- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.361
Senin biraz ileride olman da iyi olmus yol gosterirsin bizeKizlar supersiniz yalniz degilim. Sag salim kavusalim inşallah. Yalniz ben tlf.dan giriyorum takvim ekleyemedim
Mutlu yıllar zeynepe. Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsinZeynepin bugun dogumgunuydu kendimiz kutladik olaysiz dagildikyarinda asimiz var hastanede bir kutlamada zeynepi bekliyor rutin kan tahlilide istenir kesin yarin bol aglamali birgun bizi bekliyor zeynep ve gorkem uyudu cay icip dinleneyim biraz
Zeynepte hep dışarda olmak istiyor bütün gün dışarda koşar oynar hiç yorulmAz. Ama annesi çok yorulurBugün köye gittik duru dağ tepe dolaştı ama hala gezme derdinde
Evet canım tobb da dogum yaptım. Tobb, hrs, güven iyi diye duyduğum hastaneler. Cep tlf yazmaya çalışıyorum beceremedim pek. Dönünce detaylı yazarım.Ben de 7 haftalik filan olmasini bekliyorum kalp atislari duyulur o zaman ins. Bir de hastane bulmam lazim dun bayagi arastirdim bazilari cok pahali bazilarinin yenidogan yogun bakim unitesi yok. forumlardaki yorumlarda bi hastane cok ovulmus digerinde yerin dibine sokulmus. Kafam cok karisti.
pamukprensinannesi sen TOBB'da mi dogum yapmistin?
Kolay gelsin bizde dönüşte başlayacağız nazara çok inanmam ama bu tuvalet olayını konuşmaya gelmiyor duru eskiden kafasını söyler bize yapar yeni bez alıp hemen yatardi şimdi hiç umursamiyor sıvı sabun biz ne kullanırsak onu kullanıyor ActiveX kullaniyoruzBiz bugün tuvalet eğitimine başladık hayırlısı ile.Sık sık tuvalete götürüyorum bakalım sonunu getirebilecekmiyiz.
teşekkür ederim canım darısı başına istersenDuruismail çok tebrik ederim. Hayırlı olsun.
bu söylediklerin pahalı geldi bana mehmet de kıymıştım paraya ama bu sefer çok geliyor gözüme. doğum paketi diye bir şey çıkmış muayene ücretleri doğum filan dahilmiş onu araştırıyorum.Evet canım tobb da dogum yaptım. Tobb, hrs, güven iyi diye duyduğum hastaneler. Cep tlf yazmaya çalışıyorum beceremedim pek. Dönünce detaylı yazarım.
ben de çok halsizim hiç enerjim yok sabah işe zor geldim Allah'tan annem geliyor da biraz toparlar biziSerap zeynepe hamileliğin nasıl geçmişti görkemle zor oldu mu biraz anlatırken iyi olur valla bendeyorgunluk bulantı başladı siz ve eşim biliyor 2 aydan önce söylemek istemiyorum
Hadi hayırlı olsun kolay olur inşallah bizim daha başlamak için vaktimiz var bizim oğlanda hiçbir işaret yokBiz bugün tuvalet eğitimine başladık hayırlısı ile.Sık sık tuvalete götürüyorum bakalım sonunu getirebilecekmiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?