2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

saol canım evet çok şükür öğrendik, darısı başınıza iişalahönce sağlık haberlerini getir bize sonrada cinsiyetini

:) amin canım... evet benımde kulağıma çok hoş geliyor bırde kızım çok nazlı geliyor oldu olmucak kalbı attı atmıcak oyle boyle derken gercekten çok nazlı olacak:)

negüzel seçmişsiniz isimleri, adıyla büyüsün iişalah, bizimde kızımız olucağını bugün öğrendk isme karar vermek çoook zor, bende naz düşünüyorum şimdilik ama bisürüde başka alternatifim var, zeynep zaten süper klasik bir isim

pek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..

Hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
Oğluşlarımız olacak:) ben çok heyecanlıyım oğluma Aziz bebe den harika cicişler aldım.
Her dk dolabına gidip bakıyorum içim içime sığmıyor defalarca hastane çıkışını çıkarıp dağıtıp tekrar katladığımı bilirim:)
Hayırlı zamanda gelsinler inşa:)
Sen Suna hanım a gidiyorsun dimi?

hoşgeldin canım aramıza...

günaydınlar,
tam evde kalma havasında işe gelmek daha büyük bir zulüm oldu bizim için
hamile hatunları böyle günlerde çalışmaktan muhaf etseler, ne güzel olurdu

bugünümüz güzel ve hızlıca geçer Inşallah

Gunaydın mec daha sabah sefımıze karlı havalarda hamıleler ıdarı ızınlı sayılıyor bence yagmurda da o ızın verılmelı dedım guldu adama

günaydın anne adaylarııı..güzel bi gün geçirelim inşallah..bugun doktora gidiyoruz..
bakalım büyümüş mü benimki..bide cinsiyetini göstercek mi artııık..

gunaydin herkese

Gunaydınnnnnnn yagmurlu bırgune merhaba dedık ıslanarak geldık ısımıze :26:

Günaydın kızlarr

burası da epey bi yağışlı hava kapalı ama güzel güzel yağmur yağıyor...

günaydın kızlar

günaydın anne adaylarııı..güzel bi gün geçirelim inşallah..bugun doktora gidiyoruz..
bakalım büyümüş mü benimki..bide cinsiyetini göstercek mi artııık..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hiç durmadı geceden beri yagmurumuz artık kış geldı kış bıtecek bebişlerımız gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…