- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.741
Benim esimde evdeydi evden hallediyor cocuklarda rahat vermiyor tepesinde hopluyolar esim o sirada muduruyle konusuyor iskence gibiGeçmiş olsun canım yollar çok kötü valla eşim bugün işe gidemedi servis gelmemiş.e-5 te kapalıymış zaten.
Zeynep şanslı kız valla
Pamuk bende senin gibi ogluma kiyafet alirken gozum kiz kiyafetlerinde kaliyodu renkli renkli pullu islemeli boncuklu erkek kiyafetleri sade siradan geliyodu sonra zeyno dogdu hevesimi aliyorum insallah seninde kizin olur tabi turtixinde elbise etek hatta kulotlu corap almak bile insanin hosuna gidiyo tabi yakisikli oglumu ihmal etmiyorum cuval giysede yakisiyo onaBen de işe başladıktan sonra almaya başladım. Öğrenciyken giyime çok para vermezdim, ucuz ama güzel şeyler alırdım uzun süre giyerdim. Biz küçükken kooperatif ödememiz vardı annem evimiz bitsin hep vakkodan giyinicez derdi. Ev bitti, biraz rahatladık ama sonra başka sorunlar çıktı hiç vakko'dan giyinemedik. Bazen markalı giysiler alıyım diyorum ama çok pahalı geliyor kıyamıyorum. Bazı alışkanlıklar kırılamıyor sanırım. Şimdi de oğluma alıyorum sürekli. Eşime benim kızım olmayacak sanırım diyorum, eğer olursa alışverişte kendimi kaybedebilirim çünkü. Erkek çocuk için seçenekler sınırlı olmasına rağmen sürekli bir şeyler alıyorum. Arada gözüm kız giysilerine takılıyor, çevremde de kızı olan kimse yok hevesim kursağımda kalıyor. Geçen gün eşimin iş arkadaşının kızı olmuş, çok sevindim ona bir şeyler bakarım diye.
Ay canım inşallah hayırlısı olsun. Kız annelerine çok imreniyorum, kıyafetleri ayrı güzel bi de bilmiş oluyor kızlar çok. Hoş benim oğlum da tadından yenmiyor ama bir tane de minnoş kızım olsa güzel olurPamuk bende senin gibi ogluma kiyafet alirken gozum kiz kiyafetlerinde kaliyodu renkli renkli pullu islemeli boncuklu erkek kiyafetleri sade siradan geliyodu sonra zeyno dogdu hevesimi aliyorum insallah seninde kizin olur tabi turtixinde elbise etek hatta kulotlu corap almak bile insanin hosuna gidiyo tabi yakisikli oglumu ihmal etmiyorum cuval giysede yakisiyo ona
Allah inşallah turtix ile sana bi tanede kız evlat nasip eder.Ay canım inşallah hayırlısı olsun. Kız annelerine çok imreniyorum, kıyafetleri ayrı güzel bi de bilmiş oluyor kızlar çok. Hoş benim oğlum da tadından yenmiyor ama bir tane de minnoş kızım olsa güzel olur
Amin canım hayırlısı olsun. Allah size de küçük beyefendiler nasip eder inşallah.Allah inşallah turtix ile sana bi tanede kız evlat nasip eder.
Bagirsak kurtu dis gicirdatma yapar diye duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ama cok stresli zamanlarda bende uyurken gicirdatiyorum farkedip uyaniyorum normalde yapmiyorumInternetimiz sorunlu yazamıyorum duru 2 gündür dis gicirdatiyor ya durup dururken
Canım o bizde bir aydır Var biz dış çıkartıyor canı açıyor ondan yapıyor zannettik.doktora sordum oda olabilir ama Son yapılan araştırmalarda en çok görülen sebebi besin alerjisi dedi.bi test yaptırmamızı istedi.ama ben hala diş acisindan yaptığını düşünüyorumInternetimiz sorunlu yazamıyorum duru 2 gündür dis gicirdatiyor ya durup dururken
Uzulme ikincisi erkek olur diyenlerin agzina kurekle vurucan densizler kiz olsa ne erkek olsa ne hayirli evlat olsunlar gerisi bos ben kizi olanlara erkek oglu olanlara kiz dileginde bulunurum iyi niyetle ama allahin takdiri neyse o aman bakma her soylenene orumcek kafali cokkkrabbım ısteyen herkese evlat nasıp etsın . burda herkes erkek cocuguna cok duskun esıme uzulme ıkıncısı erkek olur dıyorlar doktor bıle bıze kız oldugunu söylemek ıstemedı bız kız ıstedıgımızı söyleyınce kız cocugu ısteyeyen aıle burda az uzuluyorlar demıstı esım ıkıncıyıde kız ıstıyor hayırlısı
Ben kendim için ikinciye erkek istiyorum onunda tadını alayım diyeBu arada kiz cocuk dilekleriniz icin tesekkurler serap senin var Allah duru'yla zeynep'e de birer erkek kardes nasip etsin. Ben suan cok imrenmiyorum da ileride bana yoldas olur diye kizim olsun istiyorum
O örümcek kafalılardan biride benim kv de.sözde kız torunlarını çok seviyor ama gönlünde de hep erkek torun isteği.Uzulme ikincisi erkek olur diyenlerin agzina kurekle vurucan densizler kiz olsa ne erkek olsa ne hayirli evlat olsunlar gerisi bos ben kizi olanlara erkek oglu olanlara kiz dileginde bulunurum iyi niyetle ama allahin takdiri neyse o aman bakma her soylenene orumcek kafali cokkk
İkinci çocuğu çok az kişi istiyor artık. Bazen ben de bu ortamda ikinci çocuk lüks diyorum ama oğlum kardeş sevgisini yaşasın istiyorum. Sen şanslısın valla genç yaşta iki çocuk annesi oldun. Belki ilerde üçüncü bile olabilir.Pamuk cinsiyet belirlemede etken kisi erkek kadinlar pasif kaliyo bu durumda bir de erkegin babasiymis cok enterasan yani esinizin babasinin kac kiz kac erkek sahibi oldugu once kiz mi erkek mi olduysa erkekte o siralamada cocuk sahibi oluyormusolenler dusuklerde sayiliyor bizde bu tutuyor kv ilk hamileyken 4 aylik dusuk yapmis erkekmis sonra gorumcem sonra esim yani erkek kiz erkek tabi ilki yasasaydi bizim ailede bircok kisinin bu sekilde tutuyo esim bana demisti ki bizim oglumuz sonra kizimiz olacak bak goreceksin gercekten genetik biliminde bunun yeri var tabi olasilik ama var benim de esiminde soyu hep bir kiz bir erkek ucuncu cocuga pek hos bakmiyo kimse hep iki cocuklu yada tek cocuklu o yuzden kirk yilda bir dugun olur nufus planlamada soyca bir markayiz benim halamin teyzemin amcamin tek cocugu var kuzenlerim cok az o yuzden bekarken bende tek cocuk istiyorum derdim ama bir kardes her cocugun hakki bence tek kuzenlerimim hep bir tarafi eksik kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?