2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bnmki sadece bezi baglatmak istemiyor baska bi rahatsizligi yok yaz gelsin o zaman deneyecegim. Valla bunlar bezi birakmak icin sinyal olabilir ama sen bilirsin

Serap böyle güzel anlattıkça 2 çocuk çok cazip geliyor
maşallah zeynepe bizde yapınca söylüyoruz anne kaka çıkar diyor bezi bağlamak üstünü giymek istemiyor çok ağlıyor duru hazır değil bence

Geçen akşam süper dadiyi izledim 17 aylık emerek uyuyan bebeğe uyku eğitimi verdi ilk akşam 1 saat 40 dk aglamaktan bebek sızdı kaldı ikinci aksam süre azaldı ama annesiyle temas ederek uyumak istedi öyle uyudu sabiha paktuna da istediği gibi uyusun size ihtiyacı var kendini güvende hissediyor diyor ben kendi adıma duruyu o kadar süre agltmam babasida dayanamaz

Esma ne zamandir sorucam unutuyorum egzaman ne durumda benimki hala gecmedi elim sudan cikmiyo ki senin gecti mi

Durunun annesi bende seyrettim super dadiyi sacmalik cocugu bagirta bagirta uyutmak ben oyle bisey yapsam esim kavga cikarir kesin egitici tarafi cok programin ama sacma tarafida cok ceza kavrami bizde yok hic olmali mi bilmiyorum tamamen serbest arsiz simarikta yetistirmiyoruz ama git paspasta 5 dk dusun diyerekte disiplin olurmu bilmiyorum cocuk yetistirmek cok zor okullarda ebeveyn nasil olunur cocuk nasil yetistirilir ogretilmeli bir belgeselde ortaokul cagindaki cocuklara yemek yapma temizlik gibi egitimler zorunlu veriliyordu isvecti galiba bence cok guzel hayat sadece fizik tarih geometri degil

Sevgililer gununuz kutlu olsun tabi esiniz biz sevgili degiliz evliyiz demiyorsa tabi benimki iki sene once demisti agzinin payini almisti bugun kahvaltiyi hazirlayip operek uyandirdi pacayi kurtardi

Esma ne zamandir sorucam unutuyorum egzaman ne durumda benimki hala gecmedi elim sudan cikmiyo ki senin gecti mi
Yok canım nerde.dizimdekiler geçti Ama parmağımdaki hala geçmedi.bulaşık yıkarken eldiven Kullanmaya çalışıyorum ama yinede ellerim hep suda Olunca geçmiyor bi türlü

Sevgililer gununuz kutlu olsun tabi esiniz biz sevgili degiliz evliyiz demiyorsa tabi benimki iki sene once demisti agzinin payini almisti bugun kahvaltiyi hazirlayip operek uyandirdi pacayi kurtardi
Sağol canım seninde kutlu olsun
Valla ben sevgililer gününü geçtim evlilik yıl dönümüne önem versin yeter diyorum.iyi birşey mi hayır tabiki ama napayım söyle söyle birşey yok
Eşinde romantikmiş bu arada maşallah

Bende kesinlikle katılıyorum okullarda ev ekonomisi yemek görgü kuralları el işi falanda öğretilmesi.biz ortaokulda iken el işi dersi vardı kızlar örgü dikiş erkeklerde el işi yapardu
Valla o dönemde bebek elbisesi dikmiş süveter örmüştüm.ikiside kızıma kısmet oldu:)

Yok canım nerde.dizimdekiler geçti Ama parmağımdaki hala geçmedi.bulaşık yıkarken eldiven Kullanmaya çalışıyorum ama yinede ellerim hep suda Olunca geçmiyor bi türlü
Ya seninkilerde mi gecmiyo en azindan dizindekiler gitmis el de olmasa benimkide gecer ama bende eldiven kullaniyorum ama degisen bisey yok hap vermedi bana dr. Versem daha etkili olur dedi ama sute geciyormus vermedi o yuzden sirf bu yuzden bile emzirme isini birakmayi bile dusunuyorum canim aciyo resmen of kurtulsak su lanet egzamadan artik

Hediye istemiyorum cunku hediye isininden pek anlamiyor hep parfum aliyo bende istemiyorum sonra tek gule cevirdi polen alerjimi bahane edip onuda almiyo artik o kadarcik bir jesttide olsun artik aksam yemeginide hazirladi bende yarim saat uyudum bundan iyi hediyemi olur dun zeyno uyutmamisti yarim saat bile iyi geliyo insana kocalarimizin cani sagolsun millet koca bulcaz diye kirk takla atiyo bakiniz esra erolun programi varsin ince dusunceli olmasinlar bizleri sevsinler yeter aman bosver esma

Orgu sart degilde cocuklara anne baba nasil olunurun ogretilmesi lazim gerci ergenler bunu bel altina vurur ya insan yetistirme dersleri verilmeli iste o zaman cocuklara islenen suclar azalirdi belki bizim dediklerimiz belki simdi ütopik gelebilir ama ilerde mutlaka farkina varilir insallah

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Sagol canim ana ogul oksuruyoruz. Dr uc gun aferin kullanin atesi dusmezse antibiyotik baslayin demisti. Gun icinde iyi ama gece birden yukseliyor simdi olctuk 39,7. yarin baslayacagim antibiyotik cocugum kac gundur yandi kavruldu. Bana da bulantidan revire gittigimde bogazin kotu demisti dr antibiyotik vermisti iki kere icmistim unutmustum o yuzden de birakmistim ben de simdi ona basladim oksurmekten gozlerim kafam agriyor

Geçmiş olsun turtix. Geçen hafta benim de boğazım kötüydü, doktora gitmedim ama sanırım faranjit olmuştu. Ihlamur, ayva, elma, kabuk tarçın, karanfil, limon kaynattım iyi geldi. Vaktin olursa sen de yap insan faydasını görüyor. Bizimkinin burnu bu aralar çok akmaya başladı, tam hastalıklara alıştı derken sürekli birşeylerin çıkması çok sinir bozucu.

Ben o programı bir iki kez izledim sonra tahamül edemedim. İzlediğim bölümlerde uyutma, yemek ve cezalandırma hep aynı şekildeydi. Çocuklar farklıysa her çocuk için farklı yöntem kullanlmalı diye düşünüyorum. O programda bunu göremedim. Mesela okuduğum bir kitapta paspas gibi ceza, düşünme köşesi yapmanın bazı uzmanlar yararlı olduğunu düşünürken bazıları bunun ciddi sonuçları olabileceğini savunuyor diye yazıyordu. Yazılanlar tam aklımda değil ama benim çocuğuma hiç uygun olmadığına karar vermiştim o zaman. Hatta kitap bu uygulamaya çok sıcak bakmıyordu ama sizin için uygunsa belli koşullarda kullanılabilir diyordu. Olumlu, olumsuz yönleri vurgulanmadan çocuk karakteri gözönüne alınmadan bu tarz eğitim faaliyetlerini doğru bulmuyorum. Bu programı izleyen birçok anne eminim kendisi de uygulamaya kalkışıyordur eksilerini artılarını bilmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…