- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.081
ayyyyyyy deryosum gozun aydın prensesınnnnnn
Bugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
bide ben bşyi farkettm sizde de var mı bilmiyorum ama bi kaç insandan sinsi bi şekilde kız tahmini aldım.hatta bitanesi sanki belli olmuş kızım olacakmış gibi davranıyo çok ilginç.tepki vermiyorum hatta kız deyince ballandıra ballandıra hayallerimi anlatıyorum ama yine de insanlardaki bu algı sinir bozucu.tam anlatamadım ama belki bnm gibi bi kaç kişiden böyle sinsilik hisseden olmuştur.sanki böyle kızım olsa hoşlarına gidecek oh diyecekler gibiler.çok garip dimi
minnak kızın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahuğur getirsin size ve yuvanıza
bebişlerin yukarı çıkışından kaynaklandığını düşünüyorum ben kızlar bu durumun
evt onu yapmak lazım benimde annemde çoğu yalnız bide bunların yıkanması ütülenmesi var öncelikle en azından ilk etapta giyiceklerinin o yüzden bi kaç ay sürmemesi lazım
bide ben her ihtimale karşı almama olayına katılmıyorum Rabbim pişman etmesin inşallah sonuçta Allah korusun olucak bişey varsa son anda bile oluyo Allaha emanet imkan oldukça almak lazım bence ki gittikçe ağırlaşıyoruz ben geçen 2-2.5 saat uğraştıkda nasıl yoruldum bunların hepsi son ana kalsa naparız daha mobilyası arabası neleri neleri var alınanlarlada iş bitmyo evde yerleşmesi yıkaması çok işimiz var çook,inşallah Rabbim nasib eder kısmetiyle kullanır giyerler inşallah sağlıkla sıhhatle
Ben size dün kii rüyamı anlatayım film gibi geçer gider bugün
Benim hormonlarr horon tepmeye başladı hanımlaaar
Ayıp ayıp şeyler görüyorum rüyamda :26:
Ama eşimlede küsümm şansına tükürsünnn
darısı dıger ogrenemeyen arkadaslara olsun ınsallahhh
boyle ogrendıkten snra ınsan daha bı baglanıyomus sankı
ben cok duygusalım bıkac gundurrrr
kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
tebrik ederim canimbızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
bu aaradaa pekbıcıcı bana erkek demıstıııı
yıne bıldıııı helal olsun
kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
yuh yanı ya bunu anlıyamıyorum sen tasıcan karnında bıraksınlerda esınle ortak karar verınayy bende en sonki kontrolüme kayınvalideyle gittim eşim almış gelmiş sağolssn..aynen dediğin gibi hiç bişe konuşulmuyor dr la.. onun sorularından sana sıra gelmiyor.. benim doktorumda sordu ismini ne koyacaksınız diye.. sanırım ela olacak dedim bozldu.. sebebini sonradan anladım meğerse eşime benim adımı verin demiş.. ismi meliha kaınalidenin.. eşim bana söyleyemedi bile tabii..
bu sayede bu düşüncesini öğrenmiş oldum
biz geldikk teyzoşlarrr
sıpamız ayak ayak ustune atmıss
sıkı sıkı kapattı bacakları
sekerli bıseyler yıyıp yenıden gel dedi doktor arkadasımdı zaten
yenden gıttık yine aynıı pozısyonda ama bıraz açtıı
bacakalrının arasında parlaklık var buyul ıhtımal erkek dediii
ohhhh noowwwwwwwwww
dediiimm yinemii değiştiii
ama tam göreemdi yienede
18 ve 22 + larda ayrıntılıya gitcez bakalım yanii ıki hafta sonra kesin öğreniriz artık sanırım
ben yine bebiş diye sevmeye devam edimm kızım kızım dıodum
17+0 cıktı maaşallah yaramaz
bızden bukadar teyzoşlar
sizden nbrr
konyadayken benim kpederde girecekti doktorada ben utanırım diye gelmemiş gelseydin dedim bendearada atar yapıp can sıkıyorlarya uyuz oluyorummm sende hepsini götür bi annani sok içeri
bizim okulda bi sürüngen var
ıkı oğlu var ortalıkta dıokı öğretmelnelr odasında:
benim eşimiın spermlerı kalıtelı oldugu ıcın errrrkek doğuruorum
ve coocuklarım zekı oluo..
demkki kız olanalr eşlerının spermlerı kalıtesız ve aptal olacak hepsii
bıde kendı vucut ısısı dusukmus onun ıcın erkek doğuruomus
careta careta sanıo kendıni hatunn:)
banada dıodu eşim varıksoelden amelıyta oldu ya
senın kızın olur kesın dıodu
gelde sinir olma unıv. mezunu bı ınsan ve coocukalrımızı emat edıoz
üremeyı nasıl anlatıo acaba kadın cocouklara:)
Bugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
bide ben bşyi farkettm sizde de var mı bilmiyorum ama bi kaç insandan sinsi bi şekilde kız tahmini aldım.hatta bitanesi sanki belli olmuş kızım olacakmış gibi davranıyo çok ilginç.tepki vermiyorum hatta kız deyince ballandıra ballandıra hayallerimi anlatıyorum ama yine de insanlardaki bu algı sinir bozucu.tam anlatamadım ama belki bnm gibi bi kaç kişiden böyle sinsilik hisseden olmuştur.sanki böyle kızım olsa hoşlarına gidecek oh diyecekler gibiler.çok garip dimi
bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
bu aaradaa pekbıcıcı bana erkek demıstıııı
yıne bıldıııı helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?