2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugunde ben hastaydim bulanti bas agrisi halsizlik hala var ustumde bir kirginlik gece usudum galiba kv geldi aksam hastaymissin dedi bende aksam yemedim bisey dedi hazirladim yedi oturdu oram agriyo buram agriyo dedi agriyan basimi dahada agritti gitti benim kv nin nazik hasta ziyareti boyleydi iste

Günaydın herkese,
Oğlum hasta olduğu için giremedim nete. Perşembe ve Cuma günleri ateşi vardı. Haftasonu tam düştü derken burun tıkanıklığı ve öksürük başladı. Burnunu açmaya çalışıyoruz, sümük çıkmıyor ama burnu tıkalı gibi nefes alıyor. Geniz akıntısı da öksürük yaptı. Doktoru burun spreyi verdi, 2 gündür onu kullanıyoruz düzeldi gibi oldu ama şimdi de burun içi yara olmuş o ara ara kanıyor. Burun spreyini kullanamadık bugün. Yaz geldi derken hastalığa yakalandı yine. Bu arada inanılmaz nazlı sürekli kucak istiyor, gece bile kucakta uyusun istiyor. Burnu açıldıktan sonra yatakta yatmaya başladı ama huysuzluğa devam. Bazen tahammül edemiyorum ses tonum ister istemez yükseliyor. Dün sinirlerim bozuldu ağladım. Üstüne bir de kv mayıs sonunda gelecekmiş. Ben bari bu yıl huzurlu olayım diye doğum günü yapmadım kadın yine karşıma çıkıyor. Bir de gelme nedenini doğum günü diye söylemiyor. Başka zamanı olmayacakmış. Kimbilir ne kurnazlıklar peşinde. Diğer torunu doğduğundan beri oğlumu bir kez bile merak edip aramadı ama millete ilgili babaanne pozlarında mayıs ayı bitmeden geliyor. Eşim özellikle doğum günü yapmıyoruz, kreşte kutlayacak demiş ama yok. Sinirlerim iyice bozuldu.

Doğumdan sonra ben de zor günler yaşadım. Benimki depresyon gibi değildi zaten benden önce kv ve eşim lohusa depresyonuna girdiği için bana bırakmadılar sağolsunlar. Ama tabi tüm bunlar insanın sinirlerini yıpratıyor. Oğlumun 2-3 ay süren kusma ve ishal durumu olmuştu. Her yer kusmuk içşndeydi, o dönemde ben de doktora gittim. Kaygı bozukluğu teşhisi koydu. İlk etapta 1 hafta kullanmam için ilaç verdi, bu ilaç uzun süreli kullanılmıyormuş bağımlılık yaptığı için sonra duruma göre başka ilaç veririm dedi. Ben 3 gün kullandım gerçekten çok iyi geldi. Sonrasında ilaca gerek görmedi doktor. İlacın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim hiç acaba doktorunu mu değiştirsen, 1 yılda etki etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bir de psikolog yazmışsın ama onlar doktor olmadığı için ilaç veremez, psikologlardan ağzı yanmış biri olarak psikiyatriste gitmeni öneririm. Sonuçta adamlar tıp eğitiminin üstüne uzmanlık alıyorlar.
Bizim işyerinde birisi uzun zaman depresyondan çıkamadığını söylemişti. Hatta hiç destek almamış, yavaş yavaş düzelmiş bazı şeyler. Sen en azından destek alıyorsun böyle düşün, mutlaka geçecek ama senin en az zararla atlatman önemli. Sen huzursuz olduğun için çocuk da etkileniyordur. Onun uykusuzluğu da senin huzursuzluğunu tetikliyordur. Kısır döngü gibi birşey. Bence mutlaka bir psikiyatriste git, ilacını değiştirir, seni bu ruh halinden kısa süreliğine kurtaracak birşey verse sonrasında toparlarsın zaten.

Glynn canım geçmis olsun yaşadıklarını yaşamadım ama benim kızimda çok emerdi uyanık olduğunda hep memedeydi yalnız annem yalnızlıktan depresyona girdi evlat edinmeyi bile düşündü ama kullandığı ilaçlar annemi bir haftada toparlar doktoru 15 gün bekle ilaçlar iyi gelmezse yeniden ilaç yazarım der bu zamana kadar iyi gelmesi lazım bence diğer rahatsızlıklarına annemde mevcut ama annem hayat enerjisi fazla bir kadın Çalışıyorsun birde çok zor bir durum allah yardimcin olsun doktorunuza değiştir istersen

merhaba kızlar, benim oğlan yine hasta oldu. hiç keyfim yok.
pamukprensinaanesi size de geçmiş olsun
Tiramisu35 sen 3.'ye mi hamilesin ben mi yanlış anladım

Hanımlar adeti 4 geçti testte yapmıyorum adet olmazsam yıllık izin bitene kadar doktora gideceğim ama bir yandan da korkuyorum ya hamileysem diye duruda çok zor geçti hamileliğim istiyordum ama içim öyle değilmiş valla

Su ise bak benim de dun olmam gerekiyordu hastalikla ugrasmaktan test alamadim. Tuhaf hisler icerisindeyim. Oglumda hemen olmadigi icin bu ay beklemiyorum

Duruismail, turtix hadi hayırlı haberler bekliyoruz sizden.

pamuk turtix çok geçmiş olsun canım. BU havalar tam hastalık havası. Herkes hasta salgın var galiba.

Bugün benim prensesimin doğumgünü kızlar.şaka maka 2 yaşını doldurduk.temsili bi doğum günü yaptık bu akşam
Ama esas doğumgünü cumartesi akşamı. :)

Su ise bak benim de dun olmam gerekiyordu hastalikla ugrasmaktan test alamadim. Tuhaf hisler icerisindeyim. Oglumda hemen olmadigi icin bu ay beklemiyorum
Ay kızlar hadi hayırlısı. Valla sabah sabah heyecanlandırdınız beni. Allah ikinizin de gönlüne göre versin.

Bugün benim prensesimin doğumgünü kızlar.şaka maka 2 yaşını doldurduk.temsili bi doğum günü yaptık bu akşam
Ama esas doğumgünü cumartesi akşamı. :)
İyiki doğmuş, iyiki doğurmuşsun. Nice güzel yaşları olsun Zeynep Hanımın. Bu yıl ilk yıldan daha hızlı geçti gibi geldi bana. Bir taraftan hemen büyümesini istiyorum oğlumun bir taraftan zaman yavaş geçsin tadını çıkarılım istiyorum. Allah hepsine sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür nasip etsin.

Bizim geleneksel mayıs ayı gerginliğimiz var eşimle. Bdv bölümüne konu açsam mı diye düşünüyorum bazen. Kaç aydır kocamı aramayan, aradığında bile az konuşan, aklı sıra kocama tepkili kv çarşamba gece gayet neşeli bir şekilde aradı. Bir pislik olduğunu anladım zaten. (Neşesi tlf dışına taşıyordu) Eşim zaten panik oldu, tamam işlerimi halledeyim ben sana dönerim dedi. Ben de herhalde birşey istedi diye düşündüm. Sonra ablam (ablası doğum izninde) işe başlamadan gelmek istiyorlar en uygun zaman mayıs son hafta dedi. O kadar çok sinirlendim ki. Kv hiçbir zaman işiniz var mı diye sormaz, planı yapar bize tebliğ eder. Geçen sefer gelecekleri zaman kp arayıp, on kere müsait misiniz, sorun var mı diye sormuştu. Hep bir plan içinde bu kadın, bu sene de moralimi bozmayı başardı. Eşime kesinlikle o hafta gelmiyorlar, sonraki haftalarda gelsinler, ablan da bir zahmet yılda 1 kez izin alsın çocuklarına baksın dedim. Çalışan kadınlar çocukları hasta olunca izin almıyor mu, zaten kurumsal bir firmada da çalışmıyor. Patronla araları gayet iyi, kaç kere istifa edip geri döndü. Bir de ne hikmetse doğumdan önce Ağustosa kadar izinli diyorlardı, doğumdan sonra bile kaç kere görümcem Ağustos'ta işe başlıycam dedi birden olay bakalım izin alabilirse 1-2 ay daha alacağa döndü. Ben bu kadına, oyunlarına tahammül edemiyorum artık kızlar, daha neler neler var ama yazmaya üşeniyorum. Eşim zaten tlf bir kez bile pamukprensinannesi ile görüşeyim size haber veririm demedi. Ben eşek başıyım çünkü bu evde.

Acikcasi benim eşimdi bana sormaz ama musait değilsede söyleriz kendin için ne zaman uygunsa o zaman kabul et ama bir taraftanda nekadar erken gelirlerse erken giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…