2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Dogan cuceloglu vardi dun bir kanalda cocuklarin doyumsuzluguyla ilgili 5yasinda haftalik vermeye baslayin istedigini yarisinin parAsini sen vereceksin su kadar hafta para biriktireceksin diye aciklayin dedi aldiginin kiymetini bilir dedi bana mantikli geldi

Ben bu yıl doğum günü partisi yapmayı düşünmüyorum. Çekirdek aile olarak kutlamak istiyorum. Hatta kısa bir tatil planımız var, inşallah bir aksilik olmazsa ailece tatile çıkacağız.

15 mart gorkemin 4 .yas gunu ama bende kimseyi cagirmayi dusunmuyorum sebebi basta kv ve esimin ailesinden kimseyi gormek istemiyorum sadece anne babami cagirsam basta onlar razi olmaz kv ve gorumcemin gelmesini isterler onlarida ben istemem en iyisi kendi kendimize pasta kesmek anneme soyledim biraz alindi cagirmadigima ama sebebini soyledim yinede durum degismedi her sene kv ve gorumceyi resmen rica minnet getirtik maksatlari hediyeden yirtmak ozellikle altini cizerek onlardan hediye beklemedigimi onlarin hediyesine gorkemin ihtiyaci olmadigini yalniz babanne hala ve kuzenlerini gormek istedigini soyledim her dogumgununde ya isimiz var ya hastalik ya bilmem ne bahane uydurdular her sene esim zorla getiriyordu her sene biktim ya bende bayilmiyorum onlara her dogumgununden sonra cok cesit yapmissin ne geregi vardi dediler kalanlari paket yapip verdim guzelce agirladim ugurladim yine yaranamadim onlarlami ugrascam kv bi de bana dogumgunu gunah sen ne kutluyosun demesin mi buyuk din alimi dansoz oynatip ickimi iciyoruz da gunah isliyoruz gunahi sevabi senden ogrenecek degilim dedim esimin gonlu kalmasin diye cagirdim simdi ister kalsin ister kalmasin cagirmam

Böyle insanları hiç çağırmıycan en iyisi aslında.neden çağırmadın derse seni günaha sokmak istemedim diycen olup bitecek ama olmuyor işte.ben bu sene ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum.aile arasında olur heralde birkaç tane eşimin kuzeni var iyi görüştüğümüz onları da çağırmak istiyorum.ben konsepti pepee yapıcam zeynep zaten hep pepeeli.süslemeleré bakıyor.yanlız yine Poster yapıcam. 5 yaşına kadar her doğumgününde yaptırıcam kızıma.ilerde hatıra kalır.bende onun gibi siyah elbise giyip vanilya rengi çorap alayım diyorum ana kız konsepti olur.hediyelik olarakta kadife lavanta kesesi düşündüm bakalım yapabilirsem

Cok guzelmis posteri nasil yapiyorsun insallah gonlunuzce olur canim

Biz bu haftasonunu hastalikla gecirdik
Cumartesi sabah ben mide bulantisi kusma ile basladim zeynepte halsizlik kusma gorkemde kusma seklinde esim haric ucumuz mahvolduk suan ucumuzde iyiyiz dun gece zeynep uykusunda kusmugunda bogulacakti nerdeyse allahtan uykuya dalamiyordum farkettim seside cikmiyo gık gık diye sesini duydum kaldirdim rahatca kusturdum bogazinda birikmis yerindende kalkamiyo cok korktum iyiki bende odadaydim allahim korudu gece yanimda yatiriyorum esim bize bakicilik yapti hastalaninca evde birinin saglam kalmasi iyi oluyo allahtan cabuk atlattik usuttuk desen ev sicak yedigimiz bisey dokundu desem farkli bisey yemedik anlamadim gorkem uyudu zeynep hanim ayakta uykusunu aldi yaramazliga kaldigi yerden devam masaya meyve suyu dokup yaymakla mesgul hastalandim ben disinda agzindan kelime cikmadi simdi Keyfi yerinde cok sukur

Çok geçmiş olsun ay ne zor hem sen hem kuzucuklar hasta Olmuş. Özellikle zeynepin verilmiş sadakası varmış iyiki uyanıkmışın allah korumuş.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş Zeynep'i, kusma olayı gerçekten sıkıntı.

Biz haftasonu tiyatroya gittik. Oğlum ilk başlarda pür dikkat izledi sonra yavaş yavaş dikkati dağılmaya başladı. Oyun 35-40 dk kadardı neyseki fazla huysuzlanmadan bitti. Ne kadar anladı bilmiyorum ama ilginç bir deneyim oldu bizim için.

Bende gitmek istiyorum aslında pepee müzikaline götürmek istiyorum.pepeeyi şarkılarını çok seviyor bence çok eğlenir ama babası daha küçük olduğunu düşünüyor

Bende gitmek istiyorum aslında pepee müzikaline götürmek istiyorum.pepeeyi şarkılarını çok seviyor bence çok eğlenir ama babası daha küçük olduğunu düşünüyor
Biz bebek tiyatrosuna gittik 0-3 yaş, bir kaç tane sıkılıp ağlayan çocuk oldu ama onlarda sustu bir şekilde. Yaş grubu uygunsa ve süresi çok uzun değilse gidilebilir aslında. Benim oğlum bu aralar müzik ve dansı çok seviyor. Ben de yaşına uygun müzikal tarzı bir gösteriye götürmek istiyorum ama bizimkiler için olanaklar çok kısıtlı.

Kızlar geçen gün oğlumun soğuk süt sevdiğini farkettim. Ben hep ısıtıp veriyordum 1 çay bardağı sütü zorla içerdi. Bir gün ısıtmadan vermek zorunda kaldım daha severek içti. Hala çok fazla içmiyor ama en azından peşinden de koşturmuyor. Sütü içiremeyen annelere belki bir yardımı dokunur diye yazmak istedim.

Sinemada ses çok yüksek gerçekten de ben bile rahatsız oluyorum bazen. Aslında evde sinema günleri yapılabilir, biraz daha büyüsün bizimki karanlık, patlamış mısır hoşuna gider belki
Sinema için çok erken diye düşünüyorum ben doğuma 10 gün varken hemde ironman é gittim karnımdan resmen çıkacaktı her halde zeynep büyüyünce çizgifilm lerle başlarız sinemaya.:)

Zeynep evde bütün gün hadise nin prenses şarkısını açtırıyor o şarkıyı ezberledi artık bana da baygınlık geldi.sanırım bundan sonra müzik kültürümüzü de onlar şekillendirecek

Bende annemlerde kızımın pastorize sütü sevdiğini anladım.günlük sütün tadını sevmiyor galiba.normalde bir çay bardağı içmeyen çocuk bivsu bardağı içti.ama o ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Tesadüfen de olsa onların zevklerini öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…