2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende senin gibiyimdir hemen suratimdan belli olur

Son zamanlarda ise umursamiyorum yeri gelince lafimi soyluyorum sende yeri gelince toptan soyle hepsini yalnizken soyle istersen bu seferde gelin beni insan icinde bozuyor der . Torununa tv bakiyor demek ki kv nin bakicilarda ayni seyi yapiyor .

Ce
Bende senin gibiyimdir hemen suratimdan belli olur
Bende saklayamam hemen yüzüm düşer.ben kv ile o kadar sorun yaşadımki eşim hiç yanımda olmadı şimdi eltim yaşıyor eşim annesini hep uyarıyor bu konuda.herşeyi geçtim yıllar sonra da olsa benim haklı olduğum belki anlaşılmıştır eşim.tarafından.
Ama gelinliğime ne derse desin anneliğime laf edicek kişi daha doğmadı.anneliğim için kimseye laf söyletmem veririm ağzının payını.

Son zamanlarda ise umursamiyorum yeri gelince lafimi soyluyorum sende yeri gelince toptan soyle hepsini yalnizken soyle istersen bu seferde gelin beni insan icinde bozuyor der . Torununa tv bakiyor demek ki kv nin bakicilarda ayni seyi yapiyor .
Kv sadece sevgi unsuru olduğu için çocuğa bilerek zarar vermeyeceği için kabul edilir yoksa bakıcıdan ne farkı var
Koy önüne hep sevdiği şeyleri abur cuburû ne isterse yap aç tv yi gün boyu sonra ben çok iyi baktım de.benim kv de de kreşe neden göndericen diyor bende Siz ne eğitim vereceksiniz ben yokken.işte o Yüzden vericem dedim kaldı öyle

Kv sadece sevgi unsuru olduğu için çocuğa bilerek zarar vermeyeceği için kabul edilir yoksa bakıcıdan ne farkı var
Koy önüne hep sevdiği şeyleri abur cuburû ne isterse yap aç tv yi gün boyu sonra ben çok iyi baktım de.benim kv de de kreşe neden göndericen diyor bende Siz ne eğitim vereceksiniz ben yokken.işte o Yüzden vericem dedim kaldı öyle

Valla böyle şeyleri paylaşmanız çok Güzel oluyor bazen zeynepé ne yaptırsam diye düşünüp duruyorum.çok maymun iştahlı benim kızım hemen herşeyden sıkılıyor.

Torunlar arası ayrım ne kadar zor birşey biliyorum.benimki de yapıyor bunu Ama ben yeri gelince söylüyorum artık eşimin yanında.oda bilsin

Bu aralar geceleri çok çiş yapıyor. Hemen hemen her sabah çişi taşmış oluyor. Bezi bıraksa bile gece çişe kaldırma nasıl olur bilmiyorum hiç.
Aynı durum BiZdede var sabah bezi çok şişmiş kalkıyor.uyurken yapmıyorlarmışta gece uyanınca dolduruyorlar bezleri.sabah kalkınca birkaç kere oturağa yaptırdım zeynepé maşallah o kadar çiş bi bezi doldurmaya yeter.

Ay canım torununa kendi bakıyor. O yüzden kendini sürekli benimle kıyaslıyor kim daha iyi diye. Artık onunla yalnız kalmamaya çalışıyorum çünkü çok kolay yalan söylüyor. Zaten gerçekleri o da biliyor amaç beni başkalarına kötülemek. Benim başkalarının yanında kendimi haksız duruma düşürmeden sakin sakin söylemem gerekiyor ki yeri geldiğinde çok güzel laf söylediğimi görüp arkamdan iş çevirmesin ama nerde işte.

Valla böyle şeyleri paylaşmanız çok Güzel oluyor bazen zeynepé ne yaptırsam diye düşünüp duruyorum.çok maymun iştahlı benim kızım hemen herşeyden sıkılıyor.
Benimki de öyle evde hiç aktivite yapamıyoruz. Hep müzik çalsın hep birlikte oynayalım istiyor. Öğretmenleri sakın zorlamayın, siz başlayın o ilgilenirse birlikte yaparsınız dediler. Zaten kreşte de ilk önce dolaşıyormuş sonra katılıyormuş aktivitelere

Torunlar arası ayrım ne kadar zor birşey biliyorum.benimki de yapıyor bunu Ama ben yeri gelince söylüyorum artık eşimin yanında.oda bilsin
Ben diğer torununu daha çok sevmesini anlıyorum aslında çünkü nerdeyse 7-24 birlikteler ama benim çocuğumla arayı kapatmak adına hiç birşey yapmıyor. Diğer torununu kıskandırmaya çalışıyor. Çok bariz ayrım yaptığı belli oluyor, oğlum büyüyünce mutlaka hissedecek bunu. Sorsan çok adil ama. Bundan sonra ben de söylemeyi düşünüyorum sonuçta kendi adıma birşey istemiyorum çocuğum adına uyarı yapıcam bundan sonra. En azından göze sokar gibi yapmaz ayrımını.

Evet bazen gece ağlıyor bakıyorum kıyafetleri ıslanmış. Hangi arada yapıyor bu kadar diye düşünüyorum ben de. Ay inşallah çok çabuk atlatırız.

Pamuk biz o aktivitelerin fircayla boyama kismi haric digerlerini yapiyoruz boyama konusunda tereddutlerim var zeynep duvarlari boya kalemiyle arada boyuyo zaten sulu boyada harikalar yaratacagi kesinfiyonk makarna boyanabilir yuksuk makarna renkli renkli boyatip kolye yaptirilabilinir yada patlamis misirlar boyatip bahar dali yaptirilabilir aktivite cok aslinda denemek lazim

Benimki de az cis yapiyor cunku az su iciyor zaten rengi de koyu sari genelde.
Zeyneple gorkem ikisi gunde 2.5 lt su iciyo belkide daha fazla ellerinden su bardagi dusmuyo cok seviyolar bende az su icerim bir bardak icmeye niyetlensem elimden kapiyorlar haliyle zeynoya bez dayanmiyo 7-8kere bez degistiriyorum

Duru 2 gundur sokaga kendi kol cantasi var onunla cikiyor kokos icinEde para koyuyoruz
Ay sorma BiZdede çanta olayı meşhur.babası zeynepé öğrenmiş para ver demeyi bende yok babadan iste diyorum babada para yok diyor kimde var diyorum dede anneanne diyor.uyanık kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…