- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.301
Doğumdan sonra ben de zor günler yaşadım. Benimki depresyon gibi değildi zaten benden önce kv ve eşim lohusa depresyonuna girdiği için bana bırakmadılar sağolsunlar. Ama tabi tüm bunlar insanın sinirlerini yıpratıyor. Oğlumun 2-3 ay süren kusma ve ishal durumu olmuştu. Her yer kusmuk içşndeydi, o dönemde ben de doktora gittim. Kaygı bozukluğu teşhisi koydu. İlk etapta 1 hafta kullanmam için ilaç verdi, bu ilaç uzun süreli kullanılmıyormuş bağımlılık yaptığı için sonra duruma göre başka ilaç veririm dedi. Ben 3 gün kullandım gerçekten çok iyi geldi. Sonrasında ilaca gerek görmedi doktor. İlacın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim hiç acaba doktorunu mu değiştirsen, 1 yılda etki etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bir de psikolog yazmışsın ama onlar doktor olmadığı için ilaç veremez, psikologlardan ağzı yanmış biri olarak psikiyatriste gitmeni öneririm. Sonuçta adamlar tıp eğitiminin üstüne uzmanlık alıyorlar.Selam kızlar, biraz derdimi dökeyim istiyorum. Ben de sizin gibi 2013 mayıs annesiyim. Doğumdan sonra bir türlü tam olarak toparlayamadım kendimi. Önce herkese alınıp, darıldığım, hırslandığım bir lohusalık dönemi. Sonra psikolog, sonra lohusalık depresyonu denince bir yıl anti depresan kullandım. Bu sırada bebeğim geceleri sürekli ağladı. Uykusuzluk da benim ruh halimi ve yorgunluğumu katlayarak artırdı. Şans eseri yaptırdığım tahlilde hipotiroid ve hipoglisemi çıktı. Onlar da kilo, yorgunluk ve depresyon yapıyormuş. İlaca başladım ama çok değişen bir şey olmadı sanki. Var mı benim gibi olup da hayatı yoluna sokan. Doğumdan uç ay sonra da çalışmaya başladım bu arada...
Geçmiş olsun canım.merhaba kızlar, benim oğlan yine hasta oldu. hiç keyfim yok.
pamukprensinaanesi size de geçmiş olsun
Tiramisu35 sen 3.'ye mi hamilesin ben mi yanlış anladım
Su ise bak benim de dun olmam gerekiyordu hastalikla ugrasmaktan test alamadim. Tuhaf hisler icerisindeyim. Oglumda hemen olmadigi icin bu ay beklemiyorumHanımlar adeti 4 geçti testte yapmıyorum adet olmazsam yıllık izin bitene kadar doktora gideceğim ama bir yandan da korkuyorum ya hamileysem diye duruda çok zor geçti hamileliğim istiyordum ama içim öyle değilmiş valla
Hanımlar adeti 4 geçti testte yapmıyorum adet olmazsam yıllık izin bitene kadar doktora gideceğim ama bir yandan da korkuyorum ya hamileysem diye duruda çok zor geçti hamileliğim istiyordum ama içim öyle değilmiş valla
Ay kızlar hadi hayırlısı. Valla sabah sabah heyecanlandırdınız beni. Allah ikinizin de gönlüne göre versin.Su ise bak benim de dun olmam gerekiyordu hastalikla ugrasmaktan test alamadim. Tuhaf hisler icerisindeyim. Oglumda hemen olmadigi icin bu ay beklemiyorum
İyiki doğmuş, iyiki doğurmuşsun. Nice güzel yaşları olsun Zeynep Hanımın. Bu yıl ilk yıldan daha hızlı geçti gibi geldi bana. Bir taraftan hemen büyümesini istiyorum oğlumun bir taraftan zaman yavaş geçsin tadını çıkarılım istiyorum. Allah hepsine sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür nasip etsin.Bugün benim prensesimin doğumgünü kızlar.şaka maka 2 yaşını doldurduk.temsili bi doğum günü yaptık bu akşam
Ama esas doğumgünü cumartesi akşamı. :)
Acikcasi benim eşimdi bana sormaz ama musait değilsede söyleriz kendin için ne zaman uygunsa o zaman kabul et ama bir taraftanda nekadar erken gelirlerse erken giderlerBizim geleneksel mayıs ayı gerginliğimiz var eşimle. Bdv bölümüne konu açsam mı diye düşünüyorum bazen. Kaç aydır kocamı aramayan, aradığında bile az konuşan, aklı sıra kocama tepkili kv çarşamba gece gayet neşeli bir şekilde aradı. Bir pislik olduğunu anladım zaten. (Neşesi tlf dışına taşıyordu) Eşim zaten panik oldu, tamam işlerimi halledeyim ben sana dönerim dedi. Ben de herhalde birşey istedi diye düşündüm. Sonra ablam (ablası doğum izninde) işe başlamadan gelmek istiyorlar en uygun zaman mayıs son hafta dedi. O kadar çok sinirlendim ki. Kv hiçbir zaman işiniz var mı diye sormaz, planı yapar bize tebliğ eder. Geçen sefer gelecekleri zaman kp arayıp, on kere müsait misiniz, sorun var mı diye sormuştu. Hep bir plan içinde bu kadın, bu sene de moralimi bozmayı başardı. Eşime kesinlikle o hafta gelmiyorlar, sonraki haftalarda gelsinler, ablan da bir zahmet yılda 1 kez izin alsın çocuklarına baksın dedim. Çalışan kadınlar çocukları hasta olunca izin almıyor mu, zaten kurumsal bir firmada da çalışmıyor. Patronla araları gayet iyi, kaç kere istifa edip geri döndü. Bir de ne hikmetse doğumdan önce Ağustosa kadar izinli diyorlardı, doğumdan sonra bile kaç kere görümcem Ağustos'ta işe başlıycam dedi birden olay bakalım izin alabilirse 1-2 ay daha alacağa döndü. Ben bu kadına, oyunlarına tahammül edemiyorum artık kızlar, daha neler neler var ama yazmaya üşeniyorum. Eşim zaten tlf bir kez bile pamukprensinannesi ile görüşeyim size haber veririm demedi. Ben eşek başıyım çünkü bu evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?