- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.281
Zeynep ne zamandir citcitli badiyle geziyo giydiremiyorum kendi soyunup giyiniyo bu ara dolabinin kapagini acip begendigi seyleri giyip geziyo biraz giyo bir bakmissin ustunde baska sey olmadi citcitli badi heryer kiyafet suslu kokona mutfakta tayt cocuk odasinda tişört yatakodasindan elbise topluyorum yandik kiz anneleri zaten cuval giyse yakisiyo birde suslu olursa bilmiyorumBende dün zeynepin yazlıkları çıkardım yıkadım artık dışarısı çok sıcak kısa kollu giymeye başlayacağız sanırım
Al Bizden de o kadar.Zeynep üstünde ne varsa tamamen çıkarıyor ve malesef hiçbirşey giymek istemiyor. Ona çıplak gezmenin normal olmadığını anlatıyorum ama benimle inaylaşmak hoşuna gidiyor.Zeynep ne zamandir citcitli badiyle geziyo giydiremiyorum kendi soyunup giyiniyo bu ara dolabinin kapagini acip begendigi seyleri giyip geziyo biraz giyo bir bakmissin ustunde baska sey olmadi citcitli badi heryer kiyafet suslu kokona mutfakta tayt cocuk odasinda tişört yatakodasindan elbise topluyorum yandik kiz anneleri zaten cuval giyse yakisiyo birde suslu olursa bilmiyorum
Güle güle giyin canım cicileri. Zevkli hatunsun valla :)Pazar gunu bizde nisana gidicez zeynepe fusya elbise fusya bolero acik seker pembe mus corap aldim fusya ayakkabimiz var gorkeme oduncu kisa kol gomlek (kirmizi-lacivert) lacivert dar kesim pantolon aldim kendime pudra pembe sifon elbise ekru ayakkabi aldim bende internetten ayakkabi alamayanlardanim kalip ve nolar cok farkediyor hic o riske giremem mutfaka ocak firin bile aldim netten ama ayakkabi alamam
Ay bugün canım nasıl çekti şöyle oynamalı bi anneler günü etkinliği olsada oynasam diye.kurtlarım çok birikti valla.:)Misafirlerimi beklerken yazayim.
bugun kreste anneler gunu sergisi vardi cocuklarin yaptiklari faaliyetleri sergilediler. Baski calismalari, kolajlar filan cok hostu bizim icin de cicek yapmislar ogretmeni hadi cicegi annene ver dedi benimki ogretmenine verdibir de kart hazirlamislar sonuc olarak guzeldi kresin en iyi taraflarindan biri de bu ozel gunleri kimse sallamasa da onlar onemsiyorlar
Yandik esma bu kokoslarla benim oglum hic karismaz ne giydirirsen onu giyer kirisik ve leke olmayacak sadece kizlar fena benim kucuk kiz kuzenlerim var onlar oyleydi gunde 40 kere kiyafet degistirirlerdi kinamisim galiba basima geldiAl Bizden de o kadar.Zeynep üstünde ne varsa tamamen çıkarıyor ve malesef hiçbirşey giymek istemiyor. Ona çıplak gezmenin normal olmadığını anlatıyorum ama benimle inaylaşmak hoşuna gidiyor.
Zeynepte dolaptan istediğini alıp onu giydirmemi istiyor.bende dışarı falan çıkarken 2 seçenek sunuyorum bu mu bu My diye.maksat onun tercihlerine önem verdiğimi göstermek:)
Bazen elbiseye fena takıyor.uyurken bile elbise işe uyuyor işin kötüsü bana da giydirmek istiyor elbise.
Bizim de her oda zeynepin kıyaf kıyafetleri ve benim topuklu ayakkabılarla dolu
Çok süslü olacaklar çoook
Tesekkur ederim canim kendimden cok onlarin guzel giyinmesinden zevk aliyorum anneme cekmisim sizlerde oylesiniz farkindayim kizlarGüle güle giyin canım cicileri. Zevkli hatunsun valla :)
Rinaaa rinaaaa trakya kizi kurtlu seniAy bugün canım nasıl çekti şöyle oynamalı bi anneler günü etkinliği olsada oynasam diye.kurtlarım çok birikti valla.:)
Bizde tv de rastgele bi çanakkale kanalına denk geldik anneler günü etkinliği vardı canlı müzik tamda bizim havalar.anne kız oynadık valla 9-8.ama yetmedi kurtlar daha dökülmedi
Geçmiş olsun ilk önce.bizde çok zor zamanlar geçirdik benim kız hala gece Defalarca uyanıyor.geçen yaz benim kızım 2 gibi uyanır sabah 6 ya kadar uyumaz sonrada 2 saat sonra kalkardı.ben çıldırma noktasına gelmiştim üstelik eşimde hiç kalkmazdı.stresten Deli gibi kaşınmaya başlamıştım.özellikle ayaklarım yara olmuştu Bütün gece kaşınmaktan. O dönemde bir arkadaşım doğum yaptı ve çocuk Doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ve 3 Günlükken ameliyat oldu.kızın o halini görünce ben bi silkelendim ve neyi dert ettiğimi en azından sağlıkla ilgili bir sorunumuz olmadığına şükrettim.inan sonra psikolojik olarak mı bilmiyorum hem kaşıntım geçti hemde Kızımın bir süre sonra uykuları düzeldi.Selam kızlar, biraz derdimi dökeyim istiyorum. Ben de sizin gibi 2013 mayıs annesiyim. Doğumdan sonra bir türlü tam olarak toparlayamadım kendimi. Önce herkese alınıp, darıldığım, hırslandığım bir lohusalık dönemi. Sonra psikolog, sonra lohusalık depresyonu denince bir yıl anti depresan kullandım. Bu sırada bebeğim geceleri sürekli ağladı. Uykusuzluk da benim ruh halimi ve yorgunluğumu katlayarak artırdı. Şans eseri yaptırdığım tahlilde hipotiroid ve hipoglisemi çıktı. Onlar da kilo, yorgunluk ve depresyon yapıyormuş. İlaca başladım ama çok değişen bir şey olmadı sanki. Var mı benim gibi olup da hayatı yoluna sokan. Doğumdan uç ay sonra da çalışmaya başladım bu arada...
Güle güle kullanın canım. Kayınpederden şanslısınızKayınpederim buzdolabı aldı sağolsun bizede buzdolabı ve bulasik makinesi aldı bugunde onlar geldi eşim izne ayrıldı yarinda memlekete gidiyoruz
Ooo mis gibi olmuştur. Güle güle temiz temiz oturunHafta sonu yoğundu boya yapıldı temizlik derken yoruldum valla birde ağır kaldırdım Karnım ağrıdı 2 gün
Gecmis olsun canim kotu bir surec gecirmissin umarim bir daha yasamazsin lohusalik depresyonu yasamadim cocuklara kendim baktim esimin yardimiyla kimseyi cok konusturmadim etraftan gelen sesler kafami bulandirmasin diye ilk dogumda asiri kan kaybim oldu nabzim yerlerdeydi acil birkac unite kan almam lazimdi bir unite aldim annem diger kanlari almami istemedi hijyen takintisi yapti eve geldim uzun sure toparlanamadim asiri halsizlik oldu oglum uykusuz zor emen cocuktu yalniz baktim depresyonluk haldeydim ama kendimi koyuvermedim kendimi gececek bu gunler sabir diye telkin ettim sende unutma geciyor bu donemlerde hipoglisemi bende de var calismaya erken baslaman senin acindan olumsuz olmus neyse gecmisi unut bugune bak 2 yasina getirdigin bir cocugun var beraber oynayin eglenin olumsuzluklari gecmisi keskeleri kilitle kutuya anahtari denize at benim hep dedigim gibi polyannacilik candirSelam kızlar, biraz derdimi dökeyim istiyorum. Ben de sizin gibi 2013 mayıs annesiyim. Doğumdan sonra bir türlü tam olarak toparlayamadım kendimi. Önce herkese alınıp, darıldığım, hırslandığım bir lohusalık dönemi. Sonra psikolog, sonra lohusalık depresyonu denince bir yıl anti depresan kullandım. Bu sırada bebeğim geceleri sürekli ağladı. Uykusuzluk da benim ruh halimi ve yorgunluğumu katlayarak artırdı. Şans eseri yaptırdığım tahlilde hipotiroid ve hipoglisemi çıktı. Onlar da kilo, yorgunluk ve depresyon yapıyormuş. İlaca başladım ama çok değişen bir şey olmadı sanki. Var mı benim gibi olup da hayatı yoluna sokan. Doğumdan uç ay sonra da çalışmaya başladım bu arada...
O bahar temizligine giristi kizlar gule gule kullanin bende bos durmadim dun evin halilarini yolluklarini yikadim tertemiz oldu kuruyorlar sermeyecegim ev halisiz kalsin yazin zaten evde olmuyoruz bosuna tozlanmasin hergun paspaslarim artik yerleri senin kp ne iyiymis esyalarini almisHafta sonu yoğundu boya yapıldı temizlik derken yoruldum valla birde ağır kaldırdım Karnım ağrıdı 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?