- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.161
hep bana yakın yerlerı sormussun aynı yerde dogurmayalımocakta zam gelıyormus hastanelere bu yuzden ocak ayını beklıyorum canım
yengem ıcın sorduk anadolu hastanesı ve uskudar hospıtal normal 450 600 arası sezeryanda 700 tl falandı galıba
erdem hastanesınde ablam dogum yaptı doktorundan hıc memnun kalmadı ozel muayanesıne gıtmıs olmasına ragmen
benım doktor emınım uc fıyat dıcek 2 mılyar ustu beklıyorum medıcana yı tavsıye edıyor ama orasıda cok pahalı
doktorumu herseye ragmen ıstıyorum kesınlıkle o olmalı dogumumda yanı frekanstayız cunku normal dogumcu :)
bırde kızlar baska hastaneler son anda kabul etmıyor en az 7. aydan sonra o hastanedekı doktora gıtmenız gerekıyor
eger son dakıka doktor degıstırıceksınız sımdıden bılgınıze
edit edit :)
mıyasecım degıstırmek ıstıyorsan ıyıce arastır bak benım ıcın para doktorda ıkıncı planda
herseyde dıkkat ederım ayagımı yorganıma gore uzatırım
ama doktorumda cok katıyım esımde dedım nekadar olursa olsun odoktora gıdıcem dıye sagolsun oda kırmadı doktorumu cok begenıyor
ablamın yasadıklarını yasamak ıstemem
Gözün aydın canım prenses sayımız artıyor.kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
bunlar sanrım normal dogum fıyatları?
benım doktorumm pendıkte konusmadık ama buyuk ıhtımal orada olacak kardesım de tuzla da özel hastanede calsııyor ve benım kardesımın calıstıgı hastanede herseyım %50 ındırımlı kararsızım doktorumu bırakmam o dogurtacak benıbakalım napıcam daha kararszıım
benımkı ozel muayene canım hastane olsa 12 tl 35 tl arası degısıyor ssk anlasmalı buralarda
doktorum ultrason cok fazlası zararlı dıyor cocuk devamlı ses dalgasına mazur kalıyormus
bu yuzdende tutuyorum kendımı ama nasıl bana sor:)
kızlar hastanelerden doğum için yazılı olarak fiyat almaya başlasak mı? ben bildiklerimi yazayım..medicana hastanesi 1500 dedi, erdem hastanesi 600 diye duydum,.,afiyet hastanesi de 500 diye duydum..hiçbiriyle pazarlık yapmadım yada yazılı fiyat almadım bunlar sorup duyduklarım..hastaneye bir an önce karar verelim ki doktorumuz gelmem derse, yada uçuk bi fiyat isterse ona göre belki doktor değştiririz diye düşünüyorum..
Ben 40 lıra verıyorum hemde ssk'lı olmasına ragmen... Bende'mı değiştirsem doktorumu ne :)
rabbi yessir velatu assir,rabbi temmim bil hayr cok okudugum sevdıgım bı duazeyneppp kızınn gelıomus cnm tebrıklerr
kız yada erkek baldan tatlıdır evlat emınımkı
onun kokusu ,gülüşü aşık oldugun adamdan bi iz
bebeğinin gözlerinde eşini,gülüşümnde kendini görmek
aynı babası gibi uyuduğunu izlemek karnındayken bile,
senın ve onun başka hiç kimsenin değil,başka hiçkimseden bir iz yok
be ne muhteşem bi şeydir yarabbi şükürler olsun ki anneliği bahsettin bize
hayırllısıyla doğurup tamamına erdirmeyide nasip eylee aminn
(rabbi yessir velatu assir,rabbi temmim bil hayr)
bunlar sanrım normal dogum fıyatları?
benım doktorumm pendıkte konusmadık ama buyuk ıhtımal orada olacak kardesım de tuzla da özel hastanede calsııyor ve benım kardesımın calıstıgı hastanede herseyım %50 ındırımlı kararsızım doktorumu bırakmam o dogurtacak benıbakalım napıcam daha kararszıım
ay durun kızlar ne oldu sıze :)
doktorunuzla dıyaloglarınız nasıl eger benımkı gıbı guvenıyorsanız parayı ıkıncı plana atın kızlar bence
doktor okadar onemlıkı ablamda kadın saatlerce verdı sunı sancıyı sonra sezeryana aldı
kı ablamın dogum belırtısı yoktu hıc beklıyebılırdı ..
bebek 9 ay 10 gun degıl daha fazla anne karnında yasıyabılır ama ıste doktorlar aman gunu gectı sancın yok hopp alalım dıyor hemen
rabbi yessir velatu assir,rabbi temmim bil hayr cok okudugum sevdıgım bı dua
canım ne guzel dedın ya gecen ablamla konusuyoruz yegenım ılk dogdugunda aynı bana benzıyordu sımdı baba tarafına
uyurken aynı benım gıbı uyuyormus okadar tuhaf oldum kı ya benden bır ız yegenımde bıde evladımda oldugunda neler hıssederım kım bılır
evet canım normal doğum fiyatları..bazen sancı çok uzun sürüyor doktorlar başka doktora emanet edip evine gidiyor..doktorundan söz al bence bu konuda :)
Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..
canım keşke aynı yerde doğursak, aynı dönem tanıdık biri olsa ne güzel olur düşünsene sancı çekerken birbirine destek olmak ne güzel olur..muayeneye ne kadar ödüyorsun canım? benim de ablam ilk doğumunda çok kötü şeyler yaşadı, doktor hatası yüzünden iç kanama geçirdi ve yine ilgisizlikten iç kanama geçirdiği çok geç anlaşıldı.kıyafetleriyle, yediği yemekle ameliyata alındı..ölümden döndü..bebek erken geldği için devlet hastanesine sevk etmişlerdi orda geldi bunlar başına
bu arada google a kolay doğum için ne yapmak lazım falan yazdım az önce, şöyle yazıyor.."Pelvis baskısı: Her kasılmada eşiniz kalçalarınızı nazikçe geriye çeker. Partnerinizin bu hareketi,rahim ağzının açılmasına yardımcı olur ve bebek için yavaşça yol açılır.
" ek bilgi olarak paylaşmak istedim :)
anladım canım demekki senin doktorum benim annem kayınvalidem ve eşimin görüşleri bu yönde.bugün snowflaken de yazmış kanla 7 de ultrason zararlı dediler diye,18,19a kadar bekleyeceğiz artık:26:bide kalbi ısınıyor fazla girince diyorlar ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.Nasıl tutuyorsun kendini sorayım bi?:)) 24de de şeker yüklemesi vardi değil mi onada annemler gelince gideriz artık
bu arada 7.aydan sonra almıyorlar hastaneler demişsin başka biride söylemişti ben istanbula gidersem ne olacak o zaman( hastane hastane gezecek miyim (püfff Millet burda rahat rahat doğuruyor mardin batmandaki özellerde ben niye kendimi bu kadar kasıyorum anlamış değilim
canım ben sormadım ama forumdan okumuştum geçen yıl sezeryan 250 normal ücretsiz günlük oda fiyatı 75 liraymış geçen yıl
ya kızlar doğum fiyatlarını okuyunca çok şaşırdım,,demek biz bedava doğuruyormuşuz :) benim ilk doğumum sezeryandı ve hiçbir sağlık güvencem olmadan özel hastanede 1000 tl ye doğurdum..şimdi ssklıyım ve hastaneyle konuştum,150-200 tl arası bir paradan söz edyorlar..sizin bahsettiğiniz hastanelerin ssk ile anlaşması yokmu?
üfff evet bu erkeklerin trip yapanı da kötü oluyo hep mi böle bunlar bi rahat rahat nazımızı tiribimizi yapamıyoz yaa karşılıklı triplerle geçiyo biri bitirmezse
benim öküz kocam da yaptı aynısını
dün ben ütü yapıyorum hiç bana sormadan aradı annesini biz cumartesi doktora gidiyoruz sende gel dedi
annesi ne dediyse oraya kolay gelirsin hemen tren istasyonuna yakın minibüsle de gelirsin dedi, sonra da bişeyler söyledi kv. tamam ben seni gelir cuma günü alırım bizde kalırsın sonra mec'in annesine kahvaltıya gideriz dedi
ayh ben bi sinir oldum, dedim neden benim anneme kahvaltıya gidiyoruz? annem de gelsin o zaman madem senin annen geliyor dedim, o ne köylü gibi sülale boyu mu gidicez dedi
bende aldım telefonu annemi aradım cumartesi saat 09:00 da doktorda ol anne dedim
bozuldu ama napalımbenim annem haldır haldır hazırlık içinde kendi anası kendi derdinde
o hak etmiyor bebişi görmeyi ama annem ediyor
küsüz bizde şimdi konuşmuyoruz
biz geldikk teyzoşlarrr
sıpamız ayak ayak ustune atmıss
sıkı sıkı kapattı bacakları
sekerli bıseyler yıyıp yenıden gel dedi doktor arkadasımdı zaten
yenden gıttık yine aynıı pozısyonda ama bıraz açtıı
bacakalrının arasında parlaklık var buyul ıhtımal erkek dediii
ohhhh noowwwwwwwwww
dediiimm yinemii değiştiii
ama tam göreemdi yienede
18 ve 22 + larda ayrıntılıya gitcez bakalım yanii ıki hafta sonra kesin öğreniriz artık sanırım
ben yine bebiş diye sevmeye devam edimm kızım kızım dıodum
17+0 cıktı maaşallah yaramaz
bızden bukadar teyzoşlar
sizden nbrr
konyadayken benim kpederde girecekti doktorada ben utanırım diye gelmemiş gelseydin dedim bendearada atar yapıp can sıkıyorlarya uyuz oluyorummm sende hepsini götür bi annani sok içeri
tabi kız anaları iş yapsın oğlan analırı kaymağını yesin yok yok ben böyle kv lide olmaacam ahanda emininmi de ettimmmmm
okurken aklima geldi son hamileligimde ben ve ablam hamileydik aramizda 1 ay vardi 4 5 aylikti halamda ultrason gibi kaci karniniza dokunayin dedi bana bakti senin kiz ablama bakti erkek dedi nasil anliyosun dedim seninki yumusak ablaminki sertmis dedi ve dogruda cikti ben hic yanilmam demisti ne bileyim
canım normaldır
sabah uyandım asırı grıbım var bir hapsırdım sorma arka arkaya
kasıklar kalakaldı baya agrıdı
benım sag kasık agrım oluyor sIk sIk
Evet canım çok azim ettım ve cok şukür emelime ulastım
Canım cok cok sevındımCanım ne yalan soylıyım ıkı erkekten sonra benım hiç kızım olmayacakmıs gibi gelıyordu bana ... ama son 1 aydır hep kız heiseetim... çoçuklar hep zeynep diye sevdıler karnımı .. dun dua ettim ALLAH'ım sen bu soylemlerı boşa çıkarma diye şükür duam kabul oldu ..:)
ay canım ne korkular yasamassınRabbım yavrunu senı korusun bundan sonrası co kguzel korkusuz sıkıntısız gecsın İnşallah balım
aynen erkek merakı olanlara bunu dıyorum peygamber efendımızden kım ustun ya onun soyu bıle kızlardan devam etmıs ..
canım bende doktoruma bıdaha 6 7 hafta ara ıle gıtmıs olucam muayen ucretı uygun olsa her hafta atlardım galıba
ah tabıkı zor dayanıyorum ablam corap ve bornoz almıstı onlara bakıyorum kokluyorum :)
of ya ılacı bıraktıgımdan berı wc duzgun cıkmaya basladım sankı bılemıyorum canım
yabuyuk konusmayayım ama karsıyım kesınlıkle
kendı aılem gıbı olsalar onlar gelınlerıne canlar cunku ozaman belrılerıgım ısımlerı oylamaya koyardım secılsın dıye
ama haketmıyene deger vermekten bıktım canım ben .. bıde kısır dongu anne baba ısmı koymak ne alaka ya ..
ınsallah sızde babasının ısmını koymazsınız esıne yavas yavas işle bunu canım ıkı tarafın gonlu olarak baska ısım belkı koyarsınız ..
benim doktorum erkek, iyi biri, ama deli gibi ilgili değil, yada çok muhabbetimiz yok pek samimi değiliz resmiyiz bilmemki o yüzden kararsızım galiba..
ya kızlar doğum fiyatlarını okuyunca çok şaşırdım,,demek biz bedava doğuruyormuşuz :) benim ilk doğumum sezeryandı ve hiçbir sağlık güvencem olmadan özel hastanede 1000 tl ye doğurdum..şimdi ssklıyım ve hastaneyle konuştum,150-200 tl arası bir paradan söz edyorlar..sizin bahsettiğiniz hastanelerin ssk ile anlaşması yokmu?
Zamanınd aben cok buyuk konustum asla koymam dedım ama ortada edılmıs bır yemın ve olumune sevdıgım kocam var onu uzecek bırsey yapamam benım hatrım ıcın lutfen dedı o yuzden bırsey dıyemıyyorum haa arada lafımı sokuyorum ama ıste
kızlar ya benim ki yine göstermedi yaaa
yine öğrenemedik cinsiyetini
Canım cok cok sevındım
Zamanınd aben cok buyuk konustum asla koymam dedım ama ortada edılmıs bır yemın ve olumune sevdıgım kocam var onu uzecek bırsey yapamam benım hatrım ıcın lutfen dedı o yuzden bırsey dıyemıyyorum haa arada lafımı sokuyorum ama ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?