2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sahiden ne konuşkan hatunlarsınız kaç saattır konulardan eksik kalmiim diee oku oku helak oldumm:) cinsiyet öğrenenlere gözünüz aydın,meraktan çatlayanlara Allah sabır versin diorum ben de net cinsiyeti daha dün öğrenebildim o yüzden beklemek nedir ii bilenlerdenim.sbh kalktığımdan beri bi grip hali üzerimde gün boyu sarımsaga daldım akşam bey ne der bilemiorum ztn burun da tıkanık tıslladıkça sarımsak la yatıo sancak kendini...bu arada snow benim ilk gebeliğim bunu da eklersen çokk happy olurum

canım keşke aynı yerde doğursak, aynı dönem tanıdık biri olsa ne güzel olur düşünsene sancı çekerken birbirine destek olmak ne güzel olur..muayeneye ne kadar ödüyorsun canım? benim de ablam ilk doğumunda çok kötü şeyler yaşadı, doktor hatası yüzünden iç kanama geçirdi ve yine ilgisizlikten iç kanama geçirdiği çok geç anlaşıldı.kıyafetleriyle, yediği yemekle ameliyata alındı..ölümden döndü..bebek erken geldği için devlet hastanesine sevk etmişlerdi orda geldi bunlar başına
bu arada google a kolay doğum için ne yapmak lazım falan yazdım az önce, şöyle yazıyor.."Pelvis baskısı: Her kasılmada eşiniz kalçalarınızı nazikçe geriye çeker. Partnerinizin bu hareketi,rahim ağzının açılmasına yardımcı olur ve bebek için yavaşça yol açılır.
" ek bilgi olarak paylaşmak istedim :)

Gözün aydın canım prenses sayımız artıyor.

evet canım normal doğum fiyatları..bazen sancı çok uzun sürüyor doktorlar başka doktora emanet edip evine gidiyor..doktorundan söz al bence bu konuda :)

anladım canım demekki senin doktorum benim annem kayınvalidem ve eşimin görüşleri bu yönde.bugün snowflaken de yazmış kanla 7 de ultrason zararlı dediler diye,18,19a kadar bekleyeceğiz artık:26:bide kalbi ısınıyor fazla girince diyorlar ama ne kadar doğru bilemeyeceğim.Nasıl tutuyorsun kendini sorayım bi?:)) 24de de şeker yüklemesi vardi değil mi onada annemler gelince gideriz artık
bu arada 7.aydan sonra almıyorlar hastaneler demişsin başka biride söylemişti ben istanbula gidersem ne olacak o zaman( hastane hastane gezecek miyim(püfff Millet burda rahat rahat doğuruyor mardin batmandaki özellerde ben niye kendimi bu kadar kasıyorum anlamış değilim

canım ben sormadım ama forumdan okumuştum geçen yıl sezeryan 250 normal ücretsiz günlük oda fiyatı 75 liraymış geçen yıl

Ben 40 lıra verıyorum hemde ssk'lı olmasına ragmen... Bende'mı değiştirsem doktorumu ne :)

ay durun kızlar ne oldu sıze :)
doktorunuzla dıyaloglarınız nasıl eger benımkı gıbı guvenıyorsanız parayı ıkıncı plana atın kızlar bence
doktor okadar onemlıkı ablamda kadın saatlerce verdı sunı sancıyı sonra sezeryana aldı
kı ablamın dogum belırtısı yoktu hıc beklıyebılırdı ..
bebek 9 ay 10 gun degıl daha fazla anne karnında yasıyabılır ama ıste doktorlar aman gunu gectı sancın yok hopp alalım dıyor hemen

rabbi yessir velatu assir,rabbi temmim bil hayr cok okudugum sevdıgım bı dua
canım ne guzel dedın ya gecen ablamla konusuyoruz yegenım ılk dogdugunda aynı bana benzıyordu sımdı baba tarafına
uyurken aynı benım gıbı uyuyormus okadar tuhaf oldum kı ya benden bır ız yegenımde bıde evladımda oldugunda neler hıssederım kım bılır

bu arada sölemeden yapamicam bebek odası ya da beşik tarzı mobilya bakan varsa belis.com a bi bakın derim harika bebek odaları vs.. mobilyalar var biz eşimle masko modoko gezdik hep ama bunlara bayıldık bu hafta yerine gidipte bakıcaz.

benim doktorum erkek, iyi biri, ama deli gibi ilgili değil, yada çok muhabbetimiz yok pek samimi değiliz resmiyiz bilmemki o yüzden kararsızım galiba..

evet canım normal doğum fiyatları..bazen sancı çok uzun sürüyor doktorlar başka doktora emanet edip evine gidiyor..doktorundan söz al bence bu konuda :)

cnm ben muhtemelen sezeryan dogumyapıcam doktorumla konusmadım benım dusuncemama ben ınanıyorum doktorum benı bırakmaz onun ıcın doktorumdan vazgecemıyorum allah uzun versın ona tum cocuklarımı o dogurtsun ınsallahh

Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..

ya kızlar doğum fiyatlarını okuyunca çok şaşırdım,,demek biz bedava doğuruyormuşuz :) benim ilk doğumum sezeryandı ve hiçbir sağlık güvencem olmadan özel hastanede 1000 tl ye doğurdum..şimdi ssklıyım ve hastaneyle konuştum,150-200 tl arası bir paradan söz edyorlar..sizin bahsettiğiniz hastanelerin ssk ile anlaşması yokmu?

100 tl oduyorum canım zatı 1.5 ayda bır gıdıyorum doktorumda oyle ayarlıyor sagolsun randevuları
arkadasım calıstıgı hastane yumusemreye aldı abalsını doguma gece sancı gemıs acıl geldıler
ebe dırek sezeryana alalım gece gece kımseyı kaldırmayalım derdınde bıde rahatsızlıgı var ablasının normal olmaz demıs
ablası ınat etmıs doktoru geldı normal dogurdu yanı ebe ve gorevlılerde cok onemlı hangı hastaneyı secersem ekıbı tanımak ıstıcem onceden
ablana cok gecmıs olsun
pelvıs egsersızı spor donemımden cok yaptım ama doguma yakın yararlıda olsa korkarım :)

ya keske aynı hastaneyı secsek ne guzel olur dedıgım gıbı benım ocaktan sonra belırlencek yuzde 50 medıcana bakalım

ah benım eskı halımı bılsen asırı panık merak kı basıma ne gelsıyse bunlardan geldı zamanında:)
ama ınan hamıle oldugumdan berı dut yemıs bulbul mısalıyım sabırla gunumu beklıyorum :)
22 haftaya kadar ayrıntılı ultrason var sonrası seker yuklemesı ne zaman doktorum soyler ınan onu bıle netten arastırmıyorum :)

evet canım almıyor hastaneler yengem ıcın baska yer arastırdık garantıde 2. hastane olsun ne olur ne olmaz dıye ama malesef gec kalındı
canım ya batmanda eltılerım dogurdu hep hıc bırınden bo sorun yada olumsuzluk duymadım

benim yazdığım fiyatlar ssk indirimliydi canım :26:..istanbulda oturuyorum ben..sen nerede fiyat almıştın? hakikaten bi doğum için çok para istiyolar ya

üfff evet bu erkeklerin trip yapanı da kötü oluyo hep mi böle bunlar bi rahat rahat nazımızı tiribimizi yapamıyoz yaa karşılıklı triplerle geçiyo biri bitirmezse

Biz evde 2 kişilik hamileyiz kuzuu
Zaten eşime birimiz kız birimiz erkeği taşıyorr
Sende ki kesin kız, bukadar naz anca kız genlerinden geçer dedim

Ayyy aynı aynı kuzum yaa
Ne düşüncesiz oldularr
Halbu kii ben insanlık yaptım onaa
Annem geliyor annenini çağır diyee
Ne bileyim adamın biletix olduğunuu
Gelene gidene bilet kestii
Gell abii geell sinemalardaa demediği kaldıı

Ben onun ayak ayak üstüne atmış skoda ayaklarını koparırımmm
Artisttt jooo
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesii

Bunlar herhalde şey diye düşünüyorlar zannımcaa oğullarında göbeklerini acıp cocuğun yarısına da ordan bakmayaa
Tövbe tövbee kp ne işi varmış usgdee Ayıp yahuu göbek acık ayaklar ayrık ayrık çatalda

Kız olma ihtimalimiz var zaten teyzesiii
Hayırlısını versin Rabbim

canım normaldır
sabah uyandım asırı grıbım var bir hapsırdım sorma arka arkaya
kasıklar kalakaldı baya agrıdı
benım sag kasık agrım oluyor sIk sIk

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendinede bebişede

Evet canım çok azim ettım ve cok şukür emelime ulastım

Canım cok cok sevındım

Zamanınd aben cok buyuk konustum asla koymam dedım ama ortada edılmıs bır yemın ve olumune sevdıgım kocam var onu uzecek bırsey yapamam benım hatrım ıcın lutfen dedı o yuzden bırsey dıyemıyyorum haa arada lafımı sokuyorum ama ıste

karar verdim,bitiryorm mesaiyi,,evime gidip yemek yapıyim,sıcak bir yemek görsün bebeğim..1 saat var ama olsun,,bebeğimin ve benim canımız sağolsun:) bu arada ilk alışverişimizi butikbebeden yaptık...umarım umduğumuz gibi gelirler..hepinize hayırlı akşamlar..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın annişler..

benim doktorum erkek, iyi biri, ama deli gibi ilgili değil, yada çok muhabbetimiz yok pek samimi değiliz resmiyiz bilmemki o yüzden kararsızım galiba..

benımkı korkularımı anlıyor bana sarılıyor her gıttıgımde konusurken rahatlatıyor bu yuzde sabıtım onda
bır arastır ıstersen ıcın daha cok ısınıcagı doktor bulursan aklında acabada kalmaz ..

ben ozel doktorumu getırıcem ya bu yuzden uygun olmaz
ama ssk anlasmalı o hastanenın doktorunda 450 900 arası degısıyor burda sordugum yerlerde

esının hatrına mecbur bısey dıyemıceksın canım ne dıyelım hayırlısı

ay kızlar saatlerdır kalkamadım pcden ıs benı beklıyor cenemız dustuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tutsun bırınız :)

kızlar cinsiyetini öğrenenler varmış hayırlı olsun inşallah
benim gibi öğrenemeyenlerede Allah sabır versin yaa
eşya alımı 1 ay daha ertelendi

dirensene canım ya koyma benim k.v.de diyo ben sizin yerinizde olsam kayınpederinizin ismini koyarım ben dedim yok yaşarken birinin adını koymak hoşuma gitmiyo ömer olucak oğlumun ismi diye baya bir bozuldu ,sonra kayınpederimin yanında diyo babanızın adını koyun diye Allah razı olsun kayınpeder beni kızlarından çok sever sinir oldum niye adamın yanında da dile getiriyosun ben sana dedim koymıycam diye ama inadına yapıyolar eminimmmm ama bende inat ettim koymıycam aslında bebeğim olmadan önce düşünmüştüm erkek olursa kayınpederimin ismini koyarım diye birbirimizi çok seviyoruz çünkü hatta o sülalede bana kıyamayan bi tek kayınpederim k.v. yüzünden vazgeçtimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…