2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
annenindogum tarihini babanin dogum tarihini sonra alttaki sol tarafta yazan kelimeyi tikla

девочка Yazdi, kizmi simdi :) 15 haftalik ken dr buyuk ihtimalle erkek demisti, bakalim hangisi dogru :) oglum var kiz olmasini tabiki istiyorum AMA tabiki hayirlisi...

Arkadaşım kuranda öyle bişey geçmiyor rahat ol isim koymak anneye düşer babanın fikri alınır 9 ay karnımızda biz taşıyoruz biz doğurup acı çekiyoruz biz büyütüp biz bakıyoruz
oğlumun adını birlikte koyduk kızımın adı bana ait ama eşime 2 3 tane alternatif düşün beğenirsem düşünücem dedim tabi iki isim koymak şartıyla :)

bende oyle bırsey yazmadıgını dusunuyorum cnm maksat kendıne yeterınce sınır oldugumu dusunmuyor heraldehalbukı dusundugunden fazla

bende esıme hamıle kalmadan once kız olursa sen bana karısma erkek olursa ben sana karısmıcam demsıtım demez olaydım

yaptim oldu doktor %60 erkek, pekbicici kiz, cin kiz, voltaj kiz, rusda erkek dedi
bakalim hangisi olcak bu hafta 8 inde belli olcak

allah seni ve bebeklerini korusun insallah saglikla kucagina alirsin bende cok istedim ikiz olasini ailede yok ama hayirlisi

Canim hayirlisi olsun seni yavrularina yavrularinida sana bagislasin... Ne guzel hem kiz hem erkek birarada, tabi once saglik...

Hayırlı olsun canım, eminm ikiz bekleyen herkesin hayalidir, sağlıkla doğsunlar inşallah...[/url]

ayy ne guzel cnm gozun aydın lıstede eklı degılsın ıstersen ılk sayfadakı gıbıbılgılerını yolla lısteye ekleyeyım cnm

Çoook teşekkür ederim... Bu güzel dilekleriniz hepimizin bebişleri için gerçekleşir inşallah...

snowflakeN, henüz özel mesaj gönderemediğimden bilgilerimi buraya ekliyorum.

isim: bonny3845
sat: 29 temmuz
tahmini doğum tarihi: 5 mayıs
isim: (henüz netleşmedi)
annenin kaçıncı bebeği: ilk

yaptim oldu doktor %60 erkek, pekbicici kiz, cin kiz, voltaj kiz, rusda erkek dedi
bakalim hangisi olcak bu hafta 8 inde belli olcak

iki isim koyun iki isim koymak sünnet ve iki isimli çocuklar zeki oluyolarmış

Doktor 15 haftalikken tersini soylesede sevindim valla kiz dedigine :)
sen takvıme ınanma ama :)
bak ben kız sandım sartlandık ama yanldık :)

he heee ben de aynen
simdi oglusss ve benin oglusum sen ısmıne karısma dıyorum :)))

ogullarımız buyuyor canımm olucak bole seyelr artık buyusun gobuslerımız

ekledım cnm hayırlısı olsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…