2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ahh canim yaa zor olmus. Siz surekli birliktesiniz ya ondan galiba. mehmet zaten butun gun kreste oldugu icin biz bu kadar etkilenmemstik. Allah kolaylik versin

Ben de tutmalı puzzlelardan alayım bari belki ilgilenir. Kreşte yapıyorlarmış ama ne kadar ilgili orda bilemiyorum tabi.

Ay canım hayırlı olsun ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Hiç yaşamadığım için ne söyleyeyim bilemedim, Duru yeni duruma alışamamış demek ki. Gündüz mümkün olduğunca uzun süre uyutmamaya çalışsan. İki yaşına kadar emzirin diyorlar ama çocuklar artık daha bilinçli tepkileri de daha sert oluyor tabi bıraktırınca.

Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz emin ol
Meme olayı bittide uyku olayı berbat
Uyutmak o kadar zorki.şansımıza bizim burda havalarda kötü dışarıda çok vakit geçiremiyoruz. Birde bizimki çık hırçınlaştı arada bana vuruyor sonra öpüyor.dün Gece Tam yatmaya hazırlanıyorduk aniden gözüme bi vurdu tırnağı ile gözümü çizdi hemen acile gittik fiLm Falan çektiler allahtan derin değimiş yoksa dikiş atacaklardı kornea ya. Gözüm bantlı kaldı gece şimdide ilaç kullanıyorum

bugun daha ıyıydık ayagımda sallayınca gunduz sakınleştı bıraz duruda cok hırcın ablam sana kusmus dıyor dogru bence akraba benım oğlum 2 sene unutmadı dıyor

Dun is yerimde elektrikler kesilmedi jenerator sayesinde ama bir cok ilde kesinti olunca korktum acikcasi. Uzerine bir de savcinin rehin alinmasi...
Allah sonumuzu hayir etsin

Gecmis olsun canim kisa zamanda bu sureci atlatirsiniz insallah

bugun daha ıyıydık ayagımda sallayınca gunduz sakınleştı bıraz duruda cok hırcın ablam sana kusmus dıyor dogru bence akraba benım oğlum 2 sene unutmadı dıyor
Dün okuduğum kitapta memeden ayırma bölümüne baktım, genellikle 2 yaş krizinin başlamadığı 1 yaş civarında memeden ayırmanın uygun olacağı yazıyor. Benim oğlum emseydi ben 1 yaşında bıraktırmazdım ya neyse. Kitap yavaş yavaş azaltmayı desteklemiş, gün içerisinde azaltıp günde 1'e indirmek gerekiyormuş. Bir de uykudan önce kesinlikle meme vermeyin diyor. Başka yollarla kendini rahatlatmayı öğrenip sonra kesmek önemliymiş. Eğer anneye bağımlılık varsa baba veya başka birisi gece yatırma sürecini üstlenmeliymiş. Herşey yazılanlar gibi kolay olmuyor ne yazık ki. 2 sene bir çocuğun bu süreci unutmaması bana mantıklı gelmiyor. Beyinleri sürekli gelişiyor ve sürekli yeni bilgi kaydediyorlar. Annesine tepki göstermiş olabilir ama anne bu süreçte onu sakinleştirecek başka yöntemler bulamadıysa başka kırgınlıklar eklenmiştir. Canını bu söylenenler ile sıkma, bol bol sarıl, birlikte güzel vakit geçirin, meme olmadan da annesinin yakınlığını görünce hırçınlığı geçer bence.

Dun is yerimde elektrikler kesilmedi jenerator sayesinde ama bir cok ilde kesinti olunca korktum acikcasi. Uzerine bir de savcinin rehin alinmasi...
Allah sonumuzu hayir etsin
Ay benim de içim çok sıkılıyor. Herkes dün aynı tedirginliği yaşamış sanırım. Sabah bu olaylarla ilgili yorumları okudum. Herkes inanılmaz tepkili, suçlamalar çok sert. Seçim öncesi başka gerginlikler olmaz inşallah.

Ay dün ben sadece Bizde kesildi sandım sonra öğrendim ki tüm Türkiye'de aynı sorun varmış. Valla üzerine birde savcının öldürülmesi gerçekten çok üzücü. Allah gerçekten sonumuzu hayır etsin. Bilmiyorum insanlar seçim sonrası kötü şeyler bekliyor her yerde karışıklıklar olacak diyor inşallah söylenenler yalan dolandan ibarettir.

Ay o yazılanlar bizim çocuklara uymuyor valla.ben azaltmayıda memesiz uyutmayıda beceremedim. Valla benim doktorun da her sözünü dinledim ama emme olayını duymamazlıktan geldim.18 aylık bırak dedi ama tam kış başında bıraktırırsam çok hasta olur diye düşündüm ve kış sonuna erteledim.kendime göre iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü çok hasta olmadan kışı atlattık çok şükür.Birde ben Zeynepe meme olayını çok zor alıştırdım ilk başta çok ağladım Emmiyor diye o sebeple de erken bıraktıramadım
Neyse sonunda bu günlere geldik bi süre onun bu hallerine sabredicez.onun için çok büyük bi olay Bu çünkü.
Ben o hırçınlaşsada vursada hep bol bol sarılıyorum ve onunla sadece kendim ilgileniyorum Beraber uyuyoruz hep onu çok sevdiğimi söylüyorum

Kızlar daha erken belki ama tuvalet olayını ne zaman düşünüyorsunuz. Ben havalar biraz daha ısınsın mayıs başında bi denemek istiyorum bi aksilik olmazsa

Zeynepin de puzzle à karşı hiç ilgisi yok.3 parçalıdan ileri gidemedik.4 parçalıları bana yaptırıyor Kendi oralı bile değil
Sürekli evcilik oyoynuyoruz pazara markete süt ekmek almaya gidiyoruz ev içinde. Hep pazar çantamız hazır oda oda geziyoruz

Dr bizi kontrole cagirmisti dun gittik. Geniz akintisi devam ettigi icin alerji surubu verdi. Disarida beklerken bir ara asagi indim dondugumde bi baktim bnm oglan bi kadinin kucaginda oturuyor. Beni gordu hic istifini bozmadi neden sonra sikilinca kalkti. Esime sordum ne oldu diye kadinin kizi dolasiyormus gel annecigim demis bnm oglum da gitmis kadinin kucagina oglum dedim senin annen bnm haberin olsun.
Sonra siramiz geldi adini soylediler bnmki basladi aglamaya bekleme salonunda herkes koptu

Bak sen öğrenmiş demek ki çok akıllılar bunlar maşallah. Bir ara bizimki de herkese gidiyordu. Hatta kreşteki öğretmenleriyle görüşmüştüm. Gel sana bunu vereyim diyene gidiyor. Öğretmenleri demek ki özgürlük alanı kısıtlı evde daha çok özgürlük verin demişlerdi. Biraz genişlettik. Şimdi pek gitmiyor ama korkuyorum yine de. Bdv'de çocuk kaçırma girişimiyle ilgili yazı vardı dün. Allah korusun, kötü insanlarla karşılaştırmasın, şimdiden tembihlemek lazım bazı konuları. Çağıran olunca müdahale ediyorum anneden babadan izin aldın mı, biz teyzeyi amcayı tanımıyoruz ama diyorum. Mümkün olduğunca birşey vermemelerini istiyorum ama laf geçirilmiyor millete.
2 yaş kontrolünde alerji olayını biz de konuşalım diyoruz. Sürekli burnu akıyor, kreşteki doktor alerji olabilir demiş. Geçmiş olsun size.

Ben de sizin tecrübelerden sonra emen bebeğim olursa 18. ayda bıraktırırım diye düşünüyorum ama kış hastalık olursa pat diye kesilmez herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…