- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.981
günaydın anne adaylarııı..güzel bi gün geçirelim inşallah..bugun doktora gidiyoruz..
bakalım büyümüş mü benimki..bide cinsiyetini göstercek mi artııık..
Prensesin hayırlı olsum canım ben de prensesimi 2 gün sonra göreceğim inşallah.2. Kızımız gelicek Asya bebek..:))
ayyy bızım hastane cıkısımız yokherseyıaldık ta onu alamdık ıyı gunlerde huzurla saglıkla gıysın ınsallah
bosverr cnm tıka kulaklarını kımse huzurunu kacırmasına ızın verme
listemız burda cnm http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/551780-2013-mayis-annleri-paylasim-alani.html
sırasıyla bılgılerı ozelden yada msj hakkın yoksa buradan yazarsan ekleyeyım
arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hiç durmadı geceden beri yagmurumuz artık kış geldı kış bıtecek bebişlerımız gelecek
evet bende oyle dusunuyorum gecen kayınvalıdem dedı kı hastane cıkısını ben alıcam dedım ne ıstıyorsan al ama onu ben alıcam alıcam dedımbizimde yok sanki en güzeli en özeli o olmalıymış gibi hissediyorum bi tane aldık ama içime sinmedi bakıcam daha oda nasolsa kullanılır
bide siz bedenleri nası alıyosunuz arkadaşlaren küçük 0*3 aylık kaçar tane fln aldınız mesela yada 6 aylık 9 aylık kaçar kaçar alıyosunuz büyüme durumları belli olmuyoya
eveeet
bu sene kışın en güzel yanı bu olacak
bitince bebişlerimizin gelmesi
evet bende oyle dusunuyorum gecen kayınvalıdem dedı kı hastane cıkısını ben alıcam dedım ne ıstıyorsan al ama onu ben alıcam alıcam dedımcnm bız hepsınden aldık ama kacar tane aldık hıc bılmıyorum 0-3 3-6 6-9 bunlara agırlık verdık
evet evet evet gunlerde kısa cbk gelck bebklerımız ınsallah
evet bende oyle dusunuyorum gecen kayınvalıdem dedı kı hastane cıkısını ben alıcam dedım ne ıstıyorsan al ama onu ben alıcam alıcam dedımcnm bız hepsınden aldık ama kacar tane aldık hıc bılmıyorum 0-3 3-6 6-9 bunlara agırlık verdık
evet evet evet gunlerde kısa cbk gelck bebklerımız ınsallah
olmaz bugünü nasıl atalım bugün koskocaaaa bi gün bak akşama kadar kaç saat varGünaydın Melekleeerr
Bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşAllahh
Miniklerinizz pipişlerini, kukuşlarınııı açsın kii doktor teyze/amcalarına göstersin
every cicişlerin hayırlı olsun
Cinsiyetleri öğrenenlerr sağlıkla alın kucaklarına prens/prenseslerinizi
Göbişinde yumuşama olan var mı kızlar?
Benim göbişim sanki yumuş yumuş olduu :44::44:
Sertleşmesi gerekmiyor mu bu?
Bugünü at Şafak 4
aynenn annemde fln da cok var artıkbı kac ay sonra toplasıp eksıklere bkar ole alırız.bende cok uzuluyrummmbizde aldıkdahangisinden ne kadar aldık bilmiyorum hepsi brbirine karıştı inşallah hiçbiri boşa gitmez kullanamadığım olursa üzülürüm:18:
Canım tam olarak ne aldınız hastane çıktısı olarak
Günaydın Melekleeerr
Miniklerinizz pipişlerini, kukuşlarınııı açsın kii doktor teyze/amcalarına göstersin
Bugünü at Şafak 4
Günaydın Melekleeerr
Bugünü at Şafak 4
Günaydın Melekleeerr
Bugünü at Şafak 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?