- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.121
Ve Cinsiyetımız %99 Belirlendi kızlar .. tahmınleri alabılırmıyım :))
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
pekbicici nerelerde yaaa haberi oldumu zeynep onunda
işte azmin zafericanım hayırlı olsun minik kızın rabbim gönlüne göre verdi
çok komik ya ben bu cinsiyet ayrımına çok kızıyorum..benim oğlum olcakmış o zaman benim ayaklarımın yere basmaması lazımdı, ama öyle değilki kimi kız ister kimi erkek..ben 3 kız kardeşim o yüzden erkek çocuğa hiç alışık değilim hep farklı gelmiştir bana, nasıl davranılır onu bile bilmiyorum..bizim evde tek erkek babamdı onun dışında erkek çocuktan, kardeşten hiç anlamam..insan daha bir korkuyor..kızlara çok hevesim var özelliklede yeğenimi çok severim hep onun gbi bi kızım olsun isterdim..oğlum olacağı için açıkçası çok korkuyorum ve insanlar cinsiyetini sorunca erkekmiş diyorum ama ardından ekliyorum hayırlısı olsun diye dua ettim, hayırlısı buymuş demekki diyorum. sanki cinsiyet bizim yada eşimizin elinde de..bizim ofiste de "erkek çocukları sevmiyorum kız çocukları daha tatlı" oluyor dediler bu da hoş değil..bence cinsiyet ayırımı olmamalı..kız olsa da laf yiyoruz erkek olsa da..sanki biz seçiyoruz cinsiyetini..Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ..amin..var var cnm olmazmı aynısını hıssedıorum bende
hatta ılk12. hafatada erkek dıyınce dr
aa dedı hatunun tekı ben senın hiç oğlunun olacağını dusunememıstımm cok sasırdımm
sonra kız dedıler ben zaten bılıodumm dedii
bende senın gibi zaten kız hayırlı oluo dıye esımde bende sevındık hiç farketmez ama
ballandıra ballanadıra dıorumm kızlar daha hayırlı oluoo ciciler alcam filan die
yanii nedense kız olduguna sevındığımızı kanıtlama çabası var
bunuda kadınlar yapıoo kadına,kesınlıkle erkekler değil
bende senin gibi düşünüyorum canım..daha çok mali yönden..çünkü şimdi bile o kadar masrafım arttıki..azcık dişimi sıkayım iki ay sonra almaya başlayım diyorum..ama belki bu ay maaşı alınca dayanamayıp hastane çıkışı alırım :)Hayırlı olsun ismi canım :)
ah bende ablamlarda kalmam 3 gun sonuc 1.5 kg ya yakın almısım taze ıken kılo gerı verırım inşallah ..
aldıkların yavruna hayırlı olsun canım guzel gunlerde saglıkla kullansın İnşallah ..
canım zamanla atlatırsın bu korkunuda İnşallah ben bır corap dahı almadım 6 7 aylık olmadan almıcamda
sende daha ılerde alırsın hemde ıcın ferah ferah bebegının o guzel tekmelerını hıssederken :)
canım ardıl sanki arkada kalan gibi anlaşılıyor.aram da ilerde arkadaşları başka anlamlara çekebilir..ama aslında ilk okuduğumda ikisini de çok beğendim..şahsen bende henüz bir isim bulamadım..:44:kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?
Allah hayırla sağlıkkla kucağına almayı nasip etsin kızınırüyadaki iğneler çıktı desene:))
ayy canımmm gozun aydınnn
rabbım kızına saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınssss
Evet canım çok azim ettım ve cok şukür emelime ulastım
canım hayırlı olsun çok sevindim..bebişin ismi de çok güzelmiş..çok özendim şimdiii..kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
canım ya çok üzüldüm nasıl korkmuşsundur kimbilir..işe falan gitmeseydin yat evinde canım inşallah birşey olmaz rabbim bebeğini sana bağışlar..amin..Ben de evde yatıyorum rapor yazılacak yarın bana.. Cuma akşamı işyerinden çıkmak üzereyken yoğun bir kanamam oldu.. Bütün çamaşırım battı ve pıhtılar da vardı.. Acil Florence Gayrettepe ye gittim. Şükür bebek iyiydi.. Yarın kendi doktorum yurtdısından dönuyor.. ona gıdecegım bakalım.. Cok kısaca yazdım kızlar ama neler cektım.. Bebek dustu de..dıkısım var rahımagzında benım dıkıs bebegı tutuyordıye dusundum
hiç bir zaman şüpheye düşmedin hep kız hissediyorum dedintemiz kalpliymişsin rabbim kabul etti dualarını
Çok teşekkür ederim kızlar ... ve Zehrah'cım Rüyadakı iğneler cıktı en sonunda ..:) darısı sizlerin başına...RABBİM gonlunuzdekını nasip etsin inş..:)
hayırlı uğurlu olsun minik kızın çok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.
canım hayırlı olsun çok sevindim..bebişin ismi de çok güzelmiş..çok özendim şimdiii..
canım ya çok üzüldüm nasıl korkmuşsundur kimbilir..işe falan gitmeseydin yat evinde canım inşallah birşey olmaz rabbim bebeğini sana bağışlar..amin..
kızlar bu arada gerideki sayfalardan birinde bir arkadaş alınacaklar listesi koymuştu onu bulamıyorum, 1705.sayfaya kadar gittim ama yok..sinir oldum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?