2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bu düşük olayından çok tırsıyorum kötü bir tecrübem var...3 haftadır bebeğimi de görmedim bir sorun olsa ağrı kanama gibi bişiyle kendini belli ederdi değil mi..illaki bi belirti olurdu değil mi ya...4 günüm kaldı randevuya

bide kızımda hiç kalçam çıkmamıştı bunda çıktı malesef yokmu benim gibi 2. gebeliğini yaşayan anneler

Aaa lutfen aklımıza kotu bırsey getırmıyoruz meleklerımız cok ıyıler

yok benimki atma degil seninki bebektendir
benimki asagida vajinaya dogru ve hıc gecmeyen
5 sn arayla suren birsey bebekten olamazdı zaten
bebegiminki tekme seklinde oluyor su an
ben cok korktum usg ye titreyerek girdim kotu sey olacak diye
ama cok sukur normalmıs hatta doktor usg aletini koydugunda asagida o bolgede de vardi titreme ddim doktora guldu
normal dedi sorun gormuyorum dedi rahatlatti beni cok sukur
MAŞALLAH canım ne güzel ya dr bana hiç kilosunu söylemedi gidince sorcam :))
benimkş de soylememisti yaniltiyor dıye
ama bu doktor soyledi
aman nazar degmesin annesi hep boyle olun insallah:nazar

benim de 2 haftam kaldi turkiye ye gelmeme,yilbasini ailemle gecirip geri donecegim ama cok heyecanliyim,bakalim gezmek nasil olcak bebisle?hic uzun yola cikmadik daha
korkma canim ben sadece 2 saatlik uykuyla 22 saatlik ayakta durmayla tam 3 ucaga bindim ve bir tanesi 4 saat bir tanesi 3 saat suruyordu
sonra biraz dinlendik aksama yine bindik
ertesi gun dotkora gittim cok sukur sorun olmadi
sadece bacak agrilari falan bitirdi ve com bunaldim o kadar

cikolata yemek istiyorum kocam izin vermiyor ufff ama bebek istiyor ben degil

yee canım arada
bebis de hareketlenir
ben bile ıstemedigim halde zorluyorum bazen bebis hareketlensin diye

ev işi misafır hc bırını duyasım yokk aykalrım belım berbat
gozunuz aydın cnm lıstede eklı degılsın sanırım bulamadım ıstersen bılgılerını yolla ekleyeyım
bizimde kızımız olacakmış.3 kız annesı olmak bakalım nasıl olacak
snowcum bızıde lısteyee ekle cenım.kızımın ısmı İPEK olacak..
maşallah sızeee ekledım cnm
hosgeldın aramıza cnm gozun aydın ekledım yanlız kacıncı bebısın yazabılırmısın
cikolata yemek istiyorum kocam izin vermiyor ufff ama bebek istiyor ben degil
amannnn benım eşimde pesımde cıkolatayla gezıyor ye bebegımız mutlu olsundıye
kızımızın adını da bulduk:) nazlı zeynep:)

cok guzel cnmmm ekledım

ciciler almaya basladik kizlar
baya masrafli bebek yaa
hastane cikisi aldik iki takim
cıtcıtlı badiler aldik ama 3 aydan sonrasi icin
cok keyifli oluyor alisveris saglikla giydirmeyi nasip etsin Allahım
2 kg 700 gr almisin toplamda
onlari da zaten burda aldim
bir de canimi sIkanlar var bos konusup ama alisicaz ne yapayim sallamiyorm

canım tam hangi bilgileri vermem gerekiyor bilmiorum bi de liste nerde acaba ben bulamadımda, yardımcı olursan sevinirim, bende bilgilerimi ona göre vereyim

ayyy bızım hastane cıkısımız yokherseyıaldık ta onu alamdıkıyı gunlerde huzurla saglıkla gıysın ınsallah
bosverr cnm tıka kulaklarını kımse huzurunu kacırmasına ızın verme
canım tam hangi bilgileri vermem gerekiyor bilmiorum bi de liste nerde acaba ben bulamadımda, yardımcı olursan sevinirim, bende bilgilerimi ona göre vereyim

listemız burda cnm http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/551780-2013-mayis-annleri-paylasim-alani.html
sırasıyla bılgılerı ozelden yada msj hakkın yoksa buradan yazarsan ekleyeyım

Son düzenleme:

Gule gule gıysın canım sende bırde valız kılosu derdı olacak donuste degıl mı o laf soyleyenlere de hıcccc aldırma keyfıne bak haftasonu kv.ıle konusuorum bana bısey alma sakın bır hastane cıkısı yeter ne olur olmaz dogumdan sonra alırsınız ne alacaksanız dedı cıglık atmamak ıcın zor sabrettım agzı olan kosuyo ıste ne almak ıstoyorsan ne yapmak ıstoyorsan yap rabbım mucızelerımızı vermıs bıze dılegınce yasamak bızım hakkımız

07papatya Benbilmem cinsiyetleri sizde ogrenmissiniz hayırlı olsun.. Ben de yarın Dr a gidiyorum inşallah öğrenirim yaaa... Gulsevdam cnm havaalanında da avm lerdeki gibi söyleyince yardımcı oluyorlar. Gokche cnm sabah icin gecmis olsun bizim dikkatli olmamız yetmeyebiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…