2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kalitesiz caretta caretta diyeydin:)
ne seviyesizlik bu ya öğrt odasında eşimin spermleri falan diycem ayy utancımdan yerin dibine girerim.çok şükür bizim okuldaki öğretmenlerin hepsi gayet seviyeli ve elit.onun gibiler olsa sinirlerm bozulurdu.

sorma cnm bende tahammul edemediğim için tamamen kestım herseyi
ceket atılsa ustune hamıle kalıomus.2.ye eğer riayı cıkartırdığı ay kalamasaymıs
hemen geri taktırcakmıs hırsa bak:)allahtanda korkmuo
ben nalamıorumm bebek bebek dıye ugrasanları dıodu
olmuosa olmuodur ne garak var kasmaya
taş hep bana tabiki,görüşmuorum bunu takmıorum sakayla lafımıda sokuorum die

allahın sopası iştee. tövbe tövbee insanı günaha sokar böylesi.en iyisini yapmışsın canım..allaha havale direk..hatta eft..

Bugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.

bide ben bşyi farkettm sizde de var mı bilmiyorum ama bi kaç insandan sinsi bi şekilde kız tahmini aldım.hatta bitanesi sanki belli olmuş kızım olacakmış gibi davranıyo çok ilginç.tepki vermiyorum hatta kız deyince ballandıra ballandıra hayallerimi anlatıyorum ama yine de insanlardaki bu algı sinir bozucu.tam anlatamadım ama belki bnm gibi bi kaç kişiden böyle sinsilik hisseden olmuştur.sanki böyle kızım olsa hoşlarına gidecek oh diyecekler gibiler.çok garip dimi

Kızlar dün haberlerde izlediniz mi ikiz bebeklerin anne karnındaki görüntülerini.kardeş kavgası anne kanında başlıyomuş:)bitanesi bi güzel yayılmış diğeri de iki büklüm sıkışmış kenara öbürünü tepiyo:)ama rahat oturanın umrunda değil.çok tatlılardı:)hep merak ediyodum birbirlerini itiklerler mi diye:)

var var cnm olmazmı aynısını hıssedıorum bende
hatta ılk12. hafatada erkek dıyınce dr
aa dedı hatunun tekı ben senın hiç oğlunun olacağını dusunememıstımm cok sasırdımm
sonra kız dedıler ben zaten bılıodumm dedii
bende senın gibi zaten kız hayırlı oluo dıye esımde bende sevındık hiç farketmez ama
ballandıra ballanadıra dıorumm kızlar daha hayırlı oluoo ciciler alcam filan die
yanii nedense kız olduguna sevındığımızı kanıtlama çabası var
bunuda kadınlar yapıoo kadına,kesınlıkle erkekler değil

Ey güzel Allah'ım senin verdiğin nimetleri kendilerinden sebep sayan zavallı kullarına akıl fikir ver.Neye gücümüz yetebilir ya kimiz ki biz?imtihan dünyasındayız ve hepimizin farklı farklı imtihanları var.bunu idrak edebilseydi senin derdinle neşelenmezdi.ama herşey geçer sabredince Rabbim yüz karası vermesin yeterki.

o sana takmış demekki çekemediği bişey var dikkatli ol gerçi zaten uzak duruyomuşun eniyisi
bunu bende farkettim belki art niyetli olmasalar bile kızı yakıştırırken sanki bi üstünlüğün kendisinde kalmasını istiyomuş gibi belkide saçma bilmiyorum herkesin algısı bizede etki ediyodur belki art niyet aramak istemiyorum ama hissettim bende

kızımızın adını da bulduk:) nazlı zeynep:)

Hayırlı olsun ismi canım :)

ah bende ablamlarda kalmam 3 gun sonuc 1.5 kg ya yakın almısım taze ıken kılo gerı verırım inşallah ..
aldıkların yavruna hayırlı olsun canım guzel gunlerde saglıkla kullansın İnşallah ..

gorevlılerden bayanı cagırdım yanına o daha gelmeden erkek gorevlı anladı yandan gecırdı
sonra elle arama yaptı kadın gorevlı amırınden ızın alıp sorunsuz gectım yanı :)

ben ve ablalarım almanyada dogduk ıstersen evıne bıle hemsıre gonderıyorlar hızmet o konuda a sınıf kı devlet hastanelerı bıde..
sanslısın canım :)

canım zamanla atlatırsın bu korkunuda İnşallah ben bır corap dahı almadım 6 7 aylık olmadan almıcamda
sende daha ılerde alırsın hemde ıcın ferah ferah bebegının o guzel tekmelerını hıssederken :)

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu

herkeslere selamlar yorgunluğum ve sırt ağrım geçti nihayet

etraftaki hasetçilerden bahs açılmış malesef bi tanede benim çevremde var ben cinsiyetin kız olduğunu söylediğimde eltim resmen pis pis sırıttı o kötü enerjiyi hissettim resmen bu hafta sonu size gelcez dedi bende gelmeyin ben annemlere gidiyorum dedim sıfatını görmek dahi istemiyorum

Son düzenleme:

Bi çok insan tahmin etti kimi kız dedi,kimi erkek.kız diyenlerin hepsinde hissetseydim yanıldığımı düşünürdüm sadece bir kaçında hissettm bunu.bazıları da o kdr güzel söylüyoki senin gibi sarı saçlı bi kızın olsun diyolar mesela içim gidiyo.insanların yaydığı enerjiyi hissedebiliyorum.

Nasilsiniz arkadaslar? 1,5 hfta once kesemin icinde tumsek gorulmustu, sukur buhfta kalmamis gecmis o. Acaba hala benim gbi cinsiyetini ogrenemeyen, inatla saklayan bebekleri olan anne adaylari war mi :)

ya sabah okuyunca herkeste mi aynı dert dedim kendi kendime benim 1 oğlum var,ve haliyle kız istemişimdir baştan ber..doktorumuz 11. haftada ve 13.haftada erkek gibi demişti,herkeste bir bayram havası,kv de hemen başlamıştı benim oğlum erkek adamdır,hep oğlu olucak diye,tövbe tövbe...neyse kız olduğunu öğrendik sonra,bunda bir surat,,yok diyor ben bilyorm erkek o,doktor karıştırıyor diyor,geçen hafta kesinleşti dedik,hımmm,e kız da allahtan diyor,sanki teselli eder gibi.büyük görümce de her kontrolde arıyor,hala kız mı diye.. onunda 4 kızdan sonra 2 oğlu olmuş,bir havalar,bir kasılmalar..neyse ben çok takmıyorum kafaya da,siz böyle anlatınca sinirlendim şimdi,,ya sevmesin kimse kızımı,benim sevgim yeter ona..şimdi de başladılar bize bak,bize çeksin diye...oğlum da 4 buçuk yaşında,geçen gene muhabbeti açıldı,kardeşin bize çekecek değilmi diye,,oğluşum atladı hemen,,benim güzel anneme çeksin diye..aşkım yaaa..sanki oğlan doğunca neler yapıyorlar ona,,oğluma bişi takmadılar,yapmasınlar buna da bişi,eksik kalsın...canım annem başlamış hırkaları,yelekler, örmeye,,harika şeyler örmüş,,haftasonu resimlerini çekip paylaşacam...bide kızıma ne isim düşünüyorrlarmış onun da söylim,,kayınpederin annesinin adı,tenzile...kzımın adını kendim koyucam,kimse boşuna isim düşünüp yorulmasın dedim,,off boşaldım birden..rahatladım.. :)

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu

minnak kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah uğur getirsin size ve yuvanıza

arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857

canım bana kız gibi geldi hayırlısı olsun iişalah

benimki gergin yaa bide dün doktor göbek deliğin bir iki parmak altından baktı hala ordamı dedim evet yavaş yavaş çıkıyor bir ay sonra deliğin üzerine çıkacak daha çok hissedersin dedi

sen kendine boşu boşuna sııkıntı yapıosun canım azcık rahatla yaw, hiçbişisi yoktur allahın izniyle bebişin sen duana et yeter

sen şakamısın deseydin zaten ultr. odası nekadarki kaç kişi girilcek, girse ne anlıcak biz zor anlıoruz, yalanmı yaaa

bizde dün doktordan gelnce kv kahvaltıya geçtik, eşimin babaneside ordaydı sizi bekledim sizi dedi, kv de kızımız geliomuş anne deince neyse olsun napalım sağlık olsun dedi hahaha biz şok bana komik geldi yaptıı hareket eşimde sallama dedi geçtik, ama beeen altta kalmayark doğunca seversiniz ama geç olur şuan herkes ektiğini biçionhaberiniz olaa beni kinlendirmeyin haaaa dedim şakayla karışık herkessss alcaanı aldı şükür:):)

herkeslere merhabalar. bi kaç gündür takipteyim ama ancak bugün yazabiliyorum:)

nedense bahsettiğin şeyi ben de hissettim canım. cahillik sosyal statüyle alakalı değilmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…