- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.221
Biz geldik.... Kızlar çıkan sonuc gebeler icin olan referans aralığı değilmiş kalpten gidecektim yaarisk değerlendirmesi kağıdını alıp dr a gösterince coooossssss oldum resmen çok şükür normalmiş ya bu AFP ne meltem bişeyimiz sonucları almadan önce bilgisayarda ne olduğunu araştırmamda ödümü korkutmuştu. Vel hasıl 3 lü testimizde güzel çıktı coooook şükür veeeeee herkesin aksini tahmin ettiginden tamamen kendimi kaptırmış olmama rağmen kızımız olacakmış Allah hepimize, saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...
yaş 25
sat 03 ağustos
tahmini doğum 10 mayıs
kız bebek
isim rüya
ilk bebek
senin eski halin neymis oyle ikinci gulsevdami mi getirdin dunyaya:)) Allah sabrini veriyor demekki
.hamilelik bayagi degistirmis seni demekki:))
hadi ya kimse kabul etmedi yani insallah devam ettigi hastanede saglikla dogumunu yapar.canim batmandaki hastanelerden herkes memnun ben medicalparka gidiyorum mesela.ama asil sorun 80 km lik yol gelis gidis hava karardiktan sonra yollarda isik yok ve yol kesmeler olabiliyor gerci batman yolunda daha olmamis ama tenha yerleri cok.korkum buradaki devlet hastanesinde dogum yapmak.baska birsey degil.istanbula gitsemde kolay olmayqcak 32,haftadan sonra gidebilecegim gidince allerjim tavan yapacak hapsurmaya baslayip nezle grip turu birsey olacagim hamileligin son zamanlari da cok hapsirma erken dogum nedeni(
canım sen böyle deyince bizim doktorla baya bi mesafeli olduğumuzu farkettim..ama sarılsak erkek old.için eşim kızar :) aslında düzgün bir adam ne zaman arasam açar cevap verir.ters bişey de söylemedi şimdiye kadar..resmi, mesafeli ve kibar olduğu için bi abi kardeş bağı bile oluşmadı haliyle...acaba bayan bir doktora mı gitsem?? sanırım biraz daha doktor bakmalıyım...geçen 9aylık hamile olan bir arkadaşım bayan doktorlar daha acımasız erkek doktorlar daha kibar davranıyor o yüzden erkek doktorda doğurcam dedi..aslında herşey kısmet böyle düşünüp duruyoruz ama başa gelecek varsa çekicez yine sanırım..son aylarda bol bol hurma yiyelimhastaneleri netleştirince mutlaka paylaşalımki aynı hastaneye denk gelenler çok iyi moral olur..
ayy cnm sorma bend bı an once doğmasını ıstıorum
daha doğrusu zamanında doğsun ama o zamanda bı an once gelsın
evımız bebek koksun artık istiyorum
cok merak da edıorum eşimle benim karışımım nasıl bişey olur
eşim mavi gözlü beyaz tenli, ben ela bugday tenli
melez olcak heralde:)
Değilsinn değilsinn canımm
Vallahii pamela anderson gibi koşturdum sahilde adamı rüyamda
Tövbe tövbee
merhabalar hanımlar ben hamileliğmin 15.haftasındayım.ve kendi doktorum bana baştan beri ferrum fort ve elevit verdi,günde bir olmak üzere içiyorum.ancak başka bir doktora gittiğimde benim tahlilimde kanımın iyi olduğunu söyledi.ve kan hapını ve vitamini bırakmamı tavsiye etti.çünkü bu da çocuğun gelişme dengesini bozabilirmiş.kafam karıştı.sizlere bu haftalarda doktorunuz neler verdi.sevgiler,slmlar.
Biz geldik.... Kızlar çıkan sonuc gebeler icin olan referans aralığı değilmiş kalpten gidecektim yaa risk değerlendirmesi kağıdını alıp dr a gösterince coooossssss oldum resmen çok şükür normalmiş ya bu AFP ne meltem bişeyimiz sonucları almadan önce bilgisayarda ne olduğunu araştırmamda ödümü korkutmuştu. Vel hasıl 3 lü testimizde güzel çıktı coooook şükür veeeeee herkesin aksini tahmin ettiginden tamamen kendimi kaptırmış olmama rağmen kızımız olacakmış Allah hepimize, saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...
kaç bedendin canım hamilelikte önce şimdi kaç oldun ?
Kizlar dr a gittim vajinal muayene etti beni mantar degil.. rahim agzi acikligi gibi gorunmuyor ama genede bu 2 hafta muayrne edicem dedi ..
Cokda bise soylemedi bende tutuldum bise soramadim :s
Kasilma gibi bise hissedersen gel dedi istirahat verdi bakalim ..
canım ben eskişehirdeyim cevikbebeden aldım odayı.
şimdi aradılar beni yarın kurulum için geliyorlarmış. epey hızlı çıktılar anlayacağın :)
teşekkür ederim.
Sen doktor zamanı gelince söylicem demiştin bidaha tahminn
Onu alayım ozaman anladım ben diyeceğim
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn , gönlündekini sağlıkla hayırlısıyla versin
10:20 randevumm
11 Gibi çıkmış olurum eve git filan 11:30
Biara uğrarım belkiiiiiiiiiiii
Banada öyle diyorlarr
Bak öğrenirsen o mutluluğu yedi cihana kendin söylemek isteyeceksin diyorlarr
Arkadaşlarımın bazılarıı hastane kapısına geleceklerini
Kimisi doktorumu arayacaklarını söylüyorlar şayet söylemezsem
Ağır tehtit altındayım
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
kizlar sizdede sisme oluyomu benim ayak bileklerim cok sisti ellerim tuzlu biseyde yemiyorum daha dogrusu yemek fazla yiyemiyorum
bende yokum listede benide eklermisin sat 03 ağustos kız bebek doğum 10 mayıs:)
Hayırlı olsun ismi canım :)
ah bende ablamlarda kalmam 3 gun sonuc 1.5 kg ya yakın almısım taze ıken kılo gerı verırım inşallah ..
aldıkların yavruna hayırlı olsun canım guzel gunlerde saglıkla kullansın İnşallah ..
gorevlılerden bayanı cagırdım yanına o daha gelmeden erkek gorevlı anladı yandan gecırdı
sonra elle arama yaptı kadın gorevlı amırınden ızın alıp sorunsuz gectım yanı :)
ben ve ablalarım almanyada dogduk ıstersen evıne bıle hemsıre gonderıyorlar hızmet o konuda a sınıf kı devlet hastanelerı bıde..
sanslısın canım :)
canım zamanla atlatırsın bu korkunuda İnşallah ben bır corap dahı almadım 6 7 aylık olmadan almıcamda
sende daha ılerde alırsın hemde ıcın ferah ferah bebegının o guzel tekmelerını hıssederken :)
canım bana kız gibi geldi hayırlısı olsun iişalah
benimki gergin yaa bide dün doktor göbek deliğin bir iki parmak altından baktı hala ordamı dedim evet yavaş yavaş çıkıyor bir ay sonra deliğin üzerine çıkacak daha çok hissedersin dedi
sen kendine boşu boşuna sııkıntı yapıosun canım azcık rahatla yaw, hiçbişisi yoktur allahın izniyle bebişin sen duana et yeter
sen şakamısın deseydin zaten ultr. odası nekadarki kaç kişi girilcek, girse ne anlıcak biz zor anlıoruz, yalanmı yaaa
bizde dün doktordan gelnce kv kahvaltıya geçtik, eşimin babaneside ordaydı sizi bekledim sizi dedi, kv de kızımız geliomuş anne deince neyse olsun napalım sağlık olsun dedi hahaha biz şok bana komik geldi yaptıı hareket eşimde sallama dedi geçtik, ama beeen altta kalmayark doğunca seversiniz ama geç olur şuan herkes ektiğini biçionhaberiniz olaa beni kinlendirmeyin haaaa dedim şakayla karışık herkessss alcaanı aldı şükür:):)
bende mayıs annesiyimm :) yarın 17. haftaya giriyorum hala mide bulantım çok devam eden var mı ? bu arada randevum 15 aralıkta cinsiyet için sabırsızlanıyorum yaa
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına senin yerinde olmayı çok istiyorum ama bakalım son 22 gün cinsiyet öğrenmek içinkızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
canım ben eskişehirdeyim cevikbebeden aldım odayı.
şimdi aradılar beni yarın kurulum için geliyorlarmış. epey hızlı çıktılar anlayacağın :)
teşekkür ederim.
bulantılar bu topikte benden sorulur canımmm6.haftadan beri bulanıyorum bulantı ilacı içmeden olmuyo sabahları..ama bu aralar iyiye gidiyor...
Nub çıkıntısı paralel canım kız gibi geldi bana doktor söylemedimi cinsiyetini?:26:
bende de dün adet sancısı gibi sancı oldu.hatta heralde adet tarihim geldi o yuzden yapıyor diye düşündüm.bugun sorıyım doktora o zaman...bi de alttan muayne eder die korkuyorumm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?