- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.061
arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857
bizim okulda bi sürüngen var
ıkı oğlu var ortalıkta dıokı öğretmelnelr odasında:
benim eşimiın spermlerı kalıtelı oldugu ıcın errrrkek doğuruorum
ve coocuklarım zekı oluo..
demkki kız olanalr eşlerının spermlerı kalıtesız ve aptal olacak hepsii
bıde kendı vucut ısısı dusukmus onun ıcın erkek doğuruomus
careta careta sanıo kendıni hatunn:)
banada dıodu eşim varıksoelden amelıyta oldu ya
senın kızın olur kesın dıodu
gelde sinir olma unıv. mezunu bı ınsan ve coocukalrımızı emat edıoz
üremeyı nasıl anlatıo acaba kadın cocouklara:)
kalitesiz caretta caretta diyeydin:)
ne seviyesizlik bu ya öğrt odasında eşimin spermleri falan diycem ayy utancımdan yerin dibine girerim.çok şükür bizim okuldaki öğretmenlerin hepsi gayet seviyeli ve elit.onun gibiler olsa sinirlerm bozulurdu.
görüşmuyorum zaten cnm çekişmekten öte konusmuorum bile ki
ben iş yerımde herkese an azından bı slm verılmesı taraftarıyım
kımseylede sorunum olmadı ama eşimin amelıyat oldugunu bılıodu sadece
okuldakı arkaadslara onalrn cocugu olmuo demişş deendiğimizi bile bilmıo halbukı
kımse bılmıodu hatta zaten yenı evlı sayılırız...
en son bırlıkte gittiğimiz servısten de ayrıldım muhattap olmıım dıye
geldı hesap srdu nedenbenle görüşmuosun servısten benım yuzumdenmı cıktın
ne kadar karaktersız bı kadınmıssın dedı bana:)))))
bende dururmuyumm sen benım hakkımda orda burda böle böle dıomussun dedımm
kım karaktersiz senı sevıp görüşmek zorundamıyım
sonra arkaadsları arayıp dıomus ,istediği herseyın ustune yemın edebılırım ben kımseye
oyle bısey demedimm..ınsan evlatlarından cıkar dıye korkar yaa bu nasıl bı korkusuzluk
ınsanlar bana yalanmı soyluo kıı okulda eşimin amelıyatını bılen tek kişidir kendısı..
sonra esının başka kadınla ilşkısı ortaya cıktı
o kadının arkadsındab tayın ıstedı gıttı,bunun tayını cıkmadı
sımdı ıkı coocukla tek yasıo..kimsenın ahını almamak lazım
servıste bana hergun laf sokup uzuodu benii
beddua etmedım ama allaha havale etmiştim.en iyiini o bılıo
Bugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
bide ben bşyi farkettm sizde de var mı bilmiyorum ama bi kaç insandan sinsi bi şekilde kız tahmini aldım.hatta bitanesi sanki belli olmuş kızım olacakmış gibi davranıyo çok ilginç.tepki vermiyorum hatta kız deyince ballandıra ballandıra hayallerimi anlatıyorum ama yine de insanlardaki bu algı sinir bozucu.tam anlatamadım ama belki bnm gibi bi kaç kişiden böyle sinsilik hisseden olmuştur.sanki böyle kızım olsa hoşlarına gidecek oh diyecekler gibiler.çok garip dimi
sorma cnm bende tahammul edemediğim için tamamen kestım herseyi
ceket atılsa ustune hamıle kalıomus.2.ye eğer riayı cıkartırdığı ay kalamasaymıs
hemen geri taktırcakmıs hırsa bak:)allahtanda korkmuo
ben nalamıorumm bebek bebek dıye ugrasanları dıodu
olmuosa olmuodur ne garak var kasmaya
taş hep bana tabiki,görüşmuorum bunu takmıorum sakayla lafımıda sokuorum die
sorma cnm bende tahammul edemediğim için tamamen kestım herseyi
ceket atılsa ustune hamıle kalıomus.2.ye eğer riayı cıkartırdığı ay kalamasaymıs
hemen geri taktırcakmıs hırsa bak:)allahtanda korkmuo
ben nalamıorumm bebek bebek dıye ugrasanları dıodu
olmuosa olmuodur ne garak var kasmaya
taş hep bana tabiki,görüşmuorum bunu takmıorum sakayla lafımıda sokuorum die
bunu bende farkettim belki art niyetli olmasalar bile kızı yakıştırırken sanki bi üstünlüğün kendisinde kalmasını istiyomuş gibi belkide saçma bilmiyorum herkesin algısı bizede etki ediyodur belki art niyet aramak istemiyorum ama hissettim bendeBugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
bide ben bşyi farkettm sizde de var mı bilmiyorum ama bi kaç insandan sinsi bi şekilde kız tahmini aldım.hatta bitanesi sanki belli olmuş kızım olacakmış gibi davranıyo çok ilginç.tepki vermiyorum hatta kız deyince ballandıra ballandıra hayallerimi anlatıyorum ama yine de insanlardaki bu algı sinir bozucu.tam anlatamadım ama belki bnm gibi bi kaç kişiden böyle sinsilik hisseden olmuştur.sanki böyle kızım olsa hoşlarına gidecek oh diyecekler gibiler.çok garip dimi
kızımızın adını da bulduk:) nazlı zeynep:)
ciciler almaya basladik kizlar
baya masrafli bebek yaa
hastane cikisi aldik iki takim
cıtcıtlı badiler aldik ama 3 aydan sonrasi icin
cok keyifli oluyor alisverissaglikla giydirmeyi nasip etsin Allahım
2 kg 700 gr almisin toplamda
onlari da zaten burda aldim
bir de canimi sIkanlar var bos konusup ama alisicaz ne yapayim sallamiyorm
07papatya Benbilmem cinsiyetleri sizde ogrenmissiniz hayırlı olsun.. Ben de yarın Dr a gidiyorum inşallah öğrenirim yaaa... Gulsevdam cnm havaalanında da avm lerdeki gibi söyleyince yardımcı oluyorlar. Gokche cnm sabah icin gecmis olsun bizim dikkatli olmamız yetmeyebiliyor bazen
gunaydiiiiiiiiiiin guzel bir gune ben daha bir sey almadim bebegime ilk bir ay icin alirim herhalde ondan sonra ihtiyacim oldukca cikar alirim tabi giysi olarak yatakti cocuk arabasiydi son bir ay kala alirim herhalde aceleye getirmek istemiyorum herseyin tadini cikara cikara almak istiyorum bir de yurt disinda sezeryan oldugumuzda 3 4 gun herseyini onlar veriyo bezine kadar turkiyede nasil bilmiyorum banyosunu altini dahi onlar yaptiriyo hemsirre bir seferinde tadini cikar keyfine bak demisti biz herseyi yapiyoruz zaten evde yapacaksin demisti e dogruda burda aileden kimse yaninda kalmiyo herseyle ilgileniyorlar
size çok özeniyorum valla ben korkumdan ve bulantılarımdan çıkıp da bi iğne bile alamadım bebişime..hiç böle hayal etmemiştim..oda yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya..hala bu korkuyu atamadım üstümden..bana kızmayın da bebişime bişey olmuş olsaydı (ALLAH korusun)ağrı kanama ne bilim bişi olurdu değil mi çok şükür bi sıkıntım yok benim...:18:
bunu bende farkettim belki art niyetli olmasalar bile kızı yakıştırırken sanki bi üstünlüğün kendisinde kalmasını istiyomuş gibi belkide saçma bilmiyorum herkesin algısı bizede etki ediyodur belki art niyet aramak istemiyorum ama hissettim bende
bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
Bugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857
Günaydın Melekleeerr
Bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşAllahh
Miniklerinizz pipişlerini, kukuşlarınııı açsın kii doktor teyze/amcalarına göstersin
every cicişlerin hayırlı olsun
Cinsiyetleri öğrenenlerr sağlıkla alın kucaklarına prens/prenseslerinizi
Göbişinde yumuşama olan var mı kızlar?
Benim göbişim sanki yumuş yumuş olduu :44::44:
Sertleşmesi gerekmiyor mu bu?
Bugünü at Şafak 4
size çok özeniyorum valla ben korkumdan ve bulantılarımdan çıkıp da bi iğne bile alamadım bebişime..hiç böle hayal etmemiştim..oda yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya..hala bu korkuyu atamadım üstümden..bana kızmayın da bebişime bişey olmuş olsaydı (ALLAH korusun)ağrı kanama ne bilim bişi olurdu değil mi çok şükür bi sıkıntım yok benim...:18:
Bencede değilll
En faal mayıs anneleri topiğiz herhaldee
Nisan anneleri bile 100 sayfada geride
Benimde araştırdığım şeylere bakkCan sıkıntısı işte
Cıxxx bende anlatmayımm
Bende bu sabah 5te kalktım bi süt içtim kii sanarsın çölde suya hasret kalmış gibiyimm
Benim rintintinde hooorr hoorr başı totoyu yaymışşş
Ahhh ahhh ben rüyalarımda seni ne ulaşılmaz yapmıştımm,ne haşin ne vahşii yapmıştımdaşu tipe bak dedimm kendi kendime
Hevesin kırılması böyle bişi sanıırm :44:
Allahh allahh nolduu bu sıpalara yaa
Saklambac mı oynuyorlar içerde nee :44:
Kpde maşallahı varmışş oturmuşş onu mu düşünmüşş
Amann boşver canımm, senin ki en azından arıyor
Benimkiler bir alo demedi daha bana
Bide yüzsüz demek istiyorum cok özür dilerimm
Cumartesi anneme götüreceğim diye dedim ki eşime annene söyle istersen gerçi aramayan kişi gelmezde dedim
Söylemiş, annesimi geliyor bende geleceğim demiş hemenn
Bide asıl kavgamız pazar günü sen git eşim ablasınada söyle cumartesi biz gitcez sende gell diye ordan ablasının kızı bende geleceğim banane dedii
Resmenn aşağıdan yukarıya kıpkırmızı kesildimm, bir annemi çağırıyorum diye abarttı öküzz
Hem ben 1 aydır bebeğimi görmemişimm keyif yapmak rahat rahat izlemek istiyorum, onlar yanında soracaklarımı nasıl sorcamm, en azından usgye alana kadar anneme dışarda bekle dicektim ama bunlar anlamaz ki dışarda bekle demeyii ozaman neden getirdiniz derler
Bana sormadan nasıll çağırır ayrıca doktorr yuuuhh demez mi
Bende açık göbek sinemasıı oynatcam dimiii
Hala kızları amca oğullarınıda çağır istersen dedimm
Velhasıl küsüm eşime
Amann kalsin :) biz onu tek ela oluncada severiz lazim degil :))
Su ara zaten kazanini kaynatmakla meskul surekli kayinvalidecigim.. bizim obur gelindehamile o benden 2 ay onde.. onun bana hamile haberi verisini hic unutmuyorum.. okadar hava atar bir hali vardiki.. cok uzulmustum esim bile farkermisti.. sonradan benim hamileligim cikti ortaya.. bu sirada eltimin oglu olacagini ogrendik.. burun kivirdi kiz cocuklari tatli olur diye.. kizin burnundan getirdi.. benim kizim olacagini ogrendik hbr verdigimizde saglik olsun dedi :)))
Boyle bir cevap duyan varmi .....saglik olsun :)))
Allaamm ya :))
nedense bahsettiğin şeyi ben de hissettim canım. cahillik sosyal statüyle alakalı değilmiş demek kiBugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?