- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.961
Merhaba,Annisler. Ben de 2014 mayis annesiyim. Baya havali bi bebek arabamiz varama maglum basta severek aliyrz sonra kullaniminda sorun yasiyrz. Otobuse filan binemiyrm arabayla. Kucakta da tasinmiyr masallah artik. Baston araba kullanlariz vardir muhakkak. Otobuse filan rahat biniliyr mu? Tavsiye eder misiniz?
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Kış bitsin artık hastalıklarda bitsinMehmetin bi kac gundur oksurugu vardi bugun kresten aradilar kahvalti yapmamis halsizmis oksuruyormus esim de ben de izin aldik dra goturecegiz atesi yoktu ama salgin oldugu icin korktum. Boyle zamanlarda da hastaneye gitmeyi hic sevmiyorum ama gidecegiz artik
Sagol canim bu kis zor gecti bizim icin. Sen ne zaman basliyorsun ise yazin miÇok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Kış bitsin artık hastalıklarda bitsin
Evet canım ağustos başı iş başı kısmetse. Bu mayıs sonu da kreşe başlatıcam inşallahSagol canim bu kis zor gecti bizim icin. Sen ne zaman basliyorsun ise yazin mi
Himm ucretsiz izninin hepsini kullanacaksin yani hayirlisi olsunEvet canım ağustos başı iş başı kısmetse. Bu mayıs sonu da kreşe başlatıcam inşallah
Çok geçmiş olsun. Tam kış bitti, havalar ısınıyor derken hastalık salgını çıktı. Dün kreşten mesaj geldi salgınla ilgili. Demek ki çocuklarda da ciddi şekilde yaygın. Hemen iyileşir inşallah.Dra gittik bogazi kirmiziymia ve geniz akintisi varmis burnunu acin dedi ilac verdi
Cok tesekkur ederim. Oglunuza da gecmis olsun. Acil sifalar dilerim.Merhaba,
Bizim de hantal bir arabamiz vardi baston aldik diger arabaya gore cok cok rahat oglum da daha keyifli biniyor ama otobuse hic binmedim. Bizimki chicco snappy cok hafif, maclarenler daha da hafif hatta omuza asmak icin ipi bile oluyor bakmanizi oneririm.
Bende elim hep alışveriş sitelerinde.benim gözdem lcw günlük şeyler için. Bilmiyorum daha önce çalıştığım için mi elim hep oraya gidiyor. Daha şık şeyler için love my Body yi seviyorum. Malum büyük beden olunca.Ara ara bakıyorum ama hiç yazacak birşey gelmiyor aklıma. Önceden bir sürü şey olurdu şunu yazayım bunu yazayım aman unutmayayım derdim, şimdi konu bulamıyorum. Bizimkinin korkuları giderek çeşitleniyor. Onun sayesinde daha önce hiç farketmediğimiz sesleri duyuyoruz. Helikopter sesi, komşunun süpürge sesi, kapı çarpma sesi, fren sesi her gün yeni bir ses ekleniyor. Yine kitap okumaya başladım. Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler? kitabını çok seviyorum. O kadar günlük olayları anlatıyor ki bazen şaşırıp kalıyorum. Demek ki bu sıkıntıları tüm anne babalar yaşıyor diye teselli buluyorum. Ordan birşeyler yazayım diyorum ama o kadar günlük hayatın içinden şeyler ki hangisini yazayım bilemiyorum. Kendimi yine internetten alışverişe verdim. Bu aralar gözdem morhipo. Bazı ürünler gerçekten indirimli, çalışsam daha fazla şey alırdım herhalde.
sağol bize de msj geldi her gün çocukları kontrol edeceklermişÇok geçmiş olsun. Tam kış bitti, havalar ısınıyor derken hastalık salgını çıktı. Dün kreşten mesaj geldi salgınla ilgili. Demek ki çocuklarda da ciddi şekilde yaygın. Hemen iyileşir inşallah.
benimkinin öyle korkuları yok neden acaba? daha sonra mı oluşacak ki?Ara ara bakıyorum ama hiç yazacak birşey gelmiyor aklıma. Önceden bir sürü şey olurdu şunu yazayım bunu yazayım aman unutmayayım derdim, şimdi konu bulamıyorum. Bizimkinin korkuları giderek çeşitleniyor. Onun sayesinde daha önce hiç farketmediğimiz sesleri duyuyoruz. Helikopter sesi, komşunun süpürge sesi, kapı çarpma sesi, fren sesi her gün yeni bir ses ekleniyor. Yine kitap okumaya başladım. Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler? kitabını çok seviyorum. O kadar günlük olayları anlatıyor ki bazen şaşırıp kalıyorum. Demek ki bu sıkıntıları tüm anne babalar yaşıyor diye teselli buluyorum. Ordan birşeyler yazayım diyorum ama o kadar günlük hayatın içinden şeyler ki hangisini yazayım bilemiyorum. Kendimi yine internetten alışverişe verdim. Bu aralar gözdem morhipo. Bazı ürünler gerçekten indirimli, çalışsam daha fazla şey alırdım herhalde.
belli bi tavsiyem yok ama unnado ve butikbebedeki kampanyalara bak hoş şeyler var gibiBende elim hep alışveriş sitelerinde.benim gözdem lcw günlük şeyler için. Bilmiyorum daha önce çalıştığım için mi elim hep oraya gidiyor. Daha şık şeyler için love my Body yi seviyorum. Malum büyük beden olunca.
Bende en Son ççocuklara söz geçirme Sanatını okudum tavsiye ederim.
Zeynepe mevsimleri meslek leri falan öğreten kitaplar almak istiyorum. Var mı tavsiyeniz kızlar
Kendine iyi bak canım şimdiden Kolay gelsin. Gelince seni çoook iş bekliyorIyi haftasonlari kizlar esim 10 gun izin
Aldi tadilata basliyalim dedik simdi pencere takiliyor bu haftada salon ici kirip dokme isleri ben cocuklarla anneme gidicem esimi toz toprakla basbasa birakicam isleri halledince gorusuruz insallah hepimize iyi haftalar olsun
Tadilat isleri cok zor kolay gelsin. Senin esin hamarat elinden geldigince sana is birakmazIyi haftasonlari kizlar esim 10 gun izin
Aldi tadilata basliyalim dedik simdi pencere takiliyor bu haftada salon ici kirip dokme isleri ben cocuklarla anneme gidicem esimi toz toprakla basbasa birakicam isleri halledince gorusuruz insallah hepimize iyi haftalar olsun
Aaa hadi hayirli olsun. Insan basta vicdan yapiyor ama er gec olmasi gereken bu kocaman oldular artik. Mehmet'e sirke kar etmemisti sirkeli sirkeli emmisti. Bikac hafta kucagimda uyumustu butun gece. Bir ara yataginda yatti ilgaza gidince o da yalan oldu. Simdi kucagimizda uyuyor yatagina yatiriyoruz arada uyaninca yanima aliyorum ama illa bana temas etmek istiyor ben kaciyorum o yanasiyor bi uyaniyorum bi karis yerde yatiyorum bigun yataktan dusmesem iyidir.Ben dün zeynepi memeden ayırdım. Şu An fenalardayız.birden gece karar verdim.sabah ilk emzirmenin ardından sonraki istediğinde emzirmeden önce sirke sürdüm bol bol.birini emdi acı dedi bıraktı diğerine gitti hevesle oda acı gelince uff olmuş dedim bi daha değil tadına bakmak görmek bile istemiyor.en Zoruda uyku oldu.dün öğlen uykusu geldi meme olmayınca uyuyamadı iyice sinirli oldu.akşam üstü tv ye bakarken kucağımda sızdı
Gecede beraber yattık çok zor uyudu ayağımda sallayarak. Şu An sadece ayakta uyuyor.iyice uykusu gelince
gelince.
Bizden haberler böyle.beni sorarsanız psikolojik olarak artık vicdan yapmayı azalttım.şu An sabırla Zeynepin bu sürece alınmasını bekliyorum. Göğüslerim ağrıyor biraz sağdım beni rahatsız etmesin diye.allahtan annem burda evi ona bıraktım.
Ben de lcw'den kıyafet alıyorum oğluma. Özellikle sezon kıyafetleri daha ucuz oluyor. Avm'lere gittiğimde mutlaka bakıyorum mağazasına. Kaç takım kıyafeti var, haftada iki kez yıkıyorum anca yetişiyor.Bende elim hep alışveriş sitelerinde.benim gözdem lcw günlük şeyler için. Bilmiyorum daha önce çalıştığım için mi elim hep oraya gidiyor. Daha şık şeyler için love my Body yi seviyorum. Malum büyük beden olunca.
Bende en Son ççocuklara söz geçirme Sanatını okudum tavsiye ederim.
Zeynepe mevsimleri meslek leri falan öğreten kitaplar almak istiyorum. Var mı tavsiyeniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?