- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.101
kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
Canım katılmıyor olabılırsın tabıkı olucagı varsa son andada olur
sadece bu sebeb degılkı suan daha yenı ıkı kısı yakın tanıdıgım cevremde 7 .aya kadar kız dedıklerı erkek erkek dedıklerı kız cıktı
aldıklarıyla kaldılar oylece yengem aralıkta dogum yapcak ekımde alısverısını yaptı ben enco kcınsıyet degısebılır ne olur ne olmaz dıyed eson ana bırakanlardanım
ama oncesınden nerden nealıcagımı belırlıcem bu hafta esımın son dakıka ıslerı cıkmazsa besık ve araba bakıcam fıkır almak lazım ne nerde var dıye
bırde ben hep kız seylerı begnıyorum nedense kızım olsa kıyafet almaktan kımse durduramaz benı ne cıcıler varyaaaaaa
erkekte soyle ıcıme sınıcek bır kıyafete daha rastlamadım
demek yalnız degılmısım bende ne ruyalar goruyorum kı bu gecede gordum sasıyorum kendıme
aksam esım gelınce gelısını zatı kultamıstıkruyada nerden cıktı :)
Ben de evde yatıyorum rapor yazılacak yarın bana.. Cuma akşamı işyerinden çıkmak üzereyken yoğun bir kanamam oldu.. Bütün çamaşırım battı ve pıhtılar da vardı.. Acil Florence Gayrettepe ye gittim. Şükür bebek iyiydi.. Yarın kendi doktorum yurtdısından dönuyor.. ona gıdecegım bakalım.. Cok kısaca yazdım kızlar ama neler cektım.. Bebek dustu de..dıkısım var rahımagzında benım dıkıs bebegı tutuyordıye dusundum
Bugün en gıcık olduğum konulardan birine parmak basmışsınız.kız haberi alınca hayırlısı olsun denir ya böyle buruk bi edayla deli olurum.sağlık olsun daha ilginçmiş amaben daha hamileliğimi öğrendm rüyalarda kız çıktı kızım olack galiba dediğimde bile hayırlsı olsun demeye başladılar.ben de aradan zmn geçti insanlar ne tuhaf kız habernde böyle böyle diyolar daha rüyada bile olsa diyolar dedim hiç birinde ses yok.hatta bitanesi snn oğlun olacak demeye başladı:)tövbe ya sanki ben oğlan delisiyim.
bide ben bşyi farkettm sizde de var mı bilmiyorum ama bi kaç insandan sinsi bi şekilde kız tahmini aldım.hatta bitanesi sanki belli olmuş kızım olacakmış gibi davranıyo çok ilginç.tepki vermiyorum hatta kız deyince ballandıra ballandıra hayallerimi anlatıyorum ama yine de insanlardaki bu algı sinir bozucu.tam anlatamadım ama belki bnm gibi bi kaç kişiden böyle sinsilik hisseden olmuştur.sanki böyle kızım olsa hoşlarına gidecek oh diyecekler gibiler.çok garip dimi
arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857
Amann kalsin :) biz onu tek ela oluncada severiz lazim degil :))
Su ara zaten kazanini kaynatmakla meskul surekli kayinvalidecigim.. bizim obur gelindehamile o benden 2 ay onde.. onun bana hamile haberi verisini hic unutmuyorum.. okadar hava atar bir hali vardiki.. cok uzulmustum esim bile farkermisti.. sonradan benim hamileligim cikti ortaya.. bu sirada eltimin oglu olacagini ogrendik.. burun kivirdi kiz cocuklari tatli olur diye.. kizin burnundan getirdi.. benim kizim olacagini ogrendik hbr verdigimizde saglik olsun dedi :)))
Boyle bir cevap duyan varmi .....saglik olsun :)))
Allaamm ya :))
bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
herkeslere selamlaryorgunluğum ve sırt ağrım geçti nihayet
etraftaki hasetçilerden bahs açılmışmalesef bi tanede benim çevremde var ben cinsiyetin kız olduğunu söylediğimde eltim resmen pis pis sırıttı o kötü enerjiyi hissettim resmen bu hafta sonu size gelcez dedi bende gelmeyin ben annemlere gidiyorum dedim sıfatını görmek dahi istemiyorum
ne kadar değişik isimler bulmuşsun bence ardıl güzel aram biraz tuhaf ilerde okul çağında falan sorun olur arkadaş cevresinde hani aram anladın mıkızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
amiinn ınsallahh canımmmm bellıydı senın kızınolacagıcanım benııııımm sagolasıınnnn
saglıkla gelsın ıns yavrularımızzzz
cuma gunu tahmınen kız demıstı dr
snra benım dun baska bı dr a gıtmem ıcap ettı
ona gıdınce cokk sukur hem rahatladım hemde kesın gorduk
kızımız oldugunu
darısı dıger ogrenemeyen arkadaslara olsun ınsallahhh
boyle ogrendıkten snra ınsan daha bı baglanıyomus sankı
ben cok duygusalım bıkac gundurrrr
bu aaradaa pekbıcıcı bana erkek demıstıııı
yıne bıldıııı helal olsun
dur bakalım cnm bı goster ınsallah cok yuksek degıldırkızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
ardıl daha hos gelıyor sankı kulagakızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
zatı sınırlıydım yorumlarınızla sınırlerım tavan yaptı :)
bosverın herkesı cevreyı dıcem ama olmuyor malesef
benım este akıllım babasına sormus aklında ısım varmı dıye
babası dusunmedım hıc demıs sız koyarsınız demıs galıba
kı demesede o sevdıgım bır ısmı soylesede ınadına koymazdım
bıze sadece zıyet kulfetler esım batmandan borclarla dondu
aılesının borclarını oducekler tum kardesler acıma yok evladın olcak kımın umrunda
Allahım buyuk elbet bıgun hepsıne ıcımı bosaltıcam zaman sabır
bu arada benım sıpa ablamdayken fecı oynuyordu anneme geldım dun sessızdı
bugunde ara ara hıssedıyorum nedense ablamı cok sevıcek gıbı kı ablamda karnımdan cıkarıp alıcak gıbı sevıyor yegenını :)
dun havaalanına gıderken cok zorlandım 45 dk surdu yolculuk ama belım agrıdı ılerkı aylarda napıcaz kızlar :)
Ben de evde yatıyorum rapor yazılacak yarın bana.. Cuma akşamı işyerinden çıkmak üzereyken yoğun bir kanamam oldu.. Bütün çamaşırım battı ve pıhtılar da vardı.. Acil Florence Gayrettepe ye gittim. Şükür bebek iyiydi.. Yarın kendi doktorum yurtdısından dönuyor.. ona gıdecegım bakalım.. Cok kısaca yazdım kızlar ama neler cektım.. Bebek dustu de..dıkısım var rahımagzında benım dıkıs bebegı tutuyordıye dusundum
Canım hayırlı ugurlu olsunbızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu
cok ıyı demıssın hakedene yapılacakherkeslere selamlaryorgunluğum ve sırt ağrım geçti nihayet
etraftaki hasetçilerden bahs açılmışmalesef bi tanede benim çevremde var ben cinsiyetin kız olduğunu söylediğimde eltim resmen pis pis sırıttı o kötü enerjiyi hissettim resmen bu hafta sonu size gelcez dedi bende gelmeyin ben annemlere gidiyorum dedim sıfatını görmek dahi istemiyorum
hemen moral bozma canım hayırlısı olsun vardır rabbımın bır bıldıgı sen ıcını ferah tut bır doktorla gorus bakalım ne dıyecekkızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
su ısım konusu ıcımde hala yara arada aklıma geldıkce dua edıyorum bırsey olsun ve esım babasının ısmını koymaktan vazgecsınzatı sınırlıydım yorumlarınızla sınırlerım tavan yaptı :)
bosverın herkesı cevreyı dıcem ama olmuyor malesef
benım este akıllım babasına sormus aklında ısım varmı dıye
babası dusunmedım hıc demıs sız koyarsınız demıs galıba
kı demesede o sevdıgım bır ısmı soylesede ınadına koymazdım
bıze sadece zıyet kulfetler esım batmandan borclarla dondu
aılesının borclarını oducekler tum kardesler acıma yok evladın olcak kımın umrunda
Allahım buyuk elbet bıgun hepsıne ıcımı bosaltıcam zaman sabır
bu arada benım sıpa ablamdayken fecı oynuyordu anneme geldım dun sessızdı
bugunde ara ara hıssedıyorum nedense ablamı cok sevıcek gıbı kı ablamda karnımdan cıkarıp alıcak gıbı sevıyor yegenını :)
dun havaalanına gıderken cok zorlandım 45 dk surdu yolculuk ama belım agrıdı ılerkı aylarda napıcaz kızlar :)
tebrik ederim canim
ne guzelllll prensesine masallah
cok sevindim
ben hep oglan hıssedıyordum senınkını yanıldım :))
helal olsun pekbicici yaaaa:)))
yuh yanı ya bunu anlıyamıyorum sen tasıcan karnında bıraksınlerda esınle ortak karar verın
en sevmedıgım anne baba ısmı koymak ne cahıllık ya tepem attı valla suan
senınkı son kararını ayrıntılı ultrasonda verıcek anlasılan :)
benım kayınpeder burda olaydı emın ol herseyımde olurdu ben kıyametı koparıp sutlardım ayrı konu
edep yahu ne ıslerı vareltımın dogumunada kayınpeder gıtmıstı sok olmustum
cahıllık okumamakla degıl ınsanın ıcınde ıste murekkep yalamıs bır öküzzzzzzzzzz
kendısı kadın degılmı nasıl hemcınslerını bu kadar asagılar boyle buyuk konusmasın
Rabbı moyle bır ımtıhan ederkı tokadın nerden geldıgını anlamaz cahıl okuz ısteeeeeeeeee
ya bızdede tersı ısın komık yanı :) bızım gelın kız dedı doktor ama guya tam emın degılmıs
erkek olsun umıdı ıle yasıyor bızde aılece annemler herkes nası lsevındık kız erkek fark edermı
annem ona laf dıcegıne hanı kotu kayınvalıdeler gıbı bızım gelın kendı kendıne delı oluyor erkek ıcın
bende onun bu halıne delı oluyorum bı gun dalmasam ona ıyıdır bu ne bıcım anlayıs ya kız erkek fark edermı ..
ay kendınemı benzettın canım yerım ben o cımcımeyı :) hayırlı olsun canım artık kızım kızım dıye seversın
kızlar ben hastanedeyim cinsiyeti öğrendiğime bile sevinemedim AFP 26.65 çıkmış ve yüksek diyor çok moralim bozuldu birazdan dr a göstericem.(
Ve Cinsiyetımız %99 Belirlendi kızlar .. tahmınleri alabılırmıyım :))
msj sonundaki gülen sıfata bakılırsa kızzz:)Ve Cinsiyetımız %99 Belirlendi kızlar .. tahmınleri alabılırmıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?