- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.321
Ay canım çok sevindim, gözünaydın. Bizim minnaklar büyüdü de kardeş geliyor onlaraKizlar test yaptim hamileyim.
Aaaa hayirli olsun turtix cok sevindim ikinci haberide durununannesinden bekliyorum forumun tek iki cocuklu annesi ben olmayacagim artik insallah kizin olur ben oyle umit ediyorum tabi senin gonlunden ne geciyorsa o olsunKizlar test yaptim hamileyim.
Ay turtix hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Darısı diğer iisteyenlerin başınaKizlar test yaptim hamileyim.
Sizinkide kutlu olsun canım hep sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun kuzularımızın.Zeynep iyiki dogdun sari papatya
Bizim dogumgunumuz bu pazar babasi pastasini siparis vermis aksam kendimiz kutlariz kimseyle ugrasamam 2 yil ne cabuk gecti prenslerimiz prenseslerimiz buyuduler dun gorkem zeynepin bebek battaniyesini gordu annecim zeynep kucucuk bebekti sen buna sariyodun basina sapka takiyodun dedi unutmamis kardesinin bebekligini cocuk hafizasi gercekten daha guclu oluyor
Bdv ye ne hacet biz kendi icimizde bdvyiz bize anlat kv derdi hic bitmiyor demin benimki beni aradi kandilimi kutlamadin bari ben arayimda kutlayim dedi sabahtan beri daha yeni oturuyorum pisir tasir yika temizle oynat uyut ben kendimi kaybediyorum evde kendinin yemek derdi yok dokuldu sacildi derdi yok ara kutla ne olmus bi de sitemli sorma kutlamazsanda kutlama cok merakliyim bende ona ya aman hepsi ayni pamukcum maksat kaynanalik olsun takma kafaniBizim geleneksel mayıs ayı gerginliğimiz var eşimle. Bdv bölümüne konu açsam mı diye düşünüyorum bazen. Kaç aydır kocamı aramayan, aradığında bile az konuşan, aklı sıra kocama tepkili kv çarşamba gece gayet neşeli bir şekilde aradı. Bir pislik olduğunu anladım zaten. (Neşesi tlf dışına taşıyordu) Eşim zaten panik oldu, tamam işlerimi halledeyim ben sana dönerim dedi. Ben de herhalde birşey istedi diye düşündüm. Sonra ablam (ablası doğum izninde) işe başlamadan gelmek istiyorlar en uygun zaman mayıs son hafta dedi. O kadar çok sinirlendim ki. Kv hiçbir zaman işiniz var mı diye sormaz, planı yapar bize tebliğ eder. Geçen sefer gelecekleri zaman kp arayıp, on kere müsait misiniz, sorun var mı diye sormuştu. Hep bir plan içinde bu kadın, bu sene de moralimi bozmayı başardı. Eşime kesinlikle o hafta gelmiyorlar, sonraki haftalarda gelsinler, ablan da bir zahmet yılda 1 kez izin alsın çocuklarına baksın dedim. Çalışan kadınlar çocukları hasta olunca izin almıyor mu, zaten kurumsal bir firmada da çalışmıyor. Patronla araları gayet iyi, kaç kere istifa edip geri döndü. Bir de ne hikmetse doğumdan önce Ağustosa kadar izinli diyorlardı, doğumdan sonra bile kaç kere görümcem Ağustos'ta işe başlıycam dedi birden olay bakalım izin alabilirse 1-2 ay daha alacağa döndü. Ben bu kadına, oyunlarına tahammül edemiyorum artık kızlar, daha neler neler var ama yazmaya üşeniyorum. Eşim zaten tlf bir kez bile pamukprensinannesi ile görüşeyim size haber veririm demedi. Ben eşek başıyım çünkü bu evde.
duruya da nice mutlu sağlıklı yıllar olsun.iyi eğlenceler şimdidenEshma nice mutlu yıllara nice yaşlara bizimki yarın ama biz doğum günümüze bugün kutlayacagiz
Amin canim esma senin hamilelik haberini coktandir bekliyorum daha bekleyim mi yoksa yakin miSizinkide kutlu olsun canım hep sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun kuzularımızın.
Pastanin fotosunu koyarsin artik biz merak ederiz yani benduruya da nice mutlu sağlıklı yıllar olsun.iyi eğlenceler şimdiden
Bizde yarın akşam kutlayacagiz kalabalık olacağız eşimin kuzenleri falan gelecek 25-30 olucaz. Ben bi riski aldım pastayı kendim yaptım.az önce kabaca bitirdim.bi tek süsleme kaldı.bugün 2 tane ince pandispanya yaptım.arası kakaolu krema çilek ve damla çikolata. Üzeri krem şanti onun üzerine rendelenmiş beyaz çikolata ve Hindistan cevizi. Süslemek içinde pastanın ortasına Damla çikolata ile 2 yazıcam büyük
Üste d'otker çikolata harflerle zeynep altına da yaşında yazıcam. Dua edin ne olur güzel olsun rezil olmayayım.bilmiyorum neden bu ile giriştim bi anlık boşlukta ben yaparım bu sene dedim eşime ve öyle kaldı.
Ay yarını bi atlatayım hayırlısı ile inşallah
Hadi hayirli olsun. Senin beklenen d. Tarihi ne bnm 21 ocak.Kızlar test yaptım doğruysa hamileyim
Ay canım çok sevindim, gözünaydın. Bizim minnaklar büyüdü de kardeş geliyor onlara
Aaaa hayirli olsun turtix cok sevindim ikinci haberide durununannesinden bekliyorum forumun tek iki cocuklu annesi ben olmayacagim artik insallah kizin olur ben oyle umit ediyorum tabi senin gonlunden ne geciyorsa o olsun
cok sagolsun kizlar hadi siz de gelin yalniz birakmayin bizi. Is ciddiye binince cok garip hissettim kendimi bir de butun haftayi hastalikla gecirdigimiz icin gozum korktu acikcasi. Allah bilir tabi ama ben de kizim olsun istiyorumAy turtix hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Darısı diğer iisteyenlerin başına
Bende de hafif adet agrisi gibi bir agri var oglumda da aynisi olmustuBenim karnimda ağrı var yine psikopata bağlamazSam iyidir korkuyorum
Zeynep hanim iyi ki dogmus mehmetin de d.gunu bugun. Iyi ki gelmisler hayatimiza anlam katmislar.duruya da nice mutlu sağlıklı yıllar olsun.iyi eğlenceler şimdiden
Bizde yarın akşam kutlayacagiz kalabalık olacağız eşimin kuzenleri falan gelecek 25-30 olucaz. Ben bi riski aldım pastayı kendim yaptım.az önce kabaca bitirdim.bi tek süsleme kaldı.bugün 2 tane ince pandispanya yaptım.arası kakaolu krema çilek ve damla çikolata. Üzeri krem şanti onun üzerine rendelenmiş beyaz çikolata ve Hindistan cevizi. Süslemek içinde pastanın ortasına Damla çikolata ile 2 yazıcam büyük
Üste d'otker çikolata harflerle zeynep altına da yaşında yazıcam. Dua edin ne olur güzel olsun rezil olmayayım.bilmiyorum neden bu ile giriştim bi anlık boşlukta ben yaparım bu sene dedim eşime ve öyle kaldı.
Ay yarını bi atlatayım hayırlısı ile inşallah
Duru da iyi ki dogmus kardesi de 2. Yas gununde bulunmus oldu.Doğum günümüz bitti güzel oldu ama duru gündüz uyuMadi çok huzursuzlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?