2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar test yaptim hamileyim.
Aaaa hayirli olsun turtix cok sevindim ikinci haberide durununannesinden bekliyorum forumun tek iki cocuklu annesi ben olmayacagim artik insallah kizin olur ben oyle umit ediyorum tabi senin gonlunden ne geciyorsa o olsun

Zeynep iyiki dogdun sari papatya
Bizim dogumgunumuz bu pazar babasi pastasini siparis vermis aksam kendimiz kutlariz kimseyle ugrasamam 2 yil ne cabuk gecti prenslerimiz prenseslerimiz buyuduler dun gorkem zeynepin bebek battaniyesini gordu annecim zeynep kucucuk bebekti sen buna sariyodun basina sapka takiyodun dedi unutmamis kardesinin bebekligini cocuk hafizasi gercekten daha guclu oluyor

Sizinkide kutlu olsun canım hep sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun kuzularımızın.

Bdv ye ne hacet biz kendi icimizde bdvyiz bize anlat kv derdi hic bitmiyor demin benimki beni aradi kandilimi kutlamadin bari ben arayimda kutlayim dedi sabahtan beri daha yeni oturuyorum pisir tasir yika temizle oynat uyut ben kendimi kaybediyorum evde kendinin yemek derdi yok dokuldu sacildi derdi yok ara kutla ne olmus bi de sitemli sorma kutlamazsanda kutlama cok merakliyim bende ona ya aman hepsi ayni pamukcum maksat kaynanalik olsun takma kafani

Eshma nice mutlu yıllara nice yaşlara bizimki yarın ama biz doğum günümüze bugün kutlayacagiz
duruya da nice mutlu sağlıklı yıllar olsun.iyi eğlenceler şimdiden
Bizde yarın akşam kutlayacagiz kalabalık olacağız eşimin kuzenleri falan gelecek 25-30 olucaz. Ben bi riski aldım pastayı kendim yaptım.az önce kabaca bitirdim.bi tek süsleme kaldı.bugün 2 tane ince pandispanya yaptım.arası kakaolu krema çilek ve damla çikolata. Üzeri krem şanti onun üzerine rendelenmiş beyaz çikolata ve Hindistan cevizi. Süslemek içinde pastanın ortasına Damla çikolata ile 2 yazıcam büyük
Üste d'otker çikolata harflerle zeynep altına da yaşında yazıcam. Dua edin ne olur güzel olsun rezil olmayayım.bilmiyorum neden bu ile giriştim bi anlık boşlukta ben yaparım bu sene dedim eşime ve öyle kaldı.
Ay yarını bi atlatayım hayırlısı ile inşallah

Pastanin fotosunu koyarsin artik biz merak ederiz yani ben

Ay canım çok sevindim, gözünaydın. Bizim minnaklar büyüdü de kardeş geliyor onlara

Aaaa hayirli olsun turtix cok sevindim ikinci haberide durununannesinden bekliyorum forumun tek iki cocuklu annesi ben olmayacagim artik insallah kizin olur ben oyle umit ediyorum tabi senin gonlunden ne geciyorsa o olsun

Ay turtix hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Darısı diğer iisteyenlerin başına
cok sagolsun kizlar hadi siz de gelin yalniz birakmayin bizi. Is ciddiye binince cok garip hissettim kendimi bir de butun haftayi hastalikla gecirdigimiz icin gozum korktu acikcasi. Allah bilir tabi ama ben de kizim olsun istiyorum

Zeynep hanim iyi ki dogmus mehmetin de d.gunu bugun. Iyi ki gelmisler hayatimiza anlam katmislar.
ben kimseyi cagirmayacaktim ama yine de bikac cesit bisey yapacaktjm Ama mehmet gunlerdir kucagimda o yuzden hicbir sey yapamadim. Bugun bi pasta alabilsek iyidir.
Masallah sana eshma cok hamarat gordum seni gecen sene de pastayi kendin yapmistin degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…