- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.121
Her ay kırtasiye ücreti almıyorlarsa gerçekten iyiymiş ücreti. Ankara'da da uygun yerler vardır aslında ama bizim oturduğumuz yerde fiyatlar biraz pahalı. Bakıcı ücretleri uçuk olduğu için bu kreş ücretleri bize iyi gelmişti. Yalnız iyi pazarlık yapmışsınız, indirim tutarınız iyiymiş.ay istanbul o kadar değil sanki. bizim burda 900 tl falan aylık. gerçi biz indirim yaptırdık 700 tl aramızda kalsınyanlız bu ay ekstradan kırtasiye parası alacaklar 600 tl.
Ay inanmiyorum ne guzel gordunuz mu birbiriniziKızlar biz bugün Turtixle tanıştık. Turtix çok hoş, çok güzel bir anne, Mehmet fotodakinden çok daha sevimli ve tatlı bir çocuk. Keşke yakın otursaydık çocuklarla daha sık bir araya gelebilseydik. Hep forumda tanışıp buluşan anneler buluştuğunda aynı muhabbet devam ediyor mudur diye düşünürdüm valla yıllardır tanıyor gibiydim ben. Keşke iki şubenin ortak organizasyon sayısı çoğalsa da bu vesileyle biz de görüşsek.
Canimcim senin sagligindan kiymetlimi ev isi yaptigin kadar olmayani kocana devret ben bu aralar devredemiyorum esimin isi yogun yemegi yiyip koltukta uyukluyo kiyamiyorum birde zaten onun yuzunden iyice pipirikli oldum kendine benzetti beni yerleri temiz tutalim cocuklar oynuyo halilar temiz olsun cocuklar oynuyo uzerinde banyoyu wcyi temiz tutalim cocuklar mikrop kapmasin yastik carsaf yorganlar temiz olsun mayt uretir cocuklar cocuklar derken en hassas yerimden vurdu beni kendine benzetti ben daginikligin icinde bogulmadan yuzmeyi seven insanim aslindaAyyy serap sen anlatirken yoruldum vallaa
Hayatta oyle bi tempoda evle ilgilenemem herhalde. Kendime bile bu kadar vakit ayirmiyorumdur hosss fitikti romatizmaydi derken zaten fiziksel gucum de yok.
Kista geldi tembellik dizboyu bende gozum acilmiyor bu karanlik havalarda..
Birgunden yarim gune dusurduysem daha ne calismaya baslasan vakit ayiramazsin bu kadar o da seni rahatsiz eder egitmenlik belgemi aldim hala basvuru yapmadim galiba bende eve cok alistim sanki calisirsam duzenim bozulacakmis gibi geliyoCam ve dolaplar hariç benim rutinim de aynı gibi. Hatta geçen gün hergün ev süpürüyorum abartıyor muyum diye düşündüm. Çalışsaydım hayatta yapamazdım, gözüm alıştı şimdi, çalışmaya başlarsam herşeye yetememek zor gelecek bana. Evde olunca herşey insanın gözüne batıyor galiba. Bir de gerçekten bir süre sonra insan hızlanıyor. Benim temizlik daha zaman alıyor ama önceden eşim yardım etmeden evi süpürmek, silmek, toz almak, banyo, tuvalet temizliği hayaldi. Hatta bir gün sürüyordu. Şimdi kendi başıma yarım günde hallediyorum ama gözümde hala çok büyüyor işler.
Ahh canım benim o senin güzelliğin sen de Efe de çok güler yüzlüydünüz. Ben de merak ederdim kimseye anlatmadığın şeylerini paylaştığın ama yüzünü görmediğin bi insanla tanışınca nasıl olur diye seni görünce hiç yabancılık hissetmedim 40 yıldır tanıyor gibiydim. Keşke yakın otursaydık çocuklar aynı şubede olunca daha sık görüşürdük. Mehmet'le Efe'ye birlikte fotoğraf çekseydik kızlara hava atardık ama huysuz oğlum hiç modunda değildi.Kızlar biz bugün Turtixle tanıştık. Turtix çok hoş, çok güzel bir anne, Mehmet fotodakinden çok daha sevimli ve tatlı bir çocuk. Keşke yakın otursaydık çocuklarla daha sık bir araya gelebilseydik. Hep forumda tanışıp buluşan anneler buluştuğunda aynı muhabbet devam ediyor mudur diye düşünürdüm valla yıllardır tanıyor gibiydim ben. Keşke iki şubenin ortak organizasyon sayısı çoğalsa da bu vesileyle biz de görüşsek.
Teşekkür ederiz canım. Gerçekten o kadar çok şey paylaşmışız ki yabancılık çekmedik hiç.Ahh canım benim o senin güzelliğin sen de Efe de çok güler yüzlüydünüz. Ben de merak ederdim kimseye anlatmadığın şeylerini paylaştığın ama yüzünü görmediğin bi insanla tanışınca nasıl olur diye seni görünce hiç yabancılık hissetmedim 40 yıldır tanıyor gibiydim. Keşke yakın otursaydık çocuklar aynı şubede olunca daha sık görüşürdük. Mehmet'le Efe'ye birlikte fotoğraf çekseydik kızlara hava atardık ama huysuz oğlum hiç modunda değildi.
Ben de öyle hissediyorum, bir taraftan çalışmak istiyorum bir taraftan evle ve ailemle eskisi kadar ilgilenemeyeceğim diye üzülüyorum. Benim çalışma saatlerim hem uzun oluyor hem de ev şehir merkezine yakın değil yolda çok zaman harcıyorum.Birgunden yarim gune dusurduysem daha ne calismaya baslasan vakit ayiramazsin bu kadar o da seni rahatsiz eder egitmenlik belgemi aldim hala basvuru yapmadim galiba bende eve cok alistim sanki calisirsam duzenim bozulacakmis gibi geliyo
Kötü olunca özel devlet farketmiyor. Gerçekten bazı özellerin hali çok kötü, fazla para kazanmak için öğrenci sayısı fazla, öğretmenler bezgin sinirli kendilerine hayrı yok. Ben oğluma kreş araştırırken bazı yerler bebek için ruhsatı olmamalarına rağmen alabileceklerini, denetim esnasında saklayacaklarını söylediler. Birçok arkadaşımdan böyle şeyler duydum. Küçük çocukları kayıtsız kabul ediyorlar. Nasıl büyük risk, çocuğa birşey olursa ne olacak?Biz görkemi devlet anaokuluna yazdirdik cunku oturdugumuz yerde cok az ozel anaokulu var durumlarida icler acisi yetersizler bir hayli birkac veliyle tanistim onlarda bakmislar en sonunda devlete vermisler aylik 80 tl gibi uygun bir fiyati var kirtasiye fiyatini kararlastirmamislar belli olur yakinda sabah kahvalti veriyorlar okul beyaz bayrak almis oldukca temiz ve guvenlik acisindan iyi ogretmen disinda siniflarda ucer tane stajerler var cocuklara yemek tuvalet vb.islerinde yardimci oluyor simdilik memnunum
Niyeyse ben çocukların hayatlarının bir döneminde bir şekilde karşılacaklarını düşünüyorum. Sosyal medya çok yaygın, onlar büyüdüğünde herşey daha farklı olacak. Tabi biz bu karşılaşmaya nasıl dahil oluruz bilmiyorum.Ay inanmiyorum ne guzel gordunuz mu birbiriniziben tahmin ediyordum cocuklari ayni kreste birgun kesin karsilasirlar diye esma insallah bizde birgun karsilasiriz senin ve benim ortak hayalimiz bahcelievlere tasinmak insallah ayni apartmandan ev aliriz keske hepimiz ayni sehirde olsakta gorussek ne guzel olurdu
Ay kıskandım şimdi siziTeşekkür ederiz canım. Gerçekten o kadar çok şey paylaşmışız ki yabancılık çekmedik hiç.
Dün kreşin facebook sayfasında veliler foto paylaşmış, eşime söyledim keşke biz de çekseydik saklardık diye. Benim de hiç aklıma gelmedi, aklıma gelseydi de biraz zorlanırdık herhalde malum çocuklar her biri kendi havasında.
çalışınca malesef öyle oluyor. işin en kötü yanıda ben ev,iş çocuk koşuşturmasında malesef hep kendimden taviz veriyorum.Ben de öyle hissediyorum, bir taraftan çalışmak istiyorum bir taraftan evle ve ailemle eskisi kadar ilgilenemeyeceğim diye üzülüyorum. Benim çalışma saatlerim hem uzun oluyor hem de ev şehir merkezine yakın değil yolda çok zaman harcıyorum.
evet canım inşallahAy inanmiyorum ne guzel gordunuz mu birbiriniziben tahmin ediyordum cocuklari ayni kreste birgun kesin karsilasirlar diye esma insallah bizde birgun karsilasiriz senin ve benim ortak hayalimiz bahcelievlere tasinmak insallah ayni apartmandan ev aliriz keske hepimiz ayni sehirde olsakta gorussek ne guzel olurdu
Seninle de ben istanbula gelirsem eğer görüşürüz malum annem beylikdüzündeAy kıskandım şimdi sizişaka şaka çok sevindim sizin adınıza. keşke bizimde görüşme şansımız olsa. ilk gördüğümüzde sanki yıllardır tanıyormuş gibi olmak çok güzel. paylaşımlar sağolsun
inşallah canım inşalah görüşürüz.Seninle de ben istanbula gelirsem eğer görüşürüz malum annem beylikdüzünde
maşallah canım inşallah şekerde çıkmazda hamileliğin geri kalanını da rahat geçirirsin. benim şeker çıkmıştı son aylar hep diyetle geçtiBugün doktor kontrolümuz vardı 25 haftalik olduk haftaya açlık tokluk bakilip duruma göre şeker yüklemesi yapılacak doktor taraftar değil şeker yüklemesine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?