2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay canım ne korkular yasamassın Rabbım yavrunu senı korusun bundan sonrası co kguzel korkusuz sıkıntısız gecsın İnşallah balım

aynen erkek merakı olanlara bunu dıyorum peygamber efendımızden kım ustun ya onun soyu bıle kızlardan devam etmıs ..
canım bende doktoruma bıdaha 6 7 hafta ara ıle gıtmıs olucam muayen ucretı uygun olsa her hafta atlardım galıba

ah tabıkı zor dayanıyorum ablam corap ve bornoz almıstı onlara bakıyorum kokluyorum :)
of ya ılacı bıraktıgımdan berı wc duzgun cıkmaya basladım sankı bılemıyorum canım

yabuyuk konusmayayım ama karsıyım kesınlıkle
kendı aılem gıbı olsalar onlar gelınlerıne canlar cunku ozaman belrılerıgım ısımlerı oylamaya koyardım secılsın dıye
ama haketmıyene deger vermekten bıktım canım ben .. bıde kısır dongu anne baba ısmı koymak ne alaka ya ..
ınsallah sızde babasının ısmını koymazsınız esıne yavas yavas işle bunu canım ıkı tarafın gonlu olarak baska ısım belkı koyarsınız ..

canııımmm çok tebrik ederim,benim de iki oğlandan sonra darısı başıma olsun inşallah :) çok sevindim gerçekten

sevıncın daım olsun canım :) bende 4 d goruntusunde yavrumu kendıme esımde erkek kardesıme benzettı
dogunca bakalım nasıl olcaklar :)

gozun aydın canım ne guzel hem erkek hem kız anası olmaduygusunu tadıyorsun darısı basımıza :) ısmı gıbı olsun inşallah

hastane cıkısı ben kolay kolay begenemem emınım hepsı cok guzel hepsı olsun olmazmı
bende ocakta bıraz yukumuz hafıflıcek zatı subat gıbıde almayı dusunuyorum yavas yavas bakalım nasıp
yavrularımız saglıkla kucagımıza gelsınde

hoşgeldin canım, Rabbim sağlıkla sıhatle minik kızını kucağına almayı nasip etsin

kızıma bir arkadaş daha geldi

zeyneppp çok sevindim canım,,,allah dualarını kabul etti..gönlündeki oldu..sabahtandır yazmanı beklyordum,,hayırlısı olsun senin ve bebişin için canım

Çok teşekkur ederım kızlar... Evet mec'im kızına aldıgın kıyafetleri gördüğümde çok hoşuma gitmişti... ALLAH Saglıkla giydirmeyi nasip etsinşimdi bende %99 luk bir soylemden sonra hemen kıyafet konusuna el atıyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım:) 3-4 gün foruma girmeyince bir bakıyorum sayfalar almış gitmiş. geçmişi uzun uzun okuyamıyorum işten kaytarıp girdiğim için:)

bebişler nasıl bakalım? inşallah minik bebişleriniz ve siz güzel anneleri için herşey çok güzeldir:)

Kimbilir kaç yüzyıl öncesinin düşüncesi insanlar halen aynı malesef.Benim cinsiyet belli değil ya çatlıyorum meraktan:18:ultrason kaç yıldır kullanılıyor ya zararı olsa bulunurdu diye düşünüyorum ben.Eşime anlatamadım daha.senin muayene ücreti benimkine göre bayağı tuzlu galiba istanbul olunca öyle oluyor malesef,burda özel hastanede isteyemezler o fiyatı.ondan 12 liracık.

Çok teşekkur ederım kızlar.. miyasel... canım lısteye baktım ama cınsıyet yazmıyordu.. hatırladıgım kadarıyle senınde kızın olacaktı degılmı ..?

yok tatlım biz üçtür düğme kadar bi pipi görüyoruz iki ablamında önce kızı sonra oğlu oldu..bende ilk erkek oldu, sırayı bozdum..

Hamilelere ilaç yerine bulgur verin,Bulgur folik asit ilaçlarına eşdeğer mi? "bilge"

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor. Bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor onlar bu
lgur öneriyor'' dedi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) İpekyolu Kalkınma Ajansı Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ve Bulgur Sanayicileri Derneği'nin işbirliğiyle yapılan 'Bulgur Akıl ve Güç Birliği Toplantısı' başladı.

"SÜTLE BAKLİYATLA BULGURU BİRLEŞTİRİP YİYİN"
Toplantıda konuşan GAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyes Prof. Dr. Mustafa Bayram Türkiye'de de eskiden köy çocukları için ''çok zeki'' kavramının kullanıldığını anımsatarak bu çocukların annelerinin hamilelik döneminde bulgur ve ceviz gibi ürünler tükettiğini ancak bu durumun şehirleşmeyle beraber değiştiğini ifade etti.

Bulgurun çok önemli bir diyet maddesi olarak tespit edildiğini bulgur yiyen insanın daha geç acıktığını bulgurda çocuklar ve yaşlılar için önemli olan kalsiyum bulunduğunu vurgulayan Bayram "Sütle karıştırıp yenilirse kemik gelişimi için önemli. Çocuğa altı aylık olduktan sonra eğer çölyak hastası değilse ek gıda olarak sütle karıştırılıp bulgur verilebilir. Çok yararı var çocuğu geliştiriyor. Hem kilo almasını sağlıyor hem de diğer fonksiyonlarını geliştiriyor. Beslenmeyle ilgili yapılan çalışmalarda bu var. Sütle bulguru birleştirin bakliyatla bulguru birleştirin veya tek başına yiyin. Kabızlık yapmıyor bağırsağı da şişirdiği için besinlerin emilimini artırıyor" şeklinde konuştu.

Son yapılan araştırmalarda bulgurun 12 bin yıl öncesine kadar kullanıldığının tespit edildiğini ifade eden Bayram bulgurun aynı zamanda pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi. Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığınıdolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını sözlerine ekleyen Bayram ''Bulgur böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel muhteşem bir gıda oluyor" dedi.

GTB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu bulgurun tanıtımı için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye çalıştıklarını vurgulayarak "Yapılan bütün ihracatlarda bu ürünlerle ilgili binde bir kesilmekte. Biriken para ile dünyada bu ürünlerin tanıtımını yapıyoruz 4 fuara katıldık. Bunların başında Fransa'da yapılan en büyük gıda fuarı bulunuyor. Bu fuarlarda bakanlarımızın desteğini aldık. Tanıtım için bu ürünlerden yemek yaptık. En çok bulgur rağbet gördü. İnanılmaz geri dönüşler aldık. Dünyada milyonlarca kilo pirinç tüketimi var. Biz burada nasıl bir pay alabiliriz diye düşünmeliyiz. Pirinci kötülemiyoruz elbette ama bulgurun önemini de göstermemiz gerekiyor. Hatta bulguru yüz yılın ürünü olarak gösterebiliriz. Çünkü yaptığımız her tanıtımda çok iyi geri dönüşler alıyoruz" diye konuştu

canııımmm çok tebrik ederim,benim de iki oğlandan sonra darısı başıma olsun inşallah :) çok sevindim gerçekten

Apoletta Cok teşekkur ederım cqanım ... Aynı duyguları yasıyormusuz senınle... Gercekten ben abartmıyormusum dımı .. ıkı erkekten sonra bırde kız annesı olma duygusu olşuyor ...:) Rabbim hayırlı Eli yuzu duzgun saglıklı bır kız evladı nasip etsın sanada ...:)

Gülsevdam Teşekkur ederım canım ...Görünen o ki PekCİciMin ters'i tutturma tezii devam edıyor

kızlar hastanelerden doğum için yazılı olarak fiyat almaya başlasak mı? ben bildiklerimi yazayım..medicana hastanesi 1500 dedi, erdem hastanesi 600 diye duydum,.,afiyet hastanesi de 500 diye duydum..hiçbiriyle pazarlık yapmadım yada yazılı fiyat almadım bunlar sorup duyduklarım..hastaneye bir an önce karar verelim ki doktorumuz gelmem derse, yada uçuk bi fiyat isterse ona göre belki doktor değştiririz diye düşünüyorum..

benımkı ozel muayene canım hastane olsa 12 tl 35 tl arası degısıyor ssk anlasmalı buralarda
doktorum ultrason cok fazlası zararlı dıyor cocuk devamlı ses dalgasına mazur kalıyormus
bu yuzdende tutuyorum kendımı ama nasıl bana sor:)

ben 54 tl ssk fark ücreti ödüyorum..:44: değiştirsem mi acaba hastanemi bilemiyorum..

hep bana yakın yerlerı sormussun aynı yerde dogurmayalım ocakta zam gelıyormus hastanelere bu yuzden ocak ayını beklıyorum canım
yengem ıcın sorduk anadolu hastanesı ve uskudar hospıtal normal 450 600 arası sezeryanda 700 tl falandı galıba
erdem hastanesınde ablam dogum yaptı doktorundan hıc memnun kalmadı ozel muayanesıne gıtmıs olmasına ragmen
benım doktor emınım uc fıyat dıcek 2 mılyar ustu beklıyorum medıcana yı tavsıye edıyor ama orasıda cok pahalı
doktorumu herseye ragmen ıstıyorum kesınlıkle o olmalı dogumumda yanı frekanstayız cunku normal dogumcu :)
bırde kızlar baska hastaneler son anda kabul etmıyor en az 7. aydan sonra o hastanedekı doktora gıtmenız gerekıyor
eger son dakıka doktor degıstırıceksınız sımdıden bılgınıze

edit edit :)
mıyasecım degıstırmek ıstıyorsan ıyıce arastır bak benım ıcın para doktorda ıkıncı planda
herseyde dıkkat ederım ayagımı yorganıma gore uzatırım
ama doktorumda cok katıyım esımde dedım nekadar olursa olsun odoktora gıdıcem dıye sagolsun oda kırmadı doktorumu cok begenıyor
ablamın yasadıklarını yasamak ıstemem

Son düzenleme:

Amin canım inşallah yaa :)) ben hep söylüyorum zaten,insan her iki cisiyetten de istiyor ama dediğin gibi 2 erkekten sonra kız çook güzell :)) bakalım bizim 2. oğlumuz yolda,Allah nasip ederse ben de senin yolundan 3.yü düşünüyorum :) bu sefer pek arada vermeyeceğim inşallah :) Allah gönlümüze göre versin canım..sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah :)

Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..

Ve Cinsiyetımız %99 Belirlendi kızlar .. tahmınleri alabılırmıyım :))

ekledım cnm benım gozunuz aydın

bunlar sanrım normal dogum fıyatları?
benım doktorumm pendıkte konusmadık ama buyuk ıhtımal orada olacak kardesım de tuzla da özel hastanede calsııyor ve benım kardesımın calıstıgı hastanede herseyım %50 ındırımlı kararsızım doktorumu bırakmam o dogurtacak benıbakalım napıcam daha kararszıım

Ben 40 lıra verıyorum hemde ssk'lı olmasına ragmen... Bende'mı değiştirsem doktorumu ne :)

zeyneppp kızınn gelıomus cnm tebrıklerr
kız yada erkek baldan tatlıdır evlat emınımkı
onun kokusu ,gülüşü aşık oldugun adamdan bi iz
bebeğinin gözlerinde eşini,gülüşümnde kendini görmek
aynı babası gibi uyuduğunu izlemek karnındayken bile,
senın ve onun başka hiç kimsenin değil,başka hiçkimseden bir iz yok
be ne muhteşem bi şeydir yarabbi şükürler olsun ki anneliği bahsettin bize
hayırllısıyla doğurup tamamına erdirmeyide nasip eylee aminn
(rabbi yessir velatu assir,rabbi temmim bil hayr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…