- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.241
benim ayaklarımda sisme yok hatta göbişim bile cıkmadı ama cok afedersiniz göbişimin altında sag tarafta sislik var kücücük bir sislik...acep bebiş mi var orda bilmiyomm..doktor ultrasyonda hep cihazı o tarafa dogru gezdiriyooo. ....siz de de minik bir sislik var mı göbiş altında ????
kızlar şu kan yenileme muhabbeti varya rus takvimi deniyo bunu etrafımda çok duyuyorum herkes tutuyo diyo cinsiyeti belli olanlar bi deneyebilir mi merak ettim rica etsem
Google Translate
bu arada aboyka kız diğeri erkek demek
biz 3 kardeşiz anneme denedim hepsi doğru çıkıyo
Selam anne adayları, ikizlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Biri kız biri erkek olacakmış Rabbim kısmet ederse inşallah. Allah herkese yavrularını sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, bana da inşallah...
Ben denemiştim daha önce canım birtek bunda Kız cıkmıstı...:) çin ve diğer takvımlerde erkek cıkıyordu ..:)
Bu rus takiminde hangi bilgileri yazicam anlamadim ki, yardimci olabilir misiniz?
Selam anne adayları, ikizlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Biri kız biri erkek olacakmış Rabbim kısmet ederse inşallah. Allah herkese yavrularını sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, bana da inşallah...
bende yapamadim yazdigim zaman rusca yanlis yapildi yazisi yaziyo gun ay yili
Ben denemiştim daha önce canım birtek bunda Kız cıkmıstı...:) çin ve diğer takvımlerde erkek cıkıyordu ..:)
bende yapamadim yazdigim zaman rusca yanlis yapildi yazisi yaziyo gun ay yili
Aynen yaaaa benimde simdi gogsumun altina ve sirtima sanci girdi, bazen bakiyorum benimle ayni ayda olan hamilelere gobek Falan yok bende kocaman bir gobus oldu simdiden.yuruyuste sol kasıga agrı saplandı adım attırmadı valla
cok zorlandım evde de surdu baya
eve zor geldım zaten
bebıs buyudukce bakalım daha nasıl olacak
simdiden zor adim atıyorum karnım da kocaman oldu sanki:)
yok cnm bende hıc olmadı henuzkizlar sizdede sisme oluyomu benim ayak bileklerim cok sisti ellerim tuzlu biseyde yemiyorum daha dogrusu yemek fazla yiyemiyorum
ekledım cnm hayırlısı olsunbende yokum listede özelden mesaj atamıyorum
sat:15 agustos
tahmını dogum 22 mayıs
isim yok
cinsiyet belli değil
ilk bebeğim
yaşım 25
bencede cok sanslısın bızımkı erkek ya..dıyor ki!erkegı babası kızı annesı koyar dıyo goya kuranda ole yazıyormusben şanslıyım galiba kızlar benim kayınvalidem bebeğin adını annesiyle babası koyar diyor...
Aynen yaaaa benimde simdi gogsumun altina ve sirtima sanci girdi, bazen bakiyorum benimle ayni ayda olan hamilelere gobek Falan yok bende kocaman bir gobus oldu simdiden.
Anne ve babanin dogum tarihlerini mi yaziyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?