2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
senin eski halin neymis oyle ikinci gulsevdami mi getirdin dunyaya:)) Allah sabrini veriyor demekki
.hamilelik bayagi degistirmis seni demekki:))
hadi ya kimse kabul etmedi yani insallah devam ettigi hastanede saglikla dogumunu yapar.canim batmandaki hastanelerden herkes memnun ben medicalparka gidiyorum mesela.ama asil sorun 80 km lik yol gelis gidis hava karardiktan sonra yollarda isik yok ve yol kesmeler olabiliyor gerci batman yolunda daha olmamis ama tenha yerleri cok.korkum buradaki devlet hastanesinde dogum yapmak.baska birsey degil.istanbula gitsemde kolay olmayqcak 32,haftadan sonra gidebilecegim gidince allerjim tavan yapacak hapsurmaya baslayip nezle grip turu birsey olacagim hamileligin son zamanlari da cok hapsirma erken dogum nedeni(

canim arkadaslar genelde istanbuldan bahsediyor senin soyledigin de istanbuldaysa iyi gercekten

kızlar ya benim ki yine göstermedi yaaa

yine öğrenemedik cinsiyetini

uzulme canim.naz yapiyor demekki bebisin hem bak cinsiyeti degisenler oldu cok sayida birdahakine kesin ogrenirsin insallah.bende 14haftada ogrenemedim diye bebegime soyleniyordum niya bacaklarini acmadin diye:)) cinsiyeti degisenleri duyunca sustum 18,19.haftaya insallah

slm kızlar valla bende bugün hiç yetişemedim size :)
bu yağmurda cnımın istemesine dayanamayarak gofret almaya gittim aa dondum :2:

zeynepçim sana ne yazsam anlatamam sevincimi mutluluğumu
rabbim herşeyin en güzelini versin

buarada bnm dr ile ilgili pek sorunum olmasada doğumu istanbulda gata da yapmaya karar verdik eşimle
hatta okesinleştirdi
bu ay sonu orda daha önce gittiğim bi dr dan randevu aldım ona gidicem
zaten son ay çalışmıycam direkt istanbula gecicem bu şartlarda

bukadar mıydı konuları unuttum :)

haa bide oğlumun adı mehmetali olacak kayınpederimin (rahmetli) ve babaın adları

canım sen böyle deyince bizim doktorla baya bi mesafeli olduğumuzu farkettim..ama sarılsak erkek old.için eşim kızar :) aslında düzgün bir adam ne zaman arasam açar cevap verir.ters bişey de söylemedi şimdiye kadar..resmi, mesafeli ve kibar olduğu için bi abi kardeş bağı bile oluşmadı haliyle...acaba bayan bir doktora mı gitsem?? sanırım biraz daha doktor bakmalıyım...geçen 9aylık hamile olan bir arkadaşım bayan doktorlar daha acımasız erkek doktorlar daha kibar davranıyor o yüzden erkek doktorda doğurcam dedi..aslında herşey kısmet böyle düşünüp duruyoruz ama başa gelecek varsa çekicez yine sanırım..son aylarda bol bol hurma yiyelim hastaneleri netleştirince mutlaka paylaşalımki aynı hastaneye denk gelenler çok iyi moral olur..

Tatlım ıs artık esıme kaldı sureklı laf sokuyorum ıstemedıgıme daır gecende dedım dınen ısım hakkı annede annenın rızası olmadan ısım olmaz dıye ne olur yorma benı artık ne dıyeyım babama dedı kpeder oglunu cok kole ruhlu yetıtırmıs esımı gorsenız bu babyı falan takmaz der sınız ama baba deyınce akan sular durur ayyy ne bıleyım karısık mevzullar ınatlasacamda benım anamda kızıo bır ısım ıcın huzurunu bozma yanına ıstedıgını koy oyle soylersın adamın da gonlu kırılmamıs olur bır evın bır oglu yapma huysuzluk dıyo

bende mayıs annesiyimm :) yarın 17. haftaya giriyorum hala mide bulantım çok devam eden var mı ? bu arada randevum 15 aralıkta cinsiyet için sabırsızlanıyorum yaa

biz bu hafta sonu oğlumuza belis doğa bebek odasını aldık cnm ben de çok begenerek aldım.
mobilyası tamamen beyaz kulpları renkli olacak.
çok içime sindi tavsiye ederim.

gata yakin mi size canim malum istanbul trafigi:))
mehmetali ismi cok guzel hemde anlamli benim kardesimin adi arkadaslari mali diye soyluyorlar bazen seviyorum bu ismi

cnaım benım de doktorum erkek cook sevıyorumm onuuu hep kızım der banaçok cekmıstır benden muayenede fln hep dur kzıım derhamıle oldugumda sarıldı optu kıymetlı bebegımız bıızm dedı canım doktorum ozledım wallahı

kayınvalidem bostancıda oturuyo
kuzenim ve arkadaşım (kardeşimgibidir) onlarda ümraniye tepe üstü taraflarında
ama eşimde bu konuyu abarttı kızıltoprakta dedemin evi var kendisi huzur evinde
oraya gidersiniz diyo
adam sanıyoki sancıyla birden doğum olacak

bende dedim daha bunun nişanı var zaten nişanı farkedersem 6 saat içinde doğum başlarmış
ayrıca gerekirse ambulans çağırırım dedim

eşim %90 olmayacak yanımızda ondan böyle detaycı ama gölcükte bile doğum yapsam aynı sorunlar olabiecek
allah yardımcımız olur hiiiç bişi olmaz sağsağlim kurtuluruz bizden hepinizle beraber

ayy cnm sorma bend bı an once doğmasını ıstıorum
daha doğrusu zamanında doğsun ama o zamanda bı an once gelsın
evımız bebek koksun artık istiyorum
cok merak da edıorum eşimle benim karışımım nasıl bişey olur
eşim mavi gözlü beyaz tenli, ben ela bugday tenli
melez olcak heralde:)

bızım bırrr prensesımızzzz oluyorrrrrr kızlarrrrrr
rabbıme sonsuz sukur hemde dun 3 boyutlu usg de gordum
aynı annesıne benzıyor cımcımemmmmm yerım onu

Oyyy onun kutuşumuu varmışş
Oyy 3boyutlarda anasına mı benzermişş
Ben onun kutuşunuu yirim yirimm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
Çok mutlu oldumm

benimki gergin yaa bide dün doktor göbek deliğin bir iki parmak altından baktı hala ordamı dedim evet yavaş yavaş çıkıyor bir ay sonra deliğin üzerine çıkacak daha çok hissedersin dedi

Bende gerginim yaa cocukta bende germeyimm
Gerim gerim dolanmasın annem dedi herhalde sabi sübyan

sen şakamısın deseydin zaten ultr. odası nekadarki kaç kişi girilcek, girse ne anlıcak biz zor anlıoruz, yalanmı yaaa

Heee ağzını öpeyim yaa
Bak eşime bunu demeyi unuttumm
Akşam söyleyimm
Sivri zeka koca kafa kocacımm sen baktığını anlıyormusun kii 12 yaşındaki cocuğu yanına tercüman getircen dicem

demek yalnız degılmısım bende ne ruyalar goruyorum kı bu gecede gordum sasıyorum kendıme
aksam esım gelınce gelısını zatı kultamıstık ruyada nerden cıktı :)

Değilsinn değilsinn canımm
Vallahii pamela anderson gibi koşturdum sahilde adamı rüyamda
Tövbe tövbee :26::26:

bu aaradaa pekbıcıcı bana erkek demıstıııı
yıne bıldıııı helal olsun

Bence artık doktora gitmeyinn
Usg gibi gözlerim var
Aslına bakarsan ana haber değerim var benimm
Tersten tutturmada kk sallıyor diyede başlık atsınlarr
Teşekkür ederim kuzumm

pekbicici hu hu nerdesin kimbilir nerelere daldı çıkamadı

Ayy melekimm sorma yahuu yıktılar önüme bi katalog işiii
Katalog dizaynı araştırması faso fisoo
Eeee bende artık bi iş yapayım dedim

kızlar oylamaya sunuyorum....Ardıl(yürek ateşi) ya da Aram(huzurlu,mutlu)....hangisi güzel sizce?ya da nasıl bu isimler?

Aram sankiii eksik gibii
Yanlış anlamada cocukların dili acımasız oluyor biliyorsunn
İlerde Haram filan diye takılmasınlar :26::26:
Ardıl güzel ve değişikmişş Ama anlamıda yürek ateşi olarak anlam yüklemek ne kadar doğru olur bilemedim :26::26:

ben hep oglan hıssedıyordum senınkını yanıldım :))
helal olsun pekbicici yaaaa:)))

Teşekkür ederimmm
Ben sende de yanılmadımm

Anladımm ben

hhehehehe cıcımın ustune tanımıyorum

Teşekkür ederim kuzucumm
Bende haziran anaların topikine dalacamm
Tersten cinsiyet biliyorum diye

Ve Cinsiyetımız %99 Belirlendi kızlar .. tahmınleri alabılırmıyım :))

Hmmm hmmmm hmmmm
Geç kaldım ama çaktırmaa :26:
Erkek miii

Eki Görüntüle 568094 Buda Miniğimin USg resmi.,, PEKbi cici Teyzesi hadı yorumla bebebgım :))

Pekbicici teyzesii onun dümdüzz totosunuu ısırırr ısırırr bitirirrr, memişlerini koparır
Allahım yarabbim nasılda hazır olda durmuşş minik prensesimmm
Maşallah subhAnAllahhh kuzumm, Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ben demiştim dimii erkek diyee
Boşuna gezdin durdun hastanelerdee
Sevincinn okadar belli kii
Beni aradığında anladım zatenn o kıpır kıpırlığııı

pekbicici nerelerde yaaa haberi oldumu zeynep onunda

Olmaz mı
Anası ilk baş söylemedi tabii
Öyle bir saldırdım ki site çöktü

Siteye girilmiyor yaa
Nasıl saniyede pc değiştim
Chrome mozilla explorer bütün sitemlerden denedimm
Baktımm ıgghhkk içeri almıyorr
Hemen söyle dedim o telaşlaa
Amaa o sesini duyursaydın herkesee
Nasıll cıvıl cıvıll konuşuyordunn kızım oluyor diyee
Allahım ömrünü,tahtını bahtınııı hep güzel yapsınn
Ömrüde hep böyle cıvıl cıvıl geçsin canım

ben avrupa yakasinda oturdum hep ondan gatanin yerini bilmiyorum:s ama soyledigine gore yakin anlasilan.yalniz dedenin evinde tek mi kalacaksin kimse olmayacak mi yaninda?
benim esimde seninkinin tam tersi burda nasil doguruyor insanlar cok buyutuyorsun diye:))

amin insallah olsun ya dusunmeleri de guzel insallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz:))

Sorma canım yaa o sevinçle sesimin nasıl cıktıgının farkında bıle degıldım USG ye bakılırsa erkek gibi duruyor dimi teyzesi :) Sıra sana geldı hayatım... RABBİM gönlündekını nasip etsin inş..

ayy valla özendim canım doktorunun ismini verebilir misin bana, büyük ihtimalle yeri bana yakın olabilir gibi hissediyorum..benim dr. iki haftada bir yada 3 haftada bir çağırıyor..kontrol süreside 10 gün olunca hepsinde ücret ödüyoruz..o yüzden aslında senin dr.a da gitsem çok farketmicek gibi..bu kadar da iyi biriyse bi denemek isterim..

bugünü atarsak şafak 3 :) c.tesi yi sayma canım

Sıra bende dimiii :18::18::18:
Rabbim sağlıklı haberlerini duyursunn bu saatten sonra başkada bişey istemem gerçektenn
Ama ogün teli kapıyorum
Bide cumadan misafirm var cumartesi nete girebilirmiyim onuda bilmiyorumm bakalımm
Şimdi böyle konuşuyorumda, Belkidee herkesten önce ben saldırırım cinsiyeti öğrenince sağa sola :44:

:) yakınlaşsın oda panikler bizimki olmayacağı için şimdiden başladı paniği

tebrik ediyorum azimle tüm mesajlara ceap vermişin
darısı da senin başına inşallah cinsiyet olayında Allah gönlüne göre versin seninde inşallah
anladın sen onu

Son düzenleme:
biz bu hafta sonu oğlumuza belis doğa bebek odasını aldık cnm ben de çok begenerek aldım.
mobilyası tamamen beyaz kulpları renkli olacak.
çok içime sindi tavsiye ederim.

Allah iyi günlerde sağlıkla bebişinle beraber kullanmanı nasip etsin.bende bu hafta içi gidip bakıcam inşallah içime siner netleşirimde alırız bizde.teslimatla ilgili bilgin vardır o zmn ne kdr sonra kurulum yapıolarmışş????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…