2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bebeğini rabbim hayırlısıyla kucağına almayinasip etsin bu duruma takılma bizde öyleydi ama doğum zamanını falan etkilemiyor toplu bir bebek olacak daha doktor demiş zaten yalnız benim doktorum boyunu sormuştum belli olmaz demişti 50cm doğdu uzun olacak diyor şu anki çocuk doktorumuz

Duru tek başına oynamıyor ben yanında olacağım evde sürekli benle olduğu için oyun bulamıyorum artık cenelerde. Açıldı özellikle yemek yemiyorumu çok düzgün söylüyor

Sanirim disler yuzunden diyorum bende boyle donem donem tutturmalari.
insallah dedigin gibidir. Hersey cok guzel gidiyordu cunku rahata alisinca insan basa donmek istemiyor. bizimde oyle aslinda hergun ayri bir tavir ayri bir duzen degisiyor gunden gune. Buyuyorlar ya kuzular. valla 2 yas geliyor. Sendromlara bogulmayalim da insallah.

Ela bir sure kendi takilir ama sonra beni alir gezdirir nereyi karistirsam diye. Boyu yetmediginde ozellikle anne gel deyip kucagima cikmak ister kolay karistirabilsin diye uyanik. Yemek yapislarim tam bir facia zaten. Ben ocak basinda o da mutfak dolaplarinda is basinda. Acip acip bosaltiyor ic ice ust uste yanyana dizip dizip doyt yedi doyt yedi diye sayiyor ☺ ben tabi elimde kasik kizim yapma etme dilimde tuy bitiyor. Tum dolaplar yere inmeden yemegi koyarsam sayet mutluyuz kucaklayip iceri atiyorum onu. Sonra kalk topla hepsini. Bir de bu ara bi alingan biseye kiz bagirdiysan hemen dudak bukup aglamalar icli icli. Ben kizdiysam babam diye babasi kizdiysa annemm diye aglayip sarilmasi yokmu vallahi tam tiyatrocu ☺

Duru tek başına oynamıyor ben yanında olacağım evde sürekli benle olduğu için oyun bulamıyorum artık cenelerde. Açıldı özellikle yemek yemiyorumu çok düzgün söylüyor
Zeynepte aynı hep benim yanımda ve benimle oynasın istiyor.bi tek babaannesi ve benim babam olunca beni aramıyor.çünkü onlar hep onun istediğini oynuyorlar.beni görünce tek derdi meme.hadi az kaldı diye idare ediyorum şu An.

E
Serapcim gecmis dogum gunun kutlu olsun.
Ttesekkur ederim canim uyku egitimi zor bir olay gorkemin gece uykusunu bile anca anca duzene soktuk birden olmuyo birde apartman cocuklari evde yorulmuyolar haliyle uykuya geciste zorlaniyorlar dislerde etken tabi canini sikma duzene koyarsin zamanla

Sorma cok cwneleri dusuk zeynepte papagan gibi ne duysa tekrar ediyo zeynep diye sesleniyorum neynep diye kendini gosteriyo cumle kurmalara basladik sabah baba yok ise gitti diyo muz yedim istemiyorum (baska birsey verince) diyo aciktim yemek yedim falan diyo cok tatli gorkeme ben cevap vermeye yetisemiyorum kopekbaliklari kucuk baliklari mi yer ahtopotun cok kolu var elleri yok mu falan artik daha evrensel konularada gectik buyudukce sorularda buyuyo

Hoşbuldum çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun bu uyku problemi yüzünden bir yere gitmek çok zor uykusu geldimi çok zorlanıyoruz gene siz eğitime başlamışsınız ne güzel ben nasıl yapacağım nasıl etmeyi bırakacağım bilemiyorum çook düşkün emmeye

Hoşgeldin aramızA. Benim kızımda aynı tek uyuma şekli emmek.nisanda emzirmeyi bırakıcam inan düşününce içim daralıyor.memesizliğe 3 günde alışırda Uykuya nasıl alışacak bilmiyorum

Güle güle kullanın canım.ben silinebilir kumaş olsun istiyorum malum tam batırmalık bir çocuk ve allah nasip ederse arkasından bir bebek daha gelecek.yani söyle 4-5 sene kullanalım sonra toptan değiştiririm.Acelem yok zaten araştırıyorum evde yapılacak daha önemli şeyler var onları hallederiz bu arada.

Hoşgeldin aramızA. Benim kızımda aynı tek uyuma şekli emmek.nisanda emzirmeyi bırakıcam inan düşününce içim daralıyor.memesizliğe 3 günde alışırda Uykuya nasıl alışacak bilmiyorum

Hoşbuldum canım bizimki emmeyide ççook zor bırakacak ve seninde dediğin gibi nasıl uyuyacak bilemiyorum asla ayaktata uyumuyor

Ay birden zeynepin o soruları sorduğunya düşündüm.sözel konularda bana gelsin bilim teknik babasının işi.
Zeynep şu An evde sürekli bu ne anne diye dolaşıyor.bazen tam neyi gösterdimi bile belli olmuyor bende orda olan herşeyi söylüyorum

Dönemsel olarak bazen ilerleyip bazen gerileyebiliyor gelişimi. Çok takılma bence. Bende şeker vardı ona rağmen iri doğmadı.

Maşallah canım düzeniniz hiç bozulmasın inşallah.ben oğlak burcu olarak hep Düzen istiyorum ama kızımda o kadar düzene karşıki.ne sabah kalkış ne yatış saatimiz belli.ben eşimin çoğu zaman ne kalktığını ne yattığını görüyorum.zeynepin herşeyi benim üstümde.kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyor.

Hoşgeldiniz aramıza allah yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.

[QUOTE, post: 39410636, member: 327507"]Hoşgeldiniz aramıza allah yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
Hoşbuldum Allah razi olsun

İnşallah tekrar eski düzeninize çabucak dönersiniz.dönemsel birşeydir

Zeynep 2 haftadır lazımlığa çiş yapmaya başladı.ama çişi olsada olmasada yapıyor.bezi takmamı hiç istemiyor.arada çıkarıyorum açık bırakıyorum kızım çiş gelince söyle diyorum bi bakıyorum hopp altına yapmış.havalar soğuk açık bıraksam üşür diye korkuyorum.zaten çişi gelince değilde yapınca söylüyor.ne yapsam bilemedim.

Dün akşam eşim bi Video izletti. Bi kız var sanırım 4-5 yaşında.babası ile ayakkabı almaya gidiyorlar.kız bi babet beğenmiş bi numara büyük ama ayağına.babasıda spor ayakkabı alalım diyor. Babasıyla konuşmaları falan çok tatlı ve çok bilmiş.kız babasına kızıyor sinirli ama babasına sakin ol böyle konuşamayız herkes bize bakıyor diyor koptum orda.Bizimkide böyle mi olacak acaba diye düşündüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…