2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(

canım iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırsın...

kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?

canım aram daha güzel geldi bana ardıl söylemesi zor gibi.

yokh canım hayırlı olsun prensesinnn...

Ben de evde yatıyorum rapor yazılacak yarın bana.. Cuma akşamı işyerinden çıkmak üzereyken yoğun bir kanamam oldu.. Bütün çamaşırım battı ve pıhtılar da vardı.. Acil Florence Gayrettepe ye gittim. Şükür bebek iyiydi.. Yarın kendi doktorum yurtdısından dönuyor.. ona gıdecegım bakalım.. Cok kısaca yazdım kızlar ama neler cektım.. Bebek dustu de..dıkısım var rahımagzında benım dıkıs bebegı tutuyordıye dusundum

merhaba annecikler mobilden girdigim icin alinti yapamadim herkese peygamberimizin soyu bile kizindan devam etmis insanlara ibret olsun diye nedir bu erkek sevdasi anlamiyorum bu kadinlar helal olsa dogurganligini koruyup erkek olmak da isterler bu gidisle benim kayinvalidemde merak ediyordu cinsiyeti belli olmadi anne dedim sen ne istersin kiz dedi:)) gorumcemde kiz istiyor galiba:)) kiz cocuklarini cok seviyorlar gorumcemin bir oglu var dogdugunda babasi askerde oldugu icin onlarda kalmislar ondan bezmisler artik kizlar daha sevimli geliyor:)) ama kiz olursa akrabalari da sizinkiler gibi tepki veririler herhalde.bide erkek olursa kayinpederimin ismi olacak cunku bekarken istedigim bir isimdi oyle denk geldi:))
esimle ultrason konusunda anlasamadik ya zararli fazla girmeni istemiyorum diyor zaten bir ay sonra gidecegim yok daha gec gidelim diyor cinsiyetini ogrencem dedim yok sonra tutturdu buradaki tip merkezine gidelim gitmem ona gidecegime devlete giderim dedim sonra devkette cinsiyetini soylemezler gitmem dedim niye ayni cihazdan bakmiyorlarmi niye soylemesinker diyor sessizlik:)) en son anlastik ikili testin sonucunu aliriz diye 19+6 da gidebilecegiz galiba 14+1 de gittim en son:)) gitmek istememesinin nedeni de 80 km lik yolumuz muayene ucretimiz bile 12 lira

evt cinsiyet konusunda haklısın ama napalım ya cinsiyet değişirse diyede bekliyemiyo insan benden önce annem 5aya girdi ben daha hiçbişi almadım diye sıkıntılanıyodu onun sayesinde alınmış oldu
hımm bide sen demir hakkında bişiler yazmışın dün cevap yazamamıştım benim 2 ay önce 130 çıkan demirim 60a düşmüş mutlaka kullanmak lazım hapları doktor verdi tekrardan.. doğumdada çok yüksek miktarda kaybediliyomuş zaten sonrasındada bebişinde çok ihtiyacı var kısacası demir bizim için önemli onuda ilaçtan alalım napalım:)

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun

sen ve bebeğinin iyi olmasına sevindim

umarım herşey yolunda gider hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsın kucğına gelişmelerden heberdar et bizi

ayyy ben bu konuda çok doluyum valla çekemeyenler çok fazla ve işin garibi yüzsüzce çekemediklerini dile getirip belli ediyolar hafta sonu eşimin dedesini görmeye gittik 2 de halası ordaydı büyük hala oğlumuz olucak diye çok sevindi hayırlı olsun torunumuz dedi öteki halanın kız torunu olucak hiç ses çıkarmadı ne hayırlı olsun ne başka bişe,sonra kuzenleri yengesi falan geldi sözde eşimi çok severler oğulları abileri gibi oğlum olucak diye hiçbiri tek kelam etmedi k.v.zaten başka bir film görümcelerimin hep kıızı var benim oğlum olucak diye ikide bir laf sokuşturuyo 500 tane kızın olsun 1 oğlun olacağına diye küçük görümcem de hamile diyo ki inşallah kızımın oğlu olur anlamıyorum valla nasıl babaanne senin kanın senin evladının çocuğu ayyy sinirden patlıycam Rabbim herkesin gönlüne göre versin,kötü düşünenlerin hakkından Rabbim nasılsa gelir ahımız yerde kalmaz eminimmm

arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857

canım maşallah bebeğine bence erkek nub paralel ama bebeğin biraz düz yatıyo onun için bence erkek hayırlısı olsun inş sen ne istiyosun??

canım benim kaynanamın 2 tane oğlu var eltiminde oğlu oldu kaynanam aslında çok kız istiyo ama nasılsa kız olmaz diye oğlan olcak ben öyle hissediyorum diyo ama beni eltim deli ediyo sürekli kendinle kıyaslıyo hım kesin oğlan o zaman inş oğlan olur diyip duruyo kız olursa kaynanam çıldırcak çünkü soruyolar turşu yiyom diyom bende öyleydim erkek diyo deli ediyo beni bi kız olsa yarabbim bi çatlasa fesatlığından inşşşş.

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu

hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelir inş hemen belirtilerini alalım o zaman

aynen benimkide fesat köpek ayy aklıma geldikçe sinir oluyom arkamdan kuyumu kazıyo bide görünüşte o kadar iyi ki canım cicim fındık kadar beyniyle sinir şey..

kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
ne kadar değişik isimler bulmuşsun bence ardıl güzel aram biraz tuhaf ilerde okul çağında falan sorun olur arkadaş cevresinde hani aram anladın mı

amiinn ınsallahh canımmmm bellıydı senın kızınolacagı
bu aaradaa pekbıcıcı bana erkek demıstıııı
yıne bıldıııı helal olsun
hhehehehe cıcımın ustune tanımıyorum
kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
dur bakalım cnm bı goster ınsallah cok yuksek degıldır
ardıl daha hos gelıyor sankı kulaga

wallahı ısın ıcıne aıleler gırınce tuylerım dıken dıken oluyor yorum yapmım ben en ıyısı

çok çok geçmiş olsun canım, yaşadığın korkuyu anlayabiliyorum
Rabbim seni ve bebeğini korusun canım
hepimizi korusun Inşallah

Canım büyük geçmiş olsun. Allahım acil şifa versin... sen ve bebeğin sağlıklı bak daha iyisini düşün iyi olsun...

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
Canım hayırlı ugurlu olsun cok ıyı demıssın hakedene yapılacak
hemen moral bozma canım hayırlısı olsun vardır rabbımın bır bıldıgı sen ıcını ferah tut bır doktorla gorus bakalım ne dıyecek
su ısım konusu ıcımde hala yara arada aklıma geldıkce dua edıyorum bırsey olsun ve esım babasının ısmını koymaktan vazgecsın zamanında buyuk konusmusum eskıden ne oyle anne baba adları koyuyorlar saygı ısımle mı olurmus ben asla koymam dıyordum sımdı esımın gonlu kırılmasın dıye ses edemıyorum

Cok cok gecmıs olsun bu aralar en cok korktugum sey kanamam olursa ne olur dıyorum allahtan bebegın de sende ıyısın kendınıze cok ıyı bakın canım

sagol teyzesııı
yaa sorma cok garıp bı sekılde o 3 boyutluda
yan yatıyodu bole sıpa
agzı burnu gozlerı sen ben gıbı artık nasıl olusmus
cok net super bısıydı ya
yanımda arkadsm vardııı o bıle dedı aynı sana benzıyo bu kız dıye
sevındırık oldum tabı babaya nıspet yapıyoz

Ayy cnm o panikle neler geliyor değil mi insanın aklına, çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür Allah onu size bağışlasın

melek çok geçmiş olsun, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. kim bilir ne sebeple oldu kanaman, en doğrusunu doktorun söyleyecektir.
aklından neler geçti aşağı yukarı anlayabiliyorum...
doktorunla görüştükten sonra da haber ver durumunu müsait olduğunda, sevgiler

holy, sanırım 3'lü testte bakılan bir değer bu, yanlışım varsa düzelt. moralini hiç bozma çünkü 3'lü testte bir çok hamilenin başına değerlerle ilgili böyle sıkıntı geliyor. kardeşim de yaptırmıştı, yaptırmaz olaydı. doktor kardeşimi kahretti 4'lü teste kadar, meğer hiçbir sorun yokmuş. sen de sıkıntı yapma bebeğini boşuna üzme canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…