.beraber oynariz yapboz lego arabalarla yaris yapariz zeynepi yatak odamda uyuturken cizgi film acarim gorkeme zeynep uyurken ogle yemegi hazirlarim cocuklara kalan islerimi hallederim yemeklerini yedirince kendileri oynar sonra ben katilirim aksam yemegini hazirlarken mutfakta oynarlar beraber yemek yeriz babalarina devrederim oynarlar 9 da uyuturuz ben zeynepi esim gorkemi 12-1 e kadar esimle film izler kahve icer otururuz genelde bir gunum boyledirSelam kızlar size bişi soracağım, sizin güzellerle her fırsatta oyun halinde misiniz, yoksa genelde kendi kendine mi oynuyorlar? Bizim oyunlar çok kısa sürüyor, beni de pek sarmıyor ne yalan soyliyim... Büyüse de şöyle evcilik falan oynasak diyorum. Bizimki genelde yalnız takılıyor, ben de yemek örgü vs ile ilgileniyorum. Sizde nasıl durum
Bizde tam tersi asla yanlız Oynamaz.hep biriyle oynasın istiyor.bende artık yanlız oynamaya başlasa diyorumSelam kızlar size bişi soracağım, sizin güzellerle her fırsatta oyun halinde misiniz, yoksa genelde kendi kendine mi oynuyorlar? Bizim oyunlar çok kısa sürüyor, beni de pek sarmıyor ne yalan soyliyim... Büyüse de şöyle evcilik falan oynasak diyorum. Bizimki genelde yalnız takılıyor, ben de yemek örgü vs ile ilgileniyorum. Sizde nasıl durum
Merhaba canım hoşgeldin. Benim oğlum emmediği için nasıl bir çözüm bulabilirsin bilmiyorum, emziren annelerin genel sıkıntısı bu konu. Bizimkinin de uyku problemleri oluyor ara ara. Uyku eğitimi verdim biraz olsun rahatladım. Bu aralar daha iyi ama hasta olduğu için antibiyotik kullanıyoruz, o da uyku yapıyor olabilir. Ben uyku vakti gelince odasına götürüyorum. Kucağımda ninni söylüyorum sonra yatağına yatırıyorum. İlk zamanlar zor oluyor sürekli ayağa kalkıp ağlıyor ama her defasında sabırla tekrar yatırmak ve konuşmamak gerekiyor. İlk hafta yatağın ucunda bekledim şimdi uzak bir yerde duruyorum. Aslında odadan çıkıp kendi kendine uyuması gerekiyor ama hala odadan çıkamadım ben. Benim asıl sıkıntım gece çok sık uyanmasıydı. Yazın susadığı için uyanmaya alıştı, sonra da alışkanlık yaptı. Bu alışkanlığını kırmaya çalışıyorum ben de.Arkadaslaar aranıza yeni katıldım daha dogrusu bu grubu yeni buldum :) 2 Mayıs da yani dogum günümde biricik kızımı doğurdum Rabbimin mucizesi ve hediyesi Rabbim tüm bebeklerimize sağlık huzur versin cok zorlandıgım kendimi yetersiz hissettiğim zamanlar oluyor burada birbirimizin eksikliklerini tamamlarız insAllah
Biz prensesimize çook güzel bir oda yaptırdık ve odamızı ayırdık ama hala uyku problemimiz var emerek uyuyor ve ben artık emzirmeyi bırakacağım uyku olayını nasıl halledeceğiz bilmiyorum(
Siz neler yaptınız
Bazen anneye düşkünlük olabiliyor inşallah hemen geçer. Ben senden cesaret alıp uyku eğitimine başlamıştım. Hemen moralini bozma bir süre sonra eski düzenine tekrar döner. Bizimkinin bir günü diğerini tutmuyor mesela.Bizim uyku egitimide cope gitti sanirim
bu ara yine tutturuyo bizim odayi gosterip burda uyucam diye. Bu sefer bende yatiyorum yanina tabi kendisi asla yatmak istemiyoR. Bu ne donemiyse bi ara tutuyo bizim kizda bir uyumama istegi bir arada gunduzleri yapiyordu sukur o bitti simdi bu cikti. Ne guzel duzene girmisti ya vallahi hep başa sarmaktan yoruldum resmen.
Maşallah. Bizimki de sürekli buuu deyip duruyor, bu neyi kısaltmış kendince, inşallah güzel güzel konuşurlarBide Elanin bu ara cenesi baya bir acildi.
gecen arabada resmen basimiz sisti bir susmadi yol boyu ☺ cok tatli konusuyor ama ya bidi bidi yarim yamalak birde. Papagan gibi tekrar ediyor her soyleneni.
bir sure sonra iyice konusmayi soktuklerinde sanirim kacacak delik arayacagiz. Bir de soru yagmurlari baslayacak tabi anne bu ne. bu niye boyle. bu nasil olmus vs vs ☺
Oğlum evde olduğunda benim de en büyük sıkıntım onu oyalamak oluyor. Bu zamanlarda birlikte pek bir şey yapılmıyor, dikkatleri hemen dağıldığı için uzun süreli aktivite yapamıyoruz. Oğlum ille onun oynadığı odada olmamı istiyor, oynarken benimle ilgilenmiyor odadan çıktığım anda kıyamet kopuyor. Bazen elimden tutup odaları gezdiriyor. Ben kendi kendine oynasın istiyorum ama çevresinde mutlaka birileri olmalı paşanın.Selam kızlar size bişi soracağım, sizin güzellerle her fırsatta oyun halinde misiniz, yoksa genelde kendi kendine mi oynuyorlar? Bizim oyunlar çok kısa sürüyor, beni de pek sarmıyor ne yalan soyliyim... Büyüse de şöyle evcilik falan oynasak diyorum. Bizimki genelde yalnız takılıyor, ben de yemek örgü vs ile ilgileniyorum. Sizde nasıl durum
Evde durunca insan değişiklik istiyor sanırım. Ben de oturma odasına turkuaz rengi koltuk aldım. Kirlenirse diye çok korkuyorum, dokusu silmeye çok müsait değil ama kirlenirse kaplatırım artık dedim. Acele etme bence arada internet sitelerinden koltuk takımlarına bakabilirsin hem fikir olur hem de yeni trendler hakkında bilgi sahibi olursun.Evde değişiklik yapmak istiyorum.oturma grubum vat krem rengi 8 senedir kirlendi eşim diyo yıkatalım bende yıkatmak yetmez çünkü lekeler var çıkmıyor kaplatalım diyorum leke tutmayan kumaşlarla.koltuklar çok sağlam istikbalden almıştım çökme bile yok bir yerinde.şu An çocuk sebebiyle hep örtü örtüyorûM ama örtü işi beni geriyor.hep kayıyor falan. Kaplatıp yeni bir koltuk havası olsun istiyorum
Petrol mavisi yada pembe tonları birşey istiyorum ama tek sorun koltukların alt ve yan kısımları ahşap ve koyu kahve.sizce benim istediğiM renkler sizce uyar mı? Yoksa hangi rengi düşüneyim
Bu arada yemek odası takımım beyaz.onada uysun istiyorum.çok şey istiyorum dimi
İki çocuk olmasının böyle bir avantajı oluyor tabi. Oğlum evdeyken ben bırak yemek yapmayı dolaptaki yemeği ısıtamıyorum. Ayağıma dolanıyor, kucağıma gelmek istiyor. Maşallah sana ne güzel düzenini kurmuşsun.Bizimkiler sabah 8.5 ta uyanirlar benim yatagimda gidiklamaca oynariz kahvaltidan sonra kendi aralarinda oynarlar ben mutfagi toplarim makinaya camasir atarim vb.beraber oynariz yapboz lego arabalarla yaris yapariz zeynepi yatak odamda uyuturken cizgi film acarim gorkeme zeynep uyurken ogle yemegi hazirlarim cocuklara kalan islerimi hallederim yemeklerini yedirince kendileri oynar sonra ben katilirim aksam yemegini hazirlarken mutfakta oynarlar beraber yemek yeriz babalarina devrederim oynarlar 9 da uyuturuz ben zeynepi esim gorkemi 12-1 e kadar esimle film izler kahve icer otururuz genelde bir gunum boyledir
Hoşgeldin canım bizde emerek uyuyoruz memeyi bırakmadan bu durum düzelmeyecek bizde ama son bir haftadır emiyor babasına sarılıp uyuyor buda bir gelismeArkadaslaar aranıza yeni katıldım daha dogrusu bu grubu yeni buldum :) 2 Mayıs da yani dogum günümde biricik kızımı doğurdum Rabbimin mucizesi ve hediyesi Rabbim tüm bebeklerimize sağlık huzur versin cok zorlandıgım kendimi yetersiz hissettiğim zamanlar oluyor burada birbirimizin eksikliklerini tamamlarız insAllah
Biz prensesimize çook güzel bir oda yaptırdık ve odamızı ayırdık ama hala uyku problemimiz var emerek uyuyor ve ben artık emzirmeyi bırakacağım uyku olayını nasıl halledeceğiz bilmiyorum(
Siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?