2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar supersiniz yalniz degilim. Sag salim kavusalim inşallah. Yalniz ben tlf.dan giriyorum takvim ekleyemedim
Senin biraz ileride olman da iyi olmus yol gosterirsin bize
ayy 12 haftalik olmus bile ikili test zamani gelmis insan seklini de almistir

Zeynepin bugun dogumgunuydu kendimiz kutladik olaysiz dagildikyarinda asimiz var hastanede bir kutlamada zeynepi bekliyor rutin kan tahlilide istenir kesin yarin bol aglamali birgun bizi bekliyor zeynep ve gorkem uyudu cay icip dinleneyim biraz

Zeynepin bugun dogumgunuydu kendimiz kutladik olaysiz dagildikyarinda asimiz var hastanede bir kutlamada zeynepi bekliyor rutin kan tahlilide istenir kesin yarin bol aglamali birgun bizi bekliyor zeynep ve gorkem uyudu cay icip dinleneyim biraz
Mutlu yıllar zeynepe. Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin
Yarın içinde allah yardımcın olsun aşı kan tahlili iyide idrar tahlili bence em zor biz 3 saat bekledik.perşembe Tekrar vericez şimdiden Kara kara düşünüyorum

Evet canım tobb da dogum yaptım. Tobb, hrs, güven iyi diye duyduğum hastaneler. Cep tlf yazmaya çalışıyorum beceremedim pek. Dönünce detaylı yazarım.

Kızlar merhaba nasılsınız
Size birşey soracağım.Siz çocuklara hangi el sabununu kullanıyorsunuz. Ben bi türlü çocuklara özel sabun bulamadım.

Biz bugün tuvalet eğitimine başladık hayırlısı ile.Sık sık tuvalete götürüyorum bakalım sonunu getirebilecekmiyiz.

Biz bugün tuvalet eğitimine başladık hayırlısı ile.Sık sık tuvalete götürüyorum bakalım sonunu getirebilecekmiyiz.
Kolay gelsin bizde dönüşte başlayacağız nazara çok inanmam ama bu tuvalet olayını konuşmaya gelmiyor duru eskiden kafasını söyler bize yapar yeni bez alıp hemen yatardi şimdi hiç umursamiyor sıvı sabun biz ne kullanırsak onu kullanıyor ActiveX kullaniyoruz

Serap zeynepe hamileliğin nasıl geçmişti görkemle zor oldu mu biraz anlatırken iyi olur valla bendeyorgunluk bulantı başladı siz ve eşim biliyor 2 aydan önce söylemek istemiyorum

Kızlar işte pastamız. :)yiyenler tadını beğendi bakalım siz görünüşünü beğenecek misiniz :)

Evet canım tobb da dogum yaptım. Tobb, hrs, güven iyi diye duyduğum hastaneler. Cep tlf yazmaya çalışıyorum beceremedim pek. Dönünce detaylı yazarım.
bu söylediklerin pahalı geldi bana mehmet de kıymıştım paraya ama bu sefer çok geliyor gözüme. doğum paketi diye bir şey çıkmış muayene ücretleri doğum filan dahilmiş onu araştırıyorum.

Serap zeynepe hamileliğin nasıl geçmişti görkemle zor oldu mu biraz anlatırken iyi olur valla bendeyorgunluk bulantı başladı siz ve eşim biliyor 2 aydan önce söylemek istemiyorum
ben de çok halsizim hiç enerjim yok sabah işe zor geldim Allah'tan annem geliyor da biraz toparlar bizi

eshma maşallah zeynep çok tatlı olmuş hazırlıkların da çok güzel görünüyor ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…