2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
renklerı bılmıyor yada bana soylemıyor usttune gıtmıyorum çunku ben usteledıkçe daha da ılgısız duruyor , ama kırmızı araba dıyınce gösterıyor nesnelerı bılıyor gosterıyor esleştırıyor dılının donduğunce ısmınıde söyluyor her çocugunun gelişimi farklı duru babasının her dedığını yapıyor her öğrettığını soyluyor benle yapmıyor

gecmıs olsun masallah bız o kıloları 2.5 yasında bıle göremeyız gıbı geliyor bana ama takmıyorum canı sağolsun hepsının

durunun kanı hep sınırda ılaç kullanıyoruz bende oyleyımdır hep sınırdadır neysekı onu çok severek ıçıyor ama 45 dk emmeden beklemeye zor sabredıyor.

Bizimki gösterdiğim nesnenin aynısını gösteriyor ama renkleri hiç bilmiyor hala.kırmızı nerde diyoruz diğer tümünü gösteriyor kırmızıyı göstermiyor
Renkler ve şekilleri isim olarak bir türlü öğretemedim
Yada öğrendi şimdilik kendine saklıyor bilmiyorum

durunun kanı hep sınırda ılaç kullanıyoruz bende oyleyımdır hep sınırdadır neysekı onu çok severek ıçıyor ama 45 dk emmeden beklemeye zor sabredıyor.
Ay bu kızlar emmeyi nasıl bırakıcAk bilmiyorum.Bizimkide sürekli meme diye dolaşıyor.beni yakaladığı gibi yapışıyor.hadi bir ay kaldı bizim bakalım ne yapıcaz

Ay bu aralar kimse girmiyor canım sıkıldı yine. Turtix unnado benim siparişleri göndermiş ama evde olmadığım için alamadım.
Zeynep bu sıralar iyice telefon delisi oldu. Sürekli telefonu takip ediyor vermeyince ağlamaktan çıldırıyor.bende o sebeple pek elime telefonu almamaya çalışıyorum

Yok almayim benim ve esim icin yeterli isteyen herkese versin allah ben haric

gecmıs olsun masallah bız o kıloları 2.5 yasında bıle göremeyız gıbı geliyor bana ama takmıyorum canı sağolsun hepsının
aman kilolu falan degil zeynep masallah boylu ama sukur sagliklilar gerisi muhim degil kan degerlerini bende merak ediyorum artik mayisa kaldi görkem de martta 4 yas kontrolu var gecen sene bogazinda noduller vardi ona baktiricam

Ay bu kızlar emmsıkıldıml bırakıcAk bilmiyorum.Bizimkide sürekli meme diye dolaşıyor.beni yakaladığı gibi yapışıyor.hadi bir ay kaldı bizim bakalım ne yapıcaz
Sorma benide bir dakika bos birakmiyo bazen zeynep tamam artik sıkıldım diyorum emicem birak beni diyo kaslarini catip tam cadi ya gece uyutmuyo gunduz bos birakmiyo annemde yeter biraktir diyo iki ay daha sabredeyim diyorum

Bizde bilmiyoruz daha her turlu cadilik mevcut ama acelesi yok genelde bu yaslarda ogrenemiyorlar gorkem bile bazen mavi ile yesili karistiriyor buyuk kucuk uzun kisayi biliyo renk olayina hic girmedik yani ben ogretmedim

Ay bu aralar kimse girmiyor canım sıkıldı yine. Turtix unnado benim siparişleri göndermiş ama evde olmadığım için alamadım.
Biz ilgaz'a geldik kayak yapmaya gerci ben mehmetle icerideyim esim kayiyor. Israr ediyor ben bakayim sen de dene diye ama canim istemiyor. Zaten cok yorulmustum o yuzden dinlenmeye geldim.
Mothercare kampanyasinda defalarca sepet doldurup bosalttim en son burada oldugumuz tarihlerde getirirler diye almadim iyuki de almamisim. Seninkileri de sorunsuz gondermelerine sevindim. Gecen gun magazasina gittim t-shirtler bile pahali ama oradaki pijama takimlarini ayni fiyata buldum iki takim aldim azicik rahatladim

Oyun oynarken hep renkleri soylemeye calisiyorum ama bildigini zannetmiyorum. Ben de eslestirme kartlarindan onune koyuyorum iki tane elime de bi tanesinin aynisini aliyorum oglum bana portakali ver diyorum vermiyor ama gercekleriyle denemedim belki resimden anlamiyordur

Serap masallah zeynepin boyuna kilosuna bnm oglan minik kaldi iyice. Dr yediklerini iyice takip edin eger yiyor da kilo almiyorsa universite hastanesine goturursunuz test yapilir dedi ama baktik gunde 1200 kaloriyi gecmiyor en iyi yedigi gunde bile hele burada hic yemiyor bize iyice simariyor.
pamukprensinannesi bizim subeden bi cocuk gelecekti oraya geldi mi? Babasi is degistirmis o tarafa tasinacaklarmis. Bizimkiler gibi mayis dogumlu ama mehmetle ayni sinifta degildi 18-24 sinifindaydi malum bnm oglan yurumeye gec kalinca kucuklerle birlikte kaldi

Ayy mehmet burada hep teyzelerle amcalarla takiliyor birini gozune kestiriyor uzaktan siirinlik yapiyor sonra onune gidip dikiliyor onlar da mecbur kaliyor kucaklarina aliyorlar iki gunde hepsi tanidi bizim oglani. Bana israr ediyorlar kayak yapmak istiyorsan sen git biz bakariz diye. Sabah kahvaltinin sonunda mehmetin arkadasi bi amca geldi bizimki tabi masasina gitti hmn oturdu esim de ahh amca daha once gelseydin de biz de rahat rahat yeseydik ya diyor

Ben de seni merak ediyordum. Hastalık olunca giremiyoruz ya birisi gözükmeyince acaba hasta mı oldular diye düşünüyorum hemen. İyi olmanıza sevindim, bol bol dinlen ben kaymayı bilmiyorum ama eşime gidelim diyorum. Bu kış evde olduğum için çok istedim ama kısmet olmadı. Mağazalarda artık pek birşey kalmamış. Bugün alışverişe çıktım, kendime bir sürü şey kaldım aklımda bir iki parça daha var, haftaya bakarım artık. Oğluma da 2 tane t-shirt aldım mothercareden, biri 9,5 diğeri 14,5 tl. Geçen sene aldığım t-shirtleri giyiyor malum küçük olduğu için. Renkleri solmaya başladı ben de yeni bir şeyler alayım dedim.

Geçen hafta gittim kreşe yeni çocuk yoktu ama dediğin gibi bir üst gruptaysa görmemişimdir. Benim oğlum da geçemedi hala ama kendi gruplarında 23 aylık olanlar da var. Bizimki biraz geç geçecek gibi duruyor. Zaten bazı testler yapıyorlarmış, test sonuçlarına göre karar veriyoruz dediler.
Biz de oğlumu çocuk endokrinolojisine götürdük. Doktor takip edicez ama muhtemelen genetik olarak anneye benziyor, kısa olacak dedi oğlum için. 2 yaşında bazı testler yapılacakmış. Sağlıklı, mutlu olsun da boy kilo önemli değil. Bir de benimki minyon olduğu için tatlı vb. ile mümkün olduğunca geç tanıştırın dedi. Şişmanlama potansiyeli varmış, boy fazla uzamadığı için böyle bir riski var.

Ben de gerçek nesneleri deneyeyim diyorum. Kartlar ilgisini çekmiyor pek, zaten anladığım kadarıyla renkleri isim olarak bilmese de aynı renkleri sınıflandırması önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…