2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bizimde kreşe az kaldı bende merak ediyorum ne olacak diye.Size birşey sorucam hani kreşe giderken arada tatile falan gidiyonuz ya tekrar giderken sorun çıkarıyorlar mı.bende kreşe başladıktan sonra bi tatil istiyorum bi haftalık.sizce sorun olur mu

Ay güzel fikir makarna daha olmaz bize zeynep yemeye kalkar ama patlamış mısır güzel olabilir

İlk zamanlar haftasonu tatilinden sonra pazartesi kreşe gittiğinde bile huysuzlanıyordu. Kardeşim gelince göndermiyordum veya geç gidiyordu o zaman çok huysuzlanıyormuş. Hatta kreşteki öğretmenleri teyzesini çok seviyoruz ama ne zaman gidecek diye sormuşlardı. Artık o kadar sıkıntı yaşamıyoruz çünkü kreşi özlüyor sanırım. Hatta geçen ay hasta olduğu için göndermemiştim bir hafta, sonraki hafta gittiğinde çok neşeliymiş. Kreşe başladıktan 1-2 hafta sonra giderseniz belki sorun çıkarabilir ama Zeynep severse döndü diye mutlu da olabilir. Yazın genel olarak tüm çocuklar tatil dönüşü uyum sorunu yaşıyorlar demişti kreştekiler.

paraya alistirmayin bence biz gorkeme bile para vermiyoruz gecenlerde kv gorkeme kumbara almis eline tutusturmus esime bu ne dedim aman verme sakla annem verdi iste dedi gorkemde vermem ben para biriktirip harciycam bana para verin diyip ceplerimize bakmaya basladi bende senin parayada biriktirmeyede ihtiyacin yok senin icin gerekli seyleri biz aliyoruz buyudugunde okula gittiginde para veririz ama simdi veremeyiz dedim kumbarasini bana verdi bir dahada istemedi o arada kumbaradan dusen 50 krs u zeynep nerdeyse agzina atacakti aldim elinden zaten kapitalist bir dunyada yasiyoruz parayi ne kadar gec tanisalar o kadar iyi

Ben bayramdan sonra tatil istiyorum o zaman iki ay olacak kreşe başlayalı.bu senede tatile gitmezsek ben bi sene daha gidemiycem iznim olmadığı için

Ay kız bizim genlerde var para hastalığı.babaanne baba para mevzusuyla yatıp para mrvzusıyla kalkarlar.Ah hakkını yemeyelim kv altın hastasıdır.geçen zeynepé anlatıyor sözde zeynep 3 tane çeyrek yapıcam 3 torunumun doğum günleri için.ölene kadar hep altın yapıcam bir sürü altının olacak.zaten bütün bir yıl mendil bile almıyon onu da yapma senden isteyen var sanki.bide biz zeynepé mama sandalyesi alırken o parayı Ona vereceğine altın yapın demişti.bende altında mı yedircem karışma dedim
Kesti sesini.ne manyakca düşünceler ya
Sen haklısın serapçım parayı ne kadar geç öğrenirse o kadar iyi aslında.şimdi bilmesede olur ilerde öğrenecek zaten

Akşam sinir harbi yaşadım resmen.Zeynep 11 Buçukta uyudu 1 de uyandı ve tekrar kaçtı uyudu biliyonuz mu 6 da.ne yaptıysam uyumadı bir türlü kızdım olmadı sevdim olmadı.emiyor bırakıyor ayakta salla diyor yanıma aldım beraber yattık falan yok yok yok resmen çıldırdım
Neden böyle oluyor ne yapmalıyım bilmiyoruM.görünen bi sıkıntısı da yok.
Bide eşim aramış akşam bizim konuşmamızdan uyuyamamış ne pişkinlik ya
Dünyada çalışan tek baba sanki benim eşim
Ama uykusuz kalmayan gece kalkmayan gündüz çocuk uyuyunca hemen uyumaya kaçan sayılı babalardan

Zeynepé siyah kayışlı babet almak istiyorum.doğum günü için siyah dantelli elbise aldım altına siyah ayakkabı ve vanilya rengi Çorap almak isistiyorum.nerde bulabilirim sizce

Ay canım gece uyanan çocuk çok zor birde eşin yardım etmiyorsa iyi dayanıyorsun. Memeyi bıraktıktan sonra hemen uyku eğitimi ver insan çok rahatlıyor. Kreşte de yatakta uyumaya alışacağı için geçiş süreciniz belki rahat olur. Akşam kendi kendine uyumaya alışan çocuk gece uyandığında daha çabuk uykuya dalıyor. Allah kolaylık versin.

Zeynepé siyah kayışlı babet almak istiyorum.doğum günü için siyah dantelli elbise aldım altına siyah ayakkabı ve vanilya rengi Çorap almak isistiyorum.nerde bulabilirim sizce
H&m ve Zara'da oluyor bu tarz babetler. Zara yeni sezona girdiği için daha pahalıdır ama h&m'de 25-40 arası oluyor. Benim ayaklarım küçük olduğu için bu markaların çocuk reyonlarına mutlaka bakıyorum hatta geçen gün h&m'de dantel görünümlü siyah babet beğendim ama parmaklarım deler diye almaktan vazgeçtim. C&a'da da olabilir.

Çok sağol canım oralar hiç aklıma gelmemişti bakayım orayada

Yapıcam canım memeyi bırakıcaz nisanda hemen uyku eğitimide vericem. Zaten bi türlü sorun yaşıycaz uyku için en azından olmuşken tam olsun

Gorkemde babasina rahat verdirmez sutunu babasi icirecek dislerini fircalama isini bana yaptirir babasiyla netten cocuk sarkilari dinlerler babasi uyutur beni istemez yaninda gece babadan uyanip baba su istiyorum diye bagirir cisi gelirse yine babasini ister gece kac kez uyanir babasina sarilip yatar uyandirir konusur adami sersemletir 7.5 ta aglayarak isine yollar esim benden daha sabirli ben gece sinirli oluyorum gorkemde gece hic cekilmiyo aksam 9 da sabah 7 de uyaniyo tabi deliksiz uykusu yok bebekliginden beri onceden gece uyanip baba cizgi film seyredelim derdi bir bakardim gece 4 te cizgi film seyrediyorlar uykusuz cok ise gitmisligi vardir esimin esma haklisin kizmakla babalikta annelik kadar zahmet isteyen bir durum

Maşallah canım ben eşimin bunların onda birini bile yapacağına inanmam.başkalarına da nasıl işten kaçıyor onun detaylarinı vererek övünüyor iyi haltmış gibi
Herkesin içinde bozucam edebîm el vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…