- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.041
benim öküz kocam da yaptı aynısını
dün ben ütü yapıyorum hiç bana sormadan aradı annesini biz cumartesi doktora gidiyoruz sende gel dedi
annesi ne dediyse oraya kolay gelirsin hemen tren istasyonuna yakın minibüsle de gelirsin dedi, sonra da bişeyler söyledi kv. tamam ben seni gelir cuma günü alırım bizde kalırsın sonra mec'in annesine kahvaltıya gideriz dedi
ayh ben bi sinir oldum, dedim neden benim anneme kahvaltıya gidiyoruz? annem de gelsin o zaman madem senin annen geliyor dedim, o ne köylü gibi sülale boyu mu gidicez dedi
bende aldım telefonu annemi aradım cumartesi saat 09:00 da doktorda ol anne dedim
bozuldu ama napalımbenim annem haldır haldır hazırlık içinde kendi anası kendi derdinde
o hak etmiyor bebişi görmeyi ama annem ediyor
küsüz bizde şimdi konuşmuyoruz
Amann kalsin :) biz onu tek ela oluncada severiz lazim degil :))
Su ara zaten kazanini kaynatmakla meskul surekli kayinvalidecigim.. bizim obur gelindehamile o benden 2 ay onde.. onun bana hamile haberi verisini hic unutmuyorum.. okadar hava atar bir hali vardiki.. cok uzulmustum esim bile farkermisti.. sonradan benim hamileligim cikti ortaya.. bu sirada eltimin oglu olacagini ogrendik.. burun kivirdi kiz cocuklari tatli olur diye.. kizin burnundan getirdi.. benim kizim olacagini ogrendik hbr verdigimizde saglik olsun dedi :)))
Boyle bir cevap duyan varmi .....saglik olsun :)))
Allaamm ya :))
Amann kalsin :) biz onu tek ela oluncada severiz lazim degil :))
Su ara zaten kazanini kaynatmakla meskul surekli kayinvalidecigim.. bizim obur gelindehamile o benden 2 ay onde.. onun bana hamile haberi verisini hic unutmuyorum.. okadar hava atar bir hali vardiki.. cok uzulmustum esim bile farkermisti.. sonradan benim hamileligim cikti ortaya.. bu sirada eltimin oglu olacagini ogrendik.. burun kivirdi kiz cocuklari tatli olur diye.. kizin burnundan getirdi.. benim kizim olacagini ogrendik hbr verdigimizde saglik olsun dedi :)))
Boyle bir cevap duyan varmi .....saglik olsun :)))
Allaamm ya :))
var canım bendeniz duydum aynı cevabı
bende de dün adet sancısı gibi sancı oldu.hatta heralde adet tarihim geldi o yuzden yapıyor diye düşündüm.bugun sorıyım doktora o zaman...bi de alttan muayne eder die korkuyorumm:18::18:
bende ılk oyle dusunmustum ama zamanım gecmıstı..bakarmıkı acaba alttan====?????
Kızlar çok özür dilerim kusuruma bakmayın ama hala ne kdar cahil bir millet olduğumuzun bir göstergesi bunu söyleyenlerin cinsiyetleri neymiş acaba. Nedir bu erkek merakı bu geri kalmış toplumlarda anlamadım gitti. Size bol sabırlar diliyorum, yavrularınız herkesi utandırsın inşallahh.
yok ya öle bişi olsa usgden de anlarlar heralde amaaan hemen paniklemeyin sizede bişi sölemeye gelmiyoo
Hadi yaaa.. yani torun icin bu kadar sacma.bir lafi baska kimse demiyordur demistim.. diyen oluyormus..
Bizimde kaynanadan yana sansimiz buymus napalim saglik olsun :)))))))
O ne yaa "sağlık olsun" sonra da bu gelinler bizi neden sevmiyor diyorlar, gel de sev.
Benim kvde de eltimin ilk hamileliğinde "pek sevinmedim hamile olduğuna çünkü sen bana hala saygısız davranıyorsun da" demiş.
Allah akıl fikir versin bunlara başka söyleyecek bir şey yok
bunun cahilliklemi alakalısı var kötü ahlaklamı bilmiyorum ata erkil bi toplum olduğumuz için bu ne kadar ilerlesekde olucak bişey galiba bence geri kalmışlıkla alakası yok bide tabi islam ahlakıyla da alakası yok cahillik değil
Günaydın Melekleeerr
Bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşAllahh
Miniklerinizz pipişlerini, kukuşlarınııı açsın kii doktor teyze/amcalarına göstersin
every cicişlerin hayırlı olsun
Cinsiyetleri öğrenenlerr sağlıkla alın kucaklarına prens/prenseslerinizi
Göbişinde yumuşama olan var mı kızlar?
Benim göbişim sanki yumuş yumuş olduu :44::44:
Sertleşmesi gerekmiyor mu bu?
Bugünü at Şafak 4
karın agrsı olan varmı?benım ara raa karnıma agrı gırıyor pek onemsemedım ama normalmı acaba?
bizim okulda bi sürüngen var
ıkı oğlu var ortalıkta dıokı öğretmelnelr odasında:
benim eşimiın spermlerı kalıtelı oldugu ıcın errrrkek doğuruorum
ve coocuklarım zekı oluo..
demkki kız olanalr eşlerının spermlerı kalıtesız ve aptal olacak hepsii
bıde kendı vucut ısısı dusukmus onun ıcın erkek doğuruomus
careta careta sanıo kendıni hatunn:)
banada dıodu eşim varıksoelden amelıyta oldu ya
senın kızın olur kesın dıodu
gelde sinir olma unıv. mezunu bı ınsan ve coocukalrımızı emat edıoz
üremeyı nasıl anlatıo acaba kadın cocouklara:)
yok ya öle bişi olsa usgden de anlarlar heralde amaaan hemen paniklemeyin sizede bişi sölemeye gelmiyoo
canım normaldır
sabah uyandım asırı grıbım var bir hapsırdım sorma arka arkaya
kasıklar kalakaldı baya agrıdı
benım sag kasık agrım oluyor sIk sIk
canım normaldır
sabah uyandım asırı grıbım var bir hapsırdım sorma arka arkaya
kasıklar kalakaldı baya agrıdı
benım sag kasık agrım oluyor sIk sIk
çok gecmıs olsun cnm hava degsıımı yaramadı galıba sana..dıkkat et kendıne...
ayyy ıyyykkk böööööö:120::120:
tam kusan bi ifade yokmuş kullanamıyorum böyle insanlara gerçekten kusasım geliyo afedersiniz Allah akıl fikir versin ne diyim başına bişi gelmeden akıllanır inşallah insan Allahtan korkar yaa
walla ben böyle bi insanla çok çekişirdim seni gaza getirmiyim ama nası tahammül ediyosun zor walla
sürüngen hafif kaır yazık hayvanlara
bizim okulda bi sürüngen var
ıkı oğlu var ortalıkta dıokı öğretmelnelr odasında:
benim eşimiın spermlerı kalıtelı oldugu ıcın errrrkek doğuruorum
ve coocuklarım zekı oluo..
demkki kız olanalr eşlerının spermlerı kalıtesız ve aptal olacak hepsii
bıde kendı vucut ısısı dusukmus onun ıcın erkek doğuruomus
careta careta sanıo kendıni hatunn:)
banada dıodu eşim varıksoelden amelıyta oldu ya
senın kızın olur kesın dıodu
gelde sinir olma unıv. mezunu bı ınsan ve coocukalrımızı emat edıoz
üremeyı nasıl anlatıo acaba kadın cocouklara:)
sende deseydin ki 'babanın da spermleri kalitesizmiş sen doğmuşsun..!!'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?