2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende allaha sukur 4 yildir dogumdan kalma bi sislik var ama ben ona gobek diyorum o gobegimin sayesinde karnimin cikip cikmadigini bile anlamiyorum cikmis olsa bile cok az beni gorenler bak karnin cikmis diyolar ben ya oylemi diye karnima bakiyorum

Ben denemiştim daha önce canım birtek bunda Kız cıkmıstı...:) çin ve diğer takvımlerde erkek cıkıyordu ..:)

Selam anne adayları, ikizlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Biri kız biri erkek olacakmış Rabbim kısmet ederse inşallah. Allah herkese yavrularını sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, bana da inşallah...

allah seni ve bebeklerini korusun insallah saglikla kucagina alirsin bende cok istedim ikiz olasini ailede yok ama hayirlisi

Butunnnn gun minisim ve Ben evdeydik eh malum havalarda sogudu, gunluk yuruyusumu bile yapamadim, 4 de oglum geliyor okuldan AMA vakit gecmiyor evde olunca. Arkadaslar var mi istanbul kosuyolun'da oturan vallahi yalnizliktan sistim :)

Canim hayirlisi olsun seni yavrularina yavrularinida sana bagislasin... Ne guzel hem kiz hem erkek birarada, tabi once saglik...

yuruyuste sol kasıga agrı saplandı adım attırmadı valla
cok zorlandım evde de surdu baya
eve zor geldım zaten
bebıs buyudukce bakalım daha nasıl olacak
simdiden zor adim atıyorum karnım da kocaman oldu sanki:)

Hayırlı olsun canım, eminm ikiz bekleyen herkesin hayalidir, sağlıkla doğsunlar inşallah...

bende yapamadim yazdigim zaman rusca yanlis yapildi yazisi yaziyo gun ay yili

ben yaptım, anne baba doğum tarihleri yazılıyor bi de son adet tarihi ama ay ve gün yazarken 07 değil de sadece 7 yazmak gerekiyor.

http://translate.google.com/transla...narod.ru/t_o_pol.html&prev=/translate_s?hl=tr

Son düzenleme:
Aynen yaaaa benimde simdi gogsumun altina ve sirtima sanci girdi, bazen bakiyorum benimle ayni ayda olan hamilelere gobek Falan yok bende kocaman bir gobus oldu simdiden.

kizlar sizdede sisme oluyomu benim ayak bileklerim cok sisti ellerim tuzlu biseyde yemiyorum daha dogrusu yemek fazla yiyemiyorum
yok cnm bende hıc olmadı henuz
bende yokum listede özelden mesaj atamıyorum

sat:15 agustos
tahmını dogum 22 mayıs
isim yok
cinsiyet belli değil
ilk bebeğim
yaşım 25
ekledım cnm hayırlısı olsun
ben şanslıyım galiba kızlar benim kayınvalidem bebeğin adını annesiyle babası koyar diyor...
bencede cok sanslısın bızımkı erkek ya..dıyor ki!erkegı babası kızı annesı koyar dıyo goya kuranda ole yazıyormuskuzneımde dedıkı kuranda nerde yazıyobılmıyorum ole yazıyo dedı.bende dedım kuranda fln bılemme yazıyo mu ama bence ıkı kısının ortak kararı olması gerekıyor ama ben esıme soz verdıgım ıcın oglumuzun ısmını esım koyacak dedım..sustu

ayy ne guzel cnm gozun aydın lıstede eklı degılsın ıstersen ılk sayfadakı gıbıbılgılerını yolla lısteye ekleyeyım cnm

oy oy hem kız hem erkek ne guzel canım ya hayırlısıyla amin canım saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza

benim kızım olacak ve çin rus hepsinde erkek çıkmıştı. sonuçta %50 ihtimal var, doğru çıkmasına da yanlış çıkmasına da şaşırmamak lazım. bu konuda %100 doğruluğu olan sadece pekbicici var, erkek dediyse ve kızsa tersini tutturdum diyor(ki kendisi bu konuda uzman) arada bir düz tutturuyor ve her seferinde bilmiş oluyor :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…