2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay sohbetin ortasında zırt diye siteyi bakıma aldılar

neyseki erken bitti.. zeynepçim bebşin resmi küçük ben bişey göremedim hoş görsemde anlamam

kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)

ayyyy çok sevindim :) tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

işte azmin zaferi canım hayırlı olsun minik kızın rabbim gönlüne göre verdi

Son düzenleme:

Allah hayırla sağlıkkla kucağına almayı nasip etsin kızınırüyadaki iğneler çıktı desene:))

Son düzenleme:
pekbicici nerelerde yaaa haberi oldumu zeynep onunda

Evet canım pekCicimi aradım hadı foruma gel dedım .. çok işim var dedı.. cınsıyet bellı oldu teyzesi yorumla hadi dedım ..Heyecanla tamam hemen gelıyorum dedı...lakın KK hızmet dışı olmustu o an gerı aradı gıremıyorum hemen cınsıyetını soyle dedı Tebrik ederım yıne tersın tuttu dedım

ayy canımmm gozun aydınnn
rabbım kızına saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınssss

hayırlı uğurlu olsun minik kızın çok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.

çok komik ya ben bu cinsiyet ayrımına çok kızıyorum..benim oğlum olcakmış o zaman benim ayaklarımın yere basmaması lazımdı, ama öyle değilki kimi kız ister kimi erkek..ben 3 kız kardeşim o yüzden erkek çocuğa hiç alışık değilim hep farklı gelmiştir bana, nasıl davranılır onu bile bilmiyorum..bizim evde tek erkek babamdı onun dışında erkek çocuktan, kardeşten hiç anlamam..insan daha bir korkuyor..kızlara çok hevesim var özelliklede yeğenimi çok severim hep onun gbi bi kızım olsun isterdim..oğlum olacağı için açıkçası çok korkuyorum ve insanlar cinsiyetini sorunca erkekmiş diyorum ama ardından ekliyorum hayırlısı olsun diye dua ettim, hayırlısı buymuş demekki diyorum. sanki cinsiyet bizim yada eşimizin elinde de..bizim ofiste de "erkek çocukları sevmiyorum kız çocukları daha tatlı" oluyor dediler bu da hoş değil..bence cinsiyet ayırımı olmamalı..kız olsa da laf yiyoruz erkek olsa da..sanki biz seçiyoruz cinsiyetini..Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ..amin..
bende senin gibi düşünüyorum canım..daha çok mali yönden..çünkü şimdi bile o kadar masrafım arttıki..azcık dişimi sıkayım iki ay sonra almaya başlayım diyorum..ama belki bu ay maaşı alınca dayanamayıp hastane çıkışı alırım :)
kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
canım ardıl sanki arkada kalan gibi anlaşılıyor.aram da ilerde arkadaşları başka anlamlara çekebilir..ama aslında ilk okuduğumda ikisini de çok beğendim..şahsen bende henüz bir isim bulamadım..:44:

Allah hayırla sağlıkkla kucağına almayı nasip etsin kızınırüyadaki iğneler çıktı desene:))

ayy canımmm gozun aydınnn
rabbım kızına saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınssss

Çok teşekkür ederim kızlar ... ve Zehrah'cım Rüyadakı iğneler cıktı en sonunda ..:) darısı sizlerin başına...RABBİM gonlunuzdekını nasip etsin inş..:)

canım hayırlı olsun çok sevindim..bebişin ismi de çok güzelmiş..çok özendim şimdiii..
canım ya çok üzüldüm nasıl korkmuşsundur kimbilir..işe falan gitmeseydin yat evinde canım inşallah birşey olmaz rabbim bebeğini sana bağışlar..amin..

kızlar bu arada gerideki sayfalardan birinde bir arkadaş alınacaklar listesi koymuştu onu bulamıyorum, 1705.sayfaya kadar gittim ama yok..sinir oldum yahu

hiç bir zaman şüpheye düşmedin hep kız hissediyorum dedin temiz kalpliymişsin rabbim kabul etti dualarını

Canım ne yalan soylıyım ıkı erkekten sonra benım hiç kızım olmayacakmıs gibi gelıyordu bana ... ama son 1 aydır hep kız heiseetim... çoçuklar hep zeynep diye sevdıler karnımı .. dun dua ettim ALLAH'ım sen bu soylemlerı boşa çıkarma diye şükür duam kabul oldu ..:)

hayırlı uğurlu olsun minik kızın çok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.

Çok teşekkur ederım kızlar.. miyasel... canım lısteye baktım ama cınsıyet yazmıyordu.. hatırladıgım kadarıyle senınde kızın olacaktı degılmı ..?

hoşgeldin canım, Rabbim sağlıkla sıhatle minik kızını kucağına almayı nasip etsin

kızıma bir arkadaş daha geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…