- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.201
Sıra bende dimiii :18::18::18:
Rabbim sağlıklı haberlerini duyursunn bu saatten sonra başkada bişey istemem gerçektenn
Ama ogün teli kapıyorum
Bide cumadan misafirm var cumartesi nete girebilirmiyim onuda bilmiyorumm bakalımm
Şimdi böyle konuşuyorumda, Belkidee herkesten önce ben saldırırım cinsiyeti öğrenince sağa sola :44:
dirensene canım ya koyma benim k.v.de diyo ben sizin yerinizde olsam kayınpederinizin ismini koyarım ben dedim yok yaşarken birinin adını koymak hoşuma gitmiyo ömer olucak oğlumun ismi diye baya bir bozuldu ,sonra kayınpederimin yanında diyo babanızın adını koyun diye Allah razı olsun kayınpeder beni kızlarından çok sever sinir oldum niye adamın yanında da dile getiriyosun ben sana dedim koymıycam diye ama inadına yapıyolar eminimmmm ama bende inat ettim koymıycam aslında bebeğim olmadan önce düşünmüştüm erkek olursa kayınpederimin ismini koyarım diye birbirimizi çok seviyoruz çünkü hatta o sülalede bana kıyamayan bi tek kayınpederim k.v. yüzünden vazgeçtimmm
Sıra bende dimiii :18::18::18:
Rabbim sağlıklı haberlerini duyursunn bu saatten sonra başkada bişey istemem gerçektenn
Ama ogün teli kapıyorum
Bide cumadan misafirm var cumartesi nete girebilirmiyim onuda bilmiyorumm bakalımm
Şimdi böyle konuşuyorumda, Belkidee herkesten önce ben saldırırım cinsiyeti öğrenince sağa sola :44:
:) yakınlaşsın oda panikler bizimki olmayacağı için şimdiden başladı paniği
tebrik ediyorum azimle tüm mesajlara ceap vermişin
darısı da senin başına inşallah cinsiyet olayında Allah gönlüne göre versin seninde inşallah
anladın sen onu
olmassss neyap et gir artık teldenmi nerden giricen napıcaksandoktora kaçta gidiyodun ona göre benimde bi gözüm hep burda olsun
Bende öyle düşünmüştüm ama kız olacagını ogrenince teli kapamk yerıne tek tek herkesı aradımCumartesi hmmmm Telefonumu sakın acmamazlık yapma oluymu
merhabalar hanımlar ben hamileliğmin 15.haftasındayım.ve kendi doktorum bana baştan beri ferrum fort ve elevit verdi,günde bir olmak üzere içiyorum.ancak başka bir doktora gittiğimde benim tahlilimde kanımın iyi olduğunu söyledi.ve kan hapını ve vitamini bırakmamı tavsiye etti.çünkü bu da çocuğun gelişme dengesini bozabilirmiş.kafam karıştı.sizlere bu haftalarda doktorunuz neler verdi.sevgiler,slmlar.
kıslarr size bişey danısayım
burdan yeğenime bişeyler aldımm yurtdısında yasıolar
yurtiçi kargoya gittim aman allahım 150 l lık bır hesap cıkardılar
hakı şeyını geçti yani:))))
şimdi netten alıp yollasam dıorum 3 yasında yeğenim
nerden alabilirim fikri olan cvplarsa sevınırım.)
ekledım canımm
ah tek degılmısım kurnazlıkta :) aynen sut ısı bıtınce esım yenıden hamıle olmamı ıstıcek
4 gozle bugunlerı beklıyordu buyucekler dıyegobek yerıne onlar buyuyor :)
bızde pamuk bısey tıkıstırırız artık napalım demokrasıde careler tukenmez
erkek gibi geldi bana :)arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857
ya bak bırseyın yokmus bosuna strese soktun kendını kıznda hayırlı olsun ınsallahBiz geldik.... Kızlar çıkan sonuc gebeler icin olan referans aralığı değilmiş kalpten gidecektim yaarisk değerlendirmesi kağıdını alıp dr a gösterince coooossssss oldum resmen çok şükür normalmiş ya bu AFP ne meltem bişeyimiz sonucları almadan önce bilgisayarda ne olduğunu araştırmamda ödümü korkutmuştu. Vel hasıl 3 lü testimizde güzel çıktı coooook şükür veeeeee herkesin aksini tahmin ettiginden tamamen kendimi kaptırmış olmama rağmen kızımız olacakmış Allah hepimize, saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...
bende yokum listede benide eklermisin sat 03 ağustos kız bebek doğum 10 mayıs:)
Biz geldik.... Kızlar çıkan sonuc gebeler icin olan referans aralığı değilmiş kalpten gidecektim yaarisk değerlendirmesi kağıdını alıp dr a gösterince coooossssss oldum resmen çok şükür normalmiş ya bu AFP ne meltem bişeyimiz sonucları almadan önce bilgisayarda ne olduğunu araştırmamda ödümü korkutmuştu. Vel hasıl 3 lü testimizde güzel çıktı coooook şükür veeeeee herkesin aksini tahmin ettiginden tamamen kendimi kaptırmış olmama rağmen kızımız olacakmış Allah hepimize, saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...
canım sayfanın basındakı gıbı bılgılerını tam olarak yazaılırmısın
Allah iyi günlerde sağlıkla bebişinle beraber kullanmanı nasip etsin.bende bu hafta içi gidip bakıcam inşallah içime siner netleşirimde alırız bizde.teslimatla ilgili bilgin vardır o zmn ne kdr sonra kurulum yapıolarmışş????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?