- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.141
zeynepte bu sıralar hiç yürümüyor sürekli kucakta taşıtıyor kendini. bu sanırım bir dönem çocuklarda. şimdi havalarda soğudu kıyafetlerde fazla , zeynep, çantalar falan çok zorlanıyorum yürürken. ama ne yapsam yürümüyor benim cadıDuru hanima izinde coştu alışık yalnızlığa kalabalık ta ne yapacağını sasiriyor babasının kucağında inmedi adamcagiz daha da çok yoruldu
sana sonuna kadar katılıyorum eşim yüzünden şehir içinde araba kullanamıyorum . Tebrik ederim seni sakin vazgeçmeselam kızlar nasılsınız? ben bugün kendim için çok güzel birşey yaptım. eşimin kuzeninin eşi bana araba kullanma cesareti verdi. cesaret verdi diyorum çünkü eşim benim tüm cesaretimi kırmıştı. hatta bu sabah boş yola gidin çalışın sakn trafiğe çıkmayın diyordu. ama biz bir güzel trafiğe çıktık evet yolda arabayı stop ettirdim ama düz vitese binip trafiğe çıkınca o kadar oluyormuş zaten. zeynepin okuluna bile gittik. felaket güven geldi bana
bir kere daha anladım kocadan asla hoca olmazmış
Inşallah canım çıkmaz umarım birseymaşallah canım inşallah şekerde çıkmazda hamileliğin geri kalanını da rahat geçirirsin. benim şeker çıkmıştı son aylar hep diyetle geçti
Geçmiş olsun. Benim başıma gelmedi ama ara ara internette rastlıyorum anüs çatlaklarına. Doktor krem ve kaka yumuşatıcı ilaç filan verir, kendi kendine geçmesini bekleme. İlaç kullandıktan sonra geçiyor sanırım, Allah korusun korku oluşturup iyileşse bile tutmaya başlar kakasını.Kizlar ne guzel gorusmussunuz Ozendim vallahi. Insan gercekten 40 yillik dost gibi oluyor benim buradan tanisipta gorustugum arkadaslarim var hatta biriyle suan cok sik gorusuruz dertlesiriz yakin dost olduk cok guzel bisey.. keske imkan olsa ama hepimiz ayri yerdeyiz.
Duruismail masallah size vallahi yariladiniz ins hersey temiz cikar
Eshmacim ne kdrda iyi olmus bir kere cesaret aldimi inan gerisi geliyor oyle bos yolda da zaten olacak sey degilki bu is iyi yapmissin trafige cikmakla. Erkeklerle birlikte araba kullanmak iskencedir. Uzun zmndir kullaniyorum Esim hala karisir bana yan koltuga oturdugunda sanki 7.24 hep yanimda oluyomusta araba onsuz gidemiyomus gibi. yani 40 yillik soforde olsan kusur bulurlar takilma sen yalniz cikmaya bak.
Kizlar bizim de derdimiz buyuk cok canim sikkin..
Elanin poposu sanirim catlak mi oldu ne olduysa kaka yapamiyor aciyo anne yapmicam diye agliyor gidip gidip donuyoruz wc den geldigi zmn tutuyor surekli agliyor ne yapicam bilemiyorum 3 4 gundur boyle sinirlerim cok bozuldu dr a gotursemmi kendiliginden gecen biseymidir nedir ilk defa basimiza geliyor. Kabizlik degil cunku kakasi var duzenli cikiyor kaciriyor kuloduna ama devamini yapmiyor aciyacak diye. E haliyle sertlesiyor ve daha cok acitiyor tam bir kisir dongu ne yapacagimi sasirdim.
Hepsi aynı bunların, benim oğlum normalde kucağı çok sever ama bu aralar iyice abarttı anne kucağına alllll diye dolaşıyor. Belim, sırtım ağrıyor artık bazen hamile kalsam hamilelik, ikinci bebek derken vücudum dayanamaz gibi geliyor.zeynepte bu sıralar hiç yürümüyor sürekli kucakta taşıtıyor kendini. bu sanırım bir dönem çocuklarda. şimdi havalarda soğudu kıyafetlerde fazla , zeynep, çantalar falan çok zorlanıyorum yürürken. ama ne yapsam yürümüyor benim cadı(
Tebrik ederim canım bir süre eşinle çıkma sakın trafiğe. Benim eşim birşey söylemese bile gerginliğini bana yansıtıyor, ben de hiç kullanmak istemiyorum. Kuzen eşiyle devam et çalışmaya, eşine verme artık arabayıselam kızlar nasılsınız? ben bugün kendim için çok güzel birşey yaptım. eşimin kuzeninin eşi bana araba kullanma cesareti verdi. cesaret verdi diyorum çünkü eşim benim tüm cesaretimi kırmıştı. hatta bu sabah boş yola gidin çalışın sakn trafiğe çıkmayın diyordu. ama biz bir güzel trafiğe çıktık evet yolda arabayı stop ettirdim ama düz vitese binip trafiğe çıkınca o kadar oluyormuş zaten. zeynepin okuluna bile gittik. felaket güven geldi bana
bir kere daha anladım kocadan asla hoca olmazmış
İnşallah sonucun iyi çıkar. Zaman çok çabuk geçiyor valla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Bugün doktor kontrolümuz vardı 25 haftalik olduk haftaya açlık tokluk bakilip duruma göre şeker yüklemesi yapılacak doktor taraftar değil şeker yüklemesine .
canım bence geç olmadan bi doktora götür. yoksa acıdığı için sürekli korkup tutmaya başlar . doktor bi şurup falan verir inşallah acımadan yapar o zaman bir daha korkmaz.Kizlar ne guzel gorusmussunuz Ozendim vallahi. Insan gercekten 40 yillik dost gibi oluyor benim buradan tanisipta gorustugum arkadaslarim var hatta biriyle suan cok sik gorusuruz dertlesiriz yakin dost olduk cok guzel bisey.. keske imkan olsa ama hepimiz ayri yerdeyiz.
Eshmacim ne kdrda iyi olmus bir kere cesaret aldimi inan gerisi geliyor oyle bos yolda da zaten olacak sey degilki bu is iyi yapmissin trafige cikmakla. Erkeklerle birlikte araba kullanmak iskencedir. Uzun zmndir kullaniyorum Esim hala karisir bana yan koltuga oturdugunda sanki 7.24 hep yanimda oluyomusta araba onsuz gidemiyomus gibi. yani 40 yillik soforde olsan kusur bulurlar takilma sen yalniz cikmaya bak.
Elanin poposu sanirim catlak mi oldu ne olduysa kaka yapamiyor aciyo anne yapmicam diye agliyor gidip gidip donuyoruz wc den geldigi zmn tutuyor surekli agliyor ne yapicam bilemiyorum 3 4 gundur boyle sinirlerim cok bozuldu dr a gotursemmi kendiliginden gecen biseymidir nedir ilk defa basimiza geliyor. Kabizlik degil cunku kakasi var duzenli cikiyor kaciriyor kuloduna ama devamini yapmiyor aciyacak diye. E haliyle sertlesiyor ve daha cok acitiyor tam bir kisir dongu ne yapacagimi sasirdim.
Duphalac diye bir şurup var dışkıyı yumuşatıyor bir de çatlak için Anestol ve madecassol merhem kullan en kısa zamanda düzelir inşallahKizlar ne guzel gorusmussunuz Ozendim vallahi. Insan gercekten 40 yillik dost gibi oluyor benim buradan tanisipta gorustugum arkadaslarim var hatta biriyle suan cok sik gorusuruz dertlesiriz yakin dost olduk cok guzel bisey.. keske imkan olsa ama hepimiz ayri yerdeyiz.
Ay gerçekten mi ? dün gece önemli birşey varmıydı ay tutulması falan filan. ben şu an iyiyim ama akşam yemeğinde uyuklamaya başlarım herhalde.Mehmet dün gece bir düzgün uyumadı beni de uyutmadı döndü durdu ağladı başta sinirlendim sonra da korktum hasta mı olacak diye. Burnu tıkanmış ondan mıydı bilemedim. Bugün zombi gibiyim işe geldim arkadaşıma anlattım o da aynı şeyleri yaşamış dün gece hatta komşularının çocuğu da çok ağlamış. Ne oldu ki dün gece bu çocuklara
ben 4 aydır taksi ile gidip geliyorum ve 4 aydır eşim otomatik vites araba arıyor ve ne hikmetse bulamıyor. biz kaç gün yollarda rezil olduk zeyneple. söylediğimde araba kapıda öğren kullan diyor. ama öğrenmem için bir çabası yok. direksiyon dersi alayım diyorum türlü baheneler ona kalsa direksiyon hocaları bile işe yaramaz. eee ne kaldı anamınkarnından bilerek doğmayacağıma göre.Eshmaciğım ben bir aydır filan oğlumu kreşe bırakıyorum sonra da işe gidiyorum arabayla bizim arabayı sürtmüştüm sonra eşim apar topar servise yazdırmıştı çocuğu ama servis kalkınca iş başa düştü mecburen. Eskiden yanında kullanırdım hep panik yapardı direksiyonu tutardı el frenini çekerdi ama çocuktan sonra yanında bir iki kere ancak kullanmışımdır. Sen eşini takma herkes anasının karnından bilerek mi doğuyor hem onlara sorsan kimseyi beğenmezler
Ay kiyamam ben ona gorkemin dogumunda doktor beni ikinmam icin asiri zorladigi icin bendede catlak oldu kabus gibi agliyordum bende genel cerrahiye gittim doktor gececegini soyledi bir iki ilac kullanmamda gecti onun acisini anlayamazsiniz feci bisey kucucuk cocuk nasil dayansin annesi hic vakit kaybetme doktora gotur anal fissur deniyor bu illete kabizlikla ilgisi yok gecmis olsun cabucak gecer insallahKizlar ne guzel gorusmussunuz Ozendim vallahi. Insan gercekten 40 yillik dost gibi oluyor benim buradan tanisipta gorustugum arkadaslarim var hatta biriyle suan cok sik gorusuruz dertlesiriz yakin dost olduk cok guzel bisey.. keske imkan olsa ama hepimiz ayri yerdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?