2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın anne adaylarııı..güzel bi gün geçirelim inşallah..bugun doktora gidiyoruz..
bakalım büyümüş mü benimki..bide cinsiyetini göstercek mi artııık..

bizde gidicez canım bugün ve çoook heycanlıyım yaa kaç gündür rüyasını görüyorum kız olarak ama bakalım

bizimde yok sanki en güzeli en özeli o olmalıymış gibi hissediyorum bi tane aldık ama içime sinmedi bakıcam daha oda nasolsa kullanılır
bide siz bedenleri nası alıyosunuz arkadaşlaren küçük 0*3 aylık kaçar tane fln aldınız mesela yada 6 aylık 9 aylık kaçar kaçar alıyosunuz büyüme durumları belli olmuyoya

gunaydiiiiiiiiiiin guzel bir gune ben daha bir sey almadim bebegime ilk bir ay icin alirim herhalde ondan sonra ihtiyacim oldukca cikar alirim tabi giysi olarak yatakti cocuk arabasiydi son bir ay kala alirim herhalde aceleye getirmek istemiyorum herseyin tadini cikara cikara almak istiyorum bir de yurt disinda sezeryan oldugumuzda 3 4 gun herseyini onlar veriyo bezine kadar turkiyede nasil bilmiyorum banyosunu altini dahi onlar yaptiriyo hemsirre bir seferinde tadini cikar keyfine bak demisti biz herseyi yapiyoruz zaten evde yapacaksin demisti e dogruda burda aileden kimse yaninda kalmiyo herseyle ilgileniyorlar

evet bende oyle dusunuyorum gecen kayınvalıdem dedı kı hastane cıkısını ben alıcam dedım ne ıstıyorsan al ama onu ben alıcam alıcam dedımcnm bız hepsınden aldık ama kacar tane aldık hıc bılmıyorum 0-3 3-6 6-9 bunlara agırlık verdık
eveeet
bu sene kışın en güzel yanı bu olacak
bitince bebişlerimizin gelmesi

evet evet evet gunlerde kısa cbk gelck bebklerımız ınsallah

Günaydın Melekleeerr
Bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşAllahh
Miniklerinizz pipişlerini, kukuşlarınııı açsın kii doktor teyze/amcalarına göstersin
every cicişlerin hayırlı olsun
Cinsiyetleri öğrenenlerr sağlıkla alın kucaklarına prens/prenseslerinizi

Göbişinde yumuşama olan var mı kızlar?
Benim göbişim sanki yumuş yumuş olduu :44::44:
Sertleşmesi gerekmiyor mu bu?

Bugünü at Şafak 4

bizde aldıkda hangisinden ne kadar aldık bilmiyorum hepsi brbirine karıştı inşallah hiçbiri boşa gitmez kullanamadığım olursa üzülürüm:18:

Canım tam olarak ne aldınız hastane çıktısı olarak

olmaz bugünü nasıl atalım bugün koskocaaaa bi gün bak akşama kadar kaç saat var 1-2-3-4-5-6-7-8 say say bitmez bitmez bugün bitmez

ben hastane çıkışı almayı düşünmüyorum kızlar
herşeyin aynı desende olması beni rahatsız ediyor
onun yerine beyaz bir tulum bere eldiven alıp anneannesinin ördüğü battaniye'ye sarmak istiyorum
Allah'ım o günleri yaşatsın Inşallah hayırlısıyla

bizde aldıkda hangisinden ne kadar aldık bilmiyorum hepsi brbirine karıştı inşallah hiçbiri boşa gitmez kullanamadığım olursa üzülürüm:18:
aynenn annemde fln da cok var artıkbı kac ay sonra toplasıp eksıklere bkar ole alırız.bende cok uzuluyrummm
Canım tam olarak ne aldınız hastane çıktısı olarak

henuz ben almadım cnm hastane cıksıısnı

ben ben benim göbişde yumuş yumuş 1 kaç haftadır bende anlam veremedim önceleri daha sertti ,şimdilerde gevşedi sanki ya da hamileliğe alıştık bize öyle geliyo

ben ben benim göbişde yumuş yumuş 1 kaç haftadır bende anlam veremedim önceleri daha sertti ,şimdilerde gevşedi sanki ya da hamileliğe alıştık bize öyle geliyo

size çok özeniyorum valla ben korkumdan ve bulantılarımdan çıkıp da bi iğne bile alamadım bebişime..hiç böle hayal etmemiştim..oda yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya..hala bu korkuyu atamadım üstümden..bana kızmayın da bebişime bişey olmuş olsaydı (ALLAH korusun)ağrı kanama ne bilim bişi olurdu değil mi çok şükür bi sıkıntım yok benim...:18:

ben ben benim göbüşte yumuşadı 10 gündür falan öyle sanki,önceleri baya sertti ama şimdi gevşedi bende anlam veremedimm veyahuuut gebeliğe alıştık bize öyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…