2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben ben benim göbişde yumuş yumuş 1 kaç haftadır bende anlam veremedim önceleri daha sertti ,şimdilerde gevşedi sanki ya da hamileliğe alıştık bize öyle geliyo

bebişlerin yukarı çıkışından kaynaklandığını düşünüyorum ben kızlar bu durumun
aynenn annemde fln da cok var artıkbı kac ay sonra toplasıp eksıklere bkar ole alırız.bende cok uzuluyrummm

henuz ben almadım cnm hastane cıksıısnı

evt onu yapmak lazım benimde annemde çoğu yalnız bide bunların yıkanması ütülenmesi var öncelikle en azından ilk etapta giyiceklerinin o yüzden bi kaç ay sürmemesi lazım
bide ben her ihtimale karşı almama olayına katılmıyorum Rabbim pişman etmesin inşallah sonuçta Allah korusun olucak bişey varsa son anda bile oluyo Allaha emanet imkan oldukça almak lazım bence ki gittikçe ağırlaşıyoruz ben geçen 2-2.5 saat uğraştıkda nasıl yoruldum bunların hepsi son ana kalsa naparız daha mobilyası arabası neleri neleri var alınanlarlada iş bitmyo evde yerleşmesi yıkaması çok işimiz var çook,inşallah Rabbim nasib eder kısmetiyle kullanır giyerler inşallah sağlıkla sıhhatle

amin canımm ama olsun hepsı tatlı guzel seyler o zamnalr gelsın zevkle hazılrıcaz zevkle yorulucazzz ayyyyyy heyecan bastı benı

ben ben benim göbüşte yumuşadı 10 gündür falan öyle sanki,önceleri baya sertti ama şimdi gevşedi bende anlam veremedimm veyahuuut gebeliğe alıştık bize öyle geliyo

Sorma canım yaa o gergin karın gittiii
Pooofff söndüüü :18::18:
Korkulcak bişey yoktur dimi :44:
Normalde yatarken sağdan sola dönünce bile bir kütle hissederdimm şimdii tık yok
Sanırım dediğin gibi gebeliğe alıştım vucudumuzu cok fazla dinlemiyoruz

olmaz bugünü nasıl atalım bugün koskocaaaa bi gün bak akşama kadar kaç saat var 1-2-3-4-5-6-7-8 say say bitmez bitmez bugün bitmez

Biterrrr biteeerrrr
Ben size dün kii rüyamı anlatayım film gibi geçer gider bugün
Benim hormonlarr horon tepmeye başladı hanımlaaar
Ayıp ayıp şeyler görüyorum rüyamda :26:
Ama eşimlede küsümm şansına tükürsünnn

Buarada 2013 mart annelerine baktımda 500. sayfayı daha bitirememişleeerr
Bize baakkk maşallahh subhanAllahh
Allah cenelerimize ve parmaklarımıza zeval vermesin

canım bence son güne bırakma çunku iyice ağırlaşıldıgından öyle alışverişlik halimiz kalmıcakmıs.
en güzeli 4-6 aylıkken almakmıs yani en rahat dönemde...burda hiç kimse bişey vermiyo..sen kendin götürüyorsun hastaneye kıyafetlerini..
eşim gecen gün dedi şimdi yarın doğuma gitcek olsan neler lazım..durdum kaldımm.ne gerekli hiç bilmiyorum..ilk başlarda ne kullanılır.sonra ne lazım olur..:18::18::18:

amin canımm ama olsun hepsı tatlı guzel seyler o zamnalr gelsın zevkle hazılrıcaz zevkle yorulucazzz ayyyyyy heyecan bastı benı

inşallah inşallah
aynen benide böyle oluyo sonra arkasından dualar geliyo sonra illaki bi ağlama Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı hayırlısıyla kolay doğumlar yaparız inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar
benim ilk hayalim önce bi koklayıp en derin çekişlerle içime çekip bağrıma basmak Allahım tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin hepimize inşallah

wala sen anlatta ben anlatmıyım
yok bişey değil ben yıllardır hiç rüya hatırlamıyodum nası bişeyse kabuslar fln neler neler hatırlıyorum yaa ilginç
bu arada hayatım boyunca içmediğim sütü içtim daha şimdiden heralde sevmem sütü en küçüklükte annem nesquikle içirirdi içenlere şaşırırdım okulda şimdi su niyetine içiyorum nefes almamaya çalışarak

Aminnnnn ınsallah o gunlerı yasıcaz cok sukurrr

Benımde gobusum yumos yumos oldu bazen bebek gobegı gıbı bazen de oyle kılo gobegı gıbı dun yatarken esıme lafı soktum yattım nasıl mutlu oldum ıcım rahatladı anlatamam akıllarınca benı deneyeceklermıs hey allahım ya kpederlerın uzaktn tanıdıgı bırının kocası kadını evden atmıs ogluda aramıs ılk otbusle gelıyosun dıye sonra ne olduysa aramıs anne bıraz ıdare et oralarda sonra ben okullar tatıl olunca almaya gelırım senı demıs benım sıvrı zekalı kpederde sımısı aramıs deryayı bır dene bakalım annem gelıo babam ıstemıyormus de bakalım ne dıyecek dıye bende bır suru soylendım uatnmadan bboyle mı dedıler sana bırde dedım sonra da haftasonunun ıntıkamını aldım zaten annene haftasonunda gıcıgım$ arıyo b cocug bısey alamyın ılkın dustu bunadabısey olur ne alacaksanız dogunca alırsınız dıyo onlardan bısey ısteyen yok ankaraya gıdınce annem herseyını zaten alacak uzaktan torun sevmek kolay dedım ıcım nasıl ferahladı gıkını cıkaramadı kvalıdeler kotu degıller bılıyorum ama arada durupta huzurumu bozunca dellenıyorum bır faydları yok zararları barı olmasın

karın agrsı olan varmı?benım ara raa karnıma agrı gırıyor pek onemsemedım ama normalmı acaba?

Buarada 2013 mart annelerine baktımda 500. sayfayı daha bitirememişleeerr
Bize baakkk maşallahh subhanAllahh
Allah cenelerimize ve parmaklarımıza zeval vermesin

hiçbişey tesadüf değil herşeyin bi sebebi var demek bizimde birbirimize ihtiyacımız var böyle düşünüyorum ben bu kadar gevezenin bi araya gelmesininde vardır bi sebebi

evet 7 aydan önce almayın deselerde en geç 7 aya kadar rahat gezip alınıyormuş
bi arkadaş ocakta başı gibi doğum yapacak bu zamana bıraktıına çok pişman
çok zorlanıyorum diyo du

buarda al sana fikir :)

[h=1]Doğum Çantası - Hastane Çantası Hazırlama[/h]
Doğum çantama (valizime) neler koymalıyım ya da doğum çantam da neler olmalı? Iste bu sorunuzun cevabini asagidaki yazimizda eksiksiz sekilde bulabilirsiniz.

Bir anne adayı hastane çantasını hazırlarken doğum yapacağı mevsime çok önem vermeli, ona göre giysi koymalıdır. Ayrıca doğum yapacağı hastaneden anne ve bebek için temin edecekleri şeyleri öğrenmelidir. Böylece anne adayı çantasını gereksiz, kullanmayacağı eşyalarla doldurmuş olmaz. Doğum çantası ihtiyacı olan her şeyin elinin altında olmasını sağlayacağından bir anne adayı için çok önemlidir. Erken doğum ihtimaline karşı doğuma birkaç ay kala hazır olması gereken bu çanta sayesinde anne adayı kendisini daha rahat hissedecektir.

[h=1]Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler[/h]

• Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
  • Yakınlarınızın telefon numaraları
  • Nakit para
  • 3 adet önden açılan gecelik
  • 1 adet sabahlık
  • Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
  • Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
  • 3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
  • Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
  • Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
  • İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
  • 1 paket hijyenik kadın pedi
  • 1-2 adet atlet
  • Kağıt peçete ve havlu
  • Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
  • Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
  • İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
  • Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
  • Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

[h=1]Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler[/h]

• 2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
  • 2 tane tulum
  • 2 tane çorap
  • 2 tane ağız mendili
  • 2 tane pijama altı
  • 2 tane şapka ve eldiven
  • 2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
  • Yelek ve hırka
  • Battaniye
  • 3–4 tane bebek bezi
  • Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
  • Havlu, ıslak mendil
  • 2 tane önlük
  • 2 tane yelek
  • Bebe şampuanı
  • Saç Fırçası
  • Kirli çamaşır torbası
  • Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

karın agrsı olan varmı?benım ara raa karnıma agrı gırıyor pek onemsemedım ama normalmı acaba?

nası bi ağrı canım ben bu sefer sordum doktora aklıma takılanları şu açılma olayına takılmıştım dediki adet sancısı gb olurmuş ama devamlı olanı dedi hani gün boyu süreni öyle bişey olursa endişelenebiliriz ama gün içerisinde ara ara gireni bi kaç defa normalmiş... ama mide bozulması ishal filandan da olabilir önemli olan deamlı süren bişey olup olmaması
idrar yolları enfeksiyonunu da sordum erken doğuma sebebp olabiliyomuş korkuyorum ben dediki öyle ilerlemiş olması lazımki sebep olması için böbreklere vurması lazım o zaman erken doğum olabiliyo öyle olursada senin hissetmemen mümkün olmaz dedi
ayaklara dikkat edicez üşütmemeye bide bol su içmeye
bide ayaklar demişken fırsat bulduğunuz anlarda mutlaka uzatın ayaklarınızı kaldırabiliyosanız kalp seviyesinden yukarı kaldırın böyle bi rahatlama yok ya ben çok rahatlıyorum bide ailden gelen varise yatkınlık olunca :18:

Benim dün içimde hiçbir şey kalmadığı için karnım küçüldü ve yumuşadı, o kadar zorlanmaya bebeişime birşey olmamaıştır umarım. Bir de bebekler yukarı çıktı sanırım dra son gittiğimde göbek deliğimin üzerinden bile baktı dr eskiden sadece alttan bakardı

nasıl acılmaaaevet adet sancısı gıbı sureklı olmuyor su 3-4 gundur basladı ara ara korkutma benıcuma doktora gıdıcem unutmım de sorayım onudainşallah dedıgın gıbı degıldır

nasıl acılmaaaevet adet sancısı gıbı sureklı olmuyor su 3-4 gundur basladı ara ara korkutma benıcuma doktora gıdıcem unutmım de sorayım onudainşallah dedıgın gıbı degıldır

ara ara olabilir dedi dedim ya canım normal o tür ağrılar bide yediğin şeylerlede alakalı bağırsakları iyi çalıştırıcak asitli şeyler fln yiyosan onlarda ağrı yapıyo olabilir canım gidince sorarsın benim daha çok var iste gelmeden gidicem doktora ki uçağa binebilicemmi inşallah diye çenem çok düştü bugün benim yaa

hiçbişey tesadüf değil herşeyin bi sebebi var demek bizimde birbirimize ihtiyacımız var böyle düşünüyorum ben bu kadar gevezenin bi araya gelmesininde vardır bi sebebi

Bencede değilll
En faal mayıs anneleri topiğiz herhaldee
Nisan anneleri bile 100 sayfada geride
Benimde araştırdığım şeylere bakk Can sıkıntısı işte

Cıxxx bende anlatmayımm
Bende bu sabah 5te kalktım bi süt içtim kii sanarsın çölde suya hasret kalmış gibiyimm
Benim rintintinde hooorr hoorr başı totoyu yaymışşş
Ahhh ahhh ben rüyalarımda seni ne ulaşılmaz yapmıştımm,ne haşin ne vahşii yapmıştımda şu tipe bak dedimm kendi kendime
Hevesin kırılması böyle bişi sanıırm :44:

Allahh allahh nolduu bu sıpalara yaa
Saklambac mı oynuyorlar içerde nee :44:
Kpde maşallahı varmışş oturmuşş onu mu düşünmüşş
Amann boşver canımm, senin ki en azından arıyor
Benimkiler bir alo demedi daha bana
Bide yüzsüz demek istiyorum cok özür dilerimm
Cumartesi anneme götüreceğim diye dedim ki eşime annene söyle istersen gerçi aramayan kişi gelmezde dedim
Söylemiş, annesimi geliyor bende geleceğim demiş hemenn
Bide asıl kavgamız pazar günü sen git eşim ablasınada söyle cumartesi biz gitcez sende gell diye ordan ablasının kızı bende geleceğim banane dedii
Resmenn aşağıdan yukarıya kıpkırmızı kesildimm, bir annemi çağırıyorum diye abarttı öküzz
Hem ben 1 aydır bebeğimi görmemişimm keyif yapmak rahat rahat izlemek istiyorum, onlar yanında soracaklarımı nasıl sorcamm, en azından usgye alana kadar anneme dışarda bekle dicektim ama bunlar anlamaz ki dışarda bekle demeyii ozaman neden getirdiniz derler
Bana sormadan nasıll çağırır ayrıca doktorr yuuuhh demez mi
Bende açık göbek sinemasıı oynatcam dimiii
Hala kızları amca oğullarınıda çağır istersen dedimm
Velhasıl küsüm eşime

benim belim karnım 1 haftadır sürekli arada bir durup ama daha çok olmak üzere ağrıordu.. 2 gün önce dr kontrolümde söyledim.. bu dönemler ağrı olur magnezyum kullanıyormuydn sen dedi bana (benim eltimde hamile oda bana öagnezyum al vitamin gibi bişe zaten demişti ama dr uma sormadan almak istememiştim..)

sonç drm magnezyum verdi.. 2. günde ağrılarım kesildi 1. gün bile farketmişti..

benim bugünkü sornumda yeşil sarı sümük gibi plastik gbi bir akıntım olması şimdide ona taktım erken nişan gelmesi gibi bişe olabilirmi die.. ama galiba enfeksiyon..

akşam dr yolları gözüktü bana gene

Hem yukarı çıkıp hemde biz hamileliğe alışmış olabiliriz canımm
Benimde ortada toplandı çıkıntı :44::44:
Belkide bikaç gündür gerginliğimde cocuğu pıııstırmıştırr :44::44:
Anlamadım vallaa
Hayırlısı inşAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…