2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugun ilk defa kizimin gelecegi ile ilgili buyuk bir korku sardi icimi neler oluyor bize gencecik bir kizi katletmek bu kadar kolay olmamali sokaga cikmak istemiyorumsanki birsey olacakmis gibi geliyor bir anne feryat ediyor evladi icin keske vurularak olseydi diye rabbim acili aileye sabirlar versin

Bende aynı korkuya kapılıyorum bu haberleri duyunca.allahım nasıl bir acıdır rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. İnan bazen hiç büyümesin istiyorum ve sırf kızım için istanbuldan gitmek isistiyorum.insanlar beni çok korkutuyor.
Bu insanların hiç mi anası kardeşi yok..

Bazen uzmanlar çocukları deneme tahtası yerine koyuyor.bie fikir atıp onu deneyelim.yok o olmadı şimdi bu olsun.bi yerde okudum çocukla arkadaş olmayın anne baba olun o zaman daha sağlıklı çocuklar olur diyordu.birkaç sene öncede çocukla arkadaş olmanın faydaları tartışıyordu.burada herşey anne Babaya düşüyor.çocuğu için yetiştirme ve hayat tarzına en uygun yolu seçip orda ilerlemeli.

Amin canim ama maalesef bu sapiklar ulkemizin gercegi. Kendi universite yillarim geldi aklima her gun beylikduzunden taa etilere giderdim gun aydinlanmadan yola cikardim aksam karanlikta donerdim. Bazen vakit iyice gec olurdu eve yururken arkamda bi ayak sesi duydugumda bildigim butun dualari ederdim ya da bi teyze ya da amcayla birlikteymisim izlenimi yaratmak icin iyice yaklasip yururdum.
otobusun kalabaliginda kendime guvenli yani tacize ugramayacagiim biyer bulmaya calisirdim.
Guya muslumanlarin cogunlukta oldugu bir ulkede yasiyoruz ama ne kendi guvenligimiz var ne de cocuklarimizin. Allah bu sapiklari hepimizden uzak etsin, kotuluk yapmaya firsat bulamasinlar.

Ben de okumaya cocuk yetistirme konusunda kendimi gelistirmeye calisiyorum ama kendime ve cocuguma uygun olanini tercih ediyorum birebir her duydugumu uygulamiyorum.

Gecenlerde mehmetin odasi icin dolaplar almistik ikeadan bu hastaliklar arasinda onlari monte ettik. Odaki ivir ziviri cikardik. Dun dinlene dinlene esyalarini yerlestirdim yoruldum ama cok guzel oldu. Hatta bugun kiyafetini degistirecektim dolabini actim kendin sec hangisini giymek istiyorsun diye sordum onun sectigini giydirdim.
Dun gece esim tutturdu yataginda yatsin alarmi kurar gece atesini takip ederiz sen de hastasin agiz agiza yatmayin dedi. Iyi ama orada yalniz birakamam hasta cocugu dedim ya uyanamazsak ya atesi cok yukselirse... sonra yere yatak serdim sik sik uyanip cocugumu takip ettim rahat degildi ama icim rahat etti bu gece de orada yatacagim sanirim

Hic vaktim de yok enerjim de yok ama cok kararliyim bu aralar evi elden geciriyorum buldugum her firsatta, kalabaliga tahammulum kalmadi artik. Ivir zivirdan temizlik yapmak bile cok zor oluyor.

Pamukprensinannesi mothercare kampanyasindan aldigim urunler gelmedi demistim ya iki tanesini gonderdiler ucunu iptal etmisler yine daha once de hepsini iptal etmislerdi. Sinirlendim mail gonderdim bu iki oldu dedim madem mothercarele sorun yasiyorsunuz kampanya yapmayin dedim. Haklisiniz stok sikintisi oldu ozur dileriz vs dediler 10 tl de hediye ceki verdiler. Urunler guzel ve cok uygun pazardan bu fiyata alinmaz ama umarim sen siparisinde sorun yasamazsin

Ozgecani katleden yaratiklar iskence cektirerek ve halk onunde infaz edilmeli edilmeli ki o katillerle ayni zihniyettekilere ornek olsun idam karari artik bu defada cikmazsa bir daha cikmaz kadin cinayetleri dursun bu ne ya birde kendini sanatci sanan medya saklabani yok mini etek giyince bunlarda olur gibisinden laflar etmis dangalak ahlak kavrami ondan sorulacak sanki sinir oldum mini etek giyen oyle kadindir anlayisi sene olmus 2015 hala bu mal zihniyet insani deli ediyo

Her gelen hastaya romatizma ilaci yazan doktor gibi geliyo o program herkese ayni teshis anne babayla cocuk arasinda bir cizgi olmali bencede arkadaslik ilerki yaslarda one cikmali benim annem ben kucukken annemdi simdi en yakin arkadasim sirdasim ben hic cocuk psikolojisiyle ilgili kitap okumadim okumuyorum da cunku benim cocuklarim bana ozgu ic gudulerime dayanarak problemleri cozuyorum cozemedigim seyleri sorarak ogreniyorum cocuk yetistirmis insanlara ozellikle psikologlara cokta bagli kalmamak lazim bir cogunun cocugu yok e gunlerce yemek yemese bile zorlamayin inatlasip saatlerce aglasa bile kendi kendine sakinlesmesini bekleyin falan filan bunlari kac anne uygulayabilir fikirlerini begendiklerimde var tabi uygulanabilirligi olanlari ayri tutuyorum

Hic vaktim de yok enerjim de yok ama cok kararliyim bu aralar evi elden geciriyorum buldugum her firsatta, kalabaliga tahammulum kalmadi artik. Ivir zivirdan temizlik yapmak bile cok zor oluyor.
Gecmis olsun once hastaligi tamamen atlat oyle basla bence yorucu oluyo yorgunlukta hastaligini tekrar tetikler iyiles ivir ziviri barindirma evde inan psikolojik olarak bile rahatliyosun japonlar evlerinde az esya bulundururmus fazla esyanin kotu enerji verdigine inanirlarmis o kadar dogru ki akilli insanlar turkler evi esyaya bogar evlerde esyalar oturur evin sahibi olur resmen attim attim ev ferahladi bi de guzelce sil supur oh daha ne ama once dinlen iyiles sonra

Iktidara yaranacak ya o yuzden bu laflar. Kendisi izzet yildizhan ile birlikte ankarada para karsiliginda birlikte olmak uzere kadinlarla anlasmamis miydi. Susup otursun bence ahlaktan bahsedecek durumda degil

Sagolasin. hangi odaya girsem gozume bisey batiyor dinlene dinlene yapiyorum. Butun ivir zivir esimin dosyalar, kirtasiye malzemeleri cok sukur yemek masasi buyuklugundeki calisma masasini soktu kaldirdik ama atmaya kiyamiyor koyune goturecekmis. biz evden biseyler gonderiyoruz kaynanam fazlasiyla baska seyler gonderiyor. Onun evini bi gorsen aklina sacma bisey gelsin var mi diye sor kesin vardir. Yillardir direniyorum ama yetmiyor esimde de stokcu zihniyet var yeterki ona al de yiyecek, esya hmn alir ben onu frenlerim hep. Yagi iki uc teneke birden alir deterjan desen ayni sanki bitse etrafta alacak market yok kitlik var. psikolojim bozuluyor yaa buyuk esyamiz cok degil ivir zivir iste. Cok kararliyim bu sefer uzun surecek ama yuklerimizden kurtulacagiz ins

Ay turtix mesajını görür görmez hemen mail attım benimkiler hala tedarik sürecinde gözüküyor. Daha geçen gün mother care mağazasından birşeyler aldım ama artık 2-3 yaş kalmamış. Bunlara güvendim gitmedim mağazaya erkenden, eğer iptal ederlerse çok üzülürüm her yere şikayet maili yazarım valla. Niye yapıyorlar o zaman kampanya zihniyete bak. Yalnız internette siparişler ve iptallerde geri ödemelerde sorun yaşanıyor diye yorumlar var, çok canım sıkıldı. 100 liralık alışveriş yapmıştım umarım kaptırmam paramı.

Az önce unnadodan mail geldi. Bu hafta ürünleri depoya alacaklarmış, haftaya gönderim yapılacakmış. Rahatladım valla. Oğluma bir sürü 2-3 yaş kıyafeti almıştım, uygun fiyat diye çok sevinmiştim.

Bizim ev de çok kalabalık. Oğlumun küveti, kullanılmayan oyuncaklar, kitaplar hiç hoşlanmıyorum. Küçülen tüm kıyafetlerini verdim ama oyun halısı, aktivite masası gibi şeyleri vermek istemiyorum. Küçük bir balkonumuz var, o da bunlarla dolu.

Kesinlikle öyle. Ben bu konularda kitap okuyorum ama nedenlerine, olumlu, olumsuz sonuçlara yer vermeyen kitapları dikkate almıyorum. Okuduklarım arasında mantıklı gelenler, bize ve çocuğuma uygun olanları uygulamaya çalışıyorum. Dediğin gibi önceden trend çocukla arkadaş olundu şimdi onun arkadaşları var ama bir tane anne babası var, çocuğun anne babasına daha çok ihtiyacı var oldu.

Haberi ilk duyduğum andan beri sinirlerim çok bozuk. Ben zaten çok karamsar bir insanım, bu haberleri gördükçe haklı çıkıyorum diye içim içimi yiyor. Ben çocukken sırf bu yüzden hep oğlum olsun isterdim, sanki erkek çocuklarına birşey yapmıyorlarmış gibi. Allah evlatlarımıza korusun, insanlara daha çok vicdan versin. Kızın ailesi ne kadar düzgün insanlar, sen evladını en iyi şekilde yetiştirmeye çalış gelsin caniler katletsin. Allah ailesine sabır versin, çok zor.

Magazada indirim var mi en son baktigimda bana yeterli gelmemisti. Bu arada paranizi iade ettik demisler ama hesap hareketlerinden takip etmedim. Mehmetin dolabini yerlestirirken baktim da hem gecen yaz sonu hem de bu kis yazlik bi suru kiyafet almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…