- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.721
Ocak ayında indirim fazla değildi ama geçen hafta gittiğimde internet fiyatlarıyla aynıydı fakat doğru düzgün bir şey kalmamış. T-shirt ve eşofman altında beden kalmamıştı mesela. Ya çok büyük ya da küçük bedenler kalmıştı. Geçen sene sweatshirt almıştım, soğuk havalarda çok iyi oldu. Biraz kalındı. Bu sene alamadım, ya modeli hoşuma gitmedi ya da 2-3 yaş bulamadım. Bir de 75 tl'ye 25 tl indirim vardı ondan yararlandım. Bu aralar ve seneye giymesi için eşofman altı ve t-shirt alabildim. Ben de yazlık bayağı birşey almıştım, yazın ihtiyacı olursa alırım artık diyorum.Magazada indirim var mi en son baktigimda bana yeterli gelmemisti. Bu arada paranizi iade ettik demisler ama hesap hareketlerinden takip etmedim. Mehmetin dolabini yerlestirirken baktim da hem gecen yaz sonu hem de bu kis yazlik bi suru kiyafet almisim
Hah aynen oyle pislik ya fuhus ahlaksizlik degil galiba onun gozunde anasi yasindaki seda sayanla nikahsiz yasamak gunah degil galiba onun icin sanki millet bilmiyo ne mal oldugunu onun seref yoksunu iste...Iktidara yaranacak ya o yuzden bu laflar. Kendisi izzet yildizhan ile birlikte ankarada para karsiliginda birlikte olmak uzere kadinlarla anlasmamis miydi. Susup otursun bence ahlaktan bahsedecek durumda degil
Ay sen anlatinca cok guldum bende de o stokcudan var yeter ki al de marketi kaldirip getiriyo yiginla deterjan almalar evde 7 paket cay kilolarca yumusatici var deli ediyo beni dagin basinda oturuyoruz sanki markete bazen ikimiz gidiyoruz onun aldiklarini ben geri koyuyorum cocuk gibi ne gorse aliyo bi de bana cimrisin diyo birsey aldiracaksam liste halinde mesaj olarak gonderiyorum bunlarin disinda bisey alma diyorum yine kafasina gore almis sonrada ama bu indirimdeydi bu bilmem neydi falan dusun market alisverisinden birgun elinde uyku setiyle geldi yuh artik bunuda mi aldin sen sasirdin artik dedim yok bilmem ne kadarlik alisveris yapmisim bunu hediye verdiler dedi yakinda marketler ayin musterisi sececek benim eli acik kocami cok seviyo alisverisi milletin kadinlari sacar kocalari kizar bizde tam tersi kv de aynidir pazardan kabak lahana alir ben hic sevmem sen al der e kadin yemedigin seyi niye alirsin o da alisveriste kendini kaybedenlerden buzdolabinda yemedigi sevmedigi ne kadar sebze meyve varsa alir koyar çürütür o da ayri bir cins esimde allahtan o huy yok cocuklarin cesit cesit yemesini istediginden yapiyo ama abartiyo daha olcuyu tutturamadiSagolasin. hangi odaya girsem gozume bisey batiyor dinlene dinlene yapiyorum. Butun ivir zivir esimin dosyalar, kirtasiye malzemeleri cok sukur yemek masasi buyuklugundeki calisma masasini soktu kaldirdik ama atmaya kiyamiyor koyune goturecekmis. biz evden biseyler gonderiyoruz kaynanam fazlasiyla baska seyler gonderiyor. Onun evini bi gorsen aklina sacma bisey gelsin var mi diye sor kesin vardir. Yillardir direniyorum ama yetmiyor esimde de stokcu zihniyet var yeterki ona al de yiyecek, esya hmn alir ben onu frenlerim hep. Yagi iki uc teneke birden alir deterjan desen ayni sanki bitse etrafta alacak market yok kitlik var. psikolojim bozuluyor yaa buyuk esyamiz cok degil ivir zivir iste. Cok kararliyim bu sefer uzun surecek ama yuklerimizden kurtulacagiz ins
Ankara'da hava soğuk ama çok kar yok. Bizim burda hafif yağmış, yerler ince tabaka halinde ben de ne zaman dışarı çıksam diye niyetlensem ya hava kötü oluyor ya da hastalık yüzünden çıkamıyorum. Kolay gelsin çocukla dışarı çıkmak ayrı bir dert.Bizimde yarin menenjit asimiz var ikinci dozu gecen yanlis gun verdiklerinden yaptiramamistik tamda en karli gune denk geldik
Alisveris hastasi benimki kendine ayakkabi alir giysin giymesin bikac cesit gecen temizlik yaparken hic giymemis etiketi ustunde iki cift ayakkabi buldum varligini unutmus bile lcw nin sitesinden aliyorum bazen cocuklara sunuda alsaydin ya bunuda alsaydin ya diyo bazen bdv de kocam cimri diye konu aciyolar allah korusun daha kotu bisey de benimkide azicik tutumlu olsa biraz cocuklara ve eve harcamayi cok seviyo aman bende hevesini kirmiyorum ne yapayim cocugunun girtlagindan ustunden basindan calip kumara kotu aliskanliklara yatiran cok baba var benimkinin alisveris sevgisi cok masumane kaliyo kendi babasinin yapmadiklarini esim cocuklarina yapiyo ilgisi sevgisiyle cani sagolsunTurtix serap85 sizin eşler bir alemmiş valla. Benim halam öyledir, artık deterjan ve şampuan olayında kendini aşmış durumda. Yiyecekleri bile stok yapıyor. Et, balık herşeyi depoluyor kadın. En azından sizinkiler böyle yiyecekleri stoklamıyorsa şanslısınız.
Ay pamuk sorma sabah uyandik gitsek mi gitmesek mi heryer kar neyse ciktik yola kis lastikleride fayda etmiyo yollar buz pisti gibi anayollar bile kapali yari yolda vazgectik esim anneme birakti bizi esim gitti onlarada izin vermisler esim eve donup evden halletmis islerini aksam bizi aldi eve gelene kadar bittik millet s cizerek gidiyo otobusler minibusler kalmis yollarda yolcular itekliyo evden ciktigimiza pisman olduk ikidir asidan yirtiyor zeynepteAnkara'da hava soğuk ama çok kar yok. Bizim burda hafif yağmış, yerler ince tabaka halinde ben de ne zaman dışarı çıksam diye niyetlensem ya hava kötü oluyor ya da hastalık yüzünden çıkamıyorum. Kolay gelsin çocukla dışarı çıkmak ayrı bir dert.
Evet canim oyle akmaz kokmaz alalim dursun evde der ilk tasinmamizda koli koli deterjan paketlemistik sabunlari sampuanlari annemlere gittikce hediye goturuyordukTurtix serap85 sizin eşler bir alemmiş valla. Benim halam öyledir, artık deterjan ve şampuan olayında kendini aşmış durumda. Yiyecekleri bile stok yapıyor. Et, balık herşeyi depoluyor kadın. En azından sizinkiler böyle yiyecekleri stoklamıyorsa şanslısınız.
Ay kız benimkide alışverişi hiç sevmiyor bende tam tersi.öyle dünyaları harcamam çok büyük paralar vermem ama giyim konusunda zaafım var.aslında bu biraz bastırılmış duygularlâ alakalıEvet canim oyle akmaz kokmaz alalim dursun evde der ilk tasinmamizda koli koli deterjan paketlemistik sabunlari sampuanlari annemlere gittikce hediye goturuyordukyiyecek olarak da un ve seker cok alir akip kokmayacak olanlardan yani. Bozulup atilan seylere cok uzuldugu icin sebzeyi normal miktarlarda alir.
Birlikte avmye gittigimizde ayriliriz bulustugumuzda onun kucaginda bi suru kiyafet olur ben de bi parca ancak begenebilmis olurum. Serapin dedigi gibi tek dert bu olsun kotu biseye harcamiyor evde kalabalik oluyor sadece
Turtix beylikdüzü felaket.ben bu kadar kâr hiç görmedim burda.site bahçeleri bir metreden fazla larla kaplı.sen buraları biliyorsun diye yazdım özellikle sanaBurda lapa lapa kar yagiyor her yer bembeyaz bugun arabayi esim kullandi mehmeti biraktik kresin sokagindan zor ciktik kar lastigimiz olmasina ragmen. Beni ise birakti kendisi de minibusle gitti. Kar boyle devam ederse ben de arabayi isyerimde birakmak zorunda kalacagim.
keske isyerleri de tatil olsa da evde tv keyfi yapsak
Geçmiş olsun canım yollar çok kötü valla eşim bugün işe gidemedi servis gelmemiş.e-5 te kapalıymış zaten.Ay pamuk sorma sabah uyandik gitsek mi gitmesek mi heryer kar neyse ciktik yola kis lastikleride fayda etmiyo yollar buz pisti gibi anayollar bile kapali yari yolda vazgectik esim anneme birakti bizi esim gitti onlarada izin vermisler esim eve donup evden halletmis islerini aksam bizi aldi eve gelene kadar bittik millet s cizerek gidiyo otobusler minibusler kalmis yollarda yolcular itekliyo evden ciktigimiza pisman olduk ikidir asidan yirtiyor zeynepte
Stokçunun bir versiyonuda bende var.ama başka cins.Bizimki kıyafetlerini hiç vermez.olmayan hatta olmayacağı kesin olan şeyleri bile birgün olur diye saklar.görmeden vericem herşeyi unutan adam kıyafetlerin demirbaşını hiç unutmuyorAy sen anlatinca cok guldum bende de o stokcudan var yeter ki al de marketi kaldirip getiriyo yiginla deterjan almalar evde 7 paket cay kilolarca yumusatici var deli ediyo beni dagin basinda oturuyoruz sanki markete bazen ikimiz gidiyoruz onun aldiklarini ben geri koyuyorum cocuk gibi ne gorse aliyo bi de bana cimrisin diyo birsey aldiracaksam liste halinde mesaj olarak gonderiyorum bunlarin disinda bisey alma diyorum yine kafasina gore almis sonrada ama bu indirimdeydi bu bilmem neydi falan dusun market alisverisinden birgun elinde uyku setiyle geldi yuh artik bunuda mi aldin sen sasirdin artik dedim yok bilmem ne kadarlik alisveris yapmisim bunu hediye verdiler dedi yakinda marketler ayin musterisi sececek benim eli acik kocami cok seviyo alisverisi milletin kadinlari sacar kocalari kizar bizde tam tersi kv de aynidir pazardan kabak lahana alir ben hic sevmem sen al der e kadin yemedigin seyi niye alirsin o da alisveriste kendini kaybedenlerden buzdolabinda yemedigi sevmedigi ne kadar sebze meyve varsa alir koyar çürütür o da ayri bir cins esimde allahtan o huy yok cocuklarin cesit cesit yemesini istediginden yapiyo ama abartiyo daha olcuyu tutturamadi
Ben de işe başladıktan sonra almaya başladım. Öğrenciyken giyime çok para vermezdim, ucuz ama güzel şeyler alırdım uzun süre giyerdim. Biz küçükken kooperatif ödememiz vardı annem evimiz bitsin hep vakkodan giyinicez derdi. Ev bitti, biraz rahatladık ama sonra başka sorunlar çıktı hiç vakko'dan giyinemedik. Bazen markalı giysiler alıyım diyorum ama çok pahalı geliyor kıyamıyorum. Bazı alışkanlıklar kırılamıyor sanırım. Şimdi de oğluma alıyorum sürekli. Eşime benim kızım olmayacak sanırım diyorum, eğer olursa alışverişte kendimi kaybedebilirim çünkü. Erkek çocuk için seçenekler sınırlı olmasına rağmen sürekli bir şeyler alıyorum. Arada gözüm kız giysilerine takılıyor, çevremde de kızı olan kimse yok hevesim kursağımda kalıyor. Geçen gün eşimin iş arkadaşının kızı olmuş, çok sevindim ona bir şeyler bakarım diye.Ay kız benimkide alışverişi hiç sevmiyor bende tam tersi.öyle dünyaları harcamam çok büyük paralar vermem ama giyim konusunda zaafım var.aslında bu biraz bastırılmış duygularlâ alakalı
Ben üniversitede ve sonrasında Son 2-3 Sene öncesine kadar çok maddi zorluk çektim.babam memur.istanbulda iki ayrı üniversitede 2 çocuk okutuyordu.özellikle beni devlet yurduna vermedi ki cwvizlibağdaki yurdun durumu o zaman çok kötüydü
aldığım öğrenim kredisi ile hep geçirdim.öyle giyime çok harcama şansım olmadı sonra evlendim ev kredisine girdik. Ne zaman kredi bitti saldım bende beğendiğimi aldım.sağolsun eşimde bu konuda çok destekledi
Sen iş ortamında iyi giyin falan diye.şimdi eskisi gibi değilim ama yinede alışverişi seviyorum.tabi artık önceliğim zeynep oluyor.
Ay birden içimi döktüm kusura bakmayın öptüm hepinizi
Ben de işe başladıktan sonra almaya başladım. Öğrenciyken giyime çok para vermezdim, ucuz ama güzel şeyler alırdım uzun süre giyerdim. Biz küçükken kooperatif ödememiz vardı annem evimiz bitsin hep vakkodan giyinicez derdi. Ev bitti, biraz rahatladık ama sonra başka sorunlar çıktı hiç vakko'dan giyinemedik. Bazen markalı giysiler alıyım diyorum ama çok pahalı geliyor kıyamıyorum. Bazı alışkanlıklar kırılamıyor sanırım. Şimdi de oğluma alıyorum sürekli. Eşime benim kızım olmayacak sanırım diyorum, eğer olursa alışverişte kendimi kaybedebilirim çünkü. Erkek çocuk için seçenekler sınırlı olmasına rağmen sürekli bir şeyler alıyorum. Arada gözüm kız giysilerine takılıyor, çevremde de kızı olan kimse yok hevesim kursağımda kalıyor. Geçen gün eşimin iş arkadaşının kızı olmuş, çok sevindim ona bir şeyler bakarım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?