2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben de kesinlikle ailelerle öyle bir organizasyon yapmam. bu sene yine evde biz bize kutlamayı düşünüyorum seneye de dışarıda arkadaşlarımızla parti vereceğim. daha küçük uykusu gelince çok huysuz oluyor kucağımdan inmiyor o yüzden bu sene evde olsun

Bugun kontrolden sonra anneme gittik gorkem anneanne simdi geldim ama aksam eve gidicem babami zeynepi cok ozluyorum (ben dış kapinin mandali) sonra gelirim uzulme tamam mi diyo
zeyneple cok ozlemisler birbirlerini ama kucucuk bir oyuncak icinde kapisiyolar cocukluk boyle bisey iste uzulme efe konusmuyo diye gorkemde cok az konusurdu kv bu cocugun dilinde bag mi var acaba dilsizler gibi demisti sinir olmustum 3 yasina dogru bir acildi pir acildi erkek cocuklari konusma konusunda cok tembel oluyo cunku konusmaya gereksinim duymuyorlar yeteneksiz olduklarindan degil bilimadamlarida oyle soyluyor meraklari sorulari hic bitmesin gercekten gorkem 4 yasina girdi ne cabuk gecti onca yil cok hizli buyuyorlar masallah pamuk bence sen ikinci cocuga artik basla efeyede cok iyi gelecek kardes

Bugun gorkemin kontrolu vardi 18.5kilo 110cm olmus gayet iyi dedi dr.ama gorkemi muayene etmek iskence oldu doktor gorunce aglayanlardan benim oglum bi de aglarsan igne yaparim dedi hoduk doktor cocugun fobisini percinledi iyice her tıp egitimi alan doktor olmamali bence hele cocuk doktoru hic...

Servisteki öğretmenin bebek grubundan olması iyi olmuş, sabah bizimkini kreşe bırakırken kendi öğretmeni olursa babasının yüzüne bakmıyormuş, başka öğretmen olursa sorun çıkarabiliyormuş.

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de tek tesellim sağlıklı olması. Yemesi iyiydi ama bu sıralar yemek saatlerinde sorun çıkarıyor. Aç olduğu halde şımarıyor, yemeği yere döküyor, ben de kaldırınca sinirlenip ağlıyor. Yemek saatlerinde gerilmeye başladım yine. Bazı kelimeleri çok anlaşılır ama genel olarak yutuyor kelimeleri. Pek anlaşılmıyor söyledikleri ama konuşma, kendini anlatma gayreti var. Kreşte de mimikleriyle ve işaretleriyle anlatıyormuş derdini.

Ay senin kv ayrı bir patavatsız. Erkek çocukları geç konuşur diye duymuştum ben de, eşimin yeğeni de 3 yaşından sonra konuştu. Heyecanla bekliyoruz küçük beyin konuşmasını
Eğer işten ayrılmasaydım bu yaz istiyordum hamile kalmayı aslında. Dava sonuçlanırsa eski işime geri dönersem çocuk işini çok ertelemiycem ama yeni iş bulursam mecburen biraz ertelenecek. Eşim Efe'nin biraz daha büyümesini istiyor, o biraz cesaret verse düşünmezdim bu kadar.

İğneyle tehdit eden doktor da gerçekten ilginçmiş. Bizimki de bebekliğinden beri ağlıyor doktor kontrolünde. Hem o hem de ben ter içinde kalıyoruz muayene bitince. Doktor zamanla alışacak diyor ama bakalım.

Kızlar ben geldim telim geldi sonunda. Geçmişi çok Okuyamadım hastalara geçmiş olsun.
Ben bu hafta hastalıkla geçirdim.nezle ve üzerine alerjim azdı resmen.evde kapali kalınca iyice bunaldım.
Zeyneple değişik etkinlikler yapmaya çalıştım.evde ebru yaptık mesela. Makarna haşlayıp süzdüğümüz su birde akrilik boya olunca çok eğlendik. Eller kollar battı biraz.
Sonra kaşıkla pinpon topu taşıma yaptık. Makarna boyayıP ipe dikme düz çizgi de yürümeye çalışma falan.
Zeynep tam bir meme tiryakisi oldu.yarın annem geliyor haftaya bi aksilik olmazsa zeynepi memeden ayırıcam.
Nasıl yapıcam neyle karşılaşıcam bilemiyorum.hatta bazen çok vicdan yapıyorum ama zamanı geldi artık. Çok şükür ki bu kadar emzirebildim.
Zeynep hergün daha çok konuşmaya başladı maşallah. Dün adını öğrenmiş ben neynep diye dolaşıyordu.bana da espa diyor. Dillendikçe daha tatlı oluyorlar.
Uzun süre girmeyince böyle birikti.herkese iyi geceler

İğneyle tehdit eden doktor da gerçekten ilginçmiş. Bizimki de bebekliğinden beri ağlıyor doktor kontrolünde. Hem o hem de ben ter içinde kalıyoruz muayene bitince. Doktor zamanla alışacak diyor ama bakalım.
Bizim doktor 2 buçuk yaşından Sonra alışmaya başlar dedi

Hosgeldin canim aktiviteye vurdunuz kendinizi yani iyi yapmissiniz ayirma isini nisanin sonuna devrettik biz benimkide cok seviyo kiyamiyorum zeynepte kendine neynep diyo cadilar bana çerap diyo gorkemin babasinin adinida biliyo soyluyo cok tatlilar akilli bidiklar

Bizim doktor 2 buçuk yaşından Sonra alışmaya başlar dedi
Hicte oyle olmuyo ama neyin ne oldugunu anlayinca kiyameti kopariyorlar bebekliklerini ariyo insan bu durumda sadece ben kucukken gikimi cikaramazdim utancligimdanda kaynakliydi galiba gorkem en son 3 yasinda kan aldirdiginda hemsireye neden igne yaptin cok acidi gelmiycem bir daha diyip bastirdigi pamugu kadinin eline tutusturup odadan cikmisti aglamakta cabasi utangacligi yoktur herkesle rahatca konusabildiginden aglama cirpinma konusunda kendini hiiic kasmiyo kucuk beyimiz

Bende yazamadim gunlerdir iyilestim ama oksuruk gitmiyor. Duruda bir gecede pisik oldu cok fena
Gecmis olsun altini her actiginda suyla yika kremle gecer zeynepte kuzenleri gelmisti kv deydiler hic halasi bakmamis altina kizarmis yikayip kremledim baya almis kizarikligini

Cuma memlekete gidiyoruz duruyu memeden ayirmaya dogum dpktorumun esi aile hekimimiz duru tiksinmeden birakmaz diyor bencede oyle ama artik utaniyor geceleri sessiz anne meme diyor

Cuma memlekete gidiyoruz duruyu memeden ayirmaya dogum dpktorumun esi aile hekimimiz duru tiksinmeden birakmaz diyor bencede oyle ama artik utaniyor geceleri sessiz anne meme diyor
Bende bu konuyu dusunuyorum tiksinirse bendende sogurmu acaba gorkemle bu asamaya gelemedigimiz icin bende sizin gibiyim ilk kez nasil ayiririm diye dusunuyorum gorkem ansızın birakinca cok aglamistim bu ayirma isini sikintisiz hallederiz insallah duru ve zeyneplerde bu meme aşkı oldukca biraz zor olacak gibi geliyo bana hadi hayirlisi esma ve sen basla ben geliyorum pesinizden

Ay kızlar çok sevindim şenlenmiş buralar
Gündem emmeyi bıraktırma sanırım. Allah kolaylık versin sizlere. Huzurlu, sakin atlatırsınız inşallah bu süreci.

Hoşgeldin, geçmiş olsun. Biz de haftasonu boyama çalışmaları yapıyoruz artık, üstü başı batıyor ama çok zevk alıyor. Ben de ipe boncuk dizmesini istiyorum ama hala büyük boncuk bulamadım. Makarna iyi fikirmiş ama bizimki eline alır almaz kırmaya çalışıyor. Olmadı makarna ile yapması için uğraşayım.

Kuzucuklar ya herşeyi biliyorlar, acaba birisi yanında koca kız oldu niye emiyor filan mı dedi, malum insanlar bu konuda konuşmaya çok meraklı oluyor. Çocuk emmeyi bırakır aaa niye emzirmiyorsun derler, emmeye devam eder koca çocuk oldu ne emmesi derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…