- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.141
Ben de evde yatıyorum rapor yazılacak yarın bana.. Cuma akşamı işyerinden çıkmak üzereyken yoğun bir kanamam oldu.. Bütün çamaşırım battı ve pıhtılar da vardı.. Acil Florence Gayrettepe ye gittim. Şükür bebek iyiydi.. Yarın kendi doktorum yurtdısından dönuyor.. ona gıdecegım bakalım.. Cok kısaca yazdım kızlar ama neler cektım.. Bebek dustu de..dıkısım var rahımagzında benım dıkıs bebegı tutuyordıye dusundum
merhaba annecikler mobilden girdigim icin alinti yapamadim herkese peygamberimizin soyu bile kizindan devam etmis insanlara ibret olsun diye nedir bu erkek sevdasi anlamiyorum bu kadinlar helal olsa dogurganligini koruyup erkek olmak da isterler bu gidislebenim kayinvalidemde merak ediyordu cinsiyeti belli olmadi anne dedim sen ne istersin kiz dedi:)) gorumcemde kiz istiyor galiba:)) kiz cocuklarini cok seviyorlar gorumcemin bir oglu var dogdugunda babasi askerde oldugu icin onlarda kalmislar ondan bezmisler artik kizlar daha sevimli geliyor:)) ama kiz olursa akrabalari da sizinkiler gibi tepki veririler herhalde.bide erkek olursa kayinpederimin ismi olacak cunku bekarken istedigim bir isimdi oyle denk geldi:))
esimle ultrason konusunda anlasamadik ya zararli fazla girmeni istemiyorum diyor zaten bir ay sonra gidecegim yok daha gec gidelim diyor cinsiyetini ogrencem dedim yok sonra tutturdu buradaki tip merkezine gidelim gitmem ona gidecegime devlete giderim dedim sonra devkette cinsiyetini soylemezler gitmem dedim niye ayni cihazdan bakmiyorlarmi niye soylemesinker diyor sessizlik:)) en son anlastik ikili testin sonucunu aliriz diye 19+6 da gidebilecegiz galiba 14+1 de gittim en son:)) gitmek istememesinin nedeni de 80 km lik yolumuz muayene ucretimiz bile 12 lira
evt cinsiyet konusunda haklısın ama napalım ya cinsiyet değişirse diyede bekliyemiyo insanbenden önce annem 5aya girdi ben daha hiçbişi almadım diye sıkıntılanıyodu onun sayesinde alınmış oldu
hımm bide sen demir hakkında bişiler yazmışın dün cevap yazamamıştım benim 2 ay önce 130 çıkan demirim 60a düşmüş mutlaka kullanmak lazım hapları doktor verdi tekrardan.. doğumdada çok yüksek miktarda kaybediliyomuş zaten sonrasındada bebişinde çok ihtiyacı var kısacası demir bizim için önemli onuda ilaçtan alalım napalım:)
su ısım konusu ıcımde hala yara arada aklıma geldıkce dua edıyorum bırsey olsun ve esım babasının ısmını koymaktan vazgecsınzamanında buyuk konusmusum eskıden ne oyle anne baba adları koyuyorlar saygı ısımle mı olurmus ben asla koymam dıyordum sımdı esımın gonlu kırılmasın dıye ses edemıyorum
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
sagol teyzesııı
yaa sorma cok garıp bı sekılde o 3 boyutluda
yan yatıyodu bole sıpa
agzı burnu gozlerı sen ben gıbı artık nasıl olusmus
cok net super bısıydı ya
yanımda arkadsm vardııı o bıle dedı aynı sana benzıyo bu kız dıye
sevındırık oldum tabı babaya nıspet yapıyoz
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
bende senin gibi düşünüyorum canım..daha çok mali yönden..çünkü şimdi bile o kadar masrafım arttıki..azcık dişimi sıkayım iki ay sonra almaya başlayım diyorum..ama belki bu ay maaşı alınca dayanamayıp hastane çıkışı alırım :)
..
hoşgeldin canım, Rabbim sağlıkla sıhatle minik kızını kucağına almayı nasip etsin
kızıma bir arkadaş daha geldi
zeyneppp çok sevindim canım,,,allah dualarını kabul etti..gönlündeki oldu..sabahtandır yazmanı beklyordum,,hayırlısı olsun senin ve bebişin için canım
aynen erkek merakı olanlara bunu dıyorum peygamber efendımızden kım ustun ya onun soyu bıle kızlardan devam etmıs ..
canım bende doktoruma bıdaha 6 7 hafta ara ıle gıtmıs olucam muayen ucretı uygun olsa her hafta atlardım galıba
Çok teşekkur ederım kızlar.. miyasel... canım lısteye baktım ama cınsıyet yazmıyordu.. hatırladıgım kadarıyle senınde kızın olacaktı degılmı ..?
canııımmm çok tebrik ederim,benim de iki oğlandan sonra darısı başıma olsun inşallah :) çok sevindim gerçekten
sevıncın daım olsun canım :) bende 4 d goruntusunde yavrumu kendıme esımde erkek kardesıme benzettı
dogunca bakalım nasıl olcaklar :)
gozun aydın canım ne guzel hem erkek hem kız anası olmaduygusunu tadıyorsun darısı basımıza :) ısmı gıbı olsun inşallah
hastane cıkısı ben kolay kolay begenemem emınım hepsı cok guzel hepsı olsun olmazmı
bende ocakta bıraz yukumuz hafıflıcek zatı subat gıbıde almayı dusunuyorum yavas yavas bakalım nasıp
yavrularımız saglıkla kucagımıza gelsınde
Kimbilir kaç yüzyıl öncesinin düşüncesi insanlar halen aynı malesef.Benim cinsiyet belli değil ya çatlıyorum meraktan:18:ultrason kaç yıldır kullanılıyor ya zararı olsa bulunurdu diye düşünüyorum ben.Eşime anlatamadım daha.senin muayene ücreti benimkine göre bayağı tuzlu galiba istanbul olunca öyle oluyor malesef,burda özel hastanede isteyemezler o fiyatı.ondan 12 liracık.
benımkı ozel muayene canım hastane olsa 12 tl 35 tl arası degısıyor ssk anlasmalı buralarda
doktorum ultrason cok fazlası zararlı dıyor cocuk devamlı ses dalgasına mazur kalıyormus
bu yuzdende tutuyorum kendımı ama nasıl bana sor:)
kızlar hastanelerden doğum için yazılı olarak fiyat almaya başlasak mı? ben bildiklerimi yazayım..medicana hastanesi 1500 dedi, erdem hastanesi 600 diye duydum,.,afiyet hastanesi de 500 diye duydum..hiçbiriyle pazarlık yapmadım yada yazılı fiyat almadım bunlar sorup duyduklarım..hastaneye bir an önce karar verelim ki doktorumuz gelmem derse, yada uçuk bi fiyat isterse ona göre belki doktor değştiririz diye düşünüyorum..
Apoletta Cok teşekkur ederım cqanım ... Aynı duyguları yasıyormusuz senınle... Gercekten ben abartmıyormusum dımı ..ıkı erkekten sonra bırde kız annesı olma duygusu olşuyor ...:) Rabbim hayırlı Eli yuzu duzgun saglıklı bır kız evladı nasip etsın sanada ...:)
Gülsevdam Teşekkur ederım canım ...Görünen o ki PekCİciMin ters'i tutturma tezii devam edıyor
Ve Cinsiyetımız %99 Belirlendi kızlar .. tahmınleri alabılırmıyım :))
kızlar hastanelerden doğum için yazılı olarak fiyat almaya başlasak mı? ben bildiklerimi yazayım..medicana hastanesi 1500 dedi, erdem hastanesi 600 diye duydum,.,afiyet hastanesi de 500 diye duydum..hiçbiriyle pazarlık yapmadım yada yazılı fiyat almadım bunlar sorup duyduklarım..hastaneye bir an önce karar verelim ki doktorumuz gelmem derse, yada uçuk bi fiyat isterse ona göre belki doktor değştiririz diye düşünüyorum..
benımkı ozel muayene canım hastane olsa 12 tl 35 tl arası degısıyor ssk anlasmalı buralarda
doktorum ultrason cok fazlası zararlı dıyor cocuk devamlı ses dalgasına mazur kalıyormus
bu yuzdende tutuyorum kendımı ama nasıl bana sor:)
Ben 40 lıra verıyorum hemde ssk'lı olmasına ragmen... Bende'mı değiştirsem doktorumu ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?