- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.021
ara ara olabilir dedi dedim ya canım normal o tür ağrılar bide yediğin şeylerlede alakalı bağırsakları iyi çalıştırıcak asitli şeyler fln yiyosan onlarda ağrı yapıyo olabilir canım gidince sorarsın benim daha çok var iste gelmeden gidicem doktora ki uçağa binebilicemmi inşallah diyeçenem çok düştü bugün benim yaa
karın agrsı olan varmı?benım ara raa karnıma agrı gırıyor pek onemsemedım ama normalmı acaba?
benim belim karnım 1 haftadır sürekli arada bir durup ama daha çok olmak üzere ağrıordu.. 2 gün önce dr kontrolümde söyledim.. bu dönemler ağrı olur magnezyum kullanıyormuydn sen dedi bana (benim eltimde hamile oda bana öagnezyum al vitamin gibi bişe zaten demişti ama dr uma sormadan almak istememiştim..)
sonç drm magnezyum verdi.. 2. günde ağrılarım kesildi 1. gün bile farketmişti..
benim bugünkü sornumda yeşil sarı sümük gibi plastik gbi bir akıntım olması şimdide ona taktım erken nişan gelmesi gibi bişe olabilirmi die.. ama galiba enfeksiyon..
akşam dr yolları gözüktü bana gene
açık göbek sinemasımıBencede değilll
En faal mayıs anneleri topiğiz herhaldee
Nisan anneleri bile 100 sayfada geride
Benimde araştırdığım şeylere bakkCan sıkıntısı işte
Cıxxx bende anlatmayımm
Bende bu sabah 5te kalktım bi süt içtim kii sanarsın çölde suya hasret kalmış gibiyimm
Benim rintintinde hooorr hoorr başı totoyu yaymışşş
Ahhh ahhh ben rüyalarımda seni ne ulaşılmaz yapmıştımm,ne haşin ne vahşii yapmıştımdaşu tipe bak dedimm kendi kendime
Hevesin kırılması böyle bişi sanıırm :44:
Allahh allahh nolduu bu sıpalara yaa
Saklambac mı oynuyorlar içerde nee :44:
Kpde maşallahı varmışş oturmuşş onu mu düşünmüşş
Amann boşver canımm, senin ki en azından arıyor
Benimkiler bir alo demedi daha bana
Bide yüzsüz demek istiyorum cok özür dilerimm
Cumartesi anneme götüreceğim diye dedim ki eşime annene söyle istersen gerçi aramayan kişi gelmezde dedim
Söylemiş, annesimi geliyor bende geleceğim demiş hemenn
Bide asıl kavgamız pazar günü sen git eşim ablasınada söyle cumartesi biz gitcez sende gell diye ordan ablasının kızı bende geleceğim banane dedii
Resmenn aşağıdan yukarıya kıpkırmızı kesildimm, bir annemi çağırıyorum diye abarttı öküzz
Hem ben 1 aydır bebeğimi görmemişimm keyif yapmak rahat rahat izlemek istiyorum, onlar yanında soracaklarımı nasıl sorcamm, en azından usgye alana kadar anneme dışarda bekle dicektim ama bunlar anlamaz ki dışarda bekle demeyii ozaman neden getirdiniz derler
Bana sormadan nasıll çağırır ayrıca doktorr yuuuhh demez mi
Bende açık göbek sinemasıı oynatcam dimiii
Hala kızları amca oğullarınıda çağır istersen dedimm
Velhasıl küsüm eşime
Canım hoşgeldin öncelliklee
Dediğim gibi enfeksiyon olabilirr
Doktora gitmen iyi olacakk
Geçmiş olsun tekrardann
ayy bende en sonki kontrolüme kayınvalideyle gittim eşim almış gelmiş sağolssn..aynen dediğin gibi hiç bişe konuşulmuyor dr la.. onun sorularından sana sıra gelmiyor.. benim doktorumda sordu ismini ne koyacaksınız diye.. sanırım ela olacak dedim bozldu.. sebebini sonradan anladım meğerse eşime benim adımı verin demiş.. ismi meliha kaınalidenin.. eşim bana söyleyemedi bile tabii..
bu sayede bu düşüncesini öğrenmiş oldum
açık göbek sinemasımıçok hoşsun walla ya amaaan boşver canım gelip geçicek herşey yolunda görde inşallah gıcık bi durum tabi ama olmuş olan kendi huzurunu daha fazla bozma bi daha yapmaması gerektiğini çok kötü bişey olduğunu anladıysa inşallah bundan sonra yapcak bişi yok
benim karnım çok sert hiç yumuşamıyo, bebek te çok aşağıda hatta dr.a gittiğimde bebek çok mu aşağıda diye sordum, baktı bişey demedi.. tam kasıklarımda baskı hissediyorum ve çok sık wc gidiyorum..nöbet gibi bi geliyo yarım saatte bir gidiorum sonra birkaç saat rahat..bugün idrar kültürü ve tahlili verdim bakalım hayırlısı..Hem yukarı çıkıp hemde biz hamileliğe alışmış olabiliriz canımm
Benimde ortada toplandı çıkıntı :44::44:
Belkide bikaç gündür gerginliğimde cocuğu pıııstırmıştırr :44::44:
Anlamadım vallaa
Hayırlısı inşAllahh
olmazmı canım benim alttan alttan ağrıyo..geçen akşam karnımın her tarafına inanılmaz bir sancı girdi yürüyemedim öylece kasıldım kaldım..sonra eşim yardım etti yattım dizlerimi falan büktüm 5dk sonra geçmişti..sanırım o akşam bilmeden ters bi hareket yaptım..karın agrsı olan varmı?benım ara raa karnıma agrı gırıyor pek onemsemedım ama normalmı acaba?
canım bende merak ettim şimdi, doktoruna şunu da sorar mısın, açılma olduğunda biz farkedebilir miyiz bunu??nasıl acılmaaaevet adet sancısı gıbı sureklı olmuyor su 3-4 gundur basladı ara ara korkutma benı cuma doktora gıdıcem unutmım de sorayım onudainşallah dedıgın gıbı degıldır
Meliha Ela 2 isim olarak aslında cokta fena durmuyor canım
Şaka şakaa
Tabii ki o senin evladınn ister koyarsın ister koymazsınn
Hiç dert etmeyin kendinizee
Anlamadıı
Oda tripcann
bendee trip
Ama ben şu cumartesinden sağsalim sağlıklı haberleriyle çıkayımmdaa başka bişey istemem
Diycem siz dışarda bekleyin, usgye alınca çağırır sizi naaa bu öküz dicem
kabızlık bende de gectı cok sukur ınsallah gerı gelmez:)benim ara ara karnıma ağrı giriyor kramp gibi
ve bi de çok tuhaf günler yaşıyorum ben normalde kabızımdır, ama iki haftadır yemeği yer yemek wc ye gidiyorum
bana da bu anormal geliyor
benim karnım çok sert hiç yumuşamıyo, bebek te çok aşağıda hatta dr.a gittiğimde bebek çok mu aşağıda diye sordum, baktı bişey demedi.. tam kasıklarımda baskı hissediyorum ve çok sık wc gidiyorum..nöbet gibi bi geliyo yarım saatte bir gidiorum sonra birkaç saat rahat..bugün idrar kültürü ve tahlili verdim bakalım hayırlısı..
olmazmı canım benim alttan alttan ağrıyo..geçen akşam karnımın her tarafına inanılmaz bir sancı girdi yürüyemedim öylece kasıldım kaldım..sonra eşim yardım etti yattım dizlerimi falan büktüm 5dk sonra geçmişti..sanırım o akşam bilmeden ters bi hareket yaptım..
canım bende merak ettim şimdi, doktoruna şunu da sorar mısın, açılma olduğunda biz farkedebilir miyiz bunu??
Cumartesi anneme götüreceğim diye dedim ki eşime annene söyle istersen gerçi aramayan kişi gelmezde dedim
Bide asıl kavgamız pazar günü sen git eşim ablasınada söyle cumartesi biz gitcez sende gell diye ordan ablasının kızı bende geleceğim banane dedii
Resmenn aşağıdan yukarıya kıpkırmızı kesildimm, bir annemi çağırıyorum diye abarttı öküzz
Hem ben 1 aydır bebeğimi görmemişimm keyif yapmak rahat rahat izlemek istiyorum, onlar yanında soracaklarımı nasıl sorcamm, en azından usgye alana kadar anneme dışarda bekle dicektim ama bunlar anlamaz ki dışarda bekle demeyii ozaman neden getirdiniz derler
Velhasıl küsüm eşime
Amann kalsin :) biz onu tek ela oluncada severiz lazim degil :))
Su ara zaten kazanini kaynatmakla meskul surekli kayinvalidecigim.. bizim obur gelindehamile o benden 2 ay onde.. onun bana hamile haberi verisini hic unutmuyorum.. okadar hava atar bir hali vardiki.. cok uzulmustum esim bile farkermisti.. sonradan benim hamileligim cikti ortaya.. bu sirada eltimin oglu olacagini ogrendik.. burun kivirdi kiz cocuklari tatli olur diye.. kizin burnundan getirdi.. benim kizim olacagini ogrendik hbr verdigimizde saglik olsun dedi :)))
Boyle bir cevap duyan varmi .....saglik olsun :)))
Allaamm ya :))
benim öküz kocam da yaptı aynısını
dün ben ütü yapıyorum hiç bana sormadan aradı annesini biz cumartesi doktora gidiyoruz sende gel dedi
annesi ne dediyse oraya kolay gelirsin hemen tren istasyonuna yakın minibüsle de gelirsin dedi, sonra da bişeyler söyledi kv. tamam ben seni gelir cuma günü alırım bizde kalırsın sonra mec'in annesine kahvaltıya gideriz dedi
ayh ben bi sinir oldum, dedim neden benim anneme kahvaltıya gidiyoruz? annem de gelsin o zaman madem senin annen geliyor dedim, o ne köylü gibi sülale boyu mu gidicez dedi
bende aldım telefonu annemi aradım cumartesi saat 09:00 da doktorda ol anne dedim
bozuldu ama napalımbenim annem haldır haldır hazırlık içinde kendi anası kendi derdinde
o hak etmiyor bebişi görmeyi ama annem ediyor
küsüz bizde şimdi konuşmuyoruz
Bencede değilll
En faal mayıs anneleri topiğiz herhaldee
Nisan anneleri bile 100 sayfada geride
Benimde araştırdığım şeylere bakkCan sıkıntısı işte
Cıxxx bende anlatmayımm
Bende bu sabah 5te kalktım bi süt içtim kii sanarsın çölde suya hasret kalmış gibiyimm
Benim rintintinde hooorr hoorr başı totoyu yaymışşş
Ahhh ahhh ben rüyalarımda seni ne ulaşılmaz yapmıştımm,ne haşin ne vahşii yapmıştımdaşu tipe bak dedimm kendi kendime
Hevesin kırılması böyle bişi sanıırm :44:
Velhasıl küsüm eşime
dün ben ütü yapıyorum hiç bana sormadan aradı annesini biz cumartesi doktora gidiyoruz sende gel dedi
annesi ne dediyse oraya kolay gelirsin hemen tren istasyonuna yakın minibüsle de gelirsin dedi, sonra da bişeyler söyledi kv. tamam ben seni gelir cuma günü alırım bizde kalırsın sonra mec'in annesine kahvaltıya gideriz dedi
ayh ben bi sinir oldum, dedim neden benim anneme kahvaltıya gidiyoruz? annem de gelsin o zaman madem senin annen geliyor dedim, o ne köylü gibi sülale boyu mu gidicez dedi
bende aldım telefonu annemi aradım cumartesi saat 09:00 da doktorda ol anne dedim
bozuldu ama napalımbenim annem haldır haldır hazırlık içinde kendi anası kendi derdinde
var canım bendeniz duydum aynı cevabı
Amann kalsin :) biz onu tek ela oluncada severiz lazim degil :))
Su ara zaten kazanini kaynatmakla meskul surekli kayinvalidecigim.. bizim obur gelindehamile o benden 2 ay onde.. onun bana hamile haberi verisini hic unutmuyorum.. okadar hava atar bir hali vardiki.. cok uzulmustum esim bile farkermisti.. sonradan benim hamileligim cikti ortaya.. bu sirada eltimin oglu olacagini ogrendik.. burun kivirdi kiz cocuklari tatli olur diye.. kizin burnundan getirdi.. benim kizim olacagini ogrendik hbr verdigimizde saglik olsun dedi :)))
Boyle bir cevap duyan varmi .....saglik olsun :)))
Allaamm ya :))
var canım bendeniz duydum aynı cevabı
nasıl acılmaaaevet adet sancısı gıbı sureklı olmuyor su 3-4 gundur basladı ara ara korkutma benı cuma doktora gıdıcem unutmım de sorayım onudainşallah dedıgın gıbı degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?