- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.881
Bende bu ay sonu annem gelebilir gelirse ayrıcam artık kısmetseArastiriyorum nasil ayiracagimi cok korkuyorum ama
Zeynepé siyah kayışlı babet almak istiyorum.doğum günü için siyah dantelli elbise aldım altına siyah ayakkabı ve vanilya rengi Çorap almak isistiyorum.nerde bulabilirim sizce
Biz bu haftasonunu hastalikla gecirdik
Cumartesi sabah ben mide bulantisi kusma ile basladim zeynepte halsizlik kusma gorkemde kusma seklinde esim haric ucumuz mahvolduk suan ucumuzde iyiyiz dun gece zeynep uykusunda kusmugunda bogulacakti nerdeyse allahtan uykuya dalamiyordum farkettim seside cikmiyo gık gık diye sesini duydum kaldirdim rahatca kusturdum bogazinda birikmis yerindende kalkamiyo cok korktum iyiki bende odadaydim allahim korudu gece yanimda yatiriyorum esim bize bakicilik yapti hastalaninca evde birinin saglam kalmasi iyi oluyo allahtan cabuk atlattik usuttuk desen ev sicak yedigimiz bisey dokundu desem farkli bisey yemedik anlamadim gorkem uyudu zeynep hanim ayakta uykusunu aldi yaramazliga kaldigi yerden devam masaya meyve suyu dokup yaymakla mesgul hastalandim ben disinda agzindan kelime cikmadi simdi Keyfi yerinde cok sukur
Kızlar geçen gün oğlumun soğuk süt sevdiğini farkettim. Ben hep ısıtıp veriyordum 1 çay bardağı sütü zorla içerdi. Bir gün ısıtmadan vermek zorunda kaldım daha severek içti. Hala çok fazla içmiyor ama en azından peşinden de koşturmuyor. Sütü içiremeyen annelere belki bir yardımı dokunur diye yazmak istedim.
Benim oğlum da kreşten gelir gelmez radyoyu açtırıyor, biraz dans ediyor, kapatmaya kalkınca kızıyor. Biz de radyo açıyoruz acaba çocuk şarkıları cd'si alsam mı diye düşünüyorum. Şimdiden başım şişiyor benim, ilerde bakalım ne olacakZeynep evde bütün gün hadise nin prenses şarkısını açtırıyor o şarkıyı ezberledi artık bana da baygınlık geldi.sanırım bundan sonra müzik kültürümüzü de onlar şekillendirecek
vakit bulup bir türlü giremiyorum okusam da yazamıyorum.Serap85, Turtix nerelerdesiniz?
İyileşebildiniz mi Serap, girmeyince merak ettim.
geçmiş olsun hepinize iyi ki eşin iyiymiş de size bakabilmişBiz bu haftasonunu hastalikla gecirdik
Cumartesi sabah ben mide bulantisi kusma ile basladim zeynepte halsizlik kusma gorkemde kusma seklinde esim haric ucumuz mahvolduk suan ucumuzde iyiyiz dun gece zeynep uykusunda kusmugunda bogulacakti nerdeyse allahtan uykuya dalamiyordum farkettim seside cikmiyo gık gık diye sesini duydum kaldirdim rahatca kusturdum bogazinda birikmis yerindende kalkamiyo cok korktum iyiki bende odadaydim allahim korudu gece yanimda yatiriyorum esim bize bakicilik yapti hastalaninca evde birinin saglam kalmasi iyi oluyo allahtan cabuk atlattik usuttuk desen ev sicak yedigimiz bisey dokundu desem farkli bisey yemedik anlamadim gorkem uyudu zeynep hanim ayakta uykusunu aldi yaramazliga kaldigi yerden devam masaya meyve suyu dokup yaymakla mesgul hastalandim ben disinda agzindan kelime cikmadi simdi Keyfi yerinde cok sukur
bebek tiyatrosu nerede var? mehmet de öyle kapı gıcırtısı duysa sallanmaya başlıyor.Biz bebek tiyatrosuna gittik 0-3 yaş, bir kaç tane sıkılıp ağlayan çocuk oldu ama onlarda sustu bir şekilde. Yaş grubu uygunsa ve süresi çok uzun değilse gidilebilir aslında. Benim oğlum bu aralar müzik ve dansı çok seviyor. Ben de yaşına uygun müzikal tarzı bir gösteriye götürmek istiyorum ama bizimkiler için olanaklar çok kısıtlı.
Ay mesajını görünce çok sevindim. Çok geçmiş olsun, bu aralar bizde de var gece ağlamaları hatta öğretmeni ile görüştüm bugün, biraz takip edecez durumunu. 2 yaş sendromuna giriş olabilirmiş veya birşeylerden korkuyor ama bakalım. Sünnet işini halletseniz iyi olur aslında en azından aklından çıkmış olur. İnsan çok tedirgin oluyor operasyon sırasında ama inşallah halledersiniz hayırlısıyla. Annen tam zamanında gelmiş, ağlamalar insanın sinirlerini bozuyor. Bizimkinin nedeni de belli değil özellikle mi yapıyor diye düşünüyorum bazen.vakit bulup bir türlü giremiyorum okusam da yazamıyorum.
hafta sonu mehmet'i dra götürdük gece ağlamaları yüzünden. geniz akıntısı varmış, üstten azı dişi kabarmış ondan ağlıyor olabilir dedi. pipisinin ucu da daralmış ve biraz yapışıklık varmış hemen olmasa da en geç mayıs haziran gibi sünnet ettirin dedi. üroloğa götürdük o da yaptırsanız iyi olur ama hastalığının tam olarak geçmiş olması lazım dedi. dün de kontrole gittik daha iyileşmemiş onu bekliyoruz.
bu arada cuma akşamı annem geldi sağ olsun evi toparladı mehmetin ağlamaları yüzünden hiçbiyere el atamamıştım.
Bir tane bebek tiyatrosu varmış. Pembe kurbağa adı, tunalıya çok yakın. Akay hastanesinin yanında gibi. İnternet sitesi var. Mybilette bilet satışı var ama hepsi tükenmiş gözüküyor. Biraz erken gidince bulunabiliyor, biz öyle yapmıştık. Bir de cumartesi gününe ek seans koymuşlar, facebook sayfalarında yazıyordu.bebek tiyatrosu nerede var? mehmet de öyle kapı gıcırtısı duysa sallanmaya başlıyor.
Tatile gittik boyle oldu bi gece iyiyse iki gece uyku haram ne guzel yataginda da uyuyordu nazar degdirdim sanirim. Dun gece yatmak bilmedi anneme biraktik biz uyuduk uyumamak icin turlu sebeklikler yapmis gec uyumus sabah da uykusu vardi cok huysuzdu.Ay mesajını görünce çok sevindim. Çok geçmiş olsun, bu aralar bizde de var gece ağlamaları hatta öğretmeni ile görüştüm bugün, biraz takip edecez durumunu. 2 yaş sendromuna giriş olabilirmiş veya birşeylerden korkuyor ama bakalım. Sünnet işini halletseniz iyi olur aslında en azından aklından çıkmış olur. İnsan çok tedirgin oluyor operasyon sırasında ama inşallah halledersiniz hayırlısıyla. Annen tam zamanında gelmiş, ağlamalar insanın sinirlerini bozuyor. Bizimkinin nedeni de belli değil özellikle mi yapıyor diye düşünüyorum bazen.
Hastalığı geçsin yine alışır yatağında uyumaya. Benimki 1 hafta uykusu gelince haber veriyordu, yatağına yatırıp odasından çıkıyordum, kendi kendine uyuyordu. Ay ne güzel oldu bu iş derken birden gece uyanmaları başladı. Yazın düzenleri iyice bozulacak.Tatile gittik boyle oldu bi gece iyiyse iki gece uyku haram ne guzel yataginda da uyuyordu nazar degdirdim sanirim. Dun gece yatmak bilmedi anneme biraktik biz uyuduk uyumamak icin turlu sebeklikler yapmis gec uyumus sabah da uykusu vardi cok huysuzdu.
sunnet hep aklimda olsun da kurtulalim istiyorum ama genel anestezi olacagi icin endiseliyim
sendromlu sendromlu dolasiyor bazen pamuk gibi istedigi olmayinca da yerlere atiyor kendini son ses agliyor bagiriyor
Bilgisayara bayılıyorlar nasıl uzak tutmayı başarıcaz bilmiyorum. Telefonun en kısa sürede tamir edilir inşallah.kızlar benim tel bozuldu setvise gitti bilgisqyarıda zeynep açtırmıyor
Yok cok sukur hastaligimiz yok birbucuk gun surdu gecti zaten okuyup cikiyordum gorkem anneannesinde kaliyo iki gundur bu ara huysuzlugu uzerindeydi degisiklik oluyo gorkemede aklina ne eserse aldiriyo anneannesine sonra bizede aynisini yapiyo anneme her istedigini alma dedim ama o da torununa cekmis dinlemiyo beni zeynoyla basbasa kaldik gorkem dogumgununu anneanne ve buyukbabasiyla kutlamak istiyormus bu senede oyle olsun bari dedim herkese iyi haftasonlari♥Serap85 merak ediyorum seni, inşallah foruma gelememe sebebin hastalık değildir.
Duruismail de annesi geldiği için giremiyor herhalde.
Yokh çok sık uğrayamıyordu zaten. Haftasonu ben giremem, inşallah hava güzel olur da bol bol gezeriz
Kötü birşey olmamasına sevindim canım. Girmeyince merak etmiştim seni. Benim annem de torununa hiç kıyamıyor. Bize karşı böyle değildin deyince torun başka diyor.Yok cok sukur hastaligimiz yok birbucuk gun surdu gecti zaten okuyup cikiyordum gorkem anneannesinde kaliyo iki gundur bu ara huysuzlugu uzerindeydi degisiklik oluyo gorkemede aklina ne eserse aldiriyo anneannesine sonra bizede aynisini yapiyo anneme her istedigini alma dedim ama o da torununa cekmis dinlemiyo beni zeynoyla basbasa kaldik gorkem dogumgununu anneanne ve buyukbabasiyla kutlamak istiyormus bu senede oyle olsun bari dedim herkese iyi haftasonlari♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?