- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.941
hadi kızlar birinizde benim bebişin cinsiyeti tahmin edin bir kızım var onda bulantım çok olmuştu bunda pek olmadı hafif oldu kızım sol tarafta oynuyodu bu bebiş sağ tarafta devamlı kızımdada çok çikolata yedim bundada:))
kızlar ben bu düşük olayından çok tırsıyorum kötü bir tecrübem var...3 haftadır bebeğimi de görmedim bir sorun olsa ağrı kanama gibi bişiyle kendini belli ederdi değil mi..illaki bi belirti olurdu değil mi ya...4 günüm kaldı randevuya
Aaa lutfen aklımıza kotu bırsey getırmıyoruzmeleklerımız cok ıyıler
yok benimki atma degil seninki bebektendirama nasıl yaa benim o ara ara hissettiğim titreşimler ve pıtpıtlar bebiş hareketi değil mi şimdiama babası konuşuncada titreşiyo bizimki.. ay çok merak ettim şimdi...bu arada kilosu çok iyiymiş maaşallah benim kuzunun iki katı
benimkş de soylememisti yaniltiyor dıyeMAŞALLAH canım ne güzel ya dr bana hiç kilosunu söylemedi gidince sorcam :))
korkma canim ben sadece 2 saatlik uykuyla 22 saatlik ayakta durmayla tam 3 ucaga bindim ve bir tanesi 4 saat bir tanesi 3 saat suruyorduaman nazar degmesin annesi hep boyle olun insallah:nazar
benim de 2 haftam kaldi turkiye ye gelmeme,yilbasini ailemle gecirip geri donecegim ama cok heyecanliyim,bakalim gezmek nasil olcak bebisle?hic uzun yola cikmadik daha
cikolata yemek istiyorum kocam izin vermiyorufff ama bebek istiyor ben degil
ev işi misafır hc bırını duyasım yokk aykalrım belım berbatAynı seylerı yasıyoruz bende bebekken hıc aglamamısım annem koyardım senı hıc aglamzdın dıyoyemek verene kadar beklermısım ama sımdı benım sıpa mınnacık halıyle ıttıryo ıcerden bu aylarda oylesyse ılerıkı aylarda ve dogunca nasıl olacak bılmıyorum cevızle kuru uzum yıyorum suan daha daha hareketlendı pek bır sımarık olacak bu beyfendı
Kolay gelsın canım ben suaralar mısafır degıl evde kendımı bıle cok goruyorumtemızle hemen batsın sınır oluyorum ben :26: esınınde hıssetmesıne sevındım darısı bıze artık gercı 1ay sonra olur babmızın hıssetmesı ne kadar geec hıssederse o kadar ıyı kıskanclıktan catlasın o zamana kadar sebekım arada gelıyo oglumm bır ses ver dıye avucunu yalıyo
gozunuz aydın cnm lıstede eklı degılsın sanırım bulamadım ıstersen bılgılerını yolla ekleyeyımkızlaaar bugün doktra gittik herşey yolundaymış çok şükür pıtırcığım 15 cm olmuş,188 gr cık henüz veeeeeeeeeeee kızmış, Rabbim gönlüme göre verdi, bundan sonrada sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun iişalah, hepinize güzel bir gün diliorum
maşallah sızeee ekledım cnmbizimde kızımız olacakmış.3 kız annesı olmak bakalım nasıl olacak
snowcum bızıde lısteyee ekle cenım.kızımın ısmı İPEK olacak..
hosgeldın aramıza cnm gozun aydın ekledım yanlız kacıncı bebısın yazabılırmısınmerhabaa ben bebişimin cinsiyetini öğrenip mesaj yazmak istedim.bi süredir foruma girip sadece sohbetleri okuyup çıkıodum inşallah bende artık aranıza katılıcam.raining 29 yaşımdayım, sat bilmiyorum,bdt 2 mayıs,cinsiyet erkek,şehir istanbul. beni de listeye eklersen çooook sevinirim.bebişlerimiz inşallah sağlıklı sıhhatli akli selim dünyaya gelir bizlere vatana millete hayırlı evlatlar olurlar.şimdiden teşekkür ederim özelden yazamadım belli bi sayıda sohbete katılmam gerekiomuşş.
amannnn benım eşimde pesımde cıkolatayla gezıyor ye bebegımız mutlu olsundıyecikolata yemek istiyorum kocam izin vermiyorufff ama bebek istiyor ben degil
kızımızın adını da bulduk:) nazlı zeynep:)
ayyy bızım hastane cıkısımız yokciciler almaya basladik kizlar
baya masrafli bebek yaa
hastane cikisi aldik iki takim
cıtcıtlı badiler aldik ama 3 aydan sonrasi icin
cok keyifli oluyor alisverissaglikla giydirmeyi nasip etsin Allahım
2 kg 700 gr almisin toplamda
onlari da zaten burda aldim
bir de canimi sIkanlar var bos konusup ama alisicaz ne yapayim sallamiyorm
canım tam hangi bilgileri vermem gerekiyor bilmiorum bi de liste nerde acaba ben bulamadımda, yardımcı olursan sevinirim, bende bilgilerimi ona göre vereyim
cnm şimdi gördüm yaş 26, sat:8 temmuz, td.g:15 mayıs, ilk bebiş,kızımız olucak iişalah, ismi belli değil
cnm şimdi gördüm yaş 26, sat:8 temmuz, td.g:15 mayıs, ilk bebiş,kızımız olucak iişalah, ismi belli değil
cnm kusura bakma sat yanlış yazmışım tabiki 8 ağustos:)
hehehe:))))))bende hıc farkında degılım :)tmm cnm:)
bide kızımda hiç kalçam çıkmamıştı bunda çıktı malesef yokmu benim gibi 2. gebeliğini yaşayan anneler
ciciler almaya basladik kizlar
baya masrafli bebek yaa
hastane cikisi aldik iki takim
cıtcıtlı badiler aldik ama 3 aydan sonrasi icin
cok keyifli oluyor alisverissaglikla giydirmeyi nasip etsin Allahım
2 kg 700 gr almisin toplamda
onlari da zaten burda aldim
bir de canimi sIkanlar var bos konusup ama alisicaz ne yapayim sallamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?