2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

olmassss neyap et gir artık teldenmi nerden giricen napıcaksan doktora kaçta gidiyodun ona göre benimde bi gözüm hep burda olsun

valla koyma canım ya onların olmuş bir evlatları işte (eşin) isim koyma hakkını onda kullanmışlar seninde bir tek evladın olucak bence isim koyma özgürlüğün senin ve eşinin olmalı kimseyi karıştırma derim ben eşini de bir şekilde ikna edersin artık :) benim kayınvalidem de bana siz bilirsiniz falan diyo ama alttan alttan da koydugum isimler üzerine yorum yapıyo o ne o ne biçim isim falan diye hiiiiççç dinlemiyom valla ama allahtan benim eşimde onlara karşı çıkabiliyor :)

Bende öyle düşünmüştüm ama kız olacagını ogrenince teli kapamk yerıne tek tek herkesı aradım Cumartesi hmmmm Telefonumu sakın acmamazlık yapma oluymu

Kızlar ayşe önerin kitabını aldım hep.... Bur.. 36 lira kargo bedava cd ekli

hamilelik doğum ve bakım arkadaşım tavsiye etti bilginize

merhabalar hanımlar ben hamileliğmin 15.haftasındayım.ve kendi doktorum bana baştan beri ferrum fort ve elevit verdi,günde bir olmak üzere içiyorum.ancak başka bir doktora gittiğimde benim tahlilimde kanımın iyi olduğunu söyledi.ve kan hapını ve vitamini bırakmamı tavsiye etti.çünkü bu da çocuğun gelişme dengesini bozabilirmiş.kafam karıştı.sizlere bu haftalarda doktorunuz neler verdi.sevgiler,slmlar.

Biz geldik.... Kızlar çıkan sonuc gebeler icin olan referans aralığı değilmiş kalpten gidecektim yaa risk değerlendirmesi kağıdını alıp dr a gösterince coooossssss oldum resmen çok şükür normalmiş ya bu AFP ne meltem bişeyimiz sonucları almadan önce bilgisayarda ne olduğunu araştırmamda ödümü korkutmuştu. Vel hasıl 3 lü testimizde güzel çıktı coooook şükür veeeeee herkesin aksini tahmin ettiginden tamamen kendimi kaptırmış olmama rağmen kızımız olacakmış Allah hepimize, saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...

kıslarr size bişey danısayım
burdan yeğenime bişeyler aldımm yurtdısında yasıolar
yurtiçi kargoya gittim aman allahım 150 l lık bır hesap cıkardılar
hakı şeyını geçti yani:))))
şimdi netten alıp yollasam dıorum 3 yasında yeğenim
nerden alabilirim fikri olan cvplarsa sevınırım.)

tebrik ediyorum azimle tüm mesajlara ceap vermişin
darısı da senin başına inşallah cinsiyet olayında Allah gönlüne göre versin seninde inşallah
anladın sen onu

Sen doktor zamanı gelince söylicem demiştin bidaha tahminn
Onu alayım ozaman anladım ben diyeceğim
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn , gönlündekini sağlıkla hayırlısıyla versin

olmassss neyap et gir artık teldenmi nerden giricen napıcaksan doktora kaçta gidiyodun ona göre benimde bi gözüm hep burda olsun

10:20 randevumm
11 Gibi çıkmış olurum eve git filan 11:30
Biara uğrarım belkiiiiiiiiiiii

Bende öyle düşünmüştüm ama kız olacagını ogrenince teli kapamk yerıne tek tek herkesı aradım Cumartesi hmmmm Telefonumu sakın acmamazlık yapma oluymu

Banada öyle diyorlarr
Bak öğrenirsen o mutluluğu yedi cihana kendin söylemek isteyeceksin diyorlarr
Arkadaşlarımın bazılarıı hastane kapısına geleceklerini
Kimisi doktorumu arayacaklarını söylüyorlar şayet söylemezsem
Ağır tehtit altındayım

bana 15 haftama kadr sadece folik asit sonra onu kesti decavit multıvitamin şimdi 19 .haftadayım dün gittiğimde bi gün decavit bi gün ferrum kullan dedi.benim doktorum ilaç kullandırma taraftarı değil daha öncedende yengemin iki çocuğunun gebelik ve doğum doktoruydu.önceden tanışıklığımız vardı yani o yüzden çok güveniyorum gerektiği kadar ilaç kullandırıyo ben de de bu şekilde verdi

mothercare i düşündümm
hiç alıp yurtdısına yollayan varmı

kaç bedendin canım hamilelikte önce şimdi kaç oldun ?

Kizlar dr a gittim vajinal muayene etti beni mantar degil.. rahim agzi acikligi gibi gorunmuyor ama genede bu 2 hafta muayrne edicem dedi ..
Cokda bise soylemedi bende tutuldum bise soramadim :s

Kasilma gibi bise hissedersen gel dedi istirahat verdi bakalim ..

ya bak bırseyın yokmus bosuna strese soktun kendını kıznda hayırlı olsun ınsallah
bende yokum listede benide eklermisin sat 03 ağustos kız bebek doğum 10 mayıs:)

canım sayfanın basındakı gıbı bılgılerını tam olarak yazaılırmısın

demie hapına 3. aydan sonra başladım ben baştan beri deği

canım ben eskişehirdeyim cevikbebeden aldım odayı.
şimdi aradılar beni yarın kurulum için geliyorlarmış. epey hızlı çıktılar anlayacağın :)
teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…