2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hava ne kadar sogukmus ya az once wc ye gıttım totom ve belım donduuuu yagmur yagdıgı gıbı fena da ruzgar varmıs allahım yakacak komuru dogalgazı olmayana sabır versın :26: dısarda calısmak zorunda olanların yardımcısı olsun

ohh çok iyi yapmıssın canım..nerdeyse kvalideni zorla götürcek dr.a..bi senin annen mi fazla geldi..madem öyle siz gidin kvalidene orda kalın orda kahvaltı yapın annenle ordan gidin niye bütün eziyet size de sefa onun annesine..o sabahta karnın ağrısın sizin evde kayınvaliden hazırlasın kahvaltıyı heheh :) tabi onun hazırladığını için alıyorsa..neyse canım bendede bi agresiflik var gebelikten ötürü hemen böyle gaza gelip kızıyorum herşeye :)

sağlık olsun ne demekki :) sanırım iyi niyetle saglıklı olsunda cinsiyeti önemli değil demek istemiştir heheheh puf benimkide erkek bende böyle zor bi kaynana mı olurum acaba..Allahım inşallah olmam..amin..

var canım bendeniz duydum aynı cevabı

Kızlar çok özür dilerim kusuruma bakmayın ama hala ne kdar cahil bir millet olduğumuzun bir göstergesi bunu söyleyenlerin cinsiyetleri neymiş acaba. Nedir bu erkek merakı bu geri kalmış toplumlarda anlamadım gitti. Size bol sabırlar diliyorum, yavrularınız herkesi utandırsın inşallahh.

bende de dün adet sancısı gibi sancı oldu.hatta heralde adet tarihim geldi o yuzden yapıyor diye düşündüm.bugun sorıyım doktora o zaman...bi de alttan muayne eder die korkuyorumm:18::18:

bende ılk oyle dusunmustum ama zamanım gecmıstı..bakarmıkı acaba alttan====?????

bakın ben böyle bi yastık aldım kızlar iyi oldu tavsiye edderim geçen yüz üstü yatarken buldum kendimi bi kaç kere korktum hem bele hem karna koyabiliyosunuz bele koyarsanız destek oluyo hem yatarken hem otururken sonrası için yataktada dönmeyi engelliyo bu sayede...
karna koyuncada üstüne doğru dönemiyosunuz iyi geldi

Son düzenleme:

bunun cahilliklemi alakalısı var kötü ahlaklamı bilmiyorum ata erkil bi toplum olduğumuz için bu ne kadar ilerlesekde olucak bişey galiba bence geri kalmışlıkla alakası yok bide tabi islam ahlakıyla da alakası yok cahillik değil

Hadi yaaa.. yani torun icin bu kadar sacma.bir lafi baska kimse demiyordur demistim.. diyen oluyormus..

Bizimde kaynanadan yana sansimiz buymus napalim saglik olsun :)))))))

valla ben kaynanatör'ümü pek takmıyorum
önemli bişey varsa ararım sorarım birşeye ihtiyacın var mı diye
haftada bir de gider misafir gibi oturur kalkarım
çevresindekiler beni çok severler sanırım bu nedenle ufak bir kıskançlık durumu söz konusu

bizim aile yapılarımız çok farklı o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum

bizim okulda bi sürüngen var
ıkı oğlu var ortalıkta dıokı öğretmelnelr odasında:
benim eşimiın spermlerı kalıtelı oldugu ıcın errrrkek doğuruorum
ve coocuklarım zekı oluo..
demkki kız olanalr eşlerının spermlerı kalıtesız ve aptal olacak hepsii
bıde kendı vucut ısısı dusukmus onun ıcın erkek doğuruomus
careta careta sanıo kendıni hatunn:)
banada dıodu eşim varıksoelden amelıyta oldu ya
senın kızın olur kesın dıodu
gelde sinir olma unıv. mezunu bı ınsan ve coocukalrımızı emat edıoz
üremeyı nasıl anlatıo acaba kadın cocouklara:)

okurken aklima geldi son hamileligimde ben ve ablam hamileydik aramizda 1 ay vardi 4 5 aylikti halamda ultrason gibi kaci karniniza dokunayin dedi bana bakti senin kiz ablama bakti erkek dedi nasil anliyosun dedim seninki yumusak ablaminki sertmis dedi ve dogruda cikti ben hic yanilmam demisti ne bileyim

ayyy ıyyykkk böööööö:120::120:
tam kusan bi ifade yokmuş kullanamıyorum böyle insanlara gerçekten kusasım geliyo afedersiniz Allah akıl fikir versin ne diyim başına bişi gelmeden akıllanır inşallah insan Allahtan korkar yaa
walla ben böyle bi insanla çok çekişirdim seni gaza getirmiyim ama nası tahammül ediyosun zor walla
sürüngen hafif kaır yazık hayvanlara

canım normaldır
sabah uyandım asırı grıbım var bir hapsırdım sorma arka arkaya
kasıklar kalakaldı baya agrıdı
benım sag kasık agrım oluyor sIk sIk

çok gecmıs olsun cnm hava degsıımı yaramadı galıba sana..dıkkat et kendıne...

evet ya zaten büyeler hassas havalar tuhaf
bide üstüne üstük senin değişimdende
geçmiş olsun bende tekrar faranjiti coşturmuşum ne olduysa
konuşamıyorum :/
bide benimde hamileliğin başından beri sağda ara ara ağrım oluyo
uff su kışı hastalıksız bi geçireydik

Son düzenleme:

görüşmuyorum zaten cnm çekişmekten öte konusmuorum bile ki
ben iş yerımde herkese an azından bı slm verılmesı taraftarıyım
kımseylede sorunum olmadı ama eşimin amelıyat oldugunu bılıodu sadece
okuldakı arkaadslara onalrn cocugu olmuo demişş deendiğimizi bile bilmıo halbukı
kımse bılmıodu hatta zaten yenı evlı sayılırız...
en son bırlıkte gittiğimiz servısten de ayrıldım muhattap olmıım dıye
geldı hesap srdu nedenbenle görüşmuosun servısten benım yuzumdenmı cıktın
ne kadar karaktersız bı kadınmıssın dedı bana:)))))
bende dururmuyumm sen benım hakkımda orda burda böle böle dıomussun dedımm
kım karaktersiz senı sevıp görüşmek zorundamıyım
sonra arkaadsları arayıp dıomus ,istediği herseyın ustune yemın edebılırım ben kımseye
oyle bısey demedimm..ınsan evlatlarından cıkar dıye korkar yaa bu nasıl bı korkusuzluk
ınsanlar bana yalanmı soyluo kıı okulda eşimin amelıyatını bılen tek kişidir kendısı..

sonra esının başka kadınla ilşkısı ortaya cıktı
o kadının arkadsındab tayın ıstedı gıttı,bunun tayını cıkmadı
sımdı ıkı coocukla tek yasıo..kimsenın ahını almamak lazım
servıste bana hergun laf sokup uzuodu benii
beddua etmedım ama allaha havale etmiştim.en iyiini o bılıo

sende deseydin ki 'babanın da spermleri kalitesizmiş sen doğmuşsun..!!'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…