- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.261
Benim cadı koca ayaklı. Sanbe 24 şu An.ama yeni aldıklarım 25.ben denemeden alamıyorum çok değişiyor numaralar.Günaydın kızlar sizinkiler kaç numara ayakkabı giyiyor yazlık sandalet bakıyorum da internetten bir fikrim olsun dedim. Gerçi markadan markaya değişir kalıplar ama olsun
Ay kızım büyüsede benim anneler günümü kutlasa.babasından hayır yok.işine gelmiyor ya saçma icatlarmış bu günler.işine gelmiyor ya.bende babalar gününü es geçircem görsün bakalım.Bugün mahalledeki okulda anneler günü etkinliği vardı oraya gittik duru her zaman ki gibi balonla oynadı palyaçodan korktu koşturdu durdu
Ben bu sene tema yapmadım.ama ağırlık krem siyah renkler oldu.kızımın kıyafetten dolayı.bizde Poster yaptıracağız yine.ben o siteyi biliyorum ama nasıl çıkarılıyor Onu çok anlamadımDoğum günü için dün akşam eşim çıktı aldı minnie Mouse temalı hatıra çerçevesi şu .sşişesi için etiket pipetlere etiket banner hepsini hazırladı keyfekeder saatlerinden bakmak isterseniz hazır var orada bugün de doğum günü şekeri bakacağız ama gelenlere vermeyeceğiz kendimize alacağız durumdan fırsat olursa keçeden yapacağım birde
Şu anda giydiği nike spor ayakkabı 22,5 numara biraz da büyük oluyor. Şunu beğendim unnado'da kampanyası var hem deriymiş hem de ses çıkarıyormuşBenim minik oğlumun ayakları da minik. Pediped 20 numara tam oluyor, 20-21 numara ayakkabıları var. Geçen gün lcw'den 20 numara terlik aldım, o da tam oldu.
evet facebookta konuşulmuş ama ben kullanmadığım için haberim olmadı daha da sınıfı dolayısıyla öğretmeni değişeli birkaç ay olmuştu yeni öğretmen geçen haftadan beri geliyormuş yıllar önce de yine bizim kreşte çalışmış bebek grubunda. bakalım sıkıntı olmaz umarımFacebooktaki yazıyı görünce sizin öğretmenin gittiğini anladım. Efe'nin geçen yaz 2-3 kez öğretmen değişikliği oldu, bakıcı anne aynı kaldığı için çok sıkıntı yaşamadık neyse ki. İnşallah sizde de sıkıntı olmaz.
Bizimki bazen kabus görüyor, uyku durumu bir iyi bir kötü, gece ilk uykuya geçişi sorunlu olmaya başladı yine. Kucakta uyumak istiyor, kreşte de öğlen uykusunda sorun çıkarıyormuş.
kreşten döndüğünde yorgun oluyor mehmet bazen de kucağımda yarım saat bir saat uyuduğu oluyor bu sefer gece uykusu iyice geç saatlere kalıyor 12 oluyor çocuğun uykusu yok sabah da 8'de bile kalksa uykusunu almamış oluyor. geçen hafta bu yüzden kreşte hep huysuzluk yapmış kahvaltıdan sonra uyutmuşlar filan defalarca söylediler aman uykusunu alsın yoksa çok huysuz oluyor diye. bu hafta kreşten geldiğinde uyutmamaya çalıştım yatmaya yakın süt içirip ben de yanına yattım ninni dinlettim filan bu hafta iyi oldu ama benim için kötü oldu onu uyutayım diye benim uykum geliyor akşam hiçbir şey yapamıyorumBu arada yorgunluğun baharın gelmesinden olabilir turtix. Benim de kaç gündür başım ağrıyor akşamları. Oğlum uyuduktan sonra ben de yatıyorum. Unutkanlık başladı yine, ya dikkatimi vermiyorum ya da unutuyorum bilmiyorum ama eşimin söyledikleri aklımdan uçup gidiyor.
burası çok ilginç günlük güneşlik ama hala tam ısınmadı gibi ben de montunu yıkadım kaldıracağım yazlıklar da aklımda kendimizinkileri çıkardım ama mehmetin geçen seneden kalanları çıkarmadım bi bakacağım olacaklar mı bir de bütün kış internetten aldıklarım var daha yeni bişeyler aldım gelmelerini bekliyorum bir sürü yazlık kıyafeti olduBende dün zeynepin yazlıkları çıkardım yıkadım artık dışarısı çok sıcak kısa kollu giymeye başlayacağız sanırım
Ben yedirdim birkaç kere.hatta benimki bayılıyor çileğe.ama hep küçükleri seçip veriyorum ve 5-6 taneyi geçmiyor.Kızlar çocuklara çilek yediriyormusunuz ben daha yedirmedim hormon lu diye
Ben de bir kere teklif ettim yemediKızlar çocuklara çilek yediriyormusunuz ben daha yedirmedim hormon lu diye
Ben bi kere teklif ettim yemediKızlar çocuklara çilek yediriyormusunuz ben daha yedirmedim hormon lu diye
Iki aydir yiyorlar koca tabak dolusu en sevdikleri meyve cilek ikisininde hormonsuz ne kaldi ki zatenKızlar çocuklara çilek yediriyormusunuz ben daha yedirmedim hormon lu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?