2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay istanbul o kadar değil sanki. bizim burda 900 tl falan aylık. gerçi biz indirim yaptırdık 700 tl aramızda kalsınyanlız bu ay ekstradan kırtasiye parası alacaklar 600 tl.
Her ay kırtasiye ücreti almıyorlarsa gerçekten iyiymiş ücreti. Ankara'da da uygun yerler vardır aslında ama bizim oturduğumuz yerde fiyatlar biraz pahalı. Bakıcı ücretleri uçuk olduğu için bu kreş ücretleri bize iyi gelmişti. Yalnız iyi pazarlık yapmışsınız, indirim tutarınız iyiymiş.

Ay inanmiyorum ne guzel gordunuz mu birbirinizi ben tahmin ediyordum cocuklari ayni kreste birgun kesin karsilasirlar diye esma insallah bizde birgun karsilasiriz senin ve benim ortak hayalimiz bahcelievlere tasinmak insallah ayni apartmandan ev aliriz keske hepimiz ayni sehirde olsakta gorussek ne guzel olurdu

Biz görkemi devlet anaokuluna yazdirdik cunku oturdugumuz yerde cok az ozel anaokulu var durumlarida icler acisi yetersizler bir hayli birkac veliyle tanistim onlarda bakmislar en sonunda devlete vermisler aylik 80 tl gibi uygun bir fiyati var kirtasiye fiyatini kararlastirmamislar belli olur yakinda sabah kahvalti veriyorlar okul beyaz bayrak almis oldukca temiz ve guvenlik acisindan iyi ogretmen disinda siniflarda ucer tane stajerler var cocuklara yemek tuvalet vb.islerinde yardimci oluyor simdilik memnunum

Canimcim senin sagligindan kiymetlimi ev isi yaptigin kadar olmayani kocana devret ben bu aralar devredemiyorum esimin isi yogun yemegi yiyip koltukta uyukluyo kiyamiyorum birde zaten onun yuzunden iyice pipirikli oldum kendine benzetti beni yerleri temiz tutalim cocuklar oynuyo halilar temiz olsun cocuklar oynuyo uzerinde banyoyu wcyi temiz tutalim cocuklar mikrop kapmasin yastik carsaf yorganlar temiz olsun mayt uretir cocuklar cocuklar derken en hassas yerimden vurdu beni kendine benzetti ben daginikligin icinde bogulmadan yuzmeyi seven insanim aslinda

Birgunden yarim gune dusurduysem daha ne calismaya baslasan vakit ayiramazsin bu kadar o da seni rahatsiz eder egitmenlik belgemi aldim hala basvuru yapmadim galiba bende eve cok alistim sanki calisirsam duzenim bozulacakmis gibi geliyo

Ahh canım benim o senin güzelliğin sen de Efe de çok güler yüzlüydünüz. Ben de merak ederdim kimseye anlatmadığın şeylerini paylaştığın ama yüzünü görmediğin bi insanla tanışınca nasıl olur diye seni görünce hiç yabancılık hissetmedim 40 yıldır tanıyor gibiydim. Keşke yakın otursaydık çocuklar aynı şubede olunca daha sık görüşürdük. Mehmet'le Efe'ye birlikte fotoğraf çekseydik kızlara hava atardık ama huysuz oğlum hiç modunda değildi.

Teşekkür ederiz canım. Gerçekten o kadar çok şey paylaşmışız ki yabancılık çekmedik hiç.
Dün kreşin facebook sayfasında veliler foto paylaşmış, eşime söyledim keşke biz de çekseydik saklardık diye. Benim de hiç aklıma gelmedi, aklıma gelseydi de biraz zorlanırdık herhalde malum çocuklar her biri kendi havasında.

Birgunden yarim gune dusurduysem daha ne calismaya baslasan vakit ayiramazsin bu kadar o da seni rahatsiz eder egitmenlik belgemi aldim hala basvuru yapmadim galiba bende eve cok alistim sanki calisirsam duzenim bozulacakmis gibi geliyo
Ben de öyle hissediyorum, bir taraftan çalışmak istiyorum bir taraftan evle ve ailemle eskisi kadar ilgilenemeyeceğim diye üzülüyorum. Benim çalışma saatlerim hem uzun oluyor hem de ev şehir merkezine yakın değil yolda çok zaman harcıyorum.

Kötü olunca özel devlet farketmiyor. Gerçekten bazı özellerin hali çok kötü, fazla para kazanmak için öğrenci sayısı fazla, öğretmenler bezgin sinirli kendilerine hayrı yok. Ben oğluma kreş araştırırken bazı yerler bebek için ruhsatı olmamalarına rağmen alabileceklerini, denetim esnasında saklayacaklarını söylediler. Birçok arkadaşımdan böyle şeyler duydum. Küçük çocukları kayıtsız kabul ediyorlar. Nasıl büyük risk, çocuğa birşey olursa ne olacak?
Bizim evin çok yakınında güzel bir devlet kreşi var. Biz buraya ilk taşındığımızda insanların sırf bu kreş yüzünden ikametgahlarını değiştirmek istediklerini anlatmışlardı. Talep fazla olunca artık 4 yaş üzeri alıyormuş, bize uymadı tabi.

Niyeyse ben çocukların hayatlarının bir döneminde bir şekilde karşılacaklarını düşünüyorum. Sosyal medya çok yaygın, onlar büyüdüğünde herşey daha farklı olacak. Tabi biz bu karşılaşmaya nasıl dahil oluruz bilmiyorum.

Ay kıskandım şimdi sizi şaka şaka çok sevindim sizin adınıza. keşke bizimde görüşme şansımız olsa. ilk gördüğümüzde sanki yıllardır tanıyormuş gibi olmak çok güzel. paylaşımlar sağolsun

çalışınca malesef öyle oluyor. işin en kötü yanıda ben ev,iş çocuk koşuşturmasında malesef hep kendimden taviz veriyorum.

evet canım inşallah

Bugün doktor kontrolümuz vardı 25 haftalik olduk haftaya açlık tokluk bakilip duruma göre şeker yüklemesi yapılacak doktor taraftar değil şeker yüklemesine .

Duru hanima izinde coştu alışık yalnızlığa kalabalık ta ne yapacağını sasiriyor babasının kucağında inmedi adamcagiz daha da çok yoruldu

Seninle de ben istanbula gelirsem eğer görüşürüz malum annem beylikdüzünde

selam kızlar nasılsınız? ben bugün kendim için çok güzel birşey yaptım. eşimin kuzeninin eşi bana araba kullanma cesareti verdi. cesaret verdi diyorum çünkü eşim benim tüm cesaretimi kırmıştı. hatta bu sabah boş yola gidin çalışın sakn trafiğe çıkmayın diyordu. ama biz bir güzel trafiğe çıktık evet yolda arabayı stop ettirdim ama düz vitese binip trafiğe çıkınca o kadar oluyormuş zaten. zeynepin okuluna bile gittik. felaket güven geldi bana

bir kere daha anladım kocadan asla hoca olmazmış

Bugün doktor kontrolümuz vardı 25 haftalik olduk haftaya açlık tokluk bakilip duruma göre şeker yüklemesi yapılacak doktor taraftar değil şeker yüklemesine .
maşallah canım inşallah şekerde çıkmazda hamileliğin geri kalanını da rahat geçirirsin. benim şeker çıkmıştı son aylar hep diyetle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…