2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Zeynep hastalandı gece bi baktım ateşi çıkmış. Bütün gece başında bekledim bi indi bi çıktı. Sabah doktora gittik boğaz eenfeksiyonu olmuş. Antibiyotik verdi. Memeden ayırmayı sordum artık bıraktır çok emzirmek sanıldığı gibi çocuk için çok iyi değil dedi. Yemesini uyumasını etkilediği 2 yaş beklenmemeli dedi.anne içinde zor birşey eğer erkekler emzirme işini yapsaymış kaybettikleri kalsiyum sebebiyle 3-4 ay sonra ölürmüş. O sebeple emzirme deyip geçmeyin annenin sağlığı da çok önemli dedi

Çok geçmiş olsun eshma. Bu aralar dikkat etmek gerekiyor her yerde grip var. Benim oğlumun da burnu akıyor sürekli, haftasonu öksürmeye başladı ama balgamdır diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun eshma. Bu aralar dikkat etmek gerekiyor her yerde grip var. Benim oğlumun da burnu akıyor sürekli, haftasonu öksürmeye başladı ama balgamdır diye düşünüyorum.
benimki de öksürüyor cuma günü kreşte dr kontrolü vardı dr boğazı kırmızı demiş ben de korkuyorum ateşlenecek diye

geçmiş olsun canım ya bende de ateş takıntısı oldu elimle durup durup çocuğun ateşine bakıyorum. evet doktorlar emzirme konusunda bizim gibi düşünmüyorlar. ben de memeden kesme hikayemizi dra anlattığımda eh artık bıraktır tabi demişti. ayy şu kalsiyum olayını ilk defa duyuyorum. vücudumuz annelikle birlikte neler neler yaşadı. çocuklar vitaminlerimizi minerallerimizi sömürdü uykusuz kaldık. erkekler yerimizde olsa insan ırkı tükenirdi bu kadar zorluğu hiçbiri göze alamazdı. biz yeter ki yavrularımız iyi olsun deyip her şeye katlanıyoruz.

senden soğuyacağını düşünmüyorum mehmet emerken hep kucağımda duruyordu emmeyi bırakınca benden uzaklaşır diye düşünmüştüm ama hala aynı yine hep kucağımda duruyor. Hem hiç yavru annesinden soğur mu?

Doktor durunun emdigini duyunca sende de iyi sabir varmis dedi valla ikinci cocuk olursa 1 yasinda ayiracagim her doktor emmeye bu kadar onem vermiyor yemek aliskanligi olmuyor diye

Eshma sen zeynep. Emmeyi birakinca nasil uyuyacak diye dusunuyordun Duru babasi hadi kizim yatalim diyince sarilip yatiyor her zaman degil tabi sende esinle dene istersen bu hafta bunu

Cocugu bilmem ama artik gogsumu kesip atasim geliyor

Yok be esma doktorda abartmis erkekler emzirse 3 4 ayda olurlerdi lafi sacma niye ki benim arkadasimda liseden beri kalsiyum eksikligi vardi kizini 2 yasina kadar emzirdi oyleki tirnaklari kokunden ayrilirdi eklem agrisi cekerdi ta lisedeyken hamileyken kalsiyumu hep sınırda cikmis ha ama soyle bakarsan sutunun pek yaramadigini soylerdi kizi hep hastalandigindan kucuk vampirler iligimizi kurutuyorlar bir tek kilolarimiza dokunmuyorlar

Soguyabiliyormus kiymet verdigi en sevdigi seyi elinden alindigi icin anneyi sorumlu tutabiliyormus her cocukta olmaz tabi ama

Doktor durunun emdigini duyunca sende de iyi sabir varmis dedi valla ikinci cocuk olursa 1 yasinda ayiracagim her doktor emmeye bu kadar onem vermiyor yemek aliskanligi olmuyor diye
Oyle soyleme ne kadar sanslisin ilk cocugun ve iki yasina kadar emzirebildin herkes bunu yapamiyor gorkem 9 aylikti hastanenin bakim odasinda mamasini iciriyordum kocaman bebekler annelerini emiyordu o duygu cok kotu bisey birde kadinlarin aa emzirmiyomusun diye salak sorulari onlar emziriyor bense yapay bir sutle besliyorum diye icim parcalanmisti insallah ikinci bebeginide iki yasina kadar emzirirsin cok guzel bir histi hepimiz yasadik cok sukur hepimiz adina ben mutluyum

Bizim bugunki aktivitemiz saklanbac elim sende oynamak soguk-sicak (esya saklama bulma) son olarakta ceviz findik kirip ayiklamak kirilanlari karistirdim ikisi ayri ayri kavanozlara koydular saklanbac oynarken gorkem saymaya basladi ben saklandim zeynepte saklandi gorkemin saymasi bitince zeynep yerinden cikti yanima geldi anne diyip optu beni ve sobelendik ikisi kutu kuyu pense oynuyorlar benim basim donuyo biraz oynayinca gorkem sarkisini soyluyo zeynep hanim cani isterse donuyo

Doktor erkek bünyesinin zayıflığını söyledi yani aslında kadınların ne kadar güçlü olduğunu emzirmenin öyle sıradan birşey olmadığından bahsetti
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende bugüne kadar emzirebildim diye çok mutluyum ve bende kızım bende uzaklaşır diye çok korkuyorum. İnşallah yersiz bi korkudur bizimki

Eshma sen zeynep. Emmeyi birakinca nasil uyuyacak diye dusunuyordun Duru babasi hadi kizim yatalim diyince sarilip yatiyor her zaman degil tabi sende esinle dene istersen bu hafta bunu
Yatıyorlar ama benim kurtlu kızım 1 dakika sonra kalkıp baba kalk kalk sabah diyor yani sadece oyun.bakalım ne yapıcam uyku olayını.annem de geldi bir yolunu bulucam artık

Yatıyorlar ama benim kurtlu kızım 1 dakika sonra kalkıp baba kalk kalk sabah diyor yani sadece oyun.bakalım ne yapıcam uyku olayını.annem de geldi bir yolunu bulucam artık
Biz hala emerek uyuyoruz yandim ben hala gece uyanip emiyor sabah 6 da uyaniyo emme isini bitirince babasina tokat atip uyandiriyo ardinda hemen opuyo babasini operek ardindan aglayarak ise yolluyo gidince baba ise gitti diyo

ben de bakacağım eğer ağbisi gibi yemek yemeyecek olursa hemen keseceğim mehmetin aylarca gelişimi durdu yemek yemediği için.
ayy ağbisi deyince de içim bi hoş oldu. ben hafiften ikinciyi düşünmeye başladım gibi ama öncelikle tiroidimi düzenlemem lazım bu da bi kaç ay sürer sonrasında da olması kaç ayı bulur bilmiyorum. bizim eski mayıs annelerinden ikinciyi doğuran oldu mu acaba buralara hiç uğramıyorlar

Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin.bende ne yalan söyleyeyim Yavaştan düşünüyorum ama ilk önce işe döneyim bir kaç ay Sonra niyetliyim.ilkinde 5 ay sürdü olması ikinci ne kadar sürer bilemem
Bende ilk önce kendimi bakıma almam lazım ilk hamilelik ve çocuk birde yaş ilerledikçe vücudumu çok yordu
Sırt ağrım var çok fazla birde alerjim iyice kötüleşti.Onlarıda halletmem lazım. Ay büyük bi aile olmak çok yorucu ama çokta zevkli olur herhalde.

Annisler. Ben de 2014 mayis annesiyim. Baya havali bi bebek arabamiz var ama maglum basta severek aliyrz sonra kullaniminda sorun yasiyrz. Otobuse filan binemiyrm arabayla. Kucakta da tasinmiyr masallah artik. Baston araba kullanlariz vardir muhakkak. Otobuse filan rahat biniliyr mu? Tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…