- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.341
Durumda da vardı normal demişti doktor ama insan yinede tedirgin oluyorBende de hafif adet agrisi gibi bir agri var oglumda da aynisi olmustu
Bekle canım bekle. İşte bi durum var o olursa biraz beklemem gerekecek ama olmazsa artık niyetliyimAmin canim esma senin hamilelik haberini coktandir bekliyorum daha bekleyim mi yoksa yakin mi
Ay canım ne güzel bi haber daha.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. Turtix ile artık 2 çıcuklarıda aynı ay doğuracaksınız galibaKızlar test yaptım doğruysa hamileyim
Mehmetinde doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı mutlu bir ömür versin. ay sorda ben böyle durumlarda kendimi öldürene kadar uğraşırım kızım için değer ama işte kendimi çok yıyıpratıyor.Bide zeynep gece 4 buçuk ta uyandı yedi de uyudu tekrar. Bende geç yatmıştım 2-3 saat uyku ile duruyorum.bu akşamı atlatayım hafta içi zeyneple uyuyacağım inşallahZeynep hanim iyi ki dogmus mehmetin de d.gunu bugun. Iyi ki gelmisler hayatimiza anlam katmislar.
ben kimseyi cagirmayacaktim ama yine de bikac cesit bisey yapacaktjm Ama mehmet gunlerdir kucagimda o yuzden hicbir sey yapamadim. Bugun bi pasta alabilsek iyidir.
Masallah sana eshma cok hamarat gordum seni gecen sene de pastayi kendin yapmistin degil mi
Hamilelik haberleri pespese geliyor sanada hayirli olsun saglikla gelsin bebis bende hamile kaldigimda hemen hissederim adet agrisi gibi birsey olurdu bendede turtixle ayni zamana denk geldiniz ne hosduruismail .!.:Kızlar test yaptım doğruysa hamileyim
Ben de 7 haftalik filan olmasini bekliyorum kalp atislari duyulur o zaman ins. Bir de hastane bulmam lazim dun bayagi arastirdim bazilari cok pahali bazilarinin yenidogan yogun bakim unitesi yok. forumlardaki yorumlarda bi hastane cok ovulmus digerinde yerin dibine sokulmus. Kafam cok karisti.15 ocak Rabbim kısmet ederse esimde bende kız istiyoruz doktora ne zaman gideceksin bir sıkıntı olmazsa ben ay sonu gitmek istiyorum suan çok küçük kalp atışı duyulmayabilir bende kafaya takarim
Kaynana iste olacak. Ohh ne guzel alninin akiyla cikmissin. Esimin de hastaligi yuzunden biz hicbir sey yapamadik dun 2 seklinde pasta siparisi verdik bugun mum ufleriz. Dun tek kisilik bir pasta almistim dogum gununde de mum uflesin diye sonra aksam esim ateslendi oglum erken uyudu filan bisey yapamadik. Sabah kahvaltidan sonra cikardim pastayi bir de ne goreyim uzerinde sac midem o kadar bulandi ki anlatamam pastayi da cope attim. Hala aklima geldikce fena oluyorum.Kızlar çok şükür atlattık bu akşamı
Çok güzel oldu herşey
Çok kalabalıktı annem ben ve eşim fena yorulduk. Ben zeynepi uyutuyorum annem hala uğraşıyor mutfağı toplamaya. Ay insanın annesi gibisi vat mı kadın 3 gündür duraksız uğraşıyor ben hakkını nasıl öderim.kv de de gelmiş oturduğu yerden emirler yağdırıyor. Yaprak sarması ile su böreği yapmış bi ballandırıyor herkese sanki biz hiçbirşey yapmadık gibi bi sinir oldum. Bizim emeklerimiz zaten boş.
Ay ben zeynepte çok paranoyaktım. Nazar değecek çocuğa birşey olacak diye 8 hafta sadece ben eşim ve bir arkadaşım biliyordu. Kalp atışlarından sonra annemlere söyledikDaha cok erken diye hamilelik takvimi eklemeyecektim ama dayanamadim.
Çok geçmiş olsun canım ailecek biran önce iyileşin inşallah. Foto eklemek istiyorum ama boyut büyük geliyor yüklemiyorKaynana iste olacak. Ohh ne guzel alninin akiyla cikmissin. Esimin de hastaligi yuzunden biz hicbir sey yapamadik dun 2 seklinde pasta siparisi verdik bugun mum ufleriz. Dun tek kisilik bir pasta almistim dogum gununde de mum uflesin diye sonra aksam esim ateslendi oglum erken uyudu filan bisey yapamadik. Sabah kahvaltidan sonra cikardim pastayi bir de ne goreyim uzerinde sac midem o kadar bulandi ki anlatamam pastayi da cope attim. Hala aklima geldikce fena oluyorum.
Ben de seneye bi organizasyon yaparim diyordum ama bebek gelirse nasil olur bilmiyorum.
fotolari bekliyoruz eshma
Turtix sen mehmeti istanbulda mı doğurduNe?Ben de 7 haftalik filan olmasini bekliyorum kalp atislari duyulur o zaman ins. Bir de hastane bulmam lazim dun bayagi arastirdim bazilari cok pahali bazilarinin yenidogan yogun bakim unitesi yok. forumlardaki yorumlarda bi hastane cok ovulmus digerinde yerin dibine sokulmus. Kafam cok karisti.
pamukprensinannesi sen TOBB'da mi dogum yapmistin?
Su an siz biliyorsunuz annem bi de esim.Ay ben zeynepte çok paranoyaktım. Nazar değecek çocuğa birşey olacak diye 8 hafta sadece ben eşim ve bir arkadaşım biliyordu. Kalp atışlarından sonra annemlere söyledik
Kesin belli olsun öyle Söyleyelim dedik
Başkalarına da 2,5 aylıkken söyledik.bana hamileyken bi güzellik gelmişti herkes au ne güzel bir hamile olmuşun derlerdi bende nazar değmesin diye çok süsleyip giyinmezdim.şimdi çok garip geliyor yaptıklarım ama o psikoloji işte.
İkincide aynısı olur mu bilmiyorum ama :)
Evet canim dogdu bir kac ay sonra Ankaraya tasindik. Mehmeti goturdugumuz bi hastane var bi tanidigimiz da orada dogum yapti ama bana pek guven vermiyor orasi. Istanbuldaki hastanemden cok memnun kalmistim nasil bulacagim simdi oyle bi yeri kara kara dusunuyorumTurtix sen mehmeti istanbulda mı doğurduNe?
Canim ben ucretsiz izindeyken tayin olmuyor diye biliyorum cunku o sirada is yerinle butun ilisigin kesilmis oluyor. Tayin icin baslarsin bir iki haftaya cikarsa yeni yerine baslayip tekrar iznine devam edebilirsinTurtix sana birşey Sorucam. Sen bilirsin ücretsiz içindeyken tayin yada yer değişikliği olursa hemen işe dönmek gerekir mi yoksa ücretsiz izin bitimine kadar beklenir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?