2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayyyyyyy deryosum gozun aydın prensesınnnnnn

canım benııııımm sagolasıınnnn
saglıkla gelsın ıns yavrularımızzzz
cuma gunu tahmınen kız demıstı dr
snra benım dun baska bı dr a gıtmem ıcap ettı
ona gıdınce cokk sukur hem rahatladım hemde kesın gorduk
kızımız oldugunu

darısı dıger ogrenemeyen arkadaslara olsun ınsallahhh
boyle ogrendıkten snra ınsan daha bı baglanıyomus sankı
ben cok duygusalım bıkac gundurrrr

ay sanki kız olsa ne olcak..kız evletları annenin yanında hep..sanki kendisi erkek..çok salak insanlar var gercekten...kıskançlıktan yapıyolar ama bence.onları yok saymak lazım bu hayatta...

Canım katılmıyor olabılırsın tabıkı olucagı varsa son andada olur
sadece bu sebeb degılkı suan daha yenı ıkı kısı yakın tanıdıgım cevremde 7 .aya kadar kız dedıklerı erkek erkek dedıklerı kız cıktı
aldıklarıyla kaldılar oylece yengem aralıkta dogum yapcak ekımde alısverısını yaptı ben enco kcınsıyet degısebılır ne olur ne olmaz dıyed eson ana bırakanlardanım
ama oncesınden nerden nealıcagımı belırlıcem bu hafta esımın son dakıka ıslerı cıkmazsa besık ve araba bakıcam fıkır almak lazım ne nerde var dıye
bırde ben hep kız seylerı begnıyorum nedense kızım olsa kıyafet almaktan kımse durduramaz benı ne cıcıler varyaaaaaa
erkekte soyle ıcıme sınıcek bır kıyafete daha rastlamadım

demek yalnız degılmısım bende ne ruyalar goruyorum kı bu gecede gordum sasıyorum kendıme
aksam esım gelınce gelısını zatı kultamıstık ruyada nerden cıktı :)

bu aaradaa pekbıcıcı bana erkek demıstıııı
yıne bıldıııı helal olsun

darısı dıger ogrenemeyen arkadaslara olsun ınsallahhh
boyle ogrendıkten snra ınsan daha bı baglanıyomus sankı
ben cok duygusalım bıkac gundurrrr

Doğru söylüyorsun cinsiyetini öğrenince bir başka oluyormuş artık hayallerinde daha bir netleştirebiliyorsun, kızım ya da oğlum diye sevebiliyorsun. Öğrenemeyenler de en kısa zamanda öğrenirler umarım

kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(

kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?

kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(

canım iyi düşün iyi olsun...bak bi sorun çıkmayacak görürsün....bebeğine yansıtma üzüntünü....iyi haberini bekliyoruz....

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
tebrik ederim canim
ne guzelllll prensesine masallah
cok sevindim
ben hep oglan hıssedıyordum senınkını yanıldım :))

helal olsun pekbicici yaaaa:)))

yuh yanı ya bunu anlıyamıyorum sen tasıcan karnında bıraksınlerda esınle ortak karar verın
en sevmedıgım anne baba ısmı koymak ne cahıllık ya tepem attı valla suan

senınkı son kararını ayrıntılı ultrasonda verıcek anlasılan :)

konyadayken benim kpederde girecekti doktorada ben utanırım diye gelmemiş gelseydin dedim bende arada atar yapıp can sıkıyorlarya uyuz oluyorummm sende hepsini götür bi annani sok içeri

benım kayınpeder burda olaydı emın ol herseyımde olurdu ben kıyametı koparıp sutlardım ayrı konu
edep yahu ne ıslerı var eltımın dogumunada kayınpeder gıtmıstı sok olmustum

cahıllık okumamakla degıl ınsanın ıcınde ıste murekkep yalamıs bır öküzzzzzzzzzz
kendısı kadın degılmı nasıl hemcınslerını bu kadar asagılar boyle buyuk konusmasın
Rabbı moyle bır ımtıhan ederkı tokadın nerden geldıgını anlamaz cahıl okuz ısteeeeeeeeee

ya bızdede tersı ısın komık yanı :) bızım gelın kız dedı doktor ama guya tam emın degılmıs
erkek olsun umıdı ıle yasıyor bızde aılece annemler herkes nası lsevındık kız erkek fark edermı
annem ona laf dıcegıne hanı kotu kayınvalıdeler gıbı bızım gelın kendı kendıne delı oluyor erkek ıcın
bende onun bu halıne delı oluyorum bı gun dalmasam ona ıyıdır bu ne bıcım anlayıs ya kız erkek fark edermı ..

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu

ay kendınemı benzettın canım yerım ben o cımcımeyı :) hayırlı olsun canım artık kızım kızım dıye seversın

zatı sınırlıydım yorumlarınızla sınırlerım tavan yaptı :)
bosverın herkesı cevreyı dıcem ama olmuyor malesef
benım este akıllım babasına sormus aklında ısım varmı dıye
babası dusunmedım hıc demıs sız koyarsınız demıs galıba
kı demesede o sevdıgım bır ısmı soylesede ınadına koymazdım
bıze sadece zıyet kulfetler esım batmandan borclarla dondu
aılesının borclarını oducekler tum kardesler acıma yok evladın olcak kımın umrunda
Allahım buyuk elbet bıgun hepsıne ıcımı bosaltıcam zaman sabır
bu arada benım sıpa ablamdayken fecı oynuyordu anneme geldım dun sessızdı
bugunde ara ara hıssedıyorum nedense ablamı cok sevıcek gıbı kı ablamda karnımdan cıkarıp alıcak gıbı sevıyor yegenını :)
dun havaalanına gıderken cok zorlandım 45 dk surdu yolculuk ama belım agrıdı ılerkı aylarda napıcaz kızlar :)

canım bende kolestrol yuksek cıkınca korkmustum ama normalmıs bazı testler farklı cıkarmıs gebelıkte
moralını bozma doktorunla konusup bıze haber ver olurmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…