2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gözün aydın canım ya

iyi ki bu forum var ya insanın kendine destek bulması çok güzel bir duygu hepinize teşekkür ederim bu arada Melek81 canım çok gecmis olsun. Bebek iyiymis şükür sende dinlen iyi ol canım. Melek04 ve Zeynep34 gözünüz aydin çok sevindim sizin adınıza..diğer takip edemediğim öğrenen arkadaslar varsa hepinizi tebrik ederim.

valla oyle degıstım hep boyle kalayım :)
bızım gelının bıraz hatası doktoru hafta ıcı varmıs ve gunduz ee dogum gece yada hafta sonu olursa tanımadıgı bırı olcak
zamanında arastırsak bır suru yer vardı ıste sımdı dualara kaldı durumu

canım 80 km az yol degıl tabıkı ıstanbulda olman daha ıyı olucak umarım anlayıs gosterır hastaneler yada ıstanbulda tanıdıkların
gıdebılcegın muhtemel doktora gorusse sımdıden haberı olsa

dogum gıbı ozel seylerde erkek doktora karsıyım rahat olma acısından ama suda var tıpta erkek doktorların basarısı tartısılmaz
kadın dogumcu bayanlar malesef halımızı anlıcagına daha beter ezıyorlar
ama benım doktorum cıdden cok farklı Rabbım ondan razı olsun normalde vajınal muayenede bıle cok rahatlatıyor muyanene oldugumu anlamıyorum bıle
arastırırsan emınım boyle doktorlar bulursun ve evet hurmaaa nam nam nam bol bo l yıcez rahat dogum yapıcaz inşallah :)
tamam canım hastane bellı olsun muhakkak yazarım buraya zatı

merak edıp durcaz ıste boyle bende beyaz es esmer bızımkı nasıl olucak bakalım 5.bucuk ay daha safak :)

Değilsinn değilsinn canımm
Vallahii pamela anderson gibi koşturdum sahilde adamı rüyamda
Tövbe tövbee

yetıstın aferım bende her gun aynı oluyorum ben gelene kdar sayfalar akmıs cevap yazana kadar enaz 2 saat gıdıyo :)

sen yıne masum ruyalar goruyormussun ben kendıme sasıyorum neler oluyor dıye ıcraata gelınce ısteksız ama ruyalarda :):)

hayret doktorlar boyle seyler demez normalde ..
vıtamın elevıt yanı ve kan demır hapı verdı bana doktorum

bak demedımmı testler hamılelıkte farklı cıkıyor dıye bızıde korkuttun :)
hadı hayırlısı gozunaydın canım :) bende herkes kız dedıgı ıcn kaptırmıstım kendımı kıza erkek dıyınce doktor kaldım öylece:)

kaç bedendin canım hamilelikte önce şimdi kaç oldun ?

ozelden yazıyım canım

kendıne dıkkat et agır yuk kaldırma dınlen dıcem bunları emınım bol bol duydun :)
ıyıce dınlen canım ..

canım ben eskişehirdeyim cevikbebeden aldım odayı.
şimdi aradılar beni yarın kurulum için geliyorlarmış. epey hızlı çıktılar anlayacağın :)
teşekkür ederim.

hayırlı olsun canım odasında saglıkla buyusun yavrun :)

olmasss olmaaasss bana bi şekilde haber ver ya nedendri bilmiyorum geçen gün hangi konu konuşuluyodu burda kim için hatırlamıorum ama tuttum kendimi sana sölemedim 6. hissim fena halde sana çalıştı ama sölemiycem doktora kadar bende sonra söleyince olmuyo

hayirli olsun canim allah saglikli hayirli bir evlat olmasini nasip etsin gozun aydin
allah herkezin icinden gecen guzellikleri nasip etsin kiz isteyene kiz erkek isteyenlerede erkek olmalarini nasip etsin
saglikli bir sekilde dogsunlar insallah

kizlar sizdede sisme oluyomu benim ayak bileklerim cok sisti ellerim tuzlu biseyde yemiyorum daha dogrusu yemek fazla yiyemiyorum

benim ayaklarımda sisme yok hatta göbişim bile cıkmadı ama cok afedersiniz göbişimin altında sag tarafta sislik var kücücük bir sislik...acep bebiş mi var orda bilmiyomm..doktor ultrasyonda hep cihazı o tarafa dogru gezdiriyooo. ....siz de de minik bir sislik var mı göbiş altında ????

inşallah canım...o tekmeler gelince ben daha rahat olacam inşallah....

haklısın canım karar verdim(uygulayabilir miyim bilmiyoruum)bir sorun olmadıktan sonra panik olmıcam :26:

bende mayıs annesiyimm :) yarın 17. haftaya giriyorum hala mide bulantım çok devam eden var mı ? bu arada randevum 15 aralıkta cinsiyet için sabırsızlanıyorum yaa

bulantılar bu topikte benden sorulur canımmm 6.haftadan beri bulanıyorum bulantı ilacı içmeden olmuyo sabahları..ama bu aralar iyiye gidiyor...

Son düzenleme:
bulantılar bu topikte benden sorulur canımmm 6.haftadan beri bulanıyorum bulantı ilacı içmeden olmuyo sabahları..ama bu aralar iyiye gidiyor...[/QUOTE]

ılk basta sadece bulantıydı ama şimdi kusmalarım çok arttı herşeye midem bulanıyo kusuyorum bulasık falan yıkayamıyorum tiksiniyorum bide bu akıntı problemim çok arttı sürekli mantar gibi kaşıntım var

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına senin yerinde olmayı çok istiyorum ama bakalım son 22 gün cinsiyet öğrenmek için
canım ben eskişehirdeyim cevikbebeden aldım odayı.
şimdi aradılar beni yarın kurulum için geliyorlarmış. epey hızlı çıktılar anlayacağın :)
teşekkür ederim.

canım bende eskişehirdeyim hangi doktora gidiyosun??

bulantılar bu topikte benden sorulur canımmm 6.haftadan beri bulanıyorum bulantı ilacı içmeden olmuyo sabahları..ama bu aralar iyiye gidiyor...

ılk basta sadece bulantıydı ama şimdi kusmalarım çok arttı herşeye midem bulanıyo kusuyorum bulasık falan yıkayamıyorum tiksiniyorum bide bu akıntı problemim çok arttı sürekli mantar gibi kaşıntım var[/QUOTE]

ben mutfağın yolunu bile unuttum..annem kayınvalidem baktı bana şimdi de eşim bakıyor sağolsun..yemek filan yapamıyorum ama yiyorum çok şükür...akıntı bende de oluyo ama kaşıntı filan yok çok şükür..doktoruna bi danış canım ilerlemesin

kızlar şu kan yenileme muhabbeti varya rus takvimi deniyo bunu etrafımda çok duyuyorum herkes tutuyo diyo cinsiyeti belli olanlar bi deneyebilir mi merak ettim rica etsem
Google Translate

bu arada aboyka kız diğeri erkek demek

biz 3 kardeşiz anneme denedim hepsi doğru çıkıyo

Son düzenleme:
bende de dün adet sancısı gibi sancı oldu.hatta heralde adet tarihim geldi o yuzden yapıyor diye düşündüm.bugun sorıyım doktora o zaman...bi de alttan muayne eder die korkuyorumm:18::18:

benimde kasıklarımda ağrı oldu ama adet sancısı gbi değildi doktoru aradım çağırdı alttan bakıyorlar böyle durumlarda o koltuğun üstünde bakmadı ama yatttığım yerden örtü vardı üstümde çok korkutucu değildi sadece makinayı yerleştrrken işte zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…